خبر رسمی نسخه کنسولی بازی Redfall در هنگام عرضه از حالت 60 فریم پشتیبانی نمی‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سازندگان بازی Redfall تأیید کرده‌اند که نسخه کنسولی این عنوان در هنگام عرضه، تنها از حالت کوالیتی مود پشتیبانی می‌کند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Redfall

زمان زیادی تا عرضه Redfall، جدیدترین انحصاری بزرگ مایکروسافت باقی نمانده و استودیوی Arkane طی روزهای اخیر، اطلاعات مختلفی را از شخصیت‌ها و گیم‌پلی بازی منتشر کرده است. هرچند پیش‌نمایش‌های بازی با واکنش‌های مثبتی همراه بود، اما اکنون سازندگان اخبار ناامیدکننده‌ای را با طرفداران به اشتراک گذاشته‌اند.

همان‌طور که گفته شد، به‌تازگی صفحه رسمی بازی بر روی توئیتر تأیید کرده که Redfall در هنگام عرضه بر روی کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S تنها از یک حالت کوالیتی مود پشتیبانی می‌کند. بدین ترتیب، نحوه اجرایی نسخه کنسولی بازی بدین ترتیب خواهد بود:

• Xbox Series X: 4K 30 FPS
  • Xbox Series S: 1440p 30 FPS
البته سازندگان وعده داده‌اند که «در تاریخ دیگری» پشتیبانی از حالت 60 فریم را از طریق یک آپدیت به بازی اضافه خواهند کرد. با این وجود، جزئیات دقیق‌تری در مورد این تاریخ اعلام نشده و برای کسب اطلاعات بیشتر باید منتظر بمانیم.

بازی Redfall در تاریخ 2 می (12 اردیبهشت) برای رایانه‌های شخصی و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.

این الان مثلا افتخاره؟ این بیشتر نشون میده چقدر بازی مضحکه شده:D آبروریزی که سر و صدا بکنه نشون دهنده چیزی نیست جز افتضاح بار آوردن.
افتخار چیه بردار.
منظورم اینه که ببین چقدر اوضاع خرابه که وقتی کل نت رو زلدا گرفته همچین چیزی کماکان توی تویتر ترند اه.
حکایت از اوضاغ خیلی خیت بازی داره.

البته من تو تاپیک بازی از همون اول هم گفتم این بازی، چیزی از توش در نمیاد.

کلا هر تایپیکی میریم باید شاهد این باشیم که یه عده میان میگن PS5 از pc و ایکس باکس بهتره.
باشه آقا بهتره. Ps5 اصلا ماورا زمینیه. از pc 2.0 و ایکس باکس بعدی هم بهتره. حالشو ببرید.

حالا اینکه redfall که یه بازی زباله هست، روی کنسول پوکیده xsx و pc نفتی کم سرعت، بد اجرا میشه نمیدونم چه ربطی به ps5 داره.
بزار دورهمی خوش باشن

جسارتا از اتفاقات داخل مجموعه خبری داری؟ مدیریت استودیو با کی هست؟ کی به کی چی جواب میده و چطور؟ آیا اعضای تیم سازنده فشار سخت کاری و ساعت اجباری اضاف کار دارن؟

چیا می‌دونی، خواهشا به ما هم بگو. ما دوست داریم اطلاعاتتون رو با ما به اشتراک بذارید.

یوم برامون از مدیریت استودیو‌ها بگو که بیشتر باهاش آشنا شیم.
من لازم نیست چیزی بگم. همینکه رو کنسول ۱۲ ترافلاپسی یه بازی با سطح ویژوال ردفال موقع لانچ ۶۰ فریم نیست خودش نشون دهنده سطح مدیریتی مجموعه اکس باکس هست. حالا هی تریگر شو فرقی تو واقعیت نمیکنه حقیقتا :-j

من لازم نیست چیزی بگم. همینکه رو کنسول ۱۲ ترافلاپسی یه بازی با سطح ویژوال ردفال موقع لانچ ۶۰ فریم نیست خودش نشون دهنده سطح مدیریتی مجموعه اکس باکس هست. حالا هی تریگر شو فرقی تو واقعیت نمیکنه حقیقتا :-j
الان چون عباس اقا اون شیلنگ رو نمیده، مشکل مدیریتیه؟🤣🤣

مثلا چون سونی بازی بدون بخش مالتی پلیر ۷۰ دلار می‌فروشه رو مشکل مدیریتی در نظر بگیریم یا مشکل کاربری؟

علت اینکه نسخه PC بای Tlou تو دیوار هست حتی با کارت گرافیک های ۴۰ ترا فلاپسی، نشون دهنده‌ی سطح مدیریتیه؟

ما می‌خواستیم از تخصصت استفاده کنین و یاد بگیریم، اینایی که گفتی رو تختی کبیر هم روزی چند بار با اکانت‌هاش وارد میشه و میگه.

