نسخه ی ویژه ی بازی Max Payne 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدتها انتظار نسخه ی ویژه ی Max Payne هم به صورت رسمی معرفی شد. این نسخه شامل:
  • بازی Max Payne 3
  • مچسمه ی 10 اینچی ساخته شده توسط RockStar و Triforce
  • شخصیت اضافه برای حالت مولتی پلیر بازی.همچنین پوسته ی شخصیت اصلی در قسمت اول و دوم ، Mona Sax و Vladimir Lem
  • اسلحه های HammerHand Auto Shutgun و G9 Grenade Launcher و Coctail (کوکتل)
  • آهنگهای متن بازی
قیمت تمام ملحقات این نسخه فقط 100 دلار است و از همین الان میتوان در فروشگاه ها آن را پیش خرید کرد و این پیش خرید تا تاریخ 15 ژانویه ادامه خواهد داشت.
Max Payne 3 در مارچ 2012 برای X360,Ps3 و PC عرضه خواهد شد.

maxpayne3_specialedition_640_0111212011.jpg

آخرین ویرایش:
خب مشکل همینجاست دیگه:دی مشکل اینه که هرکس بنا به سلیقه و احساس خودش یه تغییر رو مثبت می دونه و تغییر دیگه ای رو منفی. همونطور که تو الان تغییرات کانویکشن رو مثبت می دونی و من اونا رو منفی می دونم. مهم ترین تغییری که کانویکشن کرد و نباید می کرد هم پیش بردن بازی به سمت اکشن بیشتر و مخفی کاری کمتر و به تناسب ساده و n00b پسند کردن بازی بود که این هم دقیقا یعنی از اصالت دور کردن بازی (میدونم الان باز میای میگی دست گیمر رو باز گذاشته بوده با این حرکت، اگه اینو میخوای بگی لطفا نگو چون 100 بار گفتی و خودمم می دونم:) ضمنا هنورم که هنوزه من با وجود weapon stash تو یه بازی مخفی کاری مشکلم حل نشده و کلنجار میرم با خودم هنوز سرش:دی) و این موضوع برای طرفداران واقعی بازی که با مخفی کاری تو بازی های قبل از کانویکشن مثل PT, CT زندگی کردن اصلا نکته خوشایندی نبوده و نیست.
ضمنا این بحث هیچ گونه پایانی نداره چون همون طور که گفتم توش سلیقه شخصی دخیله و سلایق هم متفاوته و مثل هم نمی تونن باشن. پس فکر کنم بهتر باشه خودمون رو خسته نکنیم.
حالا من نمیدونم بحث Conviction بعد 2 سال چه ربطی به این تاپیک داشت که کشیدی وسط،ولی همینو فقط بگم که من هیچ جا نگفتم تمام تغییرات Conviction مثبت بود.پس لطفا حرف دهن من نزار.

از تکرار مکررات هم که بگذریم،فقط یه سوال ازت دارم؛انتظار میره کسی که اینقدر پایبند اصالت تو بازی ها هست،یا حداقل اینطور نشون میده که هست بتونه به این سوال جواب بده؛ تم،جو و اتمسفر Noir جزو اصالت MP بود یا نبود!؟

حالا من نمیدونم بحث Conviction بعد 2 سال چه ربطی به این تاپیک داشت که کشیدی وسط،ولی همینو فقط بگم که من هیچ جا نگفتم تمام تغییرات Conviction مثبت بود.پس لطفا حرف دهن من نزار.

از تکرار مکررات هم که بگذریم،فقط یه سوال ازت دارم؛انتظار میره کسی که اینقدر پایبند اصالت تو بازی ها هست،یا حداقل اینطور نشون میده که هست بتونه به این سوال جواب بده؛ تم،جو و اتمسفر Noir جزو اصالت MP بود یا نبود!؟
conviction فقط یه مثال بود و ازش دم دست تر هم پیدا نکردم، وگرنه یکی دیگه رو جاش می گفتم و مطمئن باش پای تو رو هم به این تاپیک باز نمی کردم که باز باهات بخوام سر بحث های قدیمی کله بزنم:دی
مگه من گفتم نبوده؟! می دونم میخوای حرف خودم رو به خودم برگردونی و نتیجه بگیری که MP3 نباید از اصالتش دور می شده. اما خب *R تا حالا بارها اعلام کرده که بازی رو جوری می سازه که علاوه بر طرفداران قدیمی بازی، جدیدتر ها هم از بازی لذت ببرن. البته ما که می دونیم این شایعات همه توطئه استکبار و دشمن هست و *R دروغ گفته که دهن طرفدارا رو ببنده و MP3 عنوانی فوق العاده بی ارزش و بی اصالت و بی اصل و نسب خواهد بود:) پس لطفا ما رو به حال خودمون رها کنید و بذارید تو افکار و اوهام خودمون و با این بازی از اصـــــالــــت خویش دور شده خوش باشیم:)

