نسخه PC بازی Watch Dogs دارای برتری هاییست

raya2

کاربر سایت
Ubisoft-Confirms-Watch-Dogs-for-2013-Release-on-PC-and-Consoles.jpg

وبسایت Geforce.com متعلق به nVidia در مقاله ای نسخه PC بازی Watch Dogs را دارای برتریهایی نسبت به نسخه های کنسولی دانسته که در واقع در راستای همکاری اخیر nVidia و Ubisoft در امضای همبستگی تکنیکی و بی سابقه ی این دو شرکت برای قرار دادن ویژگی ها و افکتهای انحصاری در بازیهای در حال ساخت این شرکت برای پلتفرم PC است.

قبل از این هم دو بازی دیگر این شرکت یعنی Clancy's Splinter Cell Blacklist و Assassin's Creed IV: Black Flag نیز مشمول این همکاری شده بودن و حال
Watch Dogs که یکی از مورد انتظارترین بازیهای سال است نیز به جمع آنها پیوسته است.

جزییات مربوط به برتری های نسخه PC این بازی در ماههای آینده منتشر خواهد شد.

سرچشمه

- - -ویرایش - - -

همونجوری که انتظار داشتم nVidia بیکار نمیشینه تا AMD از طریق کنسولها پول پارو کنه.
فعلا که nVidia با بازیهای مولتی پلتفرمه شروع کرده و احتمالا بزودی شاهد بازیهای فوق گرافیکی و انحصاری برای PC با لوگوی nVidia در ابتدای آنها خواهیم بود :d

مشکل از شما نیست. وقتی نمی دونید یه PS3 تا هک نشده بود خیلی از کسایی که داشتنش هر ماه یه بازی براش می خریدن = مجموعا فقط خرج میلیونی برای بازی های اریجش کردن و این برای PS4 هم صدق می کنه. یا خیلیا رو می شناسم برای ایکس باکسشون بازی اریج می خریدن بن نشن. تعداد قابل توجه ولی کم نسبت به کسایی که بازی PS3 اریج می خریدن.
ادامه بدید این نظریات قشنگ رو...طرفداری از نینتندو تو تاپیک هاشم توصیه می شه! البته اصلا اسمش عدم ثبات نیست بیایم دم از گرافیک بزنیم و به خاطر یکم رزولوشن پایینتر بکوبیم تو سر XONE و PS4 بعد چند ثانیه از پشت کنسولای نینتندو (خب کسایی هستید که نه گرافیک براتون مهمه، نه سبک بازی دیگه...:دی) تو تاپیک بغلی دربیایم! من که فقط خنده ام می گیره و این پستم برای تفریح جواب دادم.
مرغ پخته به خنده در میاد از این حرفا، الان می فهمم چرا کسایی با بالای 30 سال سن (کنسول گیمر) می گن نباید با شماها بحث کرد.
اصلا نظرات تون فکت هایی که تو دنیا هست رو زیر سوال نمی بره.

مقایسه نسخه کنسولی (کنسول 8 سال پیش) یه بازی با نسخه PC 2013 ـش؟ (تازه اگه منطقی باشیم بهتره گفت 2014 چون بازی اونموقع میاد = 9 سال تفاوت سخت افزاری!) لاقل مردونگی داشته باشید نسخه PS4 و XBOX ONE رو بذارید. با کیا داریم بحث می کنیم خدا! اگه تو این دنیایی که ساختید خوشید و باور می کنید تو کل دنیا همین حرفاتون خریدار داره و مردم از سر نداری می رن کنسولای سونی، نینتندو و ماکروسافت رو می خرن که حرفی ندارم!
یه سر به تاپیک استیم و اوریجین بزنید;)
من اگه گرافیک واسم مهم بود الان هر 2 سال سیستمم رو ارتقاع میدادم نه اینکه 5-6 سال با یه سیستم سر کنم و آخرش مجبور بشم رزولوشن رو بیارم پایین(البته نه پایین تر از کنسول, 720P), پس متاسفانه دچار توهم شدید;) دلیل اینکه من PC گیمرم اینه که نمیتونم از بازی های استراتژیک و تورچلایت ها و ... ها بگذرم! من با هزار بدبختی دارم 3.5 میلیون جمع میکنم که واسه چند سال آینده یه سیستم بخرم, فکر نکنید الان ما PC گیمر ها هممون بنز میباخ داریم و تو خونه ی 10000 متری که وسط تجریش داریم چهار تا Alfred هم دور و برمون نشستن میگن: "قربان چه کاری از دستم بر میاد؟ برم 4 کیلو TITAN بخرم بیارم؟"
من اگه گرافیک واسم مهم بود الان ماینکرافت بازی نمی کردم!
کسایی که بالای 30 سال سن دارن کنسول گیمر هستن حتما؟به جرات میگم میانگین سن کنسول گیمر های ایران به 23 نمیرسه, نه که شما همتون سنتون پایینه, ولی این یه حقیقتیه که اکثر کسانی که کنسول دارن سنشون از 20 عبور نکرده!من بخوام مقایسه کنم همین کاری که شما گفتی رو انجام میدم, یه پست بیار که WD ه این نسل رو با PC مقایسه کرده باشم!
من غلط بکنم به کسی بگم شما پول نداری که کنسول میخری, خواهشا PC گیمر های واقعی رو با این Hardware Geek هایی مثل ه VAVI و شیپورچی اشتباه نگیر!

