نسخه PC بازی Watch Dogs دارای برتری هاییست

raya2

کاربر سایت
Ubisoft-Confirms-Watch-Dogs-for-2013-Release-on-PC-and-Consoles.jpg

وبسایت Geforce.com متعلق به nVidia در مقاله ای نسخه PC بازی Watch Dogs را دارای برتریهایی نسبت به نسخه های کنسولی دانسته که در واقع در راستای همکاری اخیر nVidia و Ubisoft در امضای همبستگی تکنیکی و بی سابقه ی این دو شرکت برای قرار دادن ویژگی ها و افکتهای انحصاری در بازیهای در حال ساخت این شرکت برای پلتفرم PC است.

قبل از این هم دو بازی دیگر این شرکت یعنی Clancy's Splinter Cell Blacklist و Assassin's Creed IV: Black Flag نیز مشمول این همکاری شده بودن و حال
Watch Dogs که یکی از مورد انتظارترین بازیهای سال است نیز به جمع آنها پیوسته است.

جزییات مربوط به برتری های نسخه PC این بازی در ماههای آینده منتشر خواهد شد.

سرچشمه

- - -ویرایش - - -

همونجوری که انتظار داشتم nVidia بیکار نمیشینه تا AMD از طریق کنسولها پول پارو کنه.
فعلا که nVidia با بازیهای مولتی پلتفرمه شروع کرده و احتمالا بزودی شاهد بازیهای فوق گرافیکی و انحصاری برای PC با لوگوی nVidia در ابتدای آنها خواهیم بود :d

ماشالاه دوستان اینجا همه مایه دار میزنن ... دست ما فقیر فقرا رو هم بگیرین ... ما تو عمرمون فیلم و بازی حتی تو رزولوشن اچ دی ندیدیم دوستان اینجا دَم از 4K میزنن! ... نسخه PC شاید یه سری برتری داشته باشه ،ولی خب همین یه ذره برتری دمار از روزگار جیب من یکی در میاره ! :d ... کلا دیگه کم کم باید عطای گیم رو به لقایش ببخشم!:bighug: ...
4k که هیچ هنوز تی وی هاشم نیست :دی ولی hd اگه ندیدی سال 2013 هستیم دیگه خیلی شما عقبی من یک ساله فیلم هایی که خیلی دوست دارم رو بلوری میبینم! hd که جای خود! هیچ ربطی هم به مایه دار بودن نداره تو ساعت دانلود رایگانت اینترنتتون میتونید بگیرید ! در مورد بازی هم که همه بازی ها الان اج دی هستن که بعضی ها فول هستن مثل فورزا و بعضی ها 720 ...
من نگاه کردم دیدم اگه بخوام ps4 بگیرم انحصاری های xone از دست میدم اگرم بخوام xone بگیرم بازم انحصاری های ps4 از دست میدم خوب این یعنی باید برم دوتا کنسول بخرم بعد یهو دیدی این دوتا کنسول هک نشدن بعد من باید یقه کیو بگیرم ؟
چرا ادم دروغ بگه یسری بازیهای شاخ هستن خوب حالا چشم پوشی میکنیم اوریجینال میخریمش ولی اخه من یه سوال دارم خداوکیلی

مگه ادم دکتره همه بازیهارو اوریج بخره ؟؟ این نسل سری بازی مثل cod -bf coh و.. چندین بازی دیگه رو pc اوریج خریدم چون انلاینشون برام مهم بود ... اخیرا هم هیچ بازی انحصاری رو کنسول اوریج نخریدم

مثلا بازیهای زیرو من همه رو رایگان رو pc بازی کردم Castlevania Lords of Shadow/Hitman Absolution/Rayman Legends/Splinter Cell Black List/Tomb Raider/ و.. خیلی بازیهای دیگه اگه قرار باشه من هرچی بازی هر روز میاد برم رو کنسول اوریج بخرم که خونه زندگیمیو باید بفروشم برم وسط خیابون گدایی کنسولمو دستم بگیرم زیر بارون بشینم اوریج بزنم :)) ولی خوب بازیهایی که با انلاینشون کار دارم حتما اوریج میخرم .. الان من یه سوال دارم من مثلا بازی gow iii برم اوریج بخرم که چی بشه ؟ :))
باز فوتبالی باشه بازی باشه که انلاین درست حسابی داشته باشه ارزش داره

در کل من پول مفت به هر بازی ابکی نمیدم اهل دروغ گفتنم نیستم .

