نسخه جدید Call of Duty برای سال 2014 تایید شد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
15353235956998455663.jpg

به گفته Bob Kotic، مدیر شرکت Actvision، در سال 2014 دو نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders عرضه خواهد شد.

در جلسه گزارش مالی ربع سوم سال 2013، کوتیک این دو بازی را تایید کرد.

" ما انتظار داریم تا یک نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders و یک لانچ با شکوه از فرانچایز جدید Bungie، یعنی Destiny داشته باشیم. "

هیچ جزئیاتی ازین دو بازی داده نشد. انتظار می رود دو شرکت Treyarch، سازنده سری Black Ops و Sledgehammer بر روی این شماره جدید کار می کنند.

Source

الآن دوستان باز میان کانتر رو از بحث گیمر و FPS حرفه ای جدا میکنن بعد نتیجه میگیرن BF تنها FPSحرفه ای میباشد :-/ :دی

همون 3 تا ;;) :دی من BO رو هم شاهکار میدونم :-" MW&MW2 هم که اَبَر شاهکارن :دی

تازه برو خدا رو شکر کن MW3 رو حساب نکردم :p :دی
كانتر الان چه ربطي به BF و COD داره:d اون ديگه منسوخ شده. الان تو شوتر ها BF و COD مطرح هستن كه واضحه BF حرفه اي تر هستش فكر نكنم نياز به دليل اوردن باشه:d نمونش لگد اسلحه ها . تو COD چيزي به اسم اسنايپ نداريم تيرش مستقيم ميخوره به هدف , Bullet Drop نداره. اين يك نمونش هست.
از نظر من MW>BO>MW2 اون MW3 كه كلا نابود بود.

كانتر الان چه ربطي به BF و COD داره:d اون ديگه منسوخ شده. الان تو شوتر ها BF و COD مطرح هستن كه واضحه BF حرفه اي تر هستش فكر نكنم نياز به دليل اوردن باشه:d نمونش لگد اسلحه ها . تو COD چيزي به اسم اسنايپ نداريم تيرش مستقيم ميخوره به هدف , Bullet Drop نداره. اين يك نمونش هست.
دقیقاً مساله اینجاست که این ها ربطی ندارن :دی
دقیقاً کی گفته منسوخ شده !؟ /:) من نمیدونم این واژه چرا کلاً داره به کل شرکت بسط داده میشه 8-| :دی

CS که بحثش جداس.. ! لطا اونو وارد بخث نکنین..
:d

مگه شوتر‌های آنلاین حرفه‌ای رو مقایسه نمی‌کنیم؟ :d

این "بحث جداست" من اینجور برداشت می‌کنم که یا کانتر FPS حرفه‌ای نیست، یا اینقدر خوبه و بهترین هست که این دو تا قابل مقایسه نیستن. :d

یه عده‌ی کمی هم هستن که COD رو نوب می‌دونن و نمی‌تونن تو کانتر خوب بشن یا با گرافیکش کنار نمیان، پس رفتن سراغ BF. عده‌ی خیلی کمی البته.

دقیقاً مساله اینجاست که این ها ربطی ندارن :دی
دقیقاً کی گفته منسوخ شده !؟ /:) من نمیدونم این واژه چرا کلاً داره به کل شرکت بسط داده میشه 8-| :دی
چرا نشده باشه؟:d وقتي يه گيم رو چند ١٠٠ ساعت بازي ميكني خسته كننده ميشه ، الان مثلا خودم زياد بازي كردم ديگه از CS GO متنفر بود و خيلي خسته كننده شده بود.:d چون هيچ جذابيتي نداره حالا ميخواد هر چقدر حرفه اي باشه منسوخ شده به حساب مياد.كانتر هم اونقدر حرفه اي نيست بستگي به خود طرف داره چجوري بازي كنه:d
بعد COD به نظرم بيشتر فان هست تا حرفه اي ، البته به جز MW1 چون واقعا عالي بود. توي MW2 اين مضخرفاتي كه گذاشتن كلا بيشتر به سمت فان بودن رفت:d

از نظر من MW>BO>MW2 اون MW3 كه كلا نابود بود.

:wallbash: :d ... BO چرا بهتر از MW2 اخه..! :d

نمونش لگد اسلحه ها . تو COD چيزي به اسم اسنايپ نداريم تيرش مستقيم ميخوره به هدف , Bullet Drop نداره. اين يك نمونش هست.

