نسخه PC بازی Watch Dogs دارای برتری هاییست

raya2

کاربر سایت
Ubisoft-Confirms-Watch-Dogs-for-2013-Release-on-PC-and-Consoles.jpg

وبسایت Geforce.com متعلق به nVidia در مقاله ای نسخه PC بازی Watch Dogs را دارای برتریهایی نسبت به نسخه های کنسولی دانسته که در واقع در راستای همکاری اخیر nVidia و Ubisoft در امضای همبستگی تکنیکی و بی سابقه ی این دو شرکت برای قرار دادن ویژگی ها و افکتهای انحصاری در بازیهای در حال ساخت این شرکت برای پلتفرم PC است.

قبل از این هم دو بازی دیگر این شرکت یعنی Clancy's Splinter Cell Blacklist و Assassin's Creed IV: Black Flag نیز مشمول این همکاری شده بودن و حال
Watch Dogs که یکی از مورد انتظارترین بازیهای سال است نیز به جمع آنها پیوسته است.

جزییات مربوط به برتری های نسخه PC این بازی در ماههای آینده منتشر خواهد شد.

سرچشمه

- - -ویرایش - - -

همونجوری که انتظار داشتم nVidia بیکار نمیشینه تا AMD از طریق کنسولها پول پارو کنه.
فعلا که nVidia با بازیهای مولتی پلتفرمه شروع کرده و احتمالا بزودی شاهد بازیهای فوق گرافیکی و انحصاری برای PC با لوگوی nVidia در ابتدای آنها خواهیم بود :d

یکم این قضیه داره نگران کننده میشه دیگه حداقل اول نسل انتظار داشتیم بازیای مولتی رو کنسولا بهتر باشن اما الان هم سازنده های WD هم COD:G و هم BF4 یجورایی گفتن بازیاشون رو PC بهتر اجرا میشه شاید بیش از حد دیر اومدن کنسولا عامله این اختلاف شده ولی کلا چیز جالبی نیست که کنسولا همین اولم نمیتونن حتی با PC تجربه ی برابری ارائه بدن دیگه چند سال بعد قائدتا فاصله وحشتناک زیاد میشه باید منتظر انحصاریای کنسولا موند و دید شاید اونا بتونن تا حدودی این اختلافو کم کنن

Nvidia از اینکه با هیچ کدوم از کنسولا نتونسته قرارداد ببنده داره میسوزه همین چند وقت پیش بود که از طرفدارای GTA IV بخاطر اطلاعات غلط دادن عذر خواهی کرد کلا تا خود UBI تایید نکرده به حرف این NVIDIA هیچ اعتباری نیست

سوزشی در کار نیست، Nvidia با شرکت های سازنده کنسول به توافق نرسید. اگر خیلی براش مهم بود به هر قیمتی شده سعی میکرد قرارداد ببنده. Nvidia الان روی PC و موبایل متمرکز شده، یه چیزی متفاوت نسبت به رقیبش. Nvidia و Ubisoft به صورت رسمی این مسئله رو اعلام کردن، در اعتبارش هیچ شکی نیست.
اون حرف GTA5 رو هم Nvidia اعلام نکرده بود، یکی از کارمندان Nvidia گفته بود.
GamesCom 2013: Watch_Dogs To Receive PC-Exclusive Effects, Features & Technologies | GeForce
GamesCom 2013: NVIDIA & Ubisoft Form PC Gaming Alliance For This Fall’s Hottest Games | GeForce

موتور قیزیک havok هست
هنوز اعلام نشده که WD چه ویژگی هایی قراره داشته باشه اما Havok و PhysX میتونند در کنار هم کار کنند، مثل Batman AC...

