نسخه PC بازی Watch Dogs دارای برتری هاییست

raya2

کاربر سایت
Ubisoft-Confirms-Watch-Dogs-for-2013-Release-on-PC-and-Consoles.jpg

وبسایت Geforce.com متعلق به nVidia در مقاله ای نسخه PC بازی Watch Dogs را دارای برتریهایی نسبت به نسخه های کنسولی دانسته که در واقع در راستای همکاری اخیر nVidia و Ubisoft در امضای همبستگی تکنیکی و بی سابقه ی این دو شرکت برای قرار دادن ویژگی ها و افکتهای انحصاری در بازیهای در حال ساخت این شرکت برای پلتفرم PC است.

قبل از این هم دو بازی دیگر این شرکت یعنی Clancy's Splinter Cell Blacklist و Assassin's Creed IV: Black Flag نیز مشمول این همکاری شده بودن و حال
Watch Dogs که یکی از مورد انتظارترین بازیهای سال است نیز به جمع آنها پیوسته است.

جزییات مربوط به برتری های نسخه PC این بازی در ماههای آینده منتشر خواهد شد.

سرچشمه

- - -ویرایش - - -

همونجوری که انتظار داشتم nVidia بیکار نمیشینه تا AMD از طریق کنسولها پول پارو کنه.
فعلا که nVidia با بازیهای مولتی پلتفرمه شروع کرده و احتمالا بزودی شاهد بازیهای فوق گرافیکی و انحصاری برای PC با لوگوی nVidia در ابتدای آنها خواهیم بود :d

بله یه اصله که مردم فقیر و عقب مونده ژاپن و امریکای شمالی بهش می خندن و می رن بازی های اون کنسول که اصلا در حد نیست رو اریج خروار خروار می خرند. دلیلش اینه که از لحاظ اقتصادی این کشورا ورشکسته هستن مردمشون رو میارن به کنسول!
تو ایران که همه هاردکورن و درصد کمی برخلاف مردم جهان پول دارن و سرورند، برعکسه! همه چی می شه قدرت روی کاغذ و در نتیجه این یوزر اسکور:
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | Wii | The Legend of Zelda: Skyward Sword | شمشیری به سوی آسمان
کلا دنیای وارونه ست اینجا!
من دیگه این بحث رو ادامه نمی دم چون یکی دیگه راه انداخته دودش می ره تو چشم بنده.

:| بابا بحث سر گرافیک بود...Wii رو اصن مگه قیاس کردم!؟
بحث این بود که کنسولای نسل بعد گرافیک بهتری رو نشون میدن یا PC چه ربطی به ووی داره آخه؟!
من خودم بی اهمیت ترین المان تو بازی رو گرافیکش میدونم , اول داستان بعد گیم پلی مهمه برام ولی شما گفتی که بازیا PC به سلیقت نمیخوره (دلیلشم نگفتید) من گفتم تو مولتی بازیا تجربه ی بهتری رو ارائه میدن با یه پی سی های اند (غیر از اینه!؟) و گرنه بحثِ گیم پلی و داستان ام مطرح کنیم اصلا قضیه فرق میکنه...

پ.ن : عصب نزن داداش :دی بحث دوستانه س دیگه...

این انحصاری های nvidia که ما دیدیم کلا ا خلاصه شده بود در HBAO+ , TXAA چیزه دیگه ای هم هست!
همین دو تا افکت مادر سیستم رو اره...... من کاری ندارم اما txaa خیلی خیلی بهتر از aa دیگه هست کاملا بازی شفاف می شه به علاوه hbao هم خیلی در کیفیت سایه های بازی تاثیر داره مخصوصا برای بازی sc بسیار نیازش احساس می شد.
در کل به خاطر کل کل انویدیا هم که شده شاهد کلی بازی با کیفیت هستیم

ببینید در کُل ، pc و کنسول نداره . یکی باید بیاد امثال این یوبی سافت رو متعهدبه ارائه بازی های با کیفیت کنه چه روی کنسول چه برای pc .
در کل از این کمپانی آبی گرم نمیشه فقط سمبل کاری و تکرار مکررات . به جای خلق ایده ی چیز جدید همش از ip قبلیش میکنه میزاره توی ip بعدیش ی اسم میزاره روش بسمه ال... میده دست مردم .
درخت و جنگل فارکرای رو برمیداره تو AC میزاره بعد از 5 تا AC هنوز داستانش همونه هنوزم داره کشش میده
خدا این یکی رو به خیر کنه که چندین سال میخواد روش مانور بده .