کسی که دکتر نیست ولی خیلی ها خدا زنده نگهداره باباشونو :دی برای خیلی ها این پول ها پولی نیست تو فروم هم بزنیم به تخته توان مالی ها خوبه .
بهرحال اینجوری هم بد نیست هر چقدر بازی کمتر بخرید تو اون بازی که دارید متخصص تر میشید.
البته برای اکثر ماها که کنسول کپی خور داریم خیلی سخته عادت کرده بودیم همه بازی ها که میاد رو تجربه کنیم تازه قبلشم میپرسیدم ارزش خرید کپی داره یا نه :دی

4k که هیچ هنوز تی وی هاشم نیست :دی ولی hd اگه ندیدی سال 2013 هستیم دیگه خیلی شما عقبی من یک ساله فیلم هایی که خیلی دوست دارم رو بلوری میبینم! hd که جای خود! هیچ ربطی هم به مایه دار بودن نداره تو ساعت دانلود رایگانت اینترنتتون میتونید بگیرید ! در مورد بازی هم که همه بازی ها الان اج دی هستن که بعضی ها فول هستن مثل فورزا و بعضی ها 720 ...

کسی که دکتر نیست ولی خیلی ها خدا زنده نگهداره باباشونو :دی برای خیلی ها این پول ها پولی نیست تو فروم هم بزنیم به تخته توان مالی ها خوبه .
بهرحال اینجوری هم بد نیست هر چقدر بازی کمتر بخرید تو اون بازی که دارید متخصص تر میشید.
البته برای اکثر ماها که کنسول کپی خور داریم خیلی سخته عادت کرده بودیم همه بازی ها که میاد رو تجربه کنیم تازه قبلشم میپرسیدم ارزش خرید کپی داره یا نه :دی
ماشاالله اینجا همه مایدار هستند !:dهمه هم اینترنت بالای 1 مگ دارن
حال تکلیف ما چی هست که نمی تونیم این گرافیک بالارا رو pcتجربه کنیم :)

آخرین ویرایش:
حال تکلیف ما چی هست که نمی تونیم این گرافیک بالارا رو pcتجربه کنیم :)

حسین جون غصه نخور ما هم یه روز مایه دار میشیم و میریم GTX 780 میخریم و 4K میزنیم! ... خدا هم ایشالاه یه اینترنت توپ بالای 128 خونگی بهم میده و خودم برات فیلم فول اچ دی دانلود میکنم ... خدا رزاقه .

والا من آدم بالای 30 سال هم می شناسم کنسول دوست داشته باشه.
مگه من گفتم نداره؟:دی گفتم خیلی از کنسول باز ها سنشون به 20 نرسیده!
پ.ن: جواب این Atension Wh0re رو ندید لطفا, آبروی هرچی PC Gamer ه برده!
پ.م2: شما هم اینا رو از دست دادید:
Warcraft III
World of Warcraft
Starcraft II
Diablo II
Total War Series
Company of Heroes
League of Legends
Dota 2 نسخه 1 رو جزو همون وارکرافت 3 حساب کنید!
Warcraft
Falskaar(با این که ماده ولی اینقدر بزرگ هست که بخوایم اینجا اسمشو بیاریم!)
Sim city
Torchlight II
Age of Wulin
Guild Wars II
Amnesia: A machine for the pigs
Day Z
Don't Starve
TES: Online
Gone Home
Witcher 1
The Sims 4
Microsoft Flight Simulator X
:-"
Stalker Series
Westland 2
Guild Wars
Anno Series
Red orcestra
Civilisation Series غیر از 2 شماره اول.
Path of Exile
The Incredible Adventures of Van Helsing
Armikrog
Age of Empires
Age of Mythology
Black Mesa!
بیشتر Counter Strike ها!

