کمک
نوشته شده توسط dani8gb
سلام دوستان
اینجا قصد دارم نصب HBC را با یکی از بهترین و راحت ترین روش ها اموزش دهم
-قابل نصب بروی همه ی فریمور ها به ویژه 4.2
-راحت تر و بی دردسر تر و...
-قابل نصب بروی wii های کره ای و بدون نیاز به زلدای ژاپنی
-...
بریم سر اصل مطلب:
سلام
آقا من تازه یه ویی گرفتم
صفر صفر هم هستم
می خواستم دوستان در مورد این اصطلاحات منو روشن کنن
1-فریمور دستگاه رو از کجا بفهمم چنده؟
2-یه رم sdگرفتم این پوشه ها (private ان را به privateold)رو همین جوری باید بسازم با نیو فلودر یا؟
3- این کار رو چه جوری انجام بدم(فایل instaler.elf رو به boot.dol تغیر بدید و در sd root بریزید)
یعنی فقط پسوند فایل رو عوض کنم و sd root رو باید خودم بسازم یا؟
دوستان خواهشا راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان
اینجا قصد دارم نصب HBC را با یکی از بهترین و راحت ترین روش ها اموزش دهم
-قابل نصب بروی همه ی فریمور ها به ویژه 4.2
-راحت تر و بی دردسر تر و...
-قابل نصب بروی wii های کره ای و بدون نیاز به زلدای ژاپنی
-...
بریم سر اصل مطلب:
- sdرا بهpc متصل کرده و در صورت وجود پوشه private ان را به privateold تبدیل کنید
- اگر 4.2 دارید این فایل و اگر 4.1 به پایین دارید این فایل را دانلود کنید و سپس بعد از انزیپ پوشه PRIVATE رو در روت SD کپی کنید.
- از اینجا فایل HackMii Installerرو دانلود کنید و بعد از انزیپ کردن فایل instaler.elf رو به boot.dol تغیر بدید و در sd root بریزید.(به اینترنت متصل نباشید)
- SDرا درون ویی نگذارید و در منو روی جایی که نوشته WII بروید از اونجا هم به Data Management بعد به Channels و از اون بالا بهSD .حالا SD را درون WII بگذارید و در پنجره ای که باز میشه YES رو بزنید.
- وقتی فایل لود شد شما یک بار 1 رو بزنید و در صفحه ی بعدی A تا کانتینیو بشه .بعد از گزینه ی اولی INSTAL HOMEBREW CHANNEL رو انتخاب کرده و نصب کنید
- بعد از منو و EXIT خارج شوید.
وقتی WII شما REBOOT شه میبینید که HBC داره میدرخشه
سلام
آقا من تازه یه ویی گرفتم
صفر صفر هم هستم
می خواستم دوستان در مورد این اصطلاحات منو روشن کنن
1-فریمور دستگاه رو از کجا بفهمم چنده؟
2-یه رم sdگرفتم این پوشه ها (private ان را به privateold)رو همین جوری باید بسازم با نیو فلودر یا؟
3- این کار رو چه جوری انجام بدم(فایل instaler.elf رو به boot.dol تغیر بدید و در sd root بریزید)
یعنی فقط پسوند فایل رو عوض کنم و sd root رو باید خودم بسازم یا؟
دوستان خواهشا راهنمایی بفرمایید