نسخه جدید Call of Duty برای سال 2014 تایید شد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
15353235956998455663.jpg

به گفته Bob Kotic، مدیر شرکت Actvision، در سال 2014 دو نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders عرضه خواهد شد.

در جلسه گزارش مالی ربع سوم سال 2013، کوتیک این دو بازی را تایید کرد.

" ما انتظار داریم تا یک نسخه جدید از Call of Duty و Skylanders و یک لانچ با شکوه از فرانچایز جدید Bungie، یعنی Destiny داشته باشیم. "

هیچ جزئیاتی ازین دو بازی داده نشد. انتظار می رود دو شرکت Treyarch، سازنده سری Black Ops و Sledgehammer بر روی این شماره جدید کار می کنند.

Source

حالا چیز های دیگه یه طرف من موندم این acti هر سال این همه cod تکراری میده بیرون انقدر فروش میکنه ... اصولا باید خیلی سود داشته باشه که بتونه برا بازی یکم خرج کنه :| .. جالبه که بازم با پررویی تمام انجین رو عوض نمیکنه هیچ دوباره بازی رو با تغییرات جزئی میده بیرون ... :|

و برای نوب ها یه FPS خوب هست میتونه اینقدر پرفروش باشه!

آفرین به شما که انقدر Pro هستی... !
من واقعا نمیفهمم دلیل شما از به کار بردن واژه نوب جلوی هر فن CoD چیه...! هر بازی یه سری گیمر نـــوب و یه سری هم Pro داره... واقعا زشته هی بیایم بگیم مثلا فلان بازی همه گیمراش نوبن!
در ضمن فنای چندین ساله CoD ، اکثریت اصلا با Ghosts حال نکردن و الان کلا برگشتن به همون MW2 !!

تو این تاپیک حداقل بگیم 50 نفر گفتن مخالف این روند بازی هستند فقط شما غیر از این فکر میکنی.50 نفر اشتباه میکنن شما 1 نفر درست میگی؟ا

این 50 نفر در مقابل اونایی که همین الان دارن آنلاین بازی میکنن هیچی نیستن (ایرانی ها فقط)
++
یه چیزیم درک نمیکنم من... خب CoD هر سال بیاد، چه ضرری به شما میرسه!؟؟؟ خب اگه بدردنخوره، نخریدش !!!

دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم
من هنوز ghost رو روی ps3 بازی نکردم!! شاید بازی هم نکنم.اونایی که بازی کردن بگن: خدایی خیلی افتضاحه؟؟؟

فامیلمون میخواد درجا ps4 اومد بخره ghost رو!! اگر افتضاحه یجور متقاعدش کنم پولش حیف نشه!! هرچند کال او فن هست و خیلی دوست داره! الان فرق نسخه ی ps3 و ps4 فقط و فقط گرافیکشه؟؟ همین؟
ایشون بازی شوتر دوست داره بجاش چی بگیره خوبه؟ BF4 ؟؟

دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم
من هنوز ghost رو روی ps3 بازی نکردم!! شاید بازی هم نکنم.اونایی که بازی کردن بگن: خدایی خیلی افتضاحه؟؟؟

فامیلمون میخواد درجا ps4 اومد بخره ghost رو!! اگر افتضاحه یجور متقاعدش کنم پولش حیف نشه!! هرچند کال او فن هست و خیلی دوست داره! الان فرق نسخه ی ps3 و ps4 فقط و فقط گرافیکشه؟؟ همین؟
ایشون بازی شوتر دوست داره بجاش چی بگیره خوبه؟ BF4 ؟؟

اگه CoD فن هست و مولتی زیاد میزنه CoD ، بگو بخره Ghosts رو...
نسخه PS4 هم از بقیه نسخه هاش بهتره... اگه هم زیاد به گیم پلی CoD معتاد نشده :d، بگو BF4 رو بگیره، چون گرافیک بهتری داره، مولتیشم خیلی باحاله! :d

موافقم ! :دی یه جورایی با عرضه سالانه CoD داره ملت رو بمبارون میکنه و اینم خودش یه جور سیـاسته ! یعنی اگه یه سال CoD نیاد ، شاید خیلی ها برن سراغ بازی های دیگه و سلیقه ـشون کم کم عوض بشه (اون طرف مثل اینجا نیست که ملت کیلویی بازی بخرن و همه بازی ها رو تجربه کنن !) ولی این طوری فرصت نفس کشیدن ندارن و هر سال پشت CoD میشینن و تا نسخه بعدی در حال بازی (بخش مولتی پلیر) هستن. :دی

دقیقا این یه استراتژی هست که میگه اگه محصولی داری که طرفدار داره هیچ وقت به رقیب هات این اجازه و فرصت رو نده که بیان مخاطبین تورو برای خودشون مصادره کنن! عین مثلا Apple که دقت کنی پشت سر هم گوشی میده بیرون و اجاره نمیده اصلا طرفداراش هم به چیر دیگه فکر کنن! از این ور 5 رو میخری میبینی 5s امد و پشت بندش هم 6 و .... یا سامسونگ که زرت و زورت گلگسی میده بیرون! CoD هم با عرضه سالیانه انقدر فن بیس خودش رو مشغول نگه میداره که اجازه نمیده هیچ وقت به بازی دیگه ای فکر کنن!