الان چون عباس اقا اون شیلنگ رو نمیده، مشکل مدیریتیه؟🤣🤣

مثلا چون سونی بازی بدون بخش مالتی پلیر ۷۰ دلار می‌فروشه رو مشکل مدیریتی در نظر بگیریم یا مشکل کاربری؟

علت اینکه نسخه PC بای Tlou تو دیوار هست حتی با کارت گرافیک های ۴۰ ترا فلاپسی، نشون دهنده‌ی سطح مدیریتیه؟

ما می‌خواستیم از تخصصت استفاده کنین و یاد بگیریم، اینایی که گفتی رو تختی کبیر هم روزی چند بار با اکانت‌هاش وارد میشه و میگه.
ربط مولتی پلیر تلو به ضعیف بودن بخش تکنیکی ردفال چیه دقیقا؟ درمورد پورت تلو هم دقیقا مشکل مدیریت سونی بود که بازی رو وقتی آماده نبود عرضه کرد. لابد فکر کردی خود بازی دوست نداره رو پیسی عرضه بشه؟ یعنی واقعا خوندن چیزایی که نوشتم آنقدر سخت نیست.

یه قضیه ای رو اصلا بهش توجه نمی کنید.بحث فقط سر این بازی نیست کلا مایکروسافت دو نسله داره کارهای عجیب غریب می کنه و اون کیفیت نسل ۷ اصلا ارائه نمیده.این بازی هیچی halo infinite چرا با صرف اون همه بودجه و انتظارات و هایپی که ایجاد شده بود به اون شکل عرضه شد و حتی تریلر گیم پلی که داد یه مدت طولانی سوژه همه محافل گیمینگ شد؟ گرز اف وار چرا از وقتی epic دیگه با مایکرو همکاری نمی کنه دیگه به گرد پای اون سه گانه هم نتونسته برسه چه از نظر متا چه از نظر خود پلیرا.حالا ماجرای عرضه فاجعه وار crackdown و اتفاقاتی که برای مجموعه fable و بازی scalebound افتاد هم بماند.دو سالم از نسل ۹ گذشته هنوز ۱ بازی نسل نهمی انحصاری منتشر نکرده.وضعیت hellblade هم که هیچی ۴ سال از معرفیش میگذره هنوز تاریخ انتشارم نداره.واقعا ضعف مدیریتی مایکروسافت تو حوزه گیمینگ یکی دو مورد نیست.هر چقدر عملکرد بی نظیری در نسل ۷ ارائه داد مایکروسافت الان ۲ نسله خوب عمل نمی کنه.

آخرین ویرایش:
اون موقع که دثلوپ 4تا جایزه گوتی برد و عملاً مایکروسافت هچ نقش و تاثیری تو موفقیتهای بازی نداشت، جوایزش به اسم استودیوهای مایکروسافت تموم میشد! بعد الان که ردفال زیرنظر مدیریت مایکروسافت ساخته شده و به این خروجی تحسین‌برانگیز دست پیدا کرده ربطی به این کمپانی نداره؟ کمپانیی که هیلو و گیرز رو به این وضع رسونده واضحه ردفال هم میشه اولین خروجی نسل 9ش!
چیزی که واضحه اینه بازی انحصاری AAA که داره برای قویترین کنسول نسل (مثلا!) ساخته میشه حتی با استانداردهای نسل هفت هم افتضاحی بیش نیست! اونم زمانی که دقیقا چند وقت دیگه داره فاینال 16ی میاد که انحصاری کنسول فایوه و داره از قدرت‌هاش بهره میبره و چنین نمایشهای فک براندازی داشته! بماند که هورایزن 2 که تازه بین نسلی بوده با اون حجم از گرافیک و تکنیکهاش داره 60 فریم اجرا میشه! بازی بین نسلی هورایزن 2 کجا و بازی نسل 9ی مایکروسافت با n میلیون دلار بودجه کجا!
این استودیو آرکین قبلش پری رو ساخته. چرا نمایشهای اون به این حد از ابتذال نمیرسید؟ قاعدتا اون موقع از دریای سرمایه بی انتهای مایکروسافت هم خبری نبوده!