آخرین ویرایش:
با اینکه طرف داره Nvidia هستم اما AMD بازار کنسول رو گرفت چون دید تو pc انویدیا جاشو گرفت و در اینده برتری ساخت و ساز بازی با کارت های AMD که OpenGL رو کامل ساپورت میکنه روزبه روز بیشتر میشه............

کوبیدن یک پلتفرم کار خیلی اسونی
میان میگن گرافیک برتر رو pc
برای من که گرافیک مهم نیست گرافیک چیه ؟ گرافیکو اصلا به من نشون بده
کنسول بازا هم که حالا گرافیک پایین دارند همینو میگن

برای من هم گرافیک مهم نیست ولی با PC بازی می کنم چون بازی های مورد علاقم همه روی این پلتفرمه:)
درکش خیلی سخته که یکی دوست داره با PC بازی کنه یکی با کنسول؟

آقا این یکی از دو تا سیستمیه که تو محل کار جلومه، یکیش رو می دونم بذارم می گید توش معلوم نیست چون PC همینه ولی اون یکی رو می ذارم ببینید دیگه خودتون می فهمید:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a7ddc64ffd65fc1c1.jpg
می خواستم همون موقع که عکس گرفتم امروز بذارم ولی امروز مثل روزای قبل نت نداشتم تو دفتر. البته سیستم خونه ام متوسطه البته پارسال بستم و مشخصاتشم تو تاپیک ارتقای سیستم گفته بودم ولی اونم خیلی از کنسول های این نسل بهتر بود.
امیدوارم از دفعه بعد میام حرفی می زنم جوری جواب ندید که انگار تو بمبئی کنار جوب نشستم دارم موش کباب شده می خورم و با پنتیوم3 میام وصل می شم اینجا از سر ندید پدید بودن کامنت می ذارم!
باور کنید سلیقه متفاوت وجود داره!
منم برای PC گیمرها خیلی احترام قائلم و با خیلیاشون دوستم تو فروم! ولی چه کنم فقط با بازی ژاپنی حال می کنم و فیچرهای کنسول مثل تروفی و شبکه آنلاینش و امثالهم.
کسایی که بالای 30 سال سن دارن کنسول گیمر هستن حتما؟
والا من آدم بالای 30 سال هم می شناسم کنسول دوست داشته باشه.

اختلاف گرافیکی این نسل با PC در این دو سال اخیر شدید شد. قبلش سازنده ها در بازی های مولتی گرافیک PC رو کاملا فدای کنسول ها میکردن.
اوجش فاجعه زمانی رخ میداد که میخواستن بازی رو برای PC پورت کنن.
در کل به نظرم کنسول برای بازی کاملا با صرفه تر هست و مطمئن باشید همین رویه هم در نسل پیش رو ادامه داره. و اختلاف گرافیکی که ارزش خرید یه PC High End رو داشته باشه رو نداره.
در مورد پیشرفت سخت افزار که دوستان میگن همه چیز گرافیک نیست درسته. نمونش این خبر:
هوش مصنوعی حریفان در FIFA 14 در کنسول های نسل بعد قوی تر خواهد بود

من هم کاملا با شما موافقم من که دیگه پی سی رو ارتقاع نمیدم تا دوماه پیش میگفتم نه کنسول حال نمیده ولی قیمت هاو گرافیک هارو انحصاری هارو دیدم کلا میخوام پی سی رو بذارم کنار و کنسول دست بگیرم فقط خداکنه موس کیبوردم ساپورت کنه ایکس وان خیلی حال میده روم نمیشه دست دست بگیرم

برای من گرافیک جزئیات تو بازی از نون شب واجب تره اصلا عشقش به همین خاص بودنشه ..من اصلا رزولوشن افکتهای درون بازی رو دستکاری نکنم خوابم نمیره .. خدارو شکر اینقدر تو مرکز کامپیوتر تهران دوست اشنا مغازه دار دارم که با قیمت مناسب قطعات مورد نیازمو تهیه خواهم کرد .