و البته کار ساده ای هم نیست که هر سال یه CoD خوب و استاندارد بدی بیرون! برای همینم هست که احدی نمیتونه با اکتیویژن و این بازی رقابت کنه! مثلا EA زمانی میتونه با BF رو دست CoD بلند بشه که این بازی با این کیفیت رو هر سال عرضه کنه و شاخه های مختلف براش درست کنه اما عمرا نمیتونه چون زیر ساختش رو نداره! اکتیوژن هم که اینکارو میتونه بکنه برای اینه که فقط CoD میسازه وگرنه هیچ ناشری اگه فقط رو یه عنوان تمرکز نداشته باشه نمیتونه چنین تبلیغات و بودجه ای رو هزینه کنه. EA هم مثلا باید همه بازی هاش رو کنسل کنه و در عوض همشون رو بسیج کنه تا همزمان و پشت سر هم BF بسازن تا بشه رقیب CoD! اکتیویژن الان برای CoD سیاست استدیوهای Casual رو در پیش گرفته. تو تجارت Casual میگن هیچ شرکتی با یه بازی موفق نمیشه، باید یا ان تا بازی رو پشت سر هم و همزمان بسازی و بریزی تو بازار یا ان شماره از یه بازی بسازی و با فاصله های کوتاه مدت پخش کنی. مثل Angry Birds که ان تا ورژن مختلف داره! CoD هم عینن همینه!

من واقعا نمیفهمم دلیل شما از به کار بردن واژه نوب جلوی هر فن CoD چیه...!

اول از اینکه من اصلا FPS بازی نیستم و خودمم حزو همین نوب هایی هستم که گفتم. این از این. مورد دوم اینکه من اصلا بحث مقایسه ندارم، دارم سیاست اکتیویژن رو میگم. خود مدیر اکتیویژن اعتراف میکنه که طرفدارهای سری CoD حرفه ای نیستن! من نمیگم شماها نوبید، چون تو CoD هم گیمر حرفه ای داریم، اما مخاطبین اصلی این بازی نوجوان هایی هستن که دقیقا نوب محسوب میشن. و چون CoD هدفش جلب نظر اینهاست هیچ وقت هیچ تغییر اساسی نمیکنه! وگرنه انها خودشون استاد این سبک هستن و بخوان بهتر از هرکس دیگه ای بلدن یه چیز نو بسازن اما نمیخوان! چون بازار تغییر و نوآوری رو از CoD نمیخواد!

الانم منظورم شما یا همه طرفدارهای CoD نبود، عموم طرفدارهای CoD غیر حرفه ای هستن و یه بازی راحت میخوان که انهارو سرگرم کنه و CoD هم تو هر شماره استادانه کلیشه هارو تکرار میکنه و میتونه این فن بیس عظیم رو راضی نگه داره.

تو این تاپیک حداقل بگیم 50 نفر گفتن مخالف این روند بازی هستند فقط شما غیر از این فکر میکنی.50 نفر اشتباه میکنن شما 1 نفر درست میگی؟اینجور نتیجه گیری کردن ملاک نمیشه.در نتیجه گیری درست باید همه جوانب و دلایل در نظر گرفته بشه.مثل این پست که کاملا درسته.

شما به پستهای این تاپیک استناد میکنید.؟
خیال کردی طرفدارهای COD میان تو این تاپیک نظر میدن..؟ که بعدا هم چون از حقشون دفاع کردن تهدید به بن بشن..؟ متاسفانه اینجا حق با یک گروه خاص هست مثلا اگر یک گروه خاص بگن COD آشغال هست حرفشون درسته و اگر کسی بیاد بگه نه ، اون فرد رو ترولر ، بر هم زننده تاپیک و مفسد فی العرض خطاب میکنن و تهدید به بن میشه..

در کل نمیشه به این تاپیک ها استناد کرد مثل این می مونه بری تو فروم اپل بعد بگی چرا طرفدارهای ماکروسافت اینقدر کم اند..!!؟

شايد Ghost چيزي براي دفاع كردن نداشته باشه ولي واقعيت اينه كه از هر FPS ديگه اي محبوب تره.
اون دسته از دوستاني هم كه فكر ميكنن با كوبيدن سري cod خيلي حرفه اي به نظر ميرسند‏، بهتره ياد بگيرن كه ديگران هم حق دارن نظر متفاوتي داشته باشند.
=========
اين همه مجادله سر اينكه ghost بهتره يا BF4 هيچ فايده اي نداره .چرا؟ چون هردو بازي متوسطي هستند.
ولي نهايتا شايد مجبور بود همين بازي هاي متوسط رو بازي كرد، چون واقعيت اينه كه بازي هاي شاهكار هر 3 يا 4 سال عرضه ميشن و منطقي نيست كه منتظر يك شاهكار نشست.

ولي نهايتا شايد مجبور بود همين بازي هاي متوسط رو بازي كرد، چون واقعيت اينه كه بازي هاي شاهكار هر 3 يا 4 سال عرضه ميشن و منطقي نيست كه منتظر يك شاهكار نشست.
البته همین CoD یه زمونی تو فاصله ی زمانