نسخه ی ویژه ی بازی Max Payne 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدتها انتظار نسخه ی ویژه ی Max Payne هم به صورت رسمی معرفی شد. این نسخه شامل:
  • بازی Max Payne 3
  • مچسمه ی 10 اینچی ساخته شده توسط RockStar و Triforce
  • شخصیت اضافه برای حالت مولتی پلیر بازی.همچنین پوسته ی شخصیت اصلی در قسمت اول و دوم ، Mona Sax و Vladimir Lem
  • اسلحه های HammerHand Auto Shutgun و G9 Grenade Launcher و Coctail (کوکتل)
  • آهنگهای متن بازی
قیمت تمام ملحقات این نسخه فقط 100 دلار است و از همین الان میتوان در فروشگاه ها آن را پیش خرید کرد و این پیش خرید تا تاریخ 15 ژانویه ادامه خواهد داشت.
Max Payne 3 در مارچ 2012 برای X360,Ps3 و PC عرضه خواهد شد.

maxpayne3_specialedition_640_0111212011.jpg

آخرین ویرایش:
این آشغال رو کی میخره؟! :))
باز اسم بازی رو یه چیز دیگه میذاشتن شاید ارزشش رو داشت ولی الان نه اصلا...:|
مستفيض شديم
...........................................................

خيلي خوفِ ، تصوير رو حتما ببينيد .

فقط يه سوال : فقط مي شه با پيش خريد خريد(:|) يا بعد از عرضه هم موجوده ؟

آخرین ویرایش:
تا قبل از تریلر آخر اصلا امیدی بهش نداشتم ولی اون که دیدم کاملا به راکستار ایمان آوردم :دی
این آشغال رو کی میخره؟! :))
باز اسم بازی رو یه چیز دیگه میذاشتن شاید ارزشش رو داشت ولی الان نه اصلا...:|
چیزی نمیخوام بگم فقط دیدم همه نقل قول کردن گفتم من هم بکنم :دی

شما گویا اون تریلر گیم پلی اخیر رو ندیدی ؟! :دی

تکبیر ! :|

سخن ات خوب نبود !

همه هم نقل قولت کردن :d

فقط برو تریلر جدیدی که از بازی گذاشتنو نگاه کن،اگه عاشقش نشدی،حداقلش اینکه دیگه بهش آشغال هم نمی گی!

دوستان بعضي اوقات خيلي لطف دارن:|

مستفيض شديم
...........................................................
خيلي خوفِ ، تصوير رو حتما ببينيد .

فقط يه سوال : فقط مي شه با پيش خريد خريد(:|) يا بعد از عرضه هم موجوده ؟

تا قبل از تریلر آخر اصلا امیدی بهش نداشتم ولی اون که دیدم کاملا به راکستار ایمان آوردم :دیچیزی نمیخوام بگم فقط دیدم همه نقل قول کردن گفتم من هم بکنم :دی

اتفاقا همون روز که تریلر اومد دانلودش کردم...
شماها جدا دلتون رو به چی خوش کردین؟!:دی Bullet Time ؟! جدا اگه این مورد هم تو بازی نبود که نمی تونستند کوچکترین بهانه ای واسه نام نهادن این بازی به max payne 3 داشته باشند...

iabtl6jc6hv99hexln31.jpg

رنگ سبز چه به مکس پین میاد نه ؟! :دی سیستم کاورگیری! مولتی پلیر! تازه چرخش روز و شب هم تو بازی وجود داشت که اگه ملت اعتراض نمیکردند قطعا این مورد از بازی حذف نمیشد!
اون تریلر هم بیشتر به قسمت ابتدایی بازی که توی نیویورک مربوط میشه... کل داستان بازی توی سائوپائولو اتفاق میوفته ;)

دوستان اگه کسی دیگه ای هم بود میتونه نقل قول کنه! :دی خوشحال میشیم! :)

ویرایش: یکی از دوستان میتونه بگه این رنگ سبز توی کدوم یکی از مراحل نسخه اول و دوم بازی وجود داشت ؟!

آخرین ویرایش:
نه ولي خداييش چي ميشد اگه راكستار كل بازي رو شبيه همون مراحل اوليه طراحي ميكرد و دست از خورشيد و رنگ هاي گرم بر ميداشت ؟!؟!؟!/ چون قسمت برفي تريلر بسيار زيبا و دلنشين بود اما بقيه تريلر رو نميتونستم بگم مكس پين 3 هست !!
من برام انيميشن مكس و گرافيك مهم نيست فقط يه داستان مثل دو شماره قبل و يه جو تاريك و برفي و مرطوب مثل قبل ميخوام نه اين جنگولك بازي ها و برزيل لعنتي!!

الان ریکشن های منفی بعد از تریلر خیلی کمتر شده،حداقلش اینکه دیگه اون مضخرف قبلی نیست.
حالا باید صبر کرد دید که چی میشه.شاید از نظر داستانی هم خوب کار شده باشه.

آخرین ویرایش:
اون جو تاریک و خاکستری مکس پین اصلا دیده نمیشه .انگار viva piniata داری بازی میکنی.خیلی شاد و رنگی هست و شخصیت اصلی بازی رو هم که شبیه قاچاقچی ها کردن.50 درصد زیبایی مکس پین به اون جو خوفنکاش بود

چون قسمت برفي تريلر بسيار زيبا و دلنشين بود
من برام انيميشن مكس و گرافيك مهم نيست فقط يه داستان مثل دو شماره قبل و يه جو تاريك و برفي و مرطوب مثل قبل ميخوام نه اين جنگولك بازي ها و برزيل لعنتي!!
بعضی دوستان تریلر رو دیدند جو شده شدند!:دی
این چیز هایی که داری میگی رو باید فراموش کنی! توی تریلر که نمایش داده شد مربوط به قسمت های اول بازی میشه. همون طور که گفتم کل داستان توی سائوپائولو میشه و اگه اشتباه نکنم فقط یه مرحله که اونم مرحله اول بازیه توی نیویورک اتفاق میوفته...
تریلری هم که به نمایش درومد مربوط به قسمت های ابتدایی بازی میشه... اینم بیشتر برای اینکه دهن مردم رو ببیندند اینو نمایش دادند... بزارید بازی بیاد سیل اعتراضات رو خواهید دید !

• Like
Reactions: Real Madrid 9
بازي...اميدوار كنندست.نه خوبه و نه بد.حداقل ميدونيم با يه سوم شخص خوب و ساختار شكن روبرو هستيم.ولي به احتمال %99.9 شاهد يك مكس پين نخواهيم بود.
در كل ايمان داريم به راك استار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or