چندین ساله یوبی سافت چیزی جز اشغال تولید نکرده و به حول و قوه الهی همین راه رو ادامه میده

درود
یک سوال دارم از دوستانی که مرتب میگن در بازی گرافیک مهم نیست اصل گیم پلی و داستانه

در عکس زیر در هر دو حالت هم میتونید از گیم پلی و داستان بازی لذت ببرید

خواهش میکنم به من بگید کدوم گزینه رو انتخاب میکنید؟؟؟ ایا فکر میکنید واقعا گرافیک بازی در لذت بیشتر بردن نقشی نداره ؟؟؟ :p

26665287290211708523.jpg

چون اساسا اولین چیزی که باعث میشه ادم پشم کرکش با بازی بریزه همین گرافیکه .:d

لزاما ارتقا PS3 به PS4 برای همین گرافیکه . مگرنه داستان گیم پلی که رو PS3 هم میشه پیاده بشه .

در هر صورت من برای گرافیک بیشتر در بازی حاضرم هزینه کنم خدارو شکر با هزینشم مشکلی ندارم و PC HIGH END انتخاب میکنم ..

من دیگه حرفی ندارم اجماعا صلوات محمدی پسند .:d

آخرین ویرایش:
ببینید در کُل ، pc و کنسول نداره . یکی باید بیاد امثال این یوبی سافت رو متعهدبه ارائه بازی های با کیفیت کنه چه روی کنسول چه برای pc .
در کل از این کمپانی آبی گرم نمیشه فقط سمبل کاری و تکرار مکررات . به جای خلق ایده ی چیز جدید همش از ip قبلیش میکنه میزاره توی ip بعدیش ی اسم میزاره روش بسمه ال... میده دست مردم .
درخت و جنگل فارکرای رو برمیداره تو AC میزاره بعد از 5 تا AC هنوز داستانش همونه هنوزم داره کشش میده
خدا این یکی رو به خیر کنه که چندین سال میخواد روش مانور بده .

چندین ساله یوبی سافت چیزی جز اشغال تولید نکرده و به حول و قوه الهی همین راه رو ادامه میده

حالا قبول زده اساسینز کرید رو میلک کرده :دی ولی فارکرای از اول قشنگ بود چه شماره ی 1 چه شماره 2 , شماره ی 3 که هیلی عال یبود و اگه تاریخ انتشارش یکم زودتر بود به احتمال زیاد بازی سال میشد (البته کم جایزه نگرفت ولی منظورم اسپایک ئه)...همون اساسینز ام باز مشابه نداره!
حرفتون راجع به ایده اش رو اصلا قبول ندارم ... تا حالا مشابه اساسسینز شما دیدی یا واچ داگز؟!اتفاقن یوب یبین این شرکتای هم نسل خودش (الکترونیک آرتز و اکتیویژن) خیلی بهتر کار میکنه منتها باید سهل انگاریش رو بذاره کنار تا بتونه به یه شرکتی مثه راکستار تبدیل شه...که تو یه سبک خاص حرف اول و آخر رو میزنه

این سودی که amd از کنسولای نسل بعد میبره اصلا قابل قیاس با اقدامات ناچیز NVidia نیست حالا بزارید کنسولای نسل بعد بیاد بعد سهام هر دو رو مقایسه میکنیم

این سودی که amd از کنسولای نسل بعد میبره اصلا قابل قیاس با اقدامات ناچیز NVidia نیست حالا بزارید کنسولای نسل بعد بیاد بعد سهام هر دو رو مقایسه میکنیم

در حال حاضر ممکنه ناچیز باشه ولی وقتی اسپانسر 4 تا بازی انحصاری PC با گرافیک هالیوودی شد, اون وقت قیافه ها دیدن داره :d

متاسفانه من اصلا آرزو ندارم واچ داگز رو روی PC بازی کنم!;) آرزو دارم فقط رو PS4 برم و پلاتش کنم! هیچ بایدی در مورد سلیقه افراد وجود نداره.
بعد دو میلیون و خرده ای پول کنسول نسل بعده+دو میلیون هزینه نمایشگر متناسب باهاش=4 و خرده ای. پول بازی های ارجینال هم بماند. کسی که داره 5 میلیون هزینه کنه و بازی ها رو هم اریج بخره پولش نمی رسه یه سیستم ببنده؟
اینهمه هم تاپیک ها رو منحرف نکنید بحث PC vs Console راه بندازید که بیایم جواب تون رو بدیم!
نمردیم فهمیدیم که کنسول از PC گرونتره8-|

Nvidia از اینکه با هیچ کدوم از کنسولا نتونسته قرارداد ببنده داره میسوزه همین چند وقت پیش بود که از طرفدارای GTA IV بخاطر اطلاعات غلط دادن عذر خواهی کرد کلا تا خود UBI تایید نکرده به حرف این NVIDIA هیچ اعتباری نیست
دوست عزیز شما از کجای این مت فهمیدید که nvidia داره میسوزه ? دستتون به کارتهای شاخش نمیرسه چرا بیخود جو میدید .