آخرین ویرایش:
من دیدگاه مدیریت رو خواستم. چون تخصص داری، خواستم ببینم مدیریت چی میگه🤣🤣🤣
سعی کن سطح خودتو در حد فن بوی های ۲۰۱۰-۱۱ نیاری پایین. یه وضعیت خیلی ساده اس. بعد ۲ سال زیر نظر مایکروسافت بودن داره اولین بازیشو میده. وقتی وضعیت فنی مناسبی نداره خیلی راحت میتونن تاخیر بزنن چون نه نگران فروش بازی هستن و نه مشکل مالی دارن. حالا وقتی اینارو ربط میدی به سونی و vs دیگه مشکل از جای دیگه اس . سنی هم ازت گذشته دیگه. همچین خبرهای منفی در مورد بازی فقط به اعتبار استدیو و ناشر صدمه میزنه. باور کن کنسول هم فقط انحصاری شما نیست و بقیه هم میتونن تهیه کنن. بعد ۳ سال و ۸۰ بیلیون استدیو و ناشر خریدن نتیجه کار شده pentiment, hi fi rush و هیلو اینفینیت. حالا شما راضی هستی از این وضعیت مشکل به استاندارد های خودت بر میگرده. اولین بازی AAA زنیمکس زیر نظر مایکروسافت الان فقط حاشیه اطرافش هست.

مایکروسافت قبل از خریدهای گسترده اش 6-5 تا استودیو داشت (The Coalition, Turn10, Playground, Rare, 343) که بازیهاشون نه تنها مد 60 فریم داشتند حتی افت فریم هم توشون پیدا نمیکردی یا بشدت ناچیز بود. یادمه حتی به مایکروسافت انتقاد میکردند که چرا استودیوهاش مجبور میکنه 60 فریم باشه بازیاشون :))
حالا با یه بازی از یه استودیوی ناشر تازه خریداری شده که سابقه استودیو هم خراب بوده تو این موضوع رو ملت پیرهن عثمان کردن که وای مایکروسافت مدیریت بلد نیست و حرف از سطح مدیریتی مجموعه اکس باکس میزنین :)) :-j

آخرین ویرایش:
با این بابا بحث نکنید، شمارو هم تا سطح خودش میاره پایین، ده بار گفتیم ایشون مستقیم توهین میکنه به دیگران، ولی کو گوش شنوا، بازی مزخرفه خودتون هم قبول دارید، شوتر اول شخص 30 فریم یعنی فاجعه خودتونم قبول دارید، گرافیک بازی با اول نسل هشت مو نمیزنه اینم قبول دارید، بعد که میگن زیر نظر مایکروسافت و مدیریت داغون هست، حمله میکنید که مایکروسافت یه شرکت مخوفه سونی خودشو تا نینتندو آورده پایین؟ این یعنی چی؟ ینی من میبینم همه دنیا دارن چند روزه سر این مسئله به بتسدا، مایکروسافت، آرکین تیکه میندازن، ولی من فن بوی سختمه اینو قبول کنم و باید یه چیزیو به سونی ربط بدم تا بولی کنم و حالم خوب بشه.

ما فاجعه بروت رو دیدیم با 500 میلیون بودجه، اینکه چیزی نیست.

این یه چشمه از توانایی های مایکروسافت در مدیریت هست، حالا بشینید منتظر باشید استارفیلد بیاد و بعدش کود هم بره زیر دست اینا، عمق فاجعه مال اون زمانه، اینا که برای شما طبیعیه :)

با این بابا بحث نکنید، شمارو هم تا سطح خودش میاره پایین، ده بار گفتیم ایشون مستقیم توهین میکنه به دیگران، ولی کو گوش شنوا، بازی مزخرفه خودتون هم قبول دارید، شوتر اول شخص 30 فریم یعنی فاجعه خودتونم قبول دارید، گرافیک بازی با اول نسل هشت مو نمیزنه اینم قبول دارید، بعد که میگن زیر نظر مایکروسافت و مدیریت داغون هست، حمله میکنید که مایکروسافت یه شرکت مخوفه سونی خودشو تا نینتندو آورده پایین؟ این یعنی چی؟ ینی من میبینم همه دنیا دارن چند روزه سر این مسئله به بتسدا، مایکروسافت، آرکین تیکه میندازن، ولی من فن بوی سختمه اینو قبول کنم و باید یه چیزیو به سونی ربط بدم تا بولی کنم و حالم خوب بشه.

این یه چشمه از توانایی های مایکروسافت در مدیریت هست، حالا بشینید منتظر باشید استارفیلد بیاد و بعدش کود هم بره زیر دست اینا، عمق فاجعه مال اون زمانه، اینا که برای شما طبیعیه :)
خب کاری نداره.
شما از این کمپانی با مدیریت فاجعه و بازی های فاجعه بارش خرید نکنید. به خدا کسی مجبورتون نمیکنه.
از همون کمپانی شاهکار ساز ، بازی ۷۰ دلاری شاهکار بخرید.

