خبر رسمی نسخه کنسولی بازی Redfall در هنگام عرضه از حالت 60 فریم پشتیبانی نمی‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سازندگان بازی Redfall تأیید کرده‌اند که نسخه کنسولی این عنوان در هنگام عرضه، تنها از حالت کوالیتی مود پشتیبانی می‌کند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Redfall

زمان زیادی تا عرضه Redfall، جدیدترین انحصاری بزرگ مایکروسافت باقی نمانده و استودیوی Arkane طی روزهای اخیر، اطلاعات مختلفی را از شخصیت‌ها و گیم‌پلی بازی منتشر کرده است. هرچند پیش‌نمایش‌های بازی با واکنش‌های مثبتی همراه بود، اما اکنون سازندگان اخبار ناامیدکننده‌ای را با طرفداران به اشتراک گذاشته‌اند.

همان‌طور که گفته شد، به‌تازگی صفحه رسمی بازی بر روی توئیتر تأیید کرده که Redfall در هنگام عرضه بر روی کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S تنها از یک حالت کوالیتی مود پشتیبانی می‌کند. بدین ترتیب، نحوه اجرایی نسخه کنسولی بازی بدین ترتیب خواهد بود:

• Xbox Series X: 4K 30 FPS
  • Xbox Series S: 1440p 30 FPS
البته سازندگان وعده داده‌اند که «در تاریخ دیگری» پشتیبانی از حالت 60 فریم را از طریق یک آپدیت به بازی اضافه خواهند کرد. با این وجود، جزئیات دقیق‌تری در مورد این تاریخ اعلام نشده و برای کسب اطلاعات بیشتر باید منتظر بمانیم.

بازی Redfall در تاریخ 2 می (12 اردیبهشت) برای رایانه‌های شخصی و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.

۲

کسی که سوار بوگاتی و لامبورگینی و ... میشه که نباید دائم فکر و ذکرش چری و پراید و پیکان باشه که;)
میره با بوگاتیش عشق میکنه. ولی خب جنابعالی عاشق بوگاتی نیستی و در عوض هیتر چری هستی:D

الانم جنابعالی هیتر مایکروسافت و ایکس باکسی نه فن سونی.
فن سونی میره میشینه بازیش رو میکنه. اینقد پیگیر مایکروسافت نیست، نمیگه اگه مایکروسافت شکست بخوره شیرینی بازی ۷۰ دلاری میدم;)

ردفال اگه نمره خوب بگیره که اونایی که گیم پس یوزرن حالشو میبرن
اگرم نمره بد بگیره و شکست بخوره که عامل ناراحتی برای گیم پس یوزرا هست
درک نمیکنم چه دخلی به ps5 یوزر داره که اصلا قرار نیست این بازی روی کنسولش بیاد:-/
قانون اینکه مردم حق دارن فقط تو بحثایی شرکت کنن که اون شعی یا کالا رو خریده باشن رو کجا نوشتن؟ اگه جایی نوشتن چرا در مورد فوراسپوکن و امثال اون بحث میکردید و میکنید؟

یجور از هر چیزی دفاع میکنید که انگار با حمایتتون چند درصد ارزش سهامتون افزایش پیدا میکنه! اگه جای حمایت یکبارک فن هایی مثل شما اعتراض میکردن، شاید وضعیت بهتری پیدا میکرد این صنعت...

در مورد فوراسپوکن هم که دوستان صحبت میکنن، هرچقدرم که اعتراض وارد باشه باز بازی تردپارتیه با بودجه محدود...

اگه یادتون باشه قبل از گاد او وار ۲۰۱۸, سانتامونیکا با بودجه بیش از صد میلیون و گذشت زمان طولانی به خاطر عدم رضایت سونی استودیو کلا بازی رو کنسل کرد و پروژه گاد او وار رو از صفر استارت زد، بعدش تونستن ضرر مقطعی اون زمان رو با مدیریت درست پوشش بدن و به موفقیت برسن...
اما در مقابل ما بازی هایی با بودجه ۵۰۰ میلیون دلاری رو دیدیم، کنسل های پی در پی رو دیدیم اما مدیریت درستی بعدش ندیدیم که هیچ، بدتر هم داره میشه.

