خبر رسمی نسخه کنسولی بازی Redfall در هنگام عرضه از حالت 60 فریم پشتیبانی نمی‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سازندگان بازی Redfall تأیید کرده‌اند که نسخه کنسولی این عنوان در هنگام عرضه، تنها از حالت کوالیتی مود پشتیبانی می‌کند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Redfall

زمان زیادی تا عرضه Redfall، جدیدترین انحصاری بزرگ مایکروسافت باقی نمانده و استودیوی Arkane طی روزهای اخیر، اطلاعات مختلفی را از شخصیت‌ها و گیم‌پلی بازی منتشر کرده است. هرچند پیش‌نمایش‌های بازی با واکنش‌های مثبتی همراه بود، اما اکنون سازندگان اخبار ناامیدکننده‌ای را با طرفداران به اشتراک گذاشته‌اند.

همان‌طور که گفته شد، به‌تازگی صفحه رسمی بازی بر روی توئیتر تأیید کرده که Redfall در هنگام عرضه بر روی کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S تنها از یک حالت کوالیتی مود پشتیبانی می‌کند. بدین ترتیب، نحوه اجرایی نسخه کنسولی بازی بدین ترتیب خواهد بود:

• Xbox Series X: 4K 30 FPS
  • Xbox Series S: 1440p 30 FPS
البته سازندگان وعده داده‌اند که «در تاریخ دیگری» پشتیبانی از حالت 60 فریم را از طریق یک آپدیت به بازی اضافه خواهند کرد. با این وجود، جزئیات دقیق‌تری در مورد این تاریخ اعلام نشده و برای کسب اطلاعات بیشتر باید منتظر بمانیم.

بازی Redfall در تاریخ 2 می (12 اردیبهشت) برای رایانه‌های شخصی و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.

من بازی هامو کردم رو پلی استیشن و منتظر بعدی هاشم. اگه شیرینی میخوام بدم بابت شکست خرید اکتیویژن واسه اینه که برند مورد علاقه م ضرر میکنه از این معامله و من دوست ندارم این اتفاق بیوفته. مایکروسافتی که افتخار فن هاش عرضه شدو دراپ های فای راش هست و از گیم پسی دفاع میکنه که بازی های ماهانه ش باعث خنده ت میشه، معلومه هیچوقت پیشرفت نمیکنه. اگه اعتراض کردن بلد بودید، اگه به هر چیزی که تحویل دادن به به و چه چه نمی‌کردید، وضع برند مورد علاقه اون این نبود.

این درک نکردنت که به خودت بر میگرده ولی یه کم فکر چرا تاپیک خرید بانجی بسته شد؟ چرا ناظم ایکس باکس فن تو تاپیک های سونی هشدار صادر میکنه، چرا وقتی بازی های سمت پلی استیشن خراب میکنن شما و دوستاتون می‌پرید به سخره میگیرید همه چیو؟ تا این وضع ادامه داره، ما هم از بلاهایی که سر مایکروسافت و بازی هاش میان استقبال می‌کنیم. در واقع چیزی که عوض داره گله نداره جونم :)

من لذت میبرم روزی رو ببینم که تولید سری اس متوقف میشه و خریداراش باید دو دستی بزنن تو سرشون که چرا همچین محصولی باگی رو خریدن ولی هنوزم امثال شما میان و از این حرکت دفاع میکنن.

وضعیت مایکروسافت با 6-7 تا استودیو فاجعه بود، با رد فال و استارفیلد و... فاجعه تر میشه و با خرید اکتیویژن داغون تر. فیل اسپنسر این برند نابود میکنه و میره پی زندگیش، شما میمونید و سال هایی که باید در حسرت بازی باشید، درست مثل کویر این چند ساله. حالا هی دنبال دفاع از خرید شرکت ها باشید. وقتی مدیریت بلد نباشی، کل دنیا رو هم بهت بدن نابودش میکنی.
آرزو بر جوانان عیب نیست
ایکس باکس اگه میخواست بلایی سرش بیاد سال ۲۰۱۴ میومد
الان که افتاده روی دور
گیم پس تو مسیر موفقیته
مایکروسافت هم داره پشت به پشت ناشر بزرگ میخره و آرشیو گیم پس رو بزرگ میکنه

یادش بخیر یه زمانی رفیقات میگفتن ایکس باکس بخش کنسول رو جمع میکنه و میشه ناشر ترد پارتی، الان سر عقل اومدن رفتن پی سی بستن با ایکس باکس خریدن که از همون گیم پس بدرد نخور استفاده کنن

الانم یه ردفال گفتن موقع عرضه ۳۰ فریمه و بعدا ۶۰ فریمش رو هم میدیم شما اینجوری جشن گرفتین:D
دیگه بالاخره آدم باید با چیزای اینجوری هم خوشحال بشه وقتی خرید اکتیویژن قابل هضم نیست.