conviction فقط یه مثال بود و ازش دم دست تر هم پیدا نکردم، وگرنه یکی دیگه رو جاش می گفتم و مطمئن باش پای تو رو هم به این تاپیک باز نمی کردم که باز باهات بخوام سر بحث های قدیمی کله بزنم:دی
مگه من گفتم نبوده؟! می دونم میخوای حرف خودم رو به خودم برگردونی و نتیجه بگیری که MP3 نباید از اصالتش دور می شده. اما خب *R تا حالا بارها اعلام کرده که بازی رو جوری می سازه که علاوه بر طرفداران قدیمی بازی، جدیدتر ها هم از بازی لذت ببرن. البته ما که می دونیم این شایعات همه توطئه استکبار و دشمن هست و *R دروغ گفته که دهن طرفدارا رو ببنده و MP3 عنوانی فوق العاده بی ارزش و بی اصالت و بی اصل و نسب خواهد بود:) پس لطفا ما رو به حال خودمون رها کنید و بذارید تو افکار و اوهام خودمون و با این بازی از اصـــــالــــت خویش دور شده خوش باشیم:)
یک تریلر از بازی اومده که اصلا و ابدا طرفدارهارو (طرفدار های مکس پین نه راک استار) راضی نکرده.مبنا همین تریلره که نشون میده اصلا شباهتی به مکس پین های قبلی نداره.این طرفداری کورکورانه برا چیه؟

عزیزم این موارد رو خود راک استار تایید کرده تقصیره من چیه؟! راک استار گفته بازی تئو سائوپائولو اتفاق میوفته تقصیره من چیه؟! من با قاطعیت جواب دادم چون خبری بود که از سوی راک استار منتشر شد.
هنوز هم سیل اعتراضات ادامه داره... یه سری با دیدن تریلر متقاعد شدن یه سری دیگه متقاعد نشدن یه سری دیگه از همون روز اول با این نسخه راضی بودند و حتی قبل انتشار تریلر اون رو بهتر از نسخه اول و دوم میدونستند....
هر کی یه نظری داره خوب... اصلا جالب نیست شخصی رو بخاظر نظرشخصیش مورد تمسخر قرار بدیم... گرچه ما ایرانی هستیم و این کارا طبیعیه...

الانم که مثه اون تاپیک پای اسپلینتر سل باز شده... دو فردا دیگه اومدن اسپلینتر سل رو با فیفا و PES مقایسه کردند اصلا تعجب نکنید!

راکستار تایید کرده که فقط یه مرحله از بازی توی نیویورک اتفاق میوفته اونم تازه مرحله اول ؟! راکستار گفته این تریلر فقط برای بستن دهن هوادارا داده بیرون و نسخه نهایی اینقدر داغونه که سیل اعتراضات رو به همراه داره ؟! لطفا برای این تایید ها منبع معتبر بیار اونوقت من تمام حرف هات رو قبول میکنم

سینا میدونم بحثت با من نیست اما این یه نکته رو بگم : راکستار توی یکی از مصاحبه هاش با گیم اسپات گفت که میخوان این جو Noir رو توی بازی پیاده کنند ولی نه مثل نسخه های قبلی و کمی متفاوت تر

در ضمن اون دوستمون که میگه طرفداری کورکورانه : بابا مسئله دقیقا برعکسه خیلی ها از جمله خودم بعد از دیدن تریلر جدیدی نسبتا به بازی امیدوار شدن و میخوان به راکستار یه شانس بدن و فعلا بازی رو دنبال کنند تا ببینند محصول نهایی چی از آب در میاد ( من Max Payne 2 رو تموم کردم و میدونم جو بازی چقدر تاریک بوده ولی تا نسخه نهایی MP3 رو بازی نکنم نمیتونم در موردش نظر بدم ، و به نظرم این تریلر آخری امیدوار کننده تر بود )

