نسخه ی ویژه ی بازی Max Payne 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدتها انتظار نسخه ی ویژه ی Max Payne هم به صورت رسمی معرفی شد. این نسخه شامل:
  • بازی Max Payne 3
  • مچسمه ی 10 اینچی ساخته شده توسط RockStar و Triforce
  • شخصیت اضافه برای حالت مولتی پلیر بازی.همچنین پوسته ی شخصیت اصلی در قسمت اول و دوم ، Mona Sax و Vladimir Lem
  • اسلحه های HammerHand Auto Shutgun و G9 Grenade Launcher و Coctail (کوکتل)
  • آهنگهای متن بازی
قیمت تمام ملحقات این نسخه فقط 100 دلار است و از همین الان میتوان در فروشگاه ها آن را پیش خرید کرد و این پیش خرید تا تاریخ 15 ژانویه ادامه خواهد داشت.
Max Payne 3 در مارچ 2012 برای X360,Ps3 و PC عرضه خواهد شد.

maxpayne3_specialedition_640_0111212011.jpg

آخرین ویرایش:
تکلیف؟!:دی تجربه نشون داده بحث منو شما درمورد راک استار عاقبت خوشی نداره! نمونش هم 3-4 سال قبل... تو فروم...بهترین بازیه سال... MGS4 VS GTA4
دیگه وارد جزئیات نمیشم ولی ترجیح میدم در مورد راک استار با شما بحث نکنم.
:| :دی
اولا که شما اگه جاده خاکی نزنی و برای حرفات دلیل حسابی داشته باشی مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد:):دی
بالاخره *R چیکار کنه؟ تریلر بده؟ نده؟ خبر بده؟ نده؟ عکس بده؟ نده؟ دقیقا لطفا بگید ما هم بدونیم.

• Like
Reactions: Kavigne
اولا که شما اگه جاده خاکی نزنی و برای حرفات دلیل حسابی داشته باشی مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد:):دی
بالاخره *R چیکار کنه؟ تریلر بده؟ نده؟ خبر بده؟ نده؟ عکس بده؟ نده؟ دقیقا لطفا بگید ما هم بدونیم.
پیلیز چک یور مسیج :دی
میگم آخر بازی چطور بود ؟! از پایانش خوشت اومد ؟!
آره جاتون خالی با بچه نشستیم داشتیم کرانچی میل میکردیم در همون حال هم بازی میکردیم... والا پایانش که عالی بود به نظرم باید بهترین بازی تاریخ بشه... ولی به نظرم چند تا مشکل کوچیک داشت اگه اون ها هم حل بشه عالی میشه:
1: تغییر سبک بازی به FPS
2:این نسخه عالی بود ولی به نظرم نسخه بعدی یه تو یه جایی مثه افریقای جنوبی اتفاق بیوفته...
3: مکس پین توانایی خوبی برای تبدیل نقش آفرینی رو داره

ببخشید میتونم بپرسم شما توی کدوم بخش از شرکت راک استار مشغول فعالیت هستید؟!

آخرین ویرایش:
آره جاتون خالی با بچه نشستیم داشتیم کرانچی میل میکردیم در همون حال هم بازی میکردیم... والا پایانش که عالی بود به نظرم باید بهترین بازی تاریخ بشه... ولی به نظرم چند تا مشکل کوچیک داشت اگه اون ها هم حل بشه عالی میشه:
1: تغییر سبک بازی به FPS
2:این نسخه عالی بود ولی به نظرم نسخه بعدی یه تو یه جایی مثه افریقای جنوبی اتفاق بیوفته...
3: مکس پین توانایی خوبی برای تبدیل نقش آفرینی رو داره

ببخشید میتونم بپرسم شما توی کدوم بخش از شرکت راک استار مشغول فعالیت هستید؟!
اضافه می کنم :
4. قبل از نشون دادن +18 ، علامت Hater & Noob - هم بذارن :|

دوست عزیز ایراد بنی اسرائیلی چرا از بازی می گیری ؟ دیگه به همه اثبات شدست که R* کارش رو بلده ! طرفداری از بازی هم دلیل بر کارمند R* بودن نیست ! این بازی هم با تریلری که از گیم پلی اش اومد ، از نظر من بازی بسیار بزرگی خواهد بود ! اگه نظر دیگه دارین خوشحال می شم دلایل منطقی تون رو بشونم اگر هم نه ، لطفا ترول نفرمائید :|