اولا که بچه ها میگن Ghosts ، داره Bullet Drop ... :d
دوما که CoD های دیگه هم به جز اسنایپاش، بقیشون لگد دارن..
BF هم QS نداره.. نمیدونی که چه لدتی داره این QS ... ! :d تازه وقتی که Silent Shot میشه + 360 .. اصن هیچی دیگه... لذت تمام دنیا رو میبری ! :d

وقتي يه گيم رو چند ١٠٠ ساعت بازي ميكني خسته كننده ميشه

گیم داریم تا گیم.. مثلا من الان MW2 رو 2000 ساعتی بازی کردم مولتیشو، ولی کماکان لذت بخش ترین مولتی رو داره..

:wallbash: :d ... BO چرا بهتر از MW2 اخه..! :d

اولا که بچه ها میگن Ghosts ، داره Bullet Drop ... :d
دوما که CoD های دیگه هم به جز اسنایپاش، بقیشون لگد دارن..
BF هم QS نداره.. نمیدونی که چه لدتی داره این QS ... ! :d تازه وقتی که Silent Shot میشه + 360 .. اصن هیچی دیگه... لذت تمام دنیا رو میبری ! :d

گیم داریم تا گیم.. مثلا من الان MW2 رو 2000 ساعتی بازی کردم مولتیشو، ولی کماکان لذت بخش ترین مولتی رو داره..
من MW1 و 2 و BO1و 2 رو بازي كردم دقيقا ميتونم بگم لگد جزئي دارن اصلا به حساب نمياد:d همه اسلحه هاشون اينجوريه. البته اين اسلحه هاي PDW ( UMP MP7و....) كه هيچي مثل Rifle ميمونن:d يا توي MW2 شاتگان Spas12 رو يادم نميره از فاصله ي نسبتا دور One shot one kill بود:)):d
QS خوب فانه ديگه ميري با دوستات لابي ميزني ALL QS حال ميده:d
سليقه اي هست ،من فرق نداره واسم چي باشه، ١٠٠٠ ساعت برسه ديگه طرفش نميرم.
ZのMBiE
اولاً در مورد منسوخ شده این ها که باید بگم این چیزی که میگی که نمیشه منسوخ شده که :دی بگو خسته شدم زده زیر دلم و از این حرف ها ! نه که بیای به گل سر سبد WCG بگی منسوخ شده :دی
دوماً در مورد اینکه بستگی داره ملت چجوری بازی کنن و این ها هم بگم که این دیالوگ رو میشه در مورد بقیه بازی ها هم گفت ، نمیشه !؟ :-/ :دی

در مورد MW2 هم احترام نگه دار :| :| :| :| :دی
به هر حال فرقي نداره خيلي قديميه ديگه:d فسيل به حساب مياد.
مثلا COD منظورته ديگه؟:d من نگفتم نوب هستن اما تو هر لابي اينقدر نوب كيك ها زيادن ميره يه جا كمپ ميكنه اصلا به فكرت هم نميرسه:)):d COD MW1 رو PC يه مد Pro داشت انواع Kill streak و.. خذف ميكرد خيلي خوب بود اما خوب تو BF كمپ كنه هيچ تاثيري نداره چون كار تيمي مهم تره(نميگم COD كار تيمي نداره ولي خيلي كمه:d)
كلا هيچكدوم اينا حرفه اي نيستن حرفه اي مثلا ميشه ARMA :dاما خوب بتل و CS به نظرم حرفه اي ترن:d

آخرین ویرایش:
ZのMBiE
اولاً در مورد منسوخ شده این ها که باید بگم این چیزی که میگی که نمیشه منسوخ شده که :دی بگو خسته شدم زده زیر دلم و از این حرف ها ! نه که بیای به گل سر سبد WCG بگی منسوخ شده :دی
دوماً در مورد اینکه بستگی داره ملت چجوری بازی کنن و این ها هم بگم که این دیالوگ رو میشه در مورد بقیه بازی ها هم گفت ، نمیشه !؟ :-/ :دی

در مورد MW2 هم احترام نگه دار :| :| :| :| :دی

بعد COD به نظرم بيشتر فان هست تا حرفه اي ، البته به جز MW1 چون واقعا عالي بود. توي MW2 اين مضخرفاتي كه گذاشتن كلا بيشتر به سمت فان بودن رفت:d​

این جوی که همه می‌گن MW1 همه چیش بهتر بود چیه؟ داستانش درباره‌ی روسیه و آمریکا بود که کلیشه‌ای هست، gunplay هم که تقریباً همونه. می‌مونه یه طراحی مپ که بازی رو حرفه‌ای کرده. وگرنه از لحاظ لگد اسلحه زیاد تغییری نکرده بازی که اینقدر سنگش رو به سینه می‌زنید. همون gunplay رو داشت که الان آبکی می‌دونیدش دیگه. فقط مپ‌هاش خوب بود که بازی رو حرفه‌ای کرده بود.