ولی بعضی از هوادارا ، راکستار هر کاری هم که بکنه دوباره فقط میخوان از بازی ایراد بگیرن و اصلا براشون مهم نیست کیفیت نهایی بازی چی میشه تنها چیزی که براشون مهمه تخریب MP3 و راکستاره ( منظورم با شخص خاصی نیست و کلی میگم ) ، در ضمن مشکل فقط سر MP3 نیست همین الان دقیقا عین همین مشکل رو با DmC هم داریم ، اونجا کار به جایی رسیده که حتی وقتی NT از گیمر های حرفه ایی DMC درخواست کرده تا با خرج NT بیان و بازی رو تست کنند و نظراتشون رو بگن (کاری که کمتر شرکتی حاضره انجام بده) دوباره کامنت های خنده دار و عجیبی مثل "اینقدر گند زدن به بازی که دست به دامن DMC بازای قدیمی شدن" روبرو میشیم

آخرین ویرایش:
یک تریلر از بازی اومده که اصلا و ابدا طرفدارهارو (طرفدار های مکس پین نه راک استار) راضی نکرده.مبنا همین تریلره که نشون میده اصلا شباهتی به مکس پین های قبلی نداره.این طرفداری کورکورانه برا چیه؟
اولا که یکی نه و دو تا. دوما شما سخنگو و نماینده طرفداران بازی هستید که اینطوری از زبونشون صحبت می کنید؟!
تریلر دومی که خیلی خوب بود و خیلی از طرفدارای قدیمی از جمله خودم هم ازش خوششون اومد و خیلی با تریلر و عکس های اولی تفاوت داشت و تغییرات زیادی کرده بود. خب همین نشون میده که این موضوع رو باید به فال نیک گرفت و مثل اون اوایل قضاوت نکرد. در کل من فکر می کنم اگه تا زمان عرضه بازی وایسیم و بعد بازیش کنیم خیلی بهتر می تونیم قضاوت کنیم و نظر بدیم.

آرش من خودم با تریلر جدید بازی بهش امیدوار شدم . گیم پلی بازی بسیار عالی میزنه همه چیز عالی ، اما میدونی آدم حس نمی کنه داره با مکس بازی می کنه ؛ اون فلش بک ها فقط اون حس رو به آدم منتقل می کرد. مراحلی که آدم مکس کچل رو تو دست داره اصلا به آدم حس مکس پین بازی کردن نمیده . از خدامه اونطوری باشه که تو میگی ولی اُمیدوار نیستم :(

آفرین شما به خواستتون رسیدین و ترول ... ! بقیه هم خوب تغذیتون کردن ! خُ کسی محلش نزاره با این طور نظر دادنش !
هر موقع بزرگ شدی و به سن قانونی 18 سال رسیدی بیا شاید جوابت رو دادم.
این کلمه ترول هم شده همون lol چند ساله پیش... معنیش رو نمیدونین چپ راست بکار میبریند که بگین بله ما هم بلدیم...

راکستار تایید کرده که فقط یه مرحله از بازی توی نیویورک اتفاق میوفته اونم تازه مرحله اول ؟! راکستار گفته این تریلر فقط برای بستن دهن هوادارا داده بیرون و نسخه نهایی اینقدر داغونه که سیل اعتراضات رو به همراه داره ؟! لطفا برای این تایید ها منبع معتبر بیار اونوقت من تمام حرف هات رو قبول میکنم

یعنی راک استار خودش میاد میگه سیل نسخه هایی داغونه و سیل اعتراضات رو به همراه داره؟! من کی چنین حرفی رو زدم؟!:دیمن میگم خیلی ها از بازی شاکی هستند باور هم نمیکنی بیا تاپیک 3سال قبل و کامنت های بچه های خودمون رو بخون! بازی قرار بود زمستان 2009 بیاد ولی ...
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22832&highlight=
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27576&highlight=

به نظر مي رسد كه شماره July مجله Game Informer اولين اطلاعات از بازي Max Payne 3 را فاش خواهد كرد. مقداري از اين اطلاعات در حال حاضر فاش شده است كه البته چندان براي طرفدارن Max Payne خوش ايند نيست.