اضافه می کنم :

دوست عزیز ایراد بنی اسرائیلی چرا از بازی می گیری ؟ دیگه به همه اثبات شدست که R* کارش رو بلده ! طرفداری از بازی هم دلیل بر کارمند R* بودن نیست ! این بازی هم با تریلری که از گیم پلی اش اومد ، از نظر من بازی بسیار بزرگی خواهد بود ! اگه نظر دیگه دارین خوشحال می شم دلایل منطقی تون رو بشونم اگر هم نه ، لطفا ترول نفرمائید :|
دلایل خودم رو قبلا بار ها و بارها اعلام کردند... خیلیها هم با من هم عقیده بودند...
به هر حال من اصلا حوصله بحث و کل کل رو ندارم. اگه از نظر شما بهترین بازی تاریخ میشه! چشم ما دیگه حرفی نمیزنیم...
حق ما شماست... من اشتباه کردم. اصلا هم دیگه مهم نیست چقدر این بازی رو میخواین هایپ کنین...
ما هم مثل شما منتظر این بازی بسیار بزرگ!!! خواهیم موند! و به شدت از بازی استقبال خواهیم کرد... همین جا از دوستان عذر خواهی میکنم.

اضافه می کنم :

پوریا حالا می دونی چی خیلی زور داره؟:دی اینکه همه بازی ها از جمله SC که همین دوستمون هم فنش هست احتیاج به تغییر دارن. چرا؟ چون دیگه نمی تونن با اون فرمول تکراری قبلی ادامه بدن. اما صحبت به MP3 که می رسه هیچم تغییر نمی خواد و دقیقا همون بازی با سبک و سیاق قبلی باید باشه. به عبارت دیگه تغییر برای هر بازی دیگر جایز اما برای MP3 مکروه و در برخی موارد حرام است:|
نسخه آخری رو هم برعکس شما اصلا اسپلینتر نمیدونم...
دیگه همه می دونن من نسبت به SC: C چه نظری دارم و چه طوری باهاش برخورد کردم، حرف دهن من نذارید لطفا.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
اینکه همه بازی ها از جمله SC که همین دوستمون هم فنش هست
شما نیستی؟!

احتیاج به تغییر دارن. چرا؟ چون دیگه نمی تونن با اون فرمول تکراری قبلی ادامه بدن. اما صحبت به MP3 که می رسه هیچم تغییر نمی خواد و دقیقا همون بازی با سبک و سیاق قبلی باید باشه. به عبارت دیگه تغییر برای هر بازی دیگر جایز اما برای MP3 مکروه و در برخی موارد حرام است
من غلط بکنم همچین حرفی رو زده باشم. کی چنین چیزی گفتم؟! الکی چرا حرف تو دهن من میزاری؟! من گفتم SC:C نیالز به تغییر داره؟! من که یکی از مخالفان سختش بودم هستم و خواهم بود! نسخه آخری رو هم برعکس شما اصلا اسپلینتر نمیدونم...
آف تا پیک نشه خواهشا ادامه ندین.

پیلیز چک یور مسیج :دی آره جاتون خالی با بچه نشستیم داشتیم کرانچی میل میکردیم در همون حال هم بازی میکردیم... والا پایانش که عالی بود به نظرم باید بهترین بازی تاریخ بشه... ولی به نظرم چند تا مشکل کوچیک داشت اگه اون ها هم حل بشه عالی میشه: 1: تغییر سبک بازی به FPS 2:این نسخه عالی بود ولی به نظرم نسخه بعدی یه تو یه جایی مثه افریقای جنوبی اتفاق بیوفته... 3: مکس پین توانایی خوبی برای تبدیل نقش آفرینی رو داره ببخشید میتونم بپرسم شما توی کدوم بخش از شرکت راک استار مشغول فعالیت هستید؟!

lol!!!
اتفاقا من باید این سوال رو از شما بپرسم ، چنان با قاطعیت در مورد مراحل و جو بازی نظر میدید هر کی ندونه انگار 3 بار بازی رو تموم کردید:arrowd:

بعضی دوستان تریلر رو دیدند جو شده شدند!:biggrin1:
این چیز هایی که داری میگی رو باید فراموش کنی! توی تریلر که نمایش داده شد مربوط به قسمت های اول بازی میشه. همون طور که گفتم کل داستان توی سائوپائولو میشه و اگه اشتباه نکنم فقط یه مرحله که اونم مرحله اول بازیه توی نیویورک اتفاق میوفته...
تریلری هم که به نمایش درومد مربوط به قسمت های ابتدایی بازی میشه... اینم بیشتر برای اینکه دهن مردم رو ببیندند اینو نمایش دادند... بزارید بازی بیاد سیل اعتراضات رو خواهید دید !