حال تکلیف ما چی هست که نم یتونیم این گرافیک بالارا رو pcتجربه کنیم :)
هیچی عزیز8-|
برای ارزوهات باید خودتون تلاش کنید .
درضمن من اکس 360 دارم نه پی سی!!!نسل بعد هم وان میگریم. فکر کنم فله ای جواب دادید
موفق باشید

آخرین ویرایش:
الان این یعنی چی؟ ربطش به موضوع چیه؟ حالا سیستم محل کارت چه ربطی داره به سیستمی که خودت داری؟! بعد هم با apple از کی تا حالا میشه بازی کرد؟ بعد هم سیستم سر کارت خدا، اصلا گرافیک 780 شما میتونی بازی کنی سر کار؟!
ربطش همون کامنتاییه که می دن و بحث همون پادشاه و گدا و فقر و ثروت اینا بود خب:دی بعد من گفتم سیستم خونگیمم خوبه (فقط سی پی یوش رو باید ببرم بالا) فقط همون یه تیکه رو دیدید شما؟
می شه بازی کرد البته من که بازی نمی کنم:دی به جاش فیلم و انیمه دانلود می کنم:دی ولی لاگین تو فروم ها خیلی کم میام می ترسم پسوردم دست کسی بیوفته. کارت گرافیک 780 کجا بود دیگه تو ناسا کار نمی کنم:دی اصلا من در مورد 780 حرف زدم؟:-o:-/ منظورم این بود به سیستم خیلی قوی تر از PS3/360 هم دسترسی دارم.

نکته در مورد رزولوشن: بازی SC: BL تو این آخر نسلی اونم در حالیکه از موتور UE 2.5 بهره می برد تو نسخه های کنسولی فقط نسخه Wii U ـش 720P واقعی بود اونم با افت فریم. این یه نمونه ست تازه. حالا حساب بگیرید چه بدی داره بازی نسل بعد 720P باشه که Upscale شه به 1080P ؟ اکثر بازی های این نسل رزولوشن اصلیشون Sub HD بود.
گرافیک واچ داگز نسخه PS4/ONE هم واقعا نسل بعد هست. حالا کسی می خواد فقط به خاطر رزولوشن روی 1080P واقعی و بالاتر با PC بازی کنه بسم ا... :دی
مگه من گفتم نداره؟
biggrin1.gif
گفتم خیلی از کنسول باز ها سنشون به 20 نرسیده!
پ.ن: جواب این Atension Wh0re رو ندید لطفا, آبروی هرچی PC Gamer ه برده!
پ.م2: شما هم اینا رو از دست دادید:
Warcraft III
World of Warcraft
Starcraft II
Diablo II
Total War Series
Company of Heroes
League of Legends
Dota 2 نسخه 1 رو جزو همون وارکرافت 3 حساب کنید!
Warcraft
Falskaar(با این که ماده ولی اینقدر بزرگ هست که بخوایم اینجا اسمشو بیاریم!)
Sim city
Torchlight II
Age of Wulin
Guild Wars II
Amnesia: A machine for the pigs
Day Z
Don't Starve
TES: Online
Gone Home
Witcher 1
The Sims 4
Microsoft Flight Simulator X
yahoo_65.gif

Stalker Series
Westland 2
Guild Wars
Anno Series
Red orcestra
Civilisation Series غیر از 2 شماره اول.
Path of Exile
The Incredible Adventures of Van Helsing
Armikrog
Age of Empires
Age of Mythology
Black Mesa!
بیشتر Counter Strike ها!