انویدیا اینتل برای من مثل ناموس میمونن . تو سال 2014 بدون کوچکترین شکی gm110 میخرم .. حتی شده ده میلیون بدم میخرمش ( نمیدونم تجربه کردین یا نه ولی یه pc high end جم میکنید احساس قدرت و عظمتی که بهتون دست میده قابل مقایسه با هیچی نیست)
بازیهای انحصاری pc برای من بمراتب لذتشون از بازیهای انحصاری کنسول بیشتر بوده . این نسل هم گول خوردیم رفتیم هر دوتا کنسول گرفتیم بجز چندتا بازی انحصاری بقیه بازیهارو رو pc انجام دادم .

دیوونه که نیستم بخوام انحصاری های هر دو کنسولو بازی کنم باید برم دوتا کنسول بخرم کلی هم پول بازی بدم 10 ساعت اخرشم بازی میکنی و تمام .. ( اما بازیهایی امثال wow اصلا تموم شدنی نیستن )
اصل مطلبم bf3 .cod که روی pc بازی نکنی حرامه .

در کل در اینده اگه ps4 هک شد میخرمش اگه هک بشه البته اگرم نشد میره تو پروژه کاری بلند مدت ... فعلا دوتا دسته xone برا pc بر میدارم که از واجباته

البته چون قیمت ارشیو موسیقی و فیملهای فول اچدی 4k رو هارد من از چهارتا کنسول بیشتره و من pc غیر گیم برای 100 تا چیز دیگه هم نیاز دارم از جمله اینترنت افلاین و dvb و.....

آخرین ویرایش:
مهم انحصاری نه اختلاف اندک گرافیک
که ادم باید بین دو کنسول یکی رو انتخاب کنه
اگه پلی 4 انتخاب کنی انحصاری های وان از دست میدی!
اگه وان رو انتخاب کنی انتحصاری های پلی4 .
و اگه پی سی رو انتخاب کنی انحصاری های پلی 4 و اکس وان و عنواین مولتی بین دو کنسول رو از دست میدی
یعنی کلا از دست میدی :))

- - -ویرایش - - -

من هم کاملا با شما موافقم من که دیگه پی سی رو ارتقاع نمیدم تا دوماه پیش میگفتم نه کنسول حال نمیده ولی قیمت هاو گرافیک هارو انحصاری هارو دیدم کلا میخوام پی سی رو بذارم کنار و کنسول دست بگیرم فقط خداکنه موس کیبوردم ساپورت کنه ایکس وان خیلی حال میده روم نمیشه دست دست بگیرم

دقیقا این حس رو من 6-7 سال پیش داشتم :دی 6 ماه که دسته دستت گرفتی دیگه روت نمیشه موس و کیبورد دستت بگیری.اینو مطمئن باش انقدر کنترل بازی با گیم پد میاد دستت که با همون گیم پد اول شخص که بزنی هیچ کمبودی حتی برای هد شات کردن نداری

من نگاه کردم دیدم اگه بخوام ps4 بگیرم انحصاری های xone از دست میدم اگرم بخوام xone بگیرم بازم انحصاری های ps4 از دست میدم خوب این یعنی باید برم دوتا کنسول بخرم بعد یهو دیدی این دوتا کنسول هک نشدن بعد من باید یقه کیو بگیرم ؟
چرا ادم دروغ بگه یسری بازیهای شاخ هستن خوب حالا چشم پوشی میکنیم اوریجینال میخریمش ولی اخه من یه سوال دارم خداوکیلی

مگه ادم دکتره همه بازیهارو اوریج بخره ؟؟ این نسل سری بازی مثل cod -bf coh و.. چندین بازی دیگه رو pc اوریج خریدم چون انلاینشون برام مهم بود ... اخیرا هم هیچ بازی انحصاری رو کنسول اوریج نخریدم

مثلا بازیهای زیرو من همه رو رایگان رو pc بازی کردم Castlevania Lords of Shadow/Hitman Absolution/Rayman Legends/Splinter Cell Black List/Tomb Raider/ و.. خیلی بازیهای دیگه اگه قرار باشه من هرچی بازی هر روز میاد برم رو کنسول اوریج بخرم که خونه زندگیمیو باید بفروشم برم وسط خیابون گدایی کنسولمو دستم بگیرم زیر بارون بشینم اوریج بزنم :)) ولی خوب بازیهایی که با انلاینشون کار دارم حتما اوریج میخرم .. الان من یه سوال دارم من مثلا بازی gow iii برم اوریج بخرم که چی بشه ؟ :))
باز فوتبالی باشه بازی باشه که انلاین درست حسابی داشته باشه ارزش داره

در کل من پول مفت به هر بازی ابکی نمیدم اهل دروغ گفتنم نیستم .