آخرین ویرایش:
اینکه همه بازی ها از جمله SC که همین دوستمون هم فنش هست احتیاج به تغییر دارن. چرا؟ چون دیگه نمی تونن با اون فرمول تکراری قبلی ادامه بدن.
شما این حرفی که الان داری میزنی رو قبول داری یا نه!؟ اگه قبول نداری چه معنی داره این حرف رو میزنی!؟ اگه قبول داری که خُب خیلی چیزا میره زیر سوال!

شما این حرفی که الان داری میزنی رو قبول داری یا نه!؟ اگه قبول نداری چه معنی داره این حرف رو میزنی!؟ اگه قبول داری که خُب خیلی چیزا میره زیر سوال!
نگرفتی چی شد. من میگم چرا نوبت به بعضی بازی ها مثل Conviction که می رسه تغییر براشون لازم بوده و نمی تونستن با فرمول تکراری قبلی ادامه بدن؟ خود تو یکی از افرادی بودی که این حرف رو می زدی و من که هی می گفتم این کانویکشن خیلی از اصالتش و اینا دور شده تو می گفتی باید یه سری تغییرات می کرده که لازم بوده! من میگم گزینشی برخورد نکنید با بازی های دیگه. اگه تغییر خوبه که پس قطعا برای MP3 هم باید خوب باشه، اگه هم بده که برای امثال Conviction هم باید بد بوده باشه. solved؟:-/

خوب شما build اولیه SC:C رو دیده بودی ؟ بازی شده بود Double Agent Part II (جا داره بگم که DA مضخرف بود !) . خوب وقتی بازی داره پست رفت میکنه معلومه همه میگن تغییر لازم داره .
ولی Max Payne بخاطر تم دارکش معروفه چیزی که تو MP2 نکته مثبت بود ولی الان چی ؟ MP3 یک بازی خیلی خوب میشه ول ,Max Payne خوبی نیست .

نگرفتی چی شد. من میگم چرا نوبت به بعضی بازی ها مثل Conviction که می رسه تغییر براشون لازم بوده و نمی تونستن با فرمول تکراری قبلی ادامه بدن؟ خود تو یکی از افرادی بودی که این حرف رو می زدی و من که هی می گفتم این کانویکشن خیلی از اصالتش و اینا دور شده تو می گفتی باید یه سری تغییرات می کرده که لازم بوده! من میگم گزینشی برخورد نکنید با بازی های دیگه. اگه تغییر خوبه که پس قطعا برای MP3 هم باید خوب باشه، اگه هم بده که برای امثال Conviction هم باید بد بوده باشه. solved؟:-/
نخیر،نَــSolved!
تغییر لازمه.ولی آیا هر تغییری مثبته!؟ سره همون Conviction هم گفتم تغییر لازم بود،ولی نگفتم همه ی تغییرایی که کرده مثبته!! MP3 هم همین.مهم ترین تغییری که کرده و نباید میکرده،عوض شدن جو و اتمسفر Noir بوده که حداقل تو این تریلرایی که پخش شده به جز قسمت کمیش که فلش بک بود،چیزی ندیدیم!
در ضمن خوده تو اگه واقعا معتقد بودی فلان بازی از اصالتش دور شده،الان نمیومدی مقابل مخالفای MP3 وایسی!

lol!!!
اتفاقا من باید این سوال رو از شما بپرسم ، چنان با قاطعیت در مورد مراحل و جو بازی نظر میدید هر کی ندونه انگار 3 بار بازی رو تموم کردید:arrowd:
عزیزم این موارد رو خود راک استار تایید کرده تقصیره من چیه؟! راک استار گفته بازی تئو سائوپائولو اتفاق میوفته تقصیره من چیه؟! من با قاطعیت جواب دادم چون خبری بود که از سوی راک استار منتشر شد.
هنوز هم سیل اعتراضات ادامه داره... یه سری با دیدن تریلر متقاعد شدن یه سری دیگه متقاعد نشدن یه سری دیگه از همون روز اول با این نسخه راضی بودند و حتی قبل انتشار تریلر اون رو بهتر از نسخه اول و دوم میدونستند....
هر کی یه نظری داره خوب... اصلا جالب نیست شخصی رو بخاظر نظرشخصیش مورد تمسخر قرار بدیم... گرچه ما ایرانی هستیم و این کارا طبیعیه...