آخرین ویرایش:
اول اینکه بهتر بود اینو به عنوان نظر میگفتی نه تو خوده خبر
...
بله. کاملا حق با توئه. از اول هم میخواستم نظرم رو تو پست بعدی خبر بنویسم ولی دو بار سعی کردم ولی دیدم که خودش چسبوند به پست اول (چسبونک که میگن همینه ها ;) ) من هم که دیگه وقتشو نداشتم که منتظر بمونم, دیگه همینجوری شد. سعی می کنم دیگه تکرار نشه :d

سوزشی در کار نیست، Nvidia با شرکت های سازنده کنسول به توافق نرسید. اگر خیلی براش مهم بود به هر قیمتی شده سعی میکرد قرارداد ببنده. Nvidia الان روی PC و موبایل متمرکز شده، یه چیزی متفاوت نسبت به رقیبش. Nvidia و Ubisoft به صورت رسمی این مسئله رو اعلام کردن، در اعتبارش هیچ شکی نیست.
اون حرف GTA5 رو هم Nvidia اعلام نکرده بود، یکی از کارمندان Nvidia گفته بود.
GamesCom 2013: Watch_Dogs To Receive PC-Exclusive Effects, Features & Technologies | GeForce
GamesCom 2013: NVIDIA & Ubisoft Form PC Gaming Alliance For This Fall’s Hottest Games | GeForce

این منابع هم که گذاشتی باز وابسته به Nvidia ست.

دیگه مشخصه د یگه که سوزشی در کاره وگرنه خود سازنده های بازی ساکت نشستن Nvidia یه سره داره تز میده

amd هم که خوب جوابی بهش داده

http://forum.bazicenter.com/thread80966/

این منابع هم که گذاشتی باز وابسته به Nvidia ست.

دیگه مشخصه د یگه که سوزشی در کاره وگرنه خود سازنده های بازی ساکت نشستن Nvidia یه سره داره تز میده

amd هم که خوب جوابی بهش داده

http://forum.bazicenter.com/thread80966/

انویدیا اگر خیلی براش مهم بود و بازار کنسول‌ها براش اولویت داشت میتونست اینکارُ بکنه و در ضمن این سونی هست که تصمیم میگیره با کی کار کنه نه انویدیا. انویدیا روی بازار موبایل و کامپیوترها متمرکز هست و در این مورد هم حرف میزنه!
این که میگی این سایت وابسته به انویدیا است پس دروغه اصلا باور کردنی نیست!! فـارس نیوزه مگه ؟! یه سایت رسمی میاد دروغ بنویسه ؟!

Geoffroy Sardin, Chief EMEA Marketing and Sales Officer at Ubisoft, said:

“The PC remains one of the world’s most popular gaming platforms, and we’re committed to offering PC players the best possible experience with our games. Combining NVIDIA’s visual computing expertise and the creativity of our development teams will give customers a stunning experience when choosing an Ubisoft game for the PC.”
Ubisoft and NVIDIA working together for offering a better PC gaming experience | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
http://forum.bazicenter.com/thread81149/

الان راضی شدی ؟!

آخرین ویرایش:
انویدیا اگر خیلی براش مهم بود و بازار کنسول‌ها براش اولویت داشت میتونست اینکارُ بکنه و در ضمن این سونی هست که تصمیم میگیره با کی کار کنه نه انویدیا. انویدیا روی بازار موبایل و کامپیوترها متمرکز هست و در این مورد هم حرف میزنه!
این که میگی این سایت وابسته به انویدیا است پس دروغه اصلا باور کردنی نیست!! فـارس نیوزه مگه ؟! یه سایت رسمی میاد دروغ بنویسه ؟!

Ubisoft and NVIDIA working together for offering a better PC gaming experience | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
http://forum.bazicenter.com/thread81149/

الان راضی شدی ؟!
تو این نوشته ای که شما از UBI کوت کردی اون جمله ای که گفته روی PC بهتر از کنسول اجرا میشه رو به من نشون بده.
در مورد 360 هم که ازشون بپرسن شروع میکنه ازش تعریف کردن نکنه فکر کردی UBI اینقدر احمقه که دل Nvidia رو برنجونه خیالت راحت هیچوقت از زبونشون نمیشنوی که بازیشون روی پلتفورم خاصی بهتر اجرا میشه مگه احمقن به فروش کنسولی خودشون لطمه وارد کنن

یک سری از دوستان منتظرن اسم pc بیاد بریزن تو تاپیک ترول کنند:))
هیچ بایدی در مورد سلیقه افراد وجود نداره.
یعد ما رو با این کامنت های گوهر بارشون که خودشون هیچ اعتقادی بهش ندارن(اگه داشتن الان بحث PS4 vs xone وجود نداشت) مستفیض کنن:))