خود فن های مایکروسافت شاکین و دارن انتقاد میکنن.
نیازی به دایه مهربان تر از مادر ندارن.

نه اقا طرف درست میگه خب! فقط ردفاله که محیط بازه! فقط مایکروسافته که استودیو محیط باز ساز داره! فقط استودیو دوم ارکینه که بازی محیط باز ساخته و تاریخ بشریت تا سال 2023 میلادی بازی محیط باز در این حد فاجعه خب مشخصه ندیده و ایشونم وسعت دیدش در همین حد ردفاله!
بازی هورایزن 2 (که تازه بین نسلیه و دریا که هیچ چاله آبم براش اختصاص داده نشده) که شوکیس گرافیکی نسل 9 هست تا الان، 2 بعدیه! بدبختی اینجاس dlcیش که سونی کرده تو پاچه بازیکناش همون حالت 2 بعدی رو ادامه داده و نکرده 2.5 بعدی بشه!فاینال جدید که 2 3 ماه دیگه میاد شبیه ساز ماهیگیریه! گاو رگناروک ریسینیگه که بین ارکید و سیم میچرخه تکلیفشم با خودش معلوم نیست! اینا هیچکدوم محیط باز نبودن (به طریق مختلف. حالا بماند هورایزن 2 با "60 فریم" حتی نصف کیفیتشم ما از دریای بی انتهای مایکروسافت ندیدیم و نخواهیمم دید) و فقط ردفاله که محیطش بازه فقط با این فرق که توی محیط باز پر المان‌های نسل 6 و 7ه! زلدا و جنگ ستارگان بماند حالا که قراره با بیل مکانیکی از روی بازی فرست پارتی AAA رد بشن!
ما از وضعیت استودیوهایی که چندساله زیرنظر ناجی گیمینگ دارن بازی میسازن خبر نداریم و اجازه هم نداریم نگران باشیم که با شاهکار مدیریتش داره جایزه نوبل 500 میلیون دلاری تکرار میشه و بتزدا و زیرمجموعش ممکنه به سرنوشت 343 دچار بشن! ولی اونا خبر دارن که پورت تلو بخاطر دزدی سونی از کاربرای ساده PC بوده! اطلاع دارن که سر ساخت تلو 2 نیل دراکمن با شلاق دم اتاقا میرفته میومده کسی سرشو از رو سیستم برمیداشته میفتاده به جونش!اطلاع دارن که سونی اه در بساط نداره و برای ساخت بازیهای جدید نسل 9 گویا با سازمان مستضعفین ایران مکاتبات داشتن که مبلغی رو EA کمکشون کنه لااقل پارت سوم تلو اون شلاق نیل دراکمن بی استفاده نمونه!
الانم شما چیزی نگو ایشون یا توهین میکنه بهت. توهینم نکنه میره تو تاپیک انتقادات و شاکیه که چرا اونا با من بد صحبت کردن و من به فحش و بد و بیراه نکشیدمشون! کسیم کار ایشون نداره منتهی الان من بن میشم احتمالا! ایشون لطف کردن به ما و اینجان که یا به بقیه بخندن یا توهین کنن و مدیریتم دسترسی بقیه رو محدود کنن! خلاصه که افتخاریه حضور ایشون در اینجا که از خنده هاش گفته!

آخرین ویرایش:
خود سازنده ۵ خط درموردش داستان ننوشته،واسه تخریبش تو بازیسنتر مقاله مینویسن

اقا شما که از بس بازی شاهکار انحصاری داری نباید وقت سرخاروندن داشته باشید، این مقاله های چند سطری رو سر کلاس مینویسید؟

اخرین باری که کمپانی مورد علاقت fps با متای بالای ۸۷ ساخته کی بوده که هیلو رو میکوبید؟
تو خاطرات جیم رایان هم چیزی پیدا نمیکنید

فکت:
forspoken خوب نباشه خاک بر سر اسکوارانیکس
Final fantasy خوب باشه سر درایت سونی و قدرت ماورایی ps5

آخرین ویرایش:
4k 30fps منظور نیتیوه؟ اگه آره که احتمالا میخواستن داستان horizon تکرار نشه که بین مود کوالیتی و پرفورمنس تفاوت اونقدر زیاد بود که خیلی ها قید فریم رو میزدند و به تجربشون از یه گیم پلی روون ضربه میزد که تو آپدیت با حقه های آپ اسکیل بهترش کردن،
اینجا هم میخوان او اختلاف اولیه تو ذوق نزنه سر فرصت تکنیک های آپ اسکیل رو پیاده کنن تا مود پرفورمنس از شدت تاری پلیر رو کور نکنه و قابل بازی باشه تا اینکه فقط یه چی داده باشند بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or