نمردیم فهمیدیم که کنسول از PC گرونتره8-|

مشکل از شما نیست. وقتی نمی دونید یه PS3 تا هک نشده بود خیلی از کسایی که داشتنش هر ماه یه بازی براش می خریدن = مجموعا فقط خرج میلیونی برای بازی های اریجش کردن و این برای PS4 هم صدق می کنه. یا خیلیا رو می شناسم برای ایکس باکسشون بازی اریج می خریدن بن نشن. تعداد قابل توجه ولی کم نسبت به کسایی که بازی PS3 اریج می خریدن.
ادامه بدید این نظریات قشنگ رو...طرفداری از نینتندو تو تاپیک هاشم توصیه می شه! البته اصلا اسمش عدم ثبات نیست بیایم دم از گرافیک بزنیم و به خاطر یکم رزولوشن پایینتر بکوبیم تو سر XONE و PS4 بعد چند ثانیه از پشت کنسولای نینتندو (خب کسایی هستید که نه گرافیک براتون مهمه، نه سبک بازی دیگه...:دی) تو تاپیک بغلی دربیایم! من که فقط خنده ام می گیره و این پستم برای تفریح جواب دادم.
مرغ پخته به خنده در میاد از این حرفا، الان می فهمم چرا کسایی با بالای 30 سال سن (کنسول گیمر) می گن نباید با شماها بحث کرد.
اصلا نظرات تون فکت هایی که تو دنیا هست رو زیر سوال نمی بره.
مقایسه نسخه کنسولی (کنسول 8 سال پیش) یه بازی با نسخه PC 2013 ـش؟ (تازه اگه منطقی باشیم بهتره گفت 2014 چون بازی اونموقع میاد = 9 سال تفاوت سخت افزاری!) لاقل مردونگی داشته باشید نسخه PS4 و XBOX ONE رو بذارید. با کیا داریم بحث می کنیم خدا! اگه تو این دنیایی که ساختید خوشید و باور می کنید تو کل دنیا همین حرفاتون خریدار داره و مردم از سر نداری می رن کنسولای سونی، نینتندو و ماکروسافت رو می خرن که حرفی ندارم!

آخرین ویرایش:
خوب ایم معلومه نسخه پی سی هر بازی بهتر از کنسولیش از اب درمیاد ولی من حاضر نیستم 8000 هزار دلار یا اصلا بگو 2000 دلار خرجه پی سی کنم وقتی میتونم با 400 یا 500 دلار بازی رو انجام بدم به نظرم کنسول توی مورد پول و خرج بهتره تا پی سی اینا میخوان با این کارا بازار پی سی رو خوب کنن مردم به فکر ارتقاع همین

ما یه عمره PC Gamer ایم، اما در مجموع تا حالا 8000 دلار خرج PC نکردیم.

باز این نسل خدا پدر مایکروسافت رو بیامرزه که کنسولش رو کپی خورد مادرزاد طراحی کرد. PS3 که کمر ما رو خم کرد تا کپی خور شد:d

اختلاف گرافیکی این نسل با PC در این دو سال اخیر شدید شد. قبلش سازنده ها در بازی های مولتی گرافیک PC رو کاملا فدای کنسول ها میکردن.
اوجش فاجعه زمانی رخ میداد که میخواستن بازی رو برای PC پورت کنن.
در کل به نظرم کنسول برای بازی کاملا با صرفه تر هست و مطمئن باشید همین رویه هم در نسل پیش رو ادامه داره. و اختلاف گرافیکی که ارزش خرید یه PC High End رو داشته باشه رو نداره.
در مورد پیشرفت سخت افزار که دوستان میگن همه چیز گرافیک نیست درسته. نمونش این خبر:
هوش مصنوعی حریفان در FIFA 14 در کنسول های نسل بعد قوی تر خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or