تو این نوشته ای که شما از UBI کوت کردی اون جمله ای که گفته روی PC بهتر از کنسول اجرا میشه رو به من نشون بده.
در مورد 360 هم که ازشون بپرسن شروع میکنه ازش تعریف کردن نکنه فکر کردی UBI اینقدر احمقه که دل Nvidia رو برنجونه خیالت راحت هیچوقت از زبونشون نمیشنوی که بازیشون روی پلتفورم خاصی بهتر اجرا میشه مگه احمقن به فروش کنسولی خودشون لطمه وارد کنن
این به کل برای شما کافیه:
PC پلتفرم اصلی Watch_Dogs است

چرا از این شاخه به اون شاخه میپری ؟! این حرف اول شما بود که من جواب دادم :
Nvidia از اینکه با هیچ کدوم از کنسولا نتونسته قرارداد ببنده داره میسوزه همین چند وقت پیش بود که از طرفدارای GTA IV بخاطر اطلاعات غلط دادن عذر خواهی کرد کلا تا خود UBI تایید نکرده به حرف این NVIDIA هیچ اعتباری نیست
برنامه Nvidia با Ubisoft فقط روی نسخه کامپیوتر هست و همه شرکت‌ها از جمله Ubisoft از همه نسخه های بازیشون دفاع میکنند حتی اگر افتضاح باشه، حالا چجوری حرف زدن از پورت X360 انویدیا رو میرنجونه فقط در مغز شما میگنجه و در ضمن لید پلتفرم Watch Dogs کامپیوتره و بهتر اجرا شدنش روی PC (حتی اگر فقط به نرخ فریم ختم شه) یه چیز کاملا قابل انتظاره...

آخرین ویرایش:
چرا از این شاخه به اون شاخه میپری ؟! این حرف اول شما بود که من جواب دادم :

برنامه Nvidia با Ubisoft فقط روی نسخه کامپیوتر هست و همه شرکت‌ها از جمله Ubisoft از همه نسخه های بازیشون دفاع میکنند حتی اگر افتضاح باشه، حالا چجوری حرف زدن از پورت X360 انویدیا رو میرنجونه فقط در مغز شما میگنجه و در ضمن لید پلتفرم Watch Dogs کامپیوتره و بهتر اجرا شدنش روی PC (حتی اگر فقط به نرخ فریم ختم شه) یه چیز کاملا قابل انتظاره...
منم خدمت شما گفتم تو هیچ منبعی گفته نشده که نسخه PC بهتر از کنسوله بغیر از خود Nvidia شایدم واقعا بهتر باشه من دلیلی نمیبینم چشم بسته مخالفت کنم اما با توجه به سابقه Nvidia تا با چشم خودم نبینم نمیپذیرم

یک سری از دوستان منتظرن اسم pc بیاد بریزن تو تاپیک ترول کنند:))

یعد ما رو با این کامنت های گوهر بارشون که خودشون هیچ اعتقادی بهش ندارن(اگه داشتن الان بحث PS4 vs xone وجود نداشت) مستفیض کنن:))
من هر چی فکر کردم معنی حرف شما رو نفهمیدم. یعنی من با اینهمه سابقه شدم ترول (مطمئنم بازی هایی رو از همین FF تموم کردم که اگه یکیشون رو این انتحاری های PC HIGH END تموم می کردن الان این کارا رو نمی کردن) این کسی که روزی یه یوزر می سازه حرفش فکته نه؟:دی جالبه 10 نفر هم باز میان حرفاش رو تکرار می کنن که کسایی که کنسول دارن پول PC ندارن و اینا که جزو خنده دارترین حرفاست.
بعد چه ربطی به بحث XBOX ONE VS PS4 داره؟ وقتی طرف می گه کنسول معنیش PS4 (که من قصد خریدش رو دارم) هم هست نیست؟ معنیش پس ساعت مچیه می گه کنسول یا علنا اسم PS4 رو می بره؟
نکته دیگه بیکار نیستم بیام اینجا کامنت بذارم و بخوام از شوق دوری PC های اند نفرت درکنم. الکی منحرف نکنید بحث رو. وقتی الکی همه جا یه نفر میاد به کنسول (شامل همه پلتفرماش می شه دیگه) توهین می کنه ما هم میایم جواب می دیم و وقتی فکت می دن همه باید سیستم HIGH END دوست داشته باشن مجبور می شیم متنفر باشیم!
فقط یاد گرفتید الکی بگید ترول حتی وقتی یکی مثل من حرف منطقی می زنه. قبلا هم گفتم هیچ ابایی ندارم وقتی یه عده فکت می دن درمورد دیگران از اون فکت متنفر شم حالا می خواد در مورد هر چی باشه این عادت منه.
دیگه تهش اینه مثل همیشه حرف منو بپیچونید:دی باشه انقدر این بحث VS رو ادامه بدید همه جا (و در کنارش قشنگ همه چی رو زیر سوال ببرید) ببینیم آخرش چی می شه.
من فقط یه تذکر دادم به اون فرد چون شورش رو درآورده;)