آخرین ویرایش:
آرزو بر جوانان عیب نیست
ایکس باکس اگه میخواست بلایی سرش بیاد سال ۲۰۱۴ میدومد
الان که افتاده روی دور
گیم پس تو مسیر موفقیته
مایکروسافت هم داره پشت به پشت ناشر بزرگ میخره و آرشیو گیم پس رو بزرگ میکنه

یادش بخیر یه زمانی رفیقات میگفتن ایکس باکس بخش کنسول رو جمع میکنه و میشه ناشر ترد پارتی، الان سر عقل اومدن رفتن پی سی بستن با ایکس باکس خریدن که از همون گیم پس بدرد نخور استفاده کنن

الانم یه ردفال گفتن موقع عرضه ۳۰ فریمه و بعدا ۶۰ فریمش رو هم میدیم شما اینجوری جشن گرفتین:D
دیگه بالاخره آدم باید با چیزای اینجوری هم خوشحال بشه وقتی خرید اکتیویژن قابل هضم نیست.
:دی

همینجوری بخندید و گیف بزارید و 60 فریم نبودن عنوان اول شخص شوتر در روز عرضه رو توجیه کنید و دلایل خوشگل موشگل بیارید براش. البته کتمان نمیکنم که وقتی فن سونی تو تاپیک های ایکس باکس پست میده باید انتظار این واکنش هارو هم داشته باشه. چون طبیعیه از 2020 که کنسول عرضه شده تا الان سر جمع 5 تا انحصاری نداشتید، الانم که وضعیت قوی ترین کنسول تاریخی که یک سال با 12 ترافلاپسش مارو پاره کرده بودین اینجوری شده.

رفیق ایشون برخلاف جناب کبیر قطعا سهام دار هست وگرنه نگرانی بابت ضرر مالی برند مورد علاقه و حرص خوردن بابت برند رقیب صرفا باید برای افراد سهام دار فعال باشد.

پسر خوب، اگه سونی این آی پی رو از دست بده درآمدش کم میشه، اگه درآمدش کم بشه نمیتونه بازی با کیفیت تحویل من فن بده، اگه از سر و ته کیفیت بازی هاش بزنه میشه مایکروسافت! طبیعیه که باید نگرانش باشم.

• Like
Reactions: Alireza Grimes
همینجوری بخندید و گیف بزارید و 60 فریم نبودن عنوان اول شخص شوتر در روز عرضه رو توجیه کنید و دلایل خوشگل موشگل بیارید براش. البته کتمان نمیکنم که وقتی فن سونی تو تاپیک های ایکس باکس پست میده باید انتظار این واکنش هارو هم داشته باشه. چون طبیعیه از 2020 که کنسول عرضه شده تا الان سر جمع 5 تا انحصاری نداشتید، الانم که وضعیت قوی ترین کنسول تاریخی که یک سال با 12 ترافلاپسش مارو پاره کرده بودین اینجوری شده.

پسر خوب، اگه سونی این آی پی رو از دست بده درآمدش کم میشه، اگه درآمدش کم بشه نمیتونه بازی با کیفیت تحویل من فن بده، اگه از سر و ته کیفیت بازی هاش بزنه میشه مایکروسافت! طبیعیه که باید نگرانش باشم.
رفیق اگر سونی مثل مایکروسافت بشود و از سر و ته بازی هایش بزند که وضعیت این می شود

Forza Horizon 5 - 92
Microsoft Flight Simulator - 90
Halo Infinite - 87
Hi-Fi Rush - 87

به هر حال ۱۰ سال فرصت دارد تا به این نقطه برسد و زمان کمی هم نیست.

• Like
Reactions: HAMED SEV and ravi
ببین عزیزم من از نسل هشت با سونی انگار که سوار بوگاتی بودم الانم با PS5 سوار کونیگزگم. طبیعتا نمیام محصولاتی رو بخرم که در بهترین حالت کیفیتی مشابه چری و BYD دارن :)

اینو مثال زدم تا فاصله بین سونی و مایکروسافت رو تو این دو نسل گفته باشم. پس نگران نباش من پول به این بازی ها نمیدم و با افتخار شاهکار های سونی رو تجربه میکنم. منتهی شماها یادتون رفته انگار چقدر فراسپوکن رو میکوبیدین. الانم نوبت ماست :) هنوز صبر کن این بازی عرضه بشه متاش مشخص بشه، اینا که فقط یه کوچولوشه.

