نسخه جدید Call of Duty برای سال 2014 تایید شد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
15353235956998455663.jpg

به گفته Bob Kotic، مدیر شرکت Actvision، در سال 2014 دو نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders عرضه خواهد شد.

در جلسه گزارش مالی ربع سوم سال 2013، کوتیک این دو بازی را تایید کرد.

" ما انتظار داریم تا یک نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders و یک لانچ با شکوه از فرانچایز جدید Bungie، یعنی Destiny داشته باشیم. "

هیچ جزئیاتی ازین دو بازی داده نشد. انتظار می رود دو شرکت Treyarch، سازنده سری Black Ops و Sledgehammer بر روی این شماره جدید کار می کنند.

Source

من خودم کسی هستم که همیشه از انجین کالاف و 60 فریم بودنش دفاع کردم...خوب اشتباه کردم....وقتی یکمی بیشتر با دقت نگاه کردم و با بتلفیلد 4 مقایسه کردم فهمیدم گرافیک این بازی هیچی نداره... من علمش رو ندارم واسه همین عامیانه فقط میتونم بگم که : گرافیک سری کالاف ، هیچی نداره.واقعا هیچی:|

نظر منم مثل بقیه دوستان هستش به نظرم همه ی دوستان به صورت بسیار غریزی هر ساله از اومدن نسخه جدیدی از این بازی خبر دار هستن:gunner:

هرسال یه نسخه از بازی میده بیرون بدون اینکه پیشرفتی داشت باشه واقعا باعث تاسف هست وقتی طرفدارانش رو نوب فرض میکنه ازش انتظاری بیشتر ازاین نمیره

شاهکار ترین بازی تاریخ هست گیم پلی همیشه تغییر میکنه نقشه هاش عالی هست و بیش تر مال هارد کور هاست ، بازی رو در حد کاور زیر خلاصه کردم

خخخ
اکتیوژن باید نسخه xbox 360 و ps3 و pc رو باید تاخیر 5 ماه بزنه و انجین بازی تغییر بده ، و بازی رو از صفر بسازند !
من بخیالم گوست یه ای پی جدید cod هست باید خیلی کنه ، ولی کپی از mw هست ، حداقل بلک آپس زمین تا آسمون با mw فرق داره ،

جالبه از رو نمیره این اکتی که یک انجین جدید برای بازی کار کنه ، فکر کنم نسل بعدم قراره با همین انجین ریپ زده کار کنن ، هر شماره هم میگن ما کلی اپدیتش کردیم و بروزش کردیم ولی اپدیت هاشون انگار زیر پوستیه احساس نمیشه .. اومدن روی ps4 و x1 ghost با کلی اپدیت و برتری بدن انجین بی نوا تعجب کرده .. مشکلات افت فریم گریبان گیر نسل بعد شده=))

تا وقتي ملت بازيرو بخرن هر سال يك شماره ازش ميدن بيرون.acti هم كلا تمام استوديو هاي خودشو بسته يا فرستاده سراغ COD ساختن.يك زماني guitar hero ميساخت never soft ولي الان رفته تو كار cod.تا وقتي بازي اينقدر فروش كنه وضعيت همينه:d

تا وقتي ملت بازيرو بخرن هر سال يك شماره ازش ميدن بيرون.acti هم كلا تمام استوديو هاي خودشو بسته يا فرستاده سراغ COD ساختن.يك زماني guitar hero ميساخت never soft ولي الان رفته تو كار cod.تا وقتي بازي اينقدر فروش كنه وضعيت همينه:d
فقط بانجی گرفته ! که داره دیستنی میزنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or