دیابلو 1 و 2 و Civilization ها رو در حد خوره بازی کردم اتفاقا:دی مخصوصا Civilization که شماره چهارش رو روی مد نقشه واقعی از زمان غار نشینی تا عصر اتم چند بار رو درجه های سختی مختلف رفتم...همینطور Colonization ـش رو که آخرش از اروپا با یه لشکر قوی حمله می شد به مستعمره آدم. خیلی از بازی های لیست رو هم بازی کردم خوشم نیومده حالا بگم شر می شه ولی بازی عالی هم توشون هست. بعد کانتر رو که همه بازی کردن:دی
اما در کل PC Gamer نیستم:دی
خدایی این بازی های PC که گذاشتید دیگه با سیستم متوسط و ضعیف به روزم اجرا می شن...مثل کارت 6850 ما که از کنسولم بهتره...این وسط نمی دونم چه گیریه دادن به داشتن 780. اونم داشته باشیم باز چیز دیگه می گن:دی

آخرین ویرایش:
ربطش همون کامنتاییه که می دن و بحث همون پادشاه و گدا و فقر و ثروت اینا بود خب:دی بعد من گفتم سیستم خونگیمم خوبه (فقط سی پی یوش رو باید ببرم بالا) فقط همون یه تیکه رو دیدید شما؟
می شه بازی کرد البته من که بازی نمی کنم:دی به جاش فیلم و انیمه دانلود می کنم:دی ولی لاگین تو فروم ها خیلی کم میام می ترسم پسوردم دست کسی بیوفته. کارت گرافیک 780 کجا بود دیگه تو ناسا کار نمی کنم:دی اصلا من در مورد 780 حرف زدم؟:-o:-/ منظورم این بود به سیستم خیلی قوی تر از PS3/360 هم دسترسی دارم.

نکته در مورد رزولوشن: بازی SC: BL تو این آخر نسلی اونم در حالیکه از موتور UE 2.5 بهره می برد تو نسخه های کنسولی فقط نسخه Wii U ـش 720P واقعی بود اونم با افت فریم. این یه نمونه ست تازه. حالا حساب بگیرید چه بدی داره بازی نسل بعد 720P باشه که Upscale شه به 1080P ؟ اکثر بازی های این نسل رزولوشن اصلیشون Sub HD بود.
گرافیک واچ داگز نسخه PS4/ONE هم واقعا نسل بعد هست. حالا کسی می خواد فقط به خاطر رزولوشن روی 1080P واقعی و بالاتر با PC بازی کنه بسم ا... :دی

دیابلو 1 و 2 و Civilization ها رو در حد خوره بازی کردم اتفاقا:دی مخصوصا Civilization که شماره چهارش رو روی مد نقشه واقعی از زمان غار نشینی تا عصر اتم چند بار رو درجه های سختی مختلف رفتم...همینطور Colonization ـش رو که آخرش از اروپا با یه لشکر قوی حمله می شد به مستعمره آدم. خیلی از بازی های لیست رو هم بازی کردم خوشم نیومده حالا بگم شر می شه ولی بازی عالی هم توشون هست. بعد کانتر رو که همه بازی کردن:دی
اما در کل PC Gamer نیستم:دی
خدایی این بازی های PC که گذاشتید دیگه با سیستم متوسط و ضعیف به روزم اجرا می شن...مثل کارت 6850 ما که از کنسولم بهتره...این وسط نمی دونم چه گیریه دادن به داشتن 780. اونم داشته باشیم باز چیز دیگه می گن:دی
شما یه پست از یه PC Gamer(لطفا Vavi و امثالش رو PC Gamer حساب نکنید!)که هی 780 یا تایتان رو به رخ شما بکشه:دی(عیر از مقایسه های سخت افزاری البته:-")
پ.ن: modder ها رو دست کم نگیرید>:d
پ.ن2: پ.ن2 ه پست قبلی جواب شما نبود, جواب یکی دیگه بود حال نداشتم نقل قول کنم:دی