فقط سوار کنسول میشی اذیت نمیکنه؟ :-" :D

اصلا به ما چه هر کی هر چی دوست داره سوار بشه :D

فقط به این نکته هم توجه داشته باشید که ممکنه بازی با مود ۶۰ فریم لانچ بشه :D

رفیق اگر سونی مثل مایکروسافت بشود و از سر و ته بازی هایش بزند که وضعیت این می شود

Forza Horizon 5 - 92
Microsoft Flight Simulator - 90
Halo Infinite - 87
Hi-Fi Rush - 87

به هر حال ۱۰ سال فرصت دارد تا به این نقطه برسد و زمان کمی هم نیست.
کلا از 2020 تا 2023 همین چارتا بازی هارو داده؟ الهی بگردم...

ولی رفیق دیر اومدی برند مورد علاقه ت سه سال پیش به گریه زاری افتاده بود که ما باید بازی هایی در سطح سونی بسازیم و TLOU P2 یکی از اون هاست که باید به استاندارد هاش برسیم روزی. اما با این شرایطی که من میبینم چنین چیزی عملی که نشده هیچ، فرسنگ ها فاصله داره :)

سر خرید اکتیویژن هم که به CMA گفته بودن بخدا بازی های سونی از ما بهتره ما در سطح اینا نیستیم.

Even Microsoft says that PlayStation games are "better" than their own

ولی رفیق دیر اومدی برند مورد علاقه ت سه سال پیش به گریه زاری افتاده بود که ما باید بازی هایی در سطح سونی بسازیم و TLOU P2 یکی از اون هاست که باید به استاندارد هاش برسیم روزی. اما با این شرایطی که من میبینم چنین چیزی عملی که نشده هیچ، فرسنگ ها فاصله داره :)

سر خرید اکتیویژن هم که به CMA گفته بودن بخدا بازی های سونی از ما بهتره ما در سطح اینا نیستیم.

رفیق شما درجه نفرتت به حدی هست که حتی نمی خواهی قبول کنی بقیه شرکت ها هم می توانند بازی با کیفیت بسازند و فقط سونی نیست که می تواند همچین کاری انجام بدهد.وگرنه قصد بنده Console war یا List war نیست و این موضوع که سونی چند سال اخیر انحصاری های بیشتر یا بهتری داشته اصلا موضوعی نیست که بخواهیم در موردش بحث کنیم.

نکته جالبه قضیه اینکه سونی این همه IP شاخ داره ، این همم فروش و اینا ، بعد تهش عمو جیمبو میاد میگه اگر کود بره و فلان بشه و بیسار ما کلا با خاک یکسان میشیم :D در نتیجه خیلی به حرفای این دو طرف توجهی نکن ، سوسه میان :D

ولی انصافا یادش بخیر یـ زمانی یـ عده اینجا بودن که تا سر حد مرگ از 30 فریم دفاع میکردن و میگفتن اینجوری سینمایی تره و این حرفا ولی زمونه یـ جوری عوض شده که بازی اپشن 60 فریم نداشته باشه همونا خشتک سازنده رو میکشن سرش :D . حالا ردفال به کنار ولی اینجوری که داره پیش میره دوباره 30 فریم استاندارد کنسولا میشه . این دو سه سالی که گذشت 95 درصد بازیا بین نسلی بودن اونایی هم که تمام نسلی بودن جوری نبودن که بخوان رس CPU رو بکشن . با اومدن بازیایی که رو UE5 اجرا میشن و موتورایی که قرار از تکنیکایی مشابه Lumen و Nanite تا خرخره کار بکشن قطعا CPU رو گلوگاه میکنن و قطعا دوباره 30 فریم استاندارد میشه. این وسط قطعا یـ سری سازنده هم پیدا میشه که بتونن 60 فریم خروجی بگیرن ولی خوب مثل نسل قبلی تبدیل به استثنا میشن .

DF اینجا در مورد این قضیه کمی توضیح داده :

Why the return of 30fps console games is inevitable

احتمالا به جای 60 فریم 40 فریم برا کسایی که مانیتور VRR و 120 هرتز دارن استاندارد بشه این متحمل ترین گزینست
منم همین فکر رو میکردم که نسل ۹ هم باید با ۳۰ فریم بسازیم،ولی این وسط هورایزن نشون داد که حالا حالاها زوده واسه نتیجه گیری.پیشنهاد میکنم تمام استدیوهای بازیسازی یه ۳ واحد اجباری پیش گوریلا دوره ی گرافیک پاس کنن :)

