نسخه جدید Call of Duty برای سال 2014 تایید شد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
15353235956998455663.jpg

به گفته Bob Kotic، مدیر شرکت Actvision، در سال 2014 دو نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders عرضه خواهد شد.

در جلسه گزارش مالی ربع سوم سال 2013، کوتیک این دو بازی را تایید کرد.

" ما انتظار داریم تا یک نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders و یک لانچ با شکوه از فرانچایز جدید Bungie، یعنی Destiny داشته باشیم. "

هیچ جزئیاتی ازین دو بازی داده نشد. انتظار می رود دو شرکت Treyarch، سازنده سری Black Ops و Sledgehammer بر روی این شماره جدید کار می کنند.

Source

ActiviSion گیر داده گفته باید این سری رو تا وقتی من هست بزنید:| :| بابا ول کن دیگه این بازی رو:|:| همیشه هم سطح بازی متوسط ه!:| نه پیشرفت نه پسرفت(گاهی پسرفت هم داره!):|
هر وقت اومد ما رو هم خبر کنید(:|=;|-)

این ghosts که بقدری تکراری بود که من حالم بهم خورد هیچ چیزش تغییر نکرده بود هیچ چیز:|

شما انتظار تغییر گیم پلی داری ؟؟ خب اگه گیم پلیش تغییر کنه 90 % فناشو از دست میده عزیز من !!
شما بگو ببینم چه تغییری دوس داشتی !!!
مولتیش که کلی تغییر داشته...شما احتمالا فقط از اونایی هستی که سینگل بازی میکنن، پس بهتره راجع به کل بازی نظر ندی..

همیشه هم سطح بازی متوسط ه

آره.. مخصوصا MW1 و MW2 و BO ...خیلی متوسط بودن... !

یعنی این مسخره ترین خبری بود که یک شرکت سوم شخصی مثل اکتیویژن در طول تاریخ صنعت بازی داده!!
الان پدر بزرگ من هم می دونه شرکتی به نام اکتیویژن هست که بیشتر از 8 ساله داره هر سال یه بازی رو با یک تم که فقط محیطاش یکم تغییر می کنه رو به اسم نسخه جدید می ده بیرون و تازه خدا یاریشون کنه می خوان پیشرفت کنن و سالی دو نسخه بدن بیرون،آخه یعنی چه!!!
از حق نگذریم با بازی COD 4 MW و COD MW2 و COD BO خیلی حال کردم و باید بگم BO آخرین پیشرفتهای این سری و زورهای تیم سازنده بود

چیزی که بده یک عنوان که هر ساله به خاطر پول عرضه بشه ریشه خلاقیت و ایده رو در تیم سازنده می خشکونه،سری BF رو ببینید،با اینکه دو سال یک بار عرضه می شه اما هر نسخه نسبت به نسخه پیشینش خیلی خلاقانه تر یا دست کم چیزی که دیده می شه طبیعی تر و به دنیای واقعی نزدیک تر داره می شه اما سری COD همون جوری ثابت یک جا مونده و هیچ پیشرفتی نه در زمینه خلاقیت داشته و نه در زمینه گرافیک...ولی تو زمینه گیم پلی و داستان تا پارسال پیرارسال بهتر از رقیب عمل کرده بود حال باید دید از وقتی که تنها واسه نسل جدید این سری رو بسازه چی از آب در میاد...

والا ما هم جای اینا بودیم ، وقتی می دیدیم هرچی بسازیم فروش میره ولش نمیکردیم ! :دی باز جای تقدیر داره که سالی دو نسخه نمیدن ! :|

اگه مثلا فرض کنیم ما 10 میلیون گیمر داریم که FPS بازی میکنن، میشه گفت 5 میلیون از انها کسایی هستن که فن محض CoD هستن و در هر صورت CoD رو بازی میکنن. و به پشتوانه همین افراد هم هست که این بازی این همه میفروشه. اکتیویژن اگه بخواد این طیف وسیع رو همیشه برای خودش نگه داره و اجازه نده سمت یه بازی دیگه برن مجبور هست که هر سال یه CoD منتشر کنه تا اینا همیشه یه CoD جدید برای بازی کردن داشته باشن. CoD چون هر سال داره منتشر میشه و کلیشه هارو خوب رعایت میکنه و برای نوب ها یه FPS خوب هست میتونه اینقدر پرفروش باشه! CoD اگه مثلا دو سال یبار عرضه بشه خیلی از طرفدارهاش رو از دست میده!