مثلا بازیهای زیرو من همه رو رایگان رو pc بازی کردم Castlevania Lords of Shadow/Hitman Absolution/Rayman Legends/Splinter Cell Black List/Tomb Raider/ و.. خیلی بازیهای دیگه اگه قرار باشه من هرچی بازی هر روز میاد برم رو کنسول اوریج بخرم که خونه زندگیمیو باید بفروشم برم وسط خیابون گدایی کنسولمو دستم بگیرم زیر بارون بشینم اوریج بزنم :)) ولی خوب بازیهایی که با انلاینشون کار دارم حتما اوریج میخرم .. الان من یه سوال دارم من مثلا بازی gow iii برم اوریج بخرم که چی بشه ؟ :))

اِ اِ، پایرت خوری؟ همین دیروز مگه نبود با اون یکی اکانتت که به سرنوشت ده ها اکانت قبلی ـت دچار شده بود گفتی به سازنده احترام می ذاری و کلاً اریج بازی همیشه و ... :d خدایی ای کاش من می تونستم بفهمم هدفت چیه از اینکه هر بار شخصیتت عوض بشه. آمار تعداد اکانت ها و کرکتری که تو هر کدوم ساخته بودی از دستم جداً در رفته!

حسین جون غصه نخور ما هم یه روز مایه دار میشیم و میریم GTX 780 میخریم و 4K میزنیم! ... خدا هم ایشالاه یه اینترنت توپ بالای 128 خونگی بهم میده و خودم برات فیلم فول اچ دی دانلود میکنم ... خدا رزاقه .

با ارز پوزش 780 به گور باباش خندیده بتونه 4k بازی های نسل بعدی اونم همچین بازی ای درست اجرا کنه فعلا اینا برای ابر مایه دارا هست که titan sli با tv 4k 84inch دارن

با ارز پوزش 780 به گور باباش خندیده بتونه 4k بازی های نسل بعدی اونم همچین بازی ای درست اجرا کنه فعلا اینا برای ابر مایه دارا هست که titan sli با tv 4k 84inch دارن

فکر کردی titan داشتن این روزا شده مد مایه داری ؟ نه عزیزم اشتباه می کنی . ی ذره کمتر سیگار دود کن کم تر بنوش و بالا بنداز پولشو جمع کن برو بخر .( به طور کلی گفتم ) .
در ضمن الان blueray قیمت فضایی 6 سال پیش رو نداره وقتی ر س ی و ر های فول اچ دی با کارت شبکه وایرلس و کانال های فول اچ دی با پکیج های عالی که فیلم های به روز سینماهای دنیا رو نمایش میده با هزارجور future دیگه تو بازار هست بلوری از مد افتاده دیگه حتی دانلود فیلم هم معنی نداره چون تا بخواد نسخه اچ دی فیلم ریلیز بشه و روی سایت ها با اکانت های پولی عرضه بشه شما 100 بار دیدی .
780 و کلا سری 7 مثل سری 6 چیزی برای گفتن نداشت . منتظر 790 هستم .
از دنیای گیم همین سیستم ذغالی ما را بس .
گیم سالی ی بار اونم چی باشه پدر مادر داشته باشه نه هر آشغالی .