آخرین ویرایش:

متاسفانه من اصلا آرزو ندارم واچ داگز رو روی PC بازی کنم!;) آرزو دارم فقط رو PS4 برم و پلاتش کنم! هیچ بایدی در مورد سلیقه افراد وجود نداره.
بعد دو میلیون و خرده ای پول کنسول نسل بعده+دو میلیون هزینه نمایشگر متناسب باهاش=4 و خرده ای. پول بازی های ارجینال هم بماند. کسی که داره 5 میلیون هزینه کنه و بازی ها رو هم اریج بخره پولش نمی رسه یه سیستم ببنده؟
اینهمه هم تاپیک ها رو منحرف نکنید بحث PC vs Console راه بندازید که بیایم جواب تون رو بدیم!
این که سلیقه نیست ... یه اصلِ!
بازیای مولتی پلتفرم در اکثر مواقع (نسل بعد میشه گفت همیشه احتمال زیاد) تجربه ی خیلی بهتری از نسخه ی کنسولی رو ارائه میدن! مسئله از این واضح تر وجود نداره! Console در حدی نیست که بخوایم با PC اونم High End ئش مقایسه کرد , همین الانشم یه گرافیک 9800 GT خیلی پرفورمنس زیباتری نسبت به 360 میده...فقط چون بازای رو برای کنسول بهینه میکنن و میدونن با چه سخت افزاری سر و کار دارن بازی روون ترِ و گرنه کنسول 500 دلاریُ چه به این حرفا!

این که سلیقه نیست ... یه اصلِ!
بازیای مولتی پلتفرم در اکثر مواقع (نسل بعد میشه گفت همیشه احتمال زیاد) تجربه ی خیلی بهتری از نسخه ی کنسولی رو ارائه میدن! مسئله از این واضح تر وجود نداره! Console در حدی نیست که بخوایم با PC اونم High End ئش مقایسه کرد , همین الانشم یه گرافیک 9800 GT خیلی پرفورمنس زیباتری نسبت به 360 میده...فقط چون بازای رو برای کنسول بهینه میکنن و میدونن با چه سخت افزاری سر و کار دارن بازی روون ترِ و گرنه کنسول 500 دلاریُ چه به این حرفا!
بله یه اصله که مردم فقیر و عقب مونده ژاپن و امریکای شمالی بهش می خندن و می رن بازی های اون کنسول که اصلا در حد نیست رو اریج خروار خروار می خرند. دلیلش اینه که از لحاظ اقتصادی این کشورا ورشکسته هستن مردمشون رو میارن به کنسول!
تو ایران که همه هاردکورن و درصد کمی برخلاف مردم جهان پول دارن و سرورند، برعکسه! همه چی می شه قدرت روی کاغذ و در نتیجه این یوزر اسکور:
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | Wii | The Legend of Zelda: Skyward Sword | شمشیری به سوی آسمان
کلا دنیای وارونه ست اینجا!
من دیگه این بحث رو ادامه نمی دم چون یکی دیگه راه انداخته دودش می ره تو چشم بنده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or