اون ديگه منسوخ شده.

منسوخ بازی‌های BF و COD هستن که با اومدن نسخه‌ی جدبد، قبلی‌ها منسوخ می‌شن. نه کانتری که بیشتر از 10 سال هر نسخه‌اش رو تو تورنمنت‌های جهانی بازی می‌کنن. COD و BF که حرفه‌ای حساب نمی‌شن. همون کلاس‌بندی که Team Fortress 2 داره خیلی حرفه‌ای تر از این دو بازی هست. بازیش هم حرفه‌ای تره، چون کارتونی هست خیلی‌ها سراغش نمی‌رن. ولی الان می‌بینید که جزو 3 تا بازی پرطرفدار Steam هست بعد از گذشت 6 سال.

با Day of Defeat که هنوز هم خیلی‌ها بازیش می‌کنن و معتقدم از کانتر هم سخت‌تره! با هر شوت crosshair یک سانت می‌ره بالا و پایین هم نمیاد مگر این که مثل که اسلحه‌ی واقعی کنترلش کنی و به سمت پایین نگه داری crosshair رو.

منسوخ بازی‌های BF و COD هستن که با اومدن نسخه‌ی جدبد، قبلی‌ها منسوخ می‌شن.
این در مورد CoD کمتره چون سازنده های متفاوتی داشته و داره :دی
من دوستانی دارم که هنوز دارن MW2 میزنن و لا غیر :دی
من نگفتم کسی بازی نمی‌کنه که. در مقایسه با نسخه‌های جدید به مراتب کمتر هستن.

آها اگه حرفت اینه که درسته ، یه سری هستن سریع کوچ میکنن :دی ولی مساله اینجاست که خیلی ها هم میمونن :دی

منسوخ بازی‌های BF و COD هستن که با اومدن نسخه‌ی جدبد، قبلی‌ها منسوخ می‌شن.

من و خیلیای دیگه همچنان MW2 میزینم... :d
MW 1 هم که همچنان سرورای Promod ـش به راهه!

من MW1 و 2 و BO1و 2 رو بازي كردم دقيقا ميتونم بگم لگد جزئي دارن اصلا به حساب نمياد
:d

خب همین دیگه.. MW3 حتی پرک کم کردن لگد تفنگ هم گذاشتن خبر نداری عزیز ! :d
در ضمن !
در مورد MW2 هم احترام نگه دار :| :| :| :| :biggrin1: {2}​

این جوی که همه می‌گن MW1 همه چیش بهتر بود چیه؟ داستانش درباره‌ی روسیه و آمریکا بود که کلیشه‌ای هست، gunplay هم که تقریباً همونه. می‌مونه یه طراحی مپ که بازی رو حرفه‌ای کرده. وگرنه از لحاظ لگد اسلحه زیاد تغییری نکرده بازی که اینقدر سنگش رو به سینه می‌زنید. همون gunplay رو داشت که الان آبکی می‌دونیدش دیگه. فقط مپ‌هاش خوب بود که بازی رو حرفه‌ای کرده بود.

منسوخ بازی‌های BF و COD هستن که با اومدن نسخه‌ی جدبد، قبلی‌ها منسوخ می‌شن. نه کانتری که بیشتر از 10 سال هر نسخه‌اش رو تو تورنمنت‌های جهانی بازی می‌کنن. COD و BF که حرفه‌ای حساب نمی‌شن. همون کلاس‌بندی که Team Fortress 2 داره خیلی حرفه‌ای تر از این دو بازی هست. بازیش هم حرفه‌ای تره، چون کارتونی هست خیلی‌ها سراغش نمی‌رن. ولی الان می‌بینید که جزو 3 تا بازی پرطرفدار Steam هست بعد از گذشت 6 سال.