فکر کردی titan داشتن این روزا شده مد مایه داری ؟ نه عزیزم اشتباه می کنی . ی ذره کمتر سیگار دود کن کم تر بنوش و بالا بنداز پولشو جمع کن برو بخر .( به طور کلی گفتم ) .
در ضمن الان blueray قیمت فضایی 6 سال پیش رو نداره وقتی ر س ی و ر های فول اچ دی با کارت شبکه وایرلس و کانال های فول اچ دی با پکیج های عالی که فیلم های به روز سینماهای دنیا رو نمایش میده با هزارجور future دیگه تو بازار هست بلوری از مد افتاده دیگه حتی دانلود فیلم هم معنی نداره چون تا بخواد نسخه اچ دی فیلم ریلیز بشه و روی سایت ها با اکانت های پولی عرضه بشه شما 100 بار دیدی .
تو کارت گرافیک های انویدیا فقط تو سری های زوج دنبال تغییر و تحول باشید!(مثل 400,600,800)
سری های فرد(500,700,900)بهبود یافته سری قبلی هستن, ولی سری های زوج کلا معماری شون عوض میشه.(مثلا سری 800 میشه Maxwell, ولی سری 900 عوض نمیشه اسمش, همون Maxwell ه که بهبودش دادن.)

تو کارت گرافیک های انویدیا فقط تو سری های زوج دنبال تغییر و تحول باشید!(مثل 400,600,800)
سری های فرد(500,700,900)بهبود یافته سری قبلی هستن, ولی سری های زوج کلا معماری شون عوض میشه.(مثلا سری 800 میشه Maxwell, ولی سری 900 عوض نمیشه اسمش, همون Maxwell ه که بهبودش دادن.)
البته تصحیح می کنم 780 جز نسل جدید هست معماریشم فرق داره 770 به پایین معماریش با سری 6 یکی هست
حقیقتش با کمتر سیگار دود کردن نمی شه دو عدد تایتان خرید قطعا کسی که دو عدد تایتان داره مایه داره اگرم نیست و داره عقلش ناقصه 7 ملیون فقط برای کارت گرافیک + یه tv 4k که قیمتش همه خبر دارن چقدر بالا هست 4k real می گم قطعا برای ادم مایه دار هست یا گفتم که اگرم نیست طرف عقل سالمی نداره

در راستای همکاری اخیر nVidia و Ubisoft در امضای همبستگی تکنیکی و بی سابقه ی این دو شرکت برای قرار دادن ویژگی ها و افکتهای انحصاری در بازیهای در حال ساخت این شرکت برای پلتفرم PC است.
اینطور که مشخصه Nvidia از سوزش اینکه ماکروسافت و سونی هر دو به سراغ AMD رفتن داره تلاشش رو می کنه که قدرت چیپست گرافیکهای AMD بر روی کنسولها رو ضعیف جلوه بده،هر چند نسبت به ابر غولهایی چون GTX Titan حرف زیادی برای گفتن ندارند اما انویدیا دشمنی رو آغاز کرده و فعلن ول کن ماجرا نیست

قطعا کسی که دو عدد تایتان داره مایه داره اگرم نیست و داره عقلش ناقصه 7 ملیون فقط برای کارت گرافیک + یه tv 4k که قیمتش همه خبر دارن چقدر بالا هست 4k real می گم قطعا برای ادم مایه دار هست یا گفتم که اگرم نیست طرف عقل سالمی نداره
البته منم باهات موافقم،ولی اینم بگم کسی عشق یک کاری رو داشته باشه پولش واسش مهم نیست،مثلا می بینی یارو میلیاردر هست اما پراید زیر پاشه و پرایدش رو در حد عروسک کرده و اندازه یه Genesis خرجش کرده می دونی چرا؟چون عشقش رو داره

آخرین ویرایش:
NVIDIA که گوشش دراز نیست ببینه AMD داری میتازونه. :دی اون هم آستین بالا زده.
از طرفی ubi ملعون این کارو کرده یعنی خیلی صفا داده PC
Viva PC :bighug:

البته تصحیح می کنم 780 جز نسل جدید هست معماریشم فرق داره 770 به پایین معماریش با سری 6 یکی هست
معماریش همون تایتانه, یعنی GK110, جدید حساب نمیشه. منظورم از عوض شدن, عوص شدن Gx xxx ه, تو سری 600 این عدد GK xxx ه, تو سری 700 هم همینطور, ولی تو سری 800 میشه GM xxx:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or