دوستانی که زیر 18 سال سن دارند و رو هوا دارند حرف میزنند انتظار نداشته باشند جوابشون داده بشه!
@ Top Game
خب عزیزم تو که این همه رو Bold کردی چرا اصل کاری رو Bold نکردی
در ضمن من گفتم کجا راکستار تایید کرده که فقط یه مرحله از بازی اونم مرحله اول فقط توی نیویورک اتفاق میوفته ، اونوقت شما شایعات 3 سال پیش رو داری نشون میدی ؟! من هنوز منتظرم منبع معتبرتون رو ببینم
در مورد عوض کردن داستان هم ، خب این خیلی خوبه که میخواستن بهترین داستان رو برای بازی بنویسن و الکی یه چیزی سر هم نکنند و فقط بخوان از اسم بازی سو استفاده کنند ، این موضوع کجاش اشکال داره من نمیفهمم !؟!؟
اون قسمت رو Bold نکردم چون اولین بار که خبر منتشر شد به صورت شایعه بود و بعد چند روز راک استار رسما تمامی موارد رو تایید کرد.
در مورد منبع منبع هم که روش شدیدا تاکید دارید اگه پیگیر اخبار مکس پین توی این سه سال بوده باشید مطمئنا در جریان کار هستید و نیازی به منبع نیست...ولی اگه پیگیر اخبار مکس پین نبوده باشید مجبورم یه سورسی بهتون نشون تا به صحت حرف های من پی ببرید. البته این زحمت این کار رو خود کسرا کشید.
http://www.vg247.com/2009/10/02/game-informer-has-exclusive-preview-of-max-payne-3/
مكس حالا بدون مو و تاس , داراي ريش بلند و معتاد به مسكن است و اين اعتياد تاثير مستقيم بر روي گيم پلي بازي دارد. در حال حاضر مكس به جاي نيويورك در سائو پائلو برزيل به سر مي برد و به نظر مي ايد تعدادي از مبارزات در محله ها زاغه نشين اين مكان صورت گيرد. گرافيك بازي بسيار شبيه Uncharted 2 است و داراي رنگ بندي زنده ( WTF !! ) و محيطي با تخريب پذيري كامل است.
اسلحه هاي جديدي در بازي موجود است. Bullet Time به بازي برگشته است منتها اين دفعه بسيار سريع تر از قبل خواهد بود. علاوه بر اين بازي داراي سيستم كاور گيري خواهد بود. بازي داراي مد multiplayer هم خواهد بود. قابليت روز و شب هم به بازي اضافه شده است. اين بازي در زمستان امسال براي PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد.
میبینید تمامی اون اخباری که روز اول به صورت شایعه پخش شده بود تمامی موارد تو بازی قرار داره. (به جز مد شب و روز که اونم بخاطر اعتراض هواداران از بازی پاک شد وگرنه اونم تو بازی قرار داشت!)
مورد بعدی: با توجه به دو تریلری که پخش شد و شایعه های مختلفی که تو نت قرار داره به نظر میرسه بیشتر بازی تو سائوپائولو اتفاق بیوفته. خود راک استار همون روز اول که بازی رو تایید کرد رسما اعلام کرد که بازی توی سائوپائولو اتفاق میوفته اگه قرار بود بیشتر مراحل بازی توی نیویورک باشه خوب طبیعتا میگفت نیویورک نه سائوپائولو.
( شاید تعداد مراحل توی نیویورک بیشتر باشه و به صورت فلش بک طی مراحل مختلف اتفاق بیوفته ، هنوز راکستار رسما چیزی رو اعلام نکرده پس نمیشه با قاطعیت نظر داد )
والا من خودم از خدامه همین جوری باشه ولی وقتی نیست چرا خودم رو گول بزنم؟! خود راک استار اولین خبری که منتشر کرد این بود که داستان بازی توی سائوپائولو اتفاق میوفته. خوب اگه تعداد مراحل نیویورک بیشتر بود که دیگه نمیگفت سائوپائولو!

به هر حال امیدوارم من اشتباه کرده باشم و شما درست گفته باشید.
فرقی به حاله شما نمیکنه چون شما با همون Buildـه سه سال پیشش هم موافق بودی و طرفداری میکردی.
بیخیال سینا! وقتی میبینی بحث با عده ای نتیجه این نداره و به جای صحبت کردن دنبال کل کل و دعوا هستند بهتره باهاشون اصلا بحث نکنی... چون اصلا حرف هاشون 1% هم ارزش نداره... اصلا ارزش نگاه کردن نداره چه برسه به اینکه جوابشون داده بشه.
وقت منم بسیار با ارزش تر از این هاست که بخوام با یه عده وارد بحث بشم. کاری به کارشون ندارم میگم بزار خوش باشند... تو هم بهتره بیخیال بحث کردن بشی! بزار تو حال خودش باشه.
ایشون از همون روز اول که بازی منتشر شده بود از معدود کسانی بودند که به شدت از تغییراتی که تو بازی داده شده بود خوشحال شده بود. از مد شب و روز بگیر تا... مطمئن باش اگه راک استار بازی رو FPS اعلام میکرد!!! بیش از این ها از تغییرات به وجود آمده خوشحال میشدند! به هر حال عشق کسی که عشق GTA داره و دوست داره همه چیز شبیه GTA بشه انتظار دیگه ای ازش نمیره!
ویرایش:
نه محمدرضا جان من اصلا منبع اون اطلاعات 3 سال پیش رو نمیخواستم بحث من فقط سر اون جمله ایی بود که گفته بودی فقط یه مرحله از بازی توی نیویورک اتفاق میوفته و گفتی راکستار این رو تایید کرده من فقط میخواستم معلوم بشه که هنوز این بخش توسط راکستار تایید نشده و احتمالش هست که توی بازی به صورت فلش بک هم مراحلی رو توی نیویورک بگذرونیم
البته منظورم رو یه خورده بد بیان کردم. منظور اصلی من کل بازی بود که به گفته راک استار تو سائوپائولو اتفاق میوفته. استنباط من اینکه با توجه به اینکه داستان توی چند سال روی میده به احتمال زیاد مراحل بازی هم همین روند رو خواهد داشت. یعنی مرحله اول بازی به احتمال زیاد همون مکس پین دوست داشتنی رو میبینیم به تدریج ریش مکس بلند میشه نهایتا به مکس کچل و بی مو که توی سائوپائولو زندگی میکنه میرسیم!

به هر حال اگه من منظورم رو بد بیان کردم شرمنده ولی این چیزی که گفتم بیشتر با عقل جور در میاد!

باز ممکنه در حین بازی شاهد فلش بک هایی باشیم مثه نسخه 1 و2...