خطاب به شمایی هم که میگی اگه اکس باکس نداری نظر نده، من یا امثال من به عنوان گیمر، دوست داریم بازی های با کیفیت بیشتری بازی کنیم و از ای پی های متنوع پلتفرم های دیگه هم بهره ببریم چون دیدگاهشون با سونی متفاوته و تجربه متفاوتی میتونن در اختیارمون بزارن تا بریم سمت پلتفرمشون. عاشق چشم و ابروی سونی یا نینتندو هم نیستیم، دلیل انتخاب قطعا به محتوا برمیگرده.
حالا شما دوست ندارید گیم های هاردکور درخور بازی کنید و های فای راش رو کافی میدونید که سالی ۱۸۰ دلار بابتش بدید دلیل نمیشه کسی نقد نکنه برند پرستیتون رو...

قانون اینکه مردم حق دارن فقط تو بحثایی شرکت کنن که اون شعی یا کالا رو خریده باشن رو کجا نوشتن؟ اگه جایی نوشتن چرا در مورد فوراسپوکن و امثال اون بحث میکردید و میکنید؟

یجور از هر چیزی دفاع میکنید که انگار با حمایتتون چند درصد ارزش سهامتون افزایش پیدا میکنه! اگه جای حمایت یکبارک فن هایی مثل شما اعتراض میکردن، شاید وضعیت بهتری پیدا میکرد این صنعت...

در مورد فوراسپوکن هم که دوستان صحبت میکنن، هرچقدرم که اعتراض وارد باشه باز بازی تردپارتیه با بودجه محدود...

اگه یادتون باشه قبل از گاد او وار ۲۰۱۸, سانتامونیکا با بودجه بیش از صد میلیون و گذشت زمان طولانی به خاطر عدم رضایت سونی استودیو کلا بازی رو کنسل کرد و پروژه گاد او وار رو از صفر استارت زد، بعدش تونستن ضرر مقطعی اون زمان رو با مدیریت درست پوشش بدن و به موفقیت برسن...
اما در مقابل ما بازی هایی با بودجه ۵۰۰ میلیون دلاری رو دیدیم، کنسل های پی در پی رو دیدیم اما مدیریت درستی بعدش ندیدیم که هیچ، بدتر هم داره میشه.

خطاب به شمایی هم که میگی اگه اکس باکس نداری نظر نده، من یا امثال من به عنوان گیمر، دوست داریم بازی های با کیفیت بیشتری بازی کنیم و از ای پی های متنوع پلتفرم های دیگه هم بهره ببریم چون دیدگاهشون با سونی متفاوته و تجربه متفاوتی میتونن در اختیارمون بزارن تا بریم سمت پلتفرمشون. عاشق چشم و ابروی سونی یا نینتندو هم نیستیم، دلیل انتخاب قطعا به محتوا برمیگرده.
حالا شما دوست ندارید گیم های هاردکور درخور بازی کنید و های فای راش رو کافی میدونید که سالی ۱۸۰ دلار بابتش بدید دلیل نمیشه کسی نقد نکنه برند پرستیتون رو...
سابقه همه تو فروم مشخصه و معلومه که هرکسی به چه هدفی کامنت میده.
دیگه بعد چن سال اینایی که توی فروم هستن خوب همدیگه رو میشناسن.

درمورد فوراسپوکن من فقط گفتم این بازی زباله هست و به زودی همه یادشون میره اصلا وجود داشته یا نه و دیگه هیچ صحبتی راجع بهش نکردم.

بعدم آره من میدونم شما عاشق چشم و ابروی سونی نیستی چون میپرستیش:)) تورو خدا برو گیم درخور هاردکور بازی کن و اینقد پیگیر نباش من رو نقل کنی.
نمیدونم یوزر چندم کدوم کاربری ولی هرچی که هستی بیخیال شو
و اینکه نیازی نیست از کسی دفاع کنی
خودش زبون داره اگه دلش بخواد میاد حرف میزنه

سابقه همه تو فروم مشخصه و معلومه که هرکسی به چه هدفی کامنت میده.
دیگه بعد چن سال اینایی که توی فروم هستن خوب همدیگه رو میشناسن.

درمورد فوراسپوکن من فقط گفتم این بازی زباله هست و به زودی همه یادشون میره اصلا وجود داشته یا نه و دیگه هیچ صحبتی راجع بهش نکردم.

بعدم آره من میدونم شما عاشق چشم و ابروی سونی نیستی چون میپرستیش:)) تورو خدا برو گیم درخور هاردکور بازی کن و اینقد پیگیر نباش من رو نقل کنی.
نمیدونم یوزر چندم کدوم کاربری ولی هرچی که هستی بیخیال شو
و اینکه نیازی نیست از کسی دفاع کنی
خودش زبون داره اگه دلش بخواد میاد حرف میزنه
شما تایین میکنی که بیایم بازی سنتر یا نه؟ از تعداد کامنت هایی که من میزارم و شما کاملا مشهوده کی پیگیره...
قطعا من میدونم `کی` هستم، نه `چی`، شاید شما کی نیستی و چی یا چیزی باشی ولی انقدر کامنت چرک و تاکسیک نزار اینجا، شما تایین نمیکنی کی بیاد از فروم استفاده کنه و کی نکنه! اگه کشش نداری لوگ اوت کن که هی به این و اون نگی نظر نده پیگیر نباش بازی بکن بازی نکن، چون فقط خودتونو کوچیک میکنید و هنوز به این درک نرسیدی که فروم جای بحث و گفتگوعه...

انقدرم با ایموجی خنده سعی نکن تفره بری و خودتو برای خودت توجیح کنی.

دیگه هم ریپلای نکن که سطحتو بیشتر از این به معرض نمایش نزاری.

مشکل از جایی شروع میشه که پیش خودت فکر میکنی حرفات خیلی منطقیه و بقیه رو به دفاع کورکورانه متهم میکنی
۱-گیم پس تو ۱ سال فقط hifi rush روش لانچ شده؟
۲-هزینه های اتلاف شده سونی ماکروسافت که یکی در میون در موردش صحبت میکنید،شاید واسه شما سهامدارای سونی مهم باشه ولی واسه من گیمر به هیچ عنوان مهم نیست

بیخیال دوستان...سخت نگیرید. با توجه به صحبت های تاد، این قضیه احتمال داره برای Starfield هم تکرار بشه.
من الان دارم فکر میکنم بعد از این چه تصمیمی میگیرن و تا الان چه جلساتی پشت پرده تشکیل شده :D :

View attachment videoplayback.mp4

بیچاره IP کال اف که چندسال دیگه استانداردش میشه بازی کردن مپ نوک با ۳۰ فریم! با توجه به اینکه خدا در و تخته رو هم با هم جور کرده، کسیم بخواد ۶۰ فریم بازی کنه باید نسخه فلان ادیشن رو بخره که روی گیم پس نیست و باید بابتش ۷۰ دلار پول بدی! لول
خداروشکر ارکین زیر نظر مایکروسافت بازیشو ساخت که بفهمیم هاردکور AAA نسل ۹ی محیط باز ینی چی!

بیچاره IP کال اف که چندسال دیگه استانداردش میشه بازی کردن مپ نوک با ۳۰ فریم! با توجه به اینکه خدا در و تخته رو هم با هم جور کرده، کسیم بخواد ۶۰ فریم بازی کنه باید نسخه فلان ادیشن رو بخره که روی گیم پس نیست و باید بابتش ۷۰ دلار پول بدی! لول
خداروشکر ارکین زیر نظر مایکروسافت بازیشو ساخت که بفهمیم هاردکور AAA نسل ۹ی محیط باز ینی چی!
close-door-the-office.gif

بیخیال دوستان...سخت نگیرید. با توجه به صحبت های تاد، این قضیه احتمال داره برای Starfield هم تکرار بشه.
من الان دارم فکر میکنم بعد از این چه تصمیمی میگیرن و تا الان چه جلساتی پشت پرده تشکیل شده :D :

View attachment 290242
اون دو تا جمله اخرش شاعکار بود

Do you realize you're releasing more controllers in a year than games

خدایی این همه حرف و بحث نداره بازی نسل نهمی اونم شوتر نباید ۳۰ فریم عرضه بشه حالا چه روی ps5 چه xbox چه pc.دیگه سر واضحات بحث کردن بیهودست.حتی نسل پیش هم شوتر ۳۰ فریمی منسوخ شده بود دیگه بازی نسل نهمی خدایی زشت نیست روز عرضه فقط ۳۰ فریم بشه تجربش کرد؟

کسی که سوار بوگاتی و لامبورگینی و ... میشه که نباید دائم فکر و ذکرش چری و پراید و پیکان باشه که;)
میره با بوگاتیش عشق میکنه. ولی خب جنابعالی عاشق بوگاتی نیستی و در عوض هیتر چری هستی:D

الانم جنابعالی هیتر مایکروسافت و ایکس باکسی نه فن سونی.
فن سونی میره میشینه بازیش رو میکنه. اینقد پیگیر مایکروسافت نیست، نمیگه اگه مایکروسافت شکست بخوره شیرینی بازی ۷۰ دلاری میدم;)

ردفال اگه نمره خوب بگیره که اونایی که گیم پس یوزرن حالشو میبرن
اگرم نمره بد بگیره و شکست بخوره که عامل ناراحتی برای گیم پس یوزرا هست
درک نمیکنم چه دخلی به ps5 یوزر داره که اصلا قرار نیست این بازی روی کنسولش بیاد:-/
من بازی هامو کردم رو پلی استیشن و منتظر بعدی هاشم. اگه شیرینی میخوام بدم بابت شکست خرید اکتیویژن واسه اینه که برند مورد علاقه م ضرر میکنه از این معامله و من دوست ندارم این اتفاق بیوفته. مایکروسافتی که افتخار فن هاش عرضه شدو دراپ های فای راش هست و از گیم پسی دفاع میکنه که بازی های ماهانه ش باعث خنده ت میشه، معلومه هیچوقت پیشرفت نمیکنه. اگه اعتراض کردن بلد بودید، اگه به هر چیزی که تحویل دادن به به و چه چه نمی‌کردید، وضع برند مورد علاقه اون این نبود.

این درک نکردنت که به خودت بر میگرده ولی یه کم فکر چرا تاپیک خرید بانجی بسته شد؟ چرا ناظم ایکس باکس فن تو تاپیک های سونی هشدار صادر میکنه، چرا وقتی بازی های سمت پلی استیشن خراب میکنن شما و دوستاتون می‌پرید به سخره میگیرید همه چیو؟ تا این وضع ادامه داره، ما هم از بلاهایی که سر مایکروسافت و بازی هاش میان استقبال می‌کنیم. در واقع چیزی که عوض داره گله نداره جونم :)

من لذت میبرم روزی رو ببینم که تولید سری اس متوقف میشه و خریداراش باید دو دستی بزنن تو سرشون که چرا همچین محصولی باگی رو خریدن ولی هنوزم امثال شما میان و از این حرکت دفاع میکنن.

وضعیت مایکروسافت با 6-7 تا استودیو فاجعه بود، با رد فال و استارفیلد و... فاجعه تر میشه و با خرید اکتیویژن داغون تر. فیل اسپنسر این برند نابود میکنه و میره پی زندگیش، شما میمونید و سال هایی که باید در حسرت بازی باشید، درست مثل کویر این چند ساله. حالا هی دنبال دفاع از خرید شرکت ها باشید. وقتی مدیریت بلد نباشی، کل دنیا رو هم بهت بدن نابودش میکنی.

وضعیت مایکروسافت با 6-7 تا استودیو فاجعه بود، با رد فال و استارفیلد و... فاجعه تر میشه و با خرید اکتیویژن داغون تر. فیل اسپنسر این برند نابود میکنه و میره پی زندگیش
دوستان مفتخرم بهتون اطلاع بدم که سر انجام بعد از انتظار بسیار بسیار طولانی، نسخه جدید کوروش کبیر عرضه شد.