اگه مثلا فرض کنیم ما 10 میلیون گیمر داریم که FPS بازی میکنن، میشه گفت 5 میلیون از انها کسایی هستن که فن محض CoD هستن و در هر صورت CoD رو بازی میکنن. و به پشتوانه همین افراد هم هست که این بازی این همه میفروشه. اکتیویژن اگه بخواد این طیف وسیع رو همیشه برای خودش نگه داره و اجازه نده سمت یه بازی دیگه برن مجبور هست که هر سال یه CoD منتشر کنه تا اینا همیشه یه CoD جدید برای بازی کردن داشته باشن. CoD چون هر سال داره منتشر میشه و کلیشه هارو خوب رعایت میکنه و برای نوب ها یه FPS خوب هست میتونه اینقدر پرفروش باشه! CoD اگه مثلا دو سال یبار عرضه بشه خیلی از طرفدارهاش رو از دست میده!
موافقم ! :دی یه جورایی با عرضه سالانه CoD داره ملت رو بمبارون میکنه و اینم خودش یه جور سیـاسته ! یعنی اگه یه سال CoD نیاد ، شاید خیلی ها برن سراغ بازی های دیگه و سلیقه ـشون کم کم عوض بشه (اون طرف مثل اینجا نیست که ملت کیلویی بازی بخرن و همه بازی ها رو تجربه کنن !) ولی این طوری فرصت نفس کشیدن ندارن و هر سال پشت CoD میشینن و تا نسخه بعدی در حال بازی (بخش مولتی پلیر) هستن. :دی

یک میلیون نفر اشتباه میکنن دو میلیون نفر اشتباه میکنن 5 میلیون نفر اشتباه میکنن 10 میلیون 15 میلیون 20 میلیون نفر اشتباه میکنن آیا 25 میلیون نفر هم اشتباه میکنن؟ اونم هر سال..؟

یک میلیون نفر اشتباه میکنن دو میلیون نفر اشتباه میکنن 5 میلیون نفر اشتباه میکنن 10 میلیون 15 میلیون 20 میلیون نفر اشتباه میکنن آیا 25 میلیون نفر هم اشتباه میکنن؟ اونم هر سال..؟
تو این تاپیک حداقل بگیم 50 نفر گفتن مخالف این روند بازی هستند فقط شما غیر از این فکر میکنی.50 نفر اشتباه میکنن شما 1 نفر درست میگی؟اینجور نتیجه گیری کردن ملاک نمیشه.در نتیجه گیری درست باید همه جوانب و دلایل در نظر گرفته بشه.مثل این پست که کاملا درسته.

چقدر غیر منتظره. :d
همینطور ترول کردن خیلی کاربرها علیه COD هم غیر منتظرست ! :دی
یعنی ما قراره 20 سال دیگه که هر سال COD میخواد معرفی بشه 600 میلیون بار از کاربرها بشنویم بابا بسته دیگه ! اکتی خجالت نمیکشه و داره پول جارو میکنه و .......... تا کی باید ما هم اینها را بشنویم ؟!

والا به اعتقاد من COD حتی گندترین نسخش هم باشه انچنان شوتینگ بینظیری داره که تو اول شخص ها تو 3 تا اولی هست و همیشه میشه ازش لذت برد و همچنین صحنه های سنمایی بینظیر که هیچ عنوانی نداره ! خلاصه خود من دوست دارم اکتی دست به تغییراتی تو این عنوان بزنه چون همین تکراری بودنش بلای جانش شده ولی حقیقتا اینه که همینجوریش هم شوتینگش عالیه و همیشه میشه ازش لذت برد .

سر گرافیک بازی هم نسل بعدش را بازی نکردیم ولی گرافیکش روی 360 حداقل از نظر من از BF4 کاملا سرتره اونم در حالت 60 فریم بودنش ! نمیدونم بقیه چه نظری دارند ؟! ولی یه بازی در حالت 60 فریم با اکشن COD از این بهتر نمیتونه باشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or