مكس حالا بدون مو و تاس , داراي ريش بلند و معتاد به مسكن است و اين اعتياد تاثير مستقيم بر روي گيم پلي بازي دارد. در حال حاضر مكس به جاي نيويورك در سائو پائلو برزيل به سر مي برد و به نظر مي ايد تعدادي از مبارزات در محله ها زاغه نشين اين مكان صورت گيرد. گرافيك بازي بسيار شبيه Uncharted 2 است و داراي رنگ بندي زنده ( WTF !! ) و محيطي با تخريب پذيري كامل است. تمام اين كار ها به لطف موتور RAGE شركت Rockstar و سيستم انيميشن جديد انجام شده است.

اسلحه هاي جديدي در بازي موجود است. Bullet Time به بازي برگشته است منتها اين دفعه بسيار سريع تر از قبل خواهد بود. علاوه بر اين بازي داراي سيستم كاور گيري خواهد بود. بازي داراي مد multiplayer هم خواهد بود. قابليت روز و شب هم به بازي اضافه شده است. اين بازي در زمستان امسال براي PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد. اين اطلاعات هنوز به صورت رسمي تاييد نشده است اما به احتمال زياد حقيقت دارد.

وضعیت راکستار سن دیگو بسیار بد به نظر می رسد که تمامی این مشکلات از دفتر نیویوک سر چشمه میگیرد اما به نظر می رسد تنها استودیو سن دیگو تحت فشار نباشد و بخش کانادا یعنی ونکوور این استودیو هم از وضعیت بهتری برخوردار نباشد. دیگر منبع اعلام کرده که این مشکلات در سر راه Max Payne 3 هم وجود دارد.

طبق گفته این منبع : " دلیل اصلی دو بار تاخیر این بازی همین عامل است در حالی که این بازی مدت زیادی در حال ساخت بوده است. این منبع می گوید تمامی حرف ها بلاگ که توسط کارمندان سابق و حاضر سن دیگو زده شده است همانند وضعیت من در استودیو ونکوور بود. "

این منبع این چنین ادامه می دهد : " اگوست 2010 فرصتی است که برای تکمیل بازی داده شده است اما من به اتمام کار در این زمان خوش بین نیستم. داستان بازی به تازگی از اول باز نویسی شده است و این سومین باری است که در دو سال اخیر داستان بازی باز نویسی شده است ! و این بدین معناست که تیم باید در اپریل یا می ساخت بازی را اتمام برساند تا برای تاریخ عرضه در اگوست بازی فراهم باشد

وضعیت بد همچنان ادامه دارد و RS هم جوابی به این موضوع نداده است اما این اخبار بسیار برای طرفدارن بازی های این استودیو ناخوش ایند است و به نظر می رسد بخش نیویورک این استودیو با مدیریت باعث به وجود امدن این مشکلات شده است.

بعد شما میگین راک استار کارش رو بده؟! بازی قرار بود کی بیاد؟! میبینید خودشون هم نمیدونن با بازی چه میخوان بکنند... 3بار بازنویسی دو دو سال اخیر!!!
یه گندی زده بودند که خودشون هم مونده بودند چه غلتی میخوان بکنند... من موندم سیستم کاور گیری مولتی پلیر گرافیکی شبیه Uncharted ؟! :)) مد شب و روز؟! =)) چه ربطی به مکس پین داره آخه؟! اگه این سیل اعتراضات وجود نداشت که الان شاهد مد شب و روز تو بازی بودیم! باز هم همون زمستان 2009 منتشر شده بود داستان بازی هم 3بار بازنویسی نشده بود.

نه آقا تم و اتمسفر Noir کی گفته جزء اصالت های MP بوده؟ اصن هرکی گفته بگید خودم بزنم دهن مهنش رو خونین و مالین کنم.
اصن غلط کرده. اصن این تم زرد و فانتزی و گلمنگی که این نسخه داره اصل اتمسفر Noir هست.
این یارو کینگ کنگ هم شخصیت مکس پینه، بازی هم پر از نوستالوژی هست.
شما اصن به چه حقی به خودت این اجازه رو میدی وقتی تریلر اولیه بازی رو میبینی حس کنی اون آهنگ هیچ مناسبتی با اون صحنه ها نداره؟
اصن کی گفته گیم پلی سریع و آتیشن این سری جزء اصالتش هست؟
اصن کی گفته؟ اینو به من بگو من خودم بقیه اش رو میرم :دی.