آخرین ویرایش:
به به من از خدمت اومدم ميبينم چقدر پرباره تاپيك :d

متاسفانه از كاربرهايي كه بازي رو تست كردن ميگن بازي 720P upscale شده مثل همين نسل هست و معادل medium spec دوستان PC دار هست. كه البته در نسل قبل ps3 وx360 به وضوح از low spec هم خيلي خيلي پايينتر بود.

Battlefield 4 on Next-Gen Consoles Comparable to Medium Settings on PC - Upscaled From 720P

موفق باشين ;)

ماشالاه دوستان اینجا همه مایه دار میزنن ... دست ما فقیر فقرا رو هم بگیرین ... ما تو عمرمون فیلم و بازی حتی تو رزولوشن اچ دی ندیدیم دوستان اینجا دَم از 4K میزنن! ... نسخه PC شاید یه سری برتری داشته باشه ،ولی خب همین یه ذره برتری دمار از روزگار جیب من یکی در میاره ! :d ... کلا دیگه کم کم باید عطای گیم رو به لقایش ببخشم!:bighug: ...

به به من از خدمت اومدم ميبينم چقدر پرباره تاپيك :d

متاسفانه از كاربرهايي كه بازي رو تست كردن ميگن بازي 720P upscale شده مثل همين نسل هست و معادل medium spec دوستان PC دار هست. كه البته در نسل قبل ps3 وx360 به وضوح از low spec هم خيلي خيلي پايينتر بود.

Battlefield 4 on Next-Gen Consoles Comparable to Medium Settings on PC - Upscaled From 720P

موفق باشين ;)

:-o اینو ندیده بودم رامین .
اینکه بابا خیلی ضایس .. 720p اصلا بدرد نمیخوره ..
معادل medium spec دوستان PC دار هست
:-& 2014 بشینی 720p بزنی
yahoo_31.gif

آقا این یکی از دو تا سیستمیه که تو محل کار جلومه، یکیش رو می دونم بذارم می گید توش معلوم نیست چون PC همینه ولی اون یکی رو می ذارم ببینید دیگه خودتون می فهمید:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a7ddc64ffd65fc1c1.jpg
می خواستم همون موقع که عکس گرفتم امروز بذارم ولی امروز مثل روزای قبل نت نداشتم تو دفتر. البته سیستم خونه ام متوسطه البته پارسال بستم و مشخصاتشم تو تاپیک ارتقای سیستم گفته بودم ولی اونم خیلی از کنسول های این نسل بهتر بود.
امیدوارم از دفعه بعد میام حرفی می زنم جوری جواب ندید که انگار تو بمبئی کنار جوب نشستم دارم موش کباب شده می خورم و با پنتیوم3 میام وصل می شم اینجا از سر ندید پدید بودن کامنت می ذارم!.

الان این یعنی چی؟ ربطش به موضوع چیه؟ حالا سیستم محل کارت چه ربطی داره به سیستمی که خودت داری؟! بعد هم با apple از کی تا حالا میشه بازی کرد؟ بعد هم سیستم سر کارت خدا، اصلا گرافیک 780 شما میتونی بازی کنی سر کار؟!

انویدیا اینتل برای من مثل ناموس میمونن . تو سال 2014 بدون کوچکترین شکی gm110 میخرم .. حتی شده ده میلیون بدم میخرمش ( نمیدونم تجربه کردین یا نه ولی یه pc high end جم میکنید احساس قدرت و عظمتی که بهتون دست میده قابل مقایسه با هیچی نیست)
بازیهای انحصاری pc برای من بمراتب لذتشون از بازیهای انحصاری کنسول بیشتر بوده . این نسل هم گول خوردیم رفتیم هر دوتا کنسول گرفتیم بجز چندتا بازی انحصاری بقیه بازیهارو رو pc انجام دادم .

دیوونه که نیستم بخوام انحصاری های هر دو کنسولو بازی کنم باید برم دوتا کنسول بخرم کلی هم پول بازی بدم 10 ساعت اخرشم بازی میکنی و تمام .. ( اما بازیهایی امثال wow اصلا تموم شدنی نیستن )
اصل مطلبم bf3 .cod که روی pc بازی نکنی حرامه .

کاشکی یه روزی اینجا بیاد همه بفهمیم جاش نیست که تا ه موضوع اینجوری دیده میشه نپرید وسط شروع کنید پز دادن، درست نیست جلو کسی که نداره اینقدر و اینجوری بگید این حرف ها رو....شما بهت قدرت و عظمت وقت میده با سیستم قوی؟ یعنی وقتی میبندی میری تو خیابون احساس قدرت این میکنی؟ فکر میکنی دیگه خیلی تهشی؟! عجب...!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or