ولی انصافا یادش بخیر یـ زمانی یـ عده اینجا بودن که تا سر حد مرگ از 30 فریم دفاع میکردن و میگفتن اینجوری سینمایی تره و این حرفا ولی زمونه یـ جوری عوض شده که بازی اپشن 60 فریم نداشته باشه همونا خشتک سازنده رو میکشن سرش :D . حالا ردفال به کنار ولی اینجوری که داره پیش میره دوباره 30 فریم استاندارد کنسولا میشه . این دو سه سالی که گذشت 95 درصد بازیا بین نسلی بودن اونایی هم که تمام نسلی بودن جوری نبودن که بخوان رس CPU رو بکشن . با اومدن بازیایی که رو UE5 اجرا میشن و موتورایی که قرار از تکنیکایی مشابه Lumen و Nanite تا خرخره کار بکشن قطعا CPU رو گلوگاه میکنن و قطعا دوباره 30 فریم استاندارد میشه. این وسط قطعا یـ سری سازنده هم پیدا میشه که بتونن 60 فریم خروجی بگیرن ولی خوب مثل نسل قبلی تبدیل به استثنا میشن .

DF اینجا در مورد این قضیه کمی توضیح داده :

Why the return of 30fps console games is inevitable

احتمالا به جای 60 فریم 40 فریم برا کسایی که مانیتور VRR و 120 هرتز دارن استاندارد بشه این متحمل ترین گزینست

آخرین ویرایش:
من بازی هامو کردم رو پلی استیشن و منتظر بعدی هاشم. اگه شیرینی میخوام بدم بابت شکست خرید اکتیویژن واسه اینه که برند مورد علاقه م ضرر میکنه از این معامله و من دوست ندارم این اتفاق بیوفته. مایکروسافتی که افتخار فن هاش عرضه شدو دراپ های فای راش هست و از گیم پسی دفاع میکنه که بازی های ماهانه ش باعث خنده ت میشه، معلومه هیچوقت پیشرفت نمیکنه. اگه اعتراض کردن بلد بودید، اگه به هر چیزی که تحویل دادن به به و چه چه نمی‌کردید، وضع برند مورد علاقه اون این نبود.

این درک نکردنت که به خودت بر میگرده ولی یه کم فکر چرا تاپیک خرید بانجی بسته شد؟ چرا ناظم ایکس باکس فن تو تاپیک های سونی هشدار صادر میکنه، چرا وقتی بازی های سمت پلی استیشن خراب میکنن شما و دوستاتون می‌پرید به سخره میگیرید همه چیو؟ تا این وضع ادامه داره، ما هم از بلاهایی که سر مایکروسافت و بازی هاش میان استقبال می‌کنیم. در واقع چیزی که عوض داره گله نداره جونم :)

من لذت میبرم روزی رو ببینم که تولید سری اس متوقف میشه و خریداراش باید دو دستی بزنن تو سرشون که چرا همچین محصولی باگی رو خریدن ولی هنوزم امثال شما میان و از این حرکت دفاع میکنن.

وضعیت مایکروسافت با 6-7 تا استودیو فاجعه بود، با رد فال و استارفیلد و... فاجعه تر میشه و با خرید اکتیویژن داغون تر. فیل اسپنسر این برند نابود میکنه و میره پی زندگیش، شما میمونید و سال هایی که باید در حسرت بازی باشید، درست مثل کویر این چند ساله. حالا هی دنبال دفاع از خرید شرکت ها باشید. وقتی مدیریت بلد نباشی، کل دنیا رو هم بهت بدن نابودش میکنی.
close-door-the-office.gif

دوستان مفتخرم بهتون اطلاع بدم که سر انجام بعد از انتظار بسیار بسیار طولانی، نسخه جدید کوروش کبیر عرضه شد.
رفیق ایشون برخلاف جناب کبیر قطعا سهام دار هست وگرنه نگرانی بابت ضرر مالی برند مورد علاقه و حرص خوردن بابت برند رقیب صرفا باید برای افراد سهام دار فعال باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or