روی حرفم با کسی نبود.

ولی کلا جالبه برام که بچه ها میگن راک استار میاد مثلا تم Noir رو توی بازی ای به کار میبره که زمینه اش رنگ های گرم هست نه رنگ های سرد ...
اصن ممکن نیست یه اتمسفر سرد و بی روح رو با رنگ های گرم مثل زرد ببینیم :دی.

@ Top Game

خب عزیزم تو که این همه رو Bold کردی چرا اصل کاری رو Bold نکردی

به نظر مي رسد كه شماره July مجله Game Informer اولين اطلاعات از بازي Max Payne 3 را فاش خواهد كرد. مقداري از اين اطلاعات در حال حاضر فاش شده است كه البته چندان براي طرفدارن Max Payne خوش ايند نيست.

مكس حالا بدون مو و تاس , داراي ريش بلند و معتاد به مسكن است و اين اعتياد تاثير مستقيم بر روي گيم پلي بازي دارد. در حال حاضر مكس به جاي نيويورك در سائو پائلو برزيل به سر مي برد و به نظر مي ايد تعدادي از مبارزات در محله ها زاغه نشين اين مكان صورت گيرد. گرافيك بازي بسيار شبيه Uncharted 2 است و داراي رنگ بندي زنده ( WTF !! ) و محيطي با تخريب پذيري كامل است. تمام اين كار ها به لطف موتور RAGE شركت Rockstar و سيستم انيميشن جديد انجام شده است.

اسلحه هاي جديدي در بازي موجود است. Bullet Time به بازي برگشته است منتها اين دفعه بسيار سريع تر از قبل خواهد بود. علاوه بر اين بازي داراي سيستم كاور گيري خواهد بود. بازي داراي مد multiplayer هم خواهد بود. قابليت روز و شب هم به بازي اضافه شده است. اين بازي در زمستان امسال براي PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد. اين اطلاعات هنوز به صورت رسمي تاييد نشده است اما به احتمال زياد حقيقت دارد.

در ضمن من گفتم کجا راکستار تایید کرده که فقط یه مرحله از بازی اونم مرحله اول فقط توی نیویورک اتفاق میوفته ، اونوقت شما شایعات 3 سال پیش رو داری نشون میدی ؟! من هنوز منتظرم منبع معتبرتون رو ببینم ;)

در مورد عوض کردن داستان هم ، خب این خیلی خوبه که میخواستن بهترین داستان رو برای بازی بنویسن و الکی یه چیزی سر هم نکنند و فقط بخوان از اسم بازی سو استفاده کنند ، این موضوع کجاش اشکال داره من نمیفهمم !؟!؟

که علاوه بر طرفداران قدیمی بازی، جدیدتر ها هم از بازی لذت ببرن.
این میشه مث اینکه DMC3 رو من و کسایی که این بازیو رو فضا پیدا کردن و گفتن به، بعد یه قرن به نتیجه دلخواهم تو رویا پردازای داشتم رسیدم و باهاش زندگی میکردم ِ .dmc 4 بیاد که کلا تر بزنه تو حال و هوام برای جذب یه عده دیگه . پس به این نتیجه میرسیم که آقا مگه مرض داری میبینی یه عده با یه چیزی عشق میکنن خرابش کنی ای آقای سازنده:دی (چه نوح چه جیسوس)! یارو خراب کرد عشاق قدیمی رو پروند و عده کثیر جدید رو چسبید. آره آقا اینجوریه:دی

شما خودت هم خوبه که داری میگی 3 سال پیش! تو 3 سال میشه کلا یه IP خلق کرد و ساخته پرداخته کرد و روانه بازار کرد، چه برسه به داستان عوض کردن!
فرقی به حاله شما نمیکنه چون شما با همون Buildـه سه سال پیشش هم موافق بودی و طرفداری میکردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or