الانم که مثه اون تاپیک پای اسپلینتر سل باز شده... دو فردا دیگه اومدن اسپلینتر سل رو با فیفا و PES مقایسه کردند اصلا تعجب نکنید!

همون طور هم که قبلان گفته بودم ، آخره مکس پین 2 مینوشت :

Max Payne's Journey through the NIGHT will continue.

تفاوت این بازیه که قراره بیاد رو با مکس پین 2 ببینید .

Max Payne 2

این بازیه

آخرین ویرایش:
نخیر،نَــSolved!
تغییر لازمه.ولی آیا هر تغییری مثبته!؟ سره همون Conviction هم گفتم تغییر لازم بود،ولی نگفتم همه ی تغییرایی که کرده مثبته!! MP3 هم همین.مهم ترین تغییری که کرده و نباید میکرده،عوض شدن جو و اتمسفر Noir بوده که حداقل تو این تریلرایی که پخش شده به جز قسمت کمیش که فلش بک بود،چیزی ندیدیم!
در ضمن خوده تو اگه واقعا معتقد بودی فلان بازی از اصالتش دور شده،الان نمیومدی مقابل مخالفای MP3 وایسی!
خب مشکل همینجاست دیگه:دی مشکل اینه که هرکس بنا به سلیقه و احساس خودش یه تغییر رو مثبت می دونه و تغییر دیگه ای رو منفی. همونطور که تو الان تغییرات کانویکشن رو مثبت می دونی و من اونا رو منفی می دونم. مهم ترین تغییری که کانویکشن کرد و نباید می کرد هم پیش بردن بازی به سمت اکشن بیشتر و مخفی کاری کمتر و به تناسب ساده و n00b پسند کردن بازی بود که این هم دقیقا یعنی از اصالت دور کردن بازی (میدونم الان باز میای میگی دست گیمر رو باز گذاشته بوده با این حرکت، اگه اینو میخوای بگی لطفا نگو چون 100 بار گفتی و خودمم می دونم:) ضمنا هنورم که هنوزه من با وجود weapon stash تو یه بازی مخفی کاری مشکلم حل نشده و کلنجار میرم با خودم هنوز سرش:دی) و این موضوع برای طرفداران واقعی بازی که با مخفی کاری تو بازی های قبل از کانویکشن مثل PT, CT زندگی کردن اصلا نکته خوشایندی نبوده و نیست.
ضمنا این بحث هیچ گونه پایانی نداره چون همون طور که گفتم توش سلیقه شخصی دخیله و سلایق هم متفاوته و مثل هم نمی تونن باشن. پس فکر کنم بهتر باشه خودمون رو خسته نکنیم.
هنوز هم سیل اعتراضات ادامه داره... یه سری با دیدن تریلر متقاعد شدن یه سری دیگه متقاعد نشدن یه سری دیگه از همون روز اول با این نسخه راضی بودند و حتی قبل انتشار تریلر اون رو بهتر از نسخه اول و دوم میدونستند....
میشه بفرمایید این سیل چه سیل ایه که ما نمی بینیم و فقط شما می بینید؟!:-/ یعنی ملت دیگه کار و زندگی ندارن و نشستن فقط سیل اعتراضات می فرستن؟:-/ چه آدم های بیکاری پیدا میشن به خدا. ضمنا این سیل اعتراضات دیگه تکراری شده، بگید یه جور دیگه اعتراض بفرستن، با آتشفشانی زلزله ای چیزی. اونا مخرب تر هم هستن، یه تنوعی هم میشه. ممنون:)

دوستانی که ترولینگ میکنند انتظار نداشته باشند جوابشون داده بشه.

همون طور هم که قبلان گفته بودم ، آخره مکس پین 2 مینوشت :

Max Payne's Journey through the NIGHT will continue.

تفاوت این بازیه که قراره بیاد رو با مکس پین 2 ببینید .

Max Payne 2

این بازیه

متاسفانه خیلی ها مکس پین رو بازی نکردند... ممنون که یاد آوری کردی.

ایول حال کردم... دمت گرم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or