با Day of Defeat که هنوز هم خیلی‌ها بازیش می‌کنن و معتقدم از کانتر هم سخت‌تره! با هر شوت crosshair یک سانت می‌ره بالا و پایین هم نمیاد مگر این که مثل که اسلحه‌ی واقعی کنترلش کنی و به سمت پایین نگه داری crosshair رو.
در مورد MW1 سينگل رو چيكار دارم؟!:d
طراحي مپ عالي , Kill streak هاي متعادل و بالانس شده، قدرت اسلحه بالانس بود. كه كلا سرگرم كننده ميشد، كه MW2 اومد KS هاي فوق خفن رو اضافه كرد كه ملت برن با دوستشون همديگرو بكشن Nuke بگيرن يا Attachment هاي فوق حرفه اي مثل Motion sensor رو اسلحه و...
Motion sensor با يه Suppressor برميداشتن ميرفتن يه گوشه ميشستن.

در مورد MW1 سينگل رو چيكار دارم؟!:d
طراحي مپ عالي , Kill streak هاي متعادل و بالانس شده، قدرت اسلحه بالانس بود. كه كلا سرگرم كننده ميشد، كه MW2 اومد KS هاي فوق خفن رو اضافه كرد كه ملت برن با دوستشون همديگرو بكشن Nuke بگيرن يا Attachment هاي فوق حرفه اي مثل Motion sensor رو اسلحه و...

عزیزم طراحی مپ که شما بهتر از MW2 پیدا نمیکنی!! :d MW1 چندتا مپ بد داشت که هیچ کس طرفشون نمیرفت اصن. اون حرکت تو MW2 هم در صورت ریپورت کردن بن میکنن.
ضمن اینکه توجه کن MW2 گیم پلیش خیلی فرق داشت با MW1 .. خیلی کامل تر شده بود.. و همینطور جذاب تر...قدرت اسلحه هم از MW3 به هم ریخت.. وگرنه MW2 هیچ مشکلی نداشت!!
کلا حالا کاری به نظر شخصیت ندارم.. ولی کسایی که از اون اوایل CoD آنلاین میزدن، اکثریت نظرشون اینه که MW2 کامل ترین و بهترین نسخه CoD بود... الان MW3 با اینکه 2 سال دیرتر از MW2 اومده، اما فقط 1000 تا پلیر بیشتر بازیش میکنن.. و Playlist ـه MW2 هم چنان چه تو PC و چه تو XBL بالاس!

Motion sensor با يه Suppressor برميداشتن ميرفتن يه گوشه ميشستن

خب.. به این افراد میگن نوب که کشتنشون هم با یه فلش و پرش.. کاره ساده ای ـه! ..شما چرا مثلا اسنایپرای حرفه ای CoD رو نمیگی! هی گیر دادین به این نوبا ! :d

آخرین ویرایش:
عزیزم طراحی مپ که شما بهتر از MW2 پیدا نمیکنی!! :d MW1 چندتا مپ بد داشت که هیچ کس طرفشون نمیرفت اصن. اون حرکت تو MW2 هم در صورت ریپورت کردن بن میکنن.
ضمن اینکه توجه کن MW2 گیم پلیش خیلی فرق داشت با MW1 .. خیلی کامل تر شده بود.. و همینطور جذاب تر...قدرت اسلحه هم از MW3 به هم ریخت.. وگرنه MW2 هیچ مشکلی نداشت!!
عزیز من دارم کنسول پلیر هارو میگم:d کسی بهشون کاریی نداره.اون pc هست بن میکنه. البته BO1 یه مدت بن میکرد سر یه چیزایی:d:
الان بیا تو لابی MW2 توی PS3 ملت هک کردن یه وضعیتی...
یا همین ghost هم هک شده رو PS3:d اصلا لذتی نداره که اینجوری بازی کنیم:d

عزیز من دارم کنسول پلیر هارو میگم:d کسی بهشون کاریی نداره.اون pc هست بن میکنه. البته BO1 یه مدت بن میکرد سر یه چیزایی:d:
الان بیا تو لابی MW2 توی PS3 ملت هک کردن یه وضعیتی...
یا همین ghost هم هک شده رو PS3:d اصلا لذتی نداره که اینجوری بازی کنیم:d

حب حالا کی خواست اینجوری بازی کنه!! :d
توی کنسولم ایرانی ها جمع میشن لابی میسازن، راحت بازی میکنن، هر کی هم چیت زد یا Boost کرد، کیک میشه سریع!! PC هم همینطور
، در ضمن اون Promod که واسه MW1 گفتی توی MW3 هم بچه ها راه انداختن تو سرور.. بدون KS :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or