ولی انصافا یادش بخیر یـ زمانی یـ عده اینجا بودن که تا سر حد مرگ از 30 فریم دفاع میکردن و میگفتن اینجوری سینمایی تره و این حرفا ولی زمونه یـ جوری عوض شده که بازی اپشن 60 فریم نداشته باشه همونا خشتک سازنده رو میکشن سرش :D . حالا ردفال به کنار ولی اینجوری که داره پیش میره دوباره 30 فریم استاندارد کنسولا میشه . این دو سه سالی که گذشت 95 درصد بازیا بین نسلی بودن اونایی هم که تمام نسلی بودن جوری نبودن که بخوان رس CPU رو بکشن . با اومدن بازیایی که رو UE5 اجرا میشن و موتورایی که قرار از تکنیکایی مشابه Lumen و Nanite تا خرخره کار بکشن قطعا CPU رو گلوگاه میکنن و قطعا دوباره 30 فریم استاندارد میشه. این وسط قطعا یـ سری سازنده هم پیدا میشه که بتونن 60 فریم خروجی بگیرن ولی خوب مثل نسل قبلی تبدیل به استثنا میشن .

DF اینجا در مورد این قضیه کمی توضیح داده :

Why the return of 30fps console games is inevitable

احتمالا به جای 60 فریم 40 فریم برا کسایی که مانیتور VRR و 120 هرتز دارن استاندارد بشه این متحمل ترین گزینست
من که دانش فنی کافی برای اظهار نظر در این مورد رو ندارم، اما فقط این رو میگم که اگه 30 فریم بازم تبدیل بشه به استاندارد کنسولا نه تنها خیلی غمگین میشم بلکه افسردگی شدیدی هم میگیرم. :D پس کی قراره از این نقطه به طور کامل عبور کنیم. :D

من که دانش فنی کافی برای اظهار نظر در این مورد رو ندارم، اما فقط این رو میگم که اگه 30 فریم بازم تبدیل بشه به استاندارد کنسولا نه تنها خیلی غمگین میشم بلکه افسردگی شدیدی هم میگیرم. :D پس کی قراره از این نقطه به طور کامل عبور کنیم. :D
تا وقتی که هم خدا رو بخواین هم خرما رو :D از یـ طرف کنسول 500 دلاری از اون طرف انتظار جلو بردن مرز تکنلوژی . نمیشه هر دوتا رو با هم بخوای :D یـ کدوم از اینا رو باید فدا کنی :D

اگه بازیا به یه گرافیک خیلی خفنی برسن خیلی منطقیه و درسته (به نظر شخصی من) که دوباره 30 فریم با 40 فریم بشن. من ترجیح میدم یه گرافیکی مثل دموی ماتریکس رو 1440 و 30 فریم ببینم تا اینکه تا آخر نسل بازیا در همین حد بمونن ولی 60 فریم باشن. مسئله ردفال اینجاست که این بازی گرافیک خوبی هم نداره و شوتر هم هست و باز 30 فریم عه. اگه گرافیک خیلی فک براندازی داشت و شوتر نبود فکر کنم کسی سر 30 فریم بودنش غر نمیزد.

اینکه یه استودیو تواناییش رو نداره به ۶۰ فریم برسه دلیل نمیشه برای کل نسل نسخه پیچیده بشه! اونم بازیی که حتی با استانداردهای قبلی ارکین یه عقبگرد کامل حساب میشه!
این همه بازی و n تا استودیو که با همین کنسول ۵۰۰ دلاری چه PS و چه سری Xش هم گرافیک بالایی ارایه کردن هم ۶۰ فریم و چه بسا فریم بالاتر رو برای مخاطبشون مهیا کردن!
عجیبه که چون ردفال گند زده پس هرکی کنسول ۵۰۰ دلاری خریده با ۶۰ فریم خداحافظی کنه اونم زمانی که استودیو سازنده هورایزن ۲ به تنهایی با بازی بین نسلیشون تازه هم گرافیک بالا هم فریم ۶۰ رقم زدن!
ایده جدیده انگار!آرکین خراب کرده پس کلا فاتحه نسل ۹ و کنسول ۵۰۰ دلاری خونده بشه! بجا این ایده های عجیب غریب برای بهانه جور کردن، بهتره بگید که توانایی استودیو با نسل ۹ همخوانی داره یا نه که واضحه ارکین نداره و ابروریزی راه انداخته!

تا وقتی که هم خدا رو بخواین هم خرما رو :D از یـ طرف کنسول 500 دلاری از اون طرف انتظار جلو بردن مرز تکنلوژی . نمیشه هر دوتا رو با هم بخوای :D یـ کدوم از اینا رو باید فدا کنی :D
بابا بنظرم که هرچی لازمه رو فدا کنن بره ما 60 فریم رو به طور استاندارد داشته باشیم دیگه. :D حالا من نمیخوام از جای بقیه صحبت کنم اما خب هر موقع نظرسنجی ای چیزی میبینم اکثرا با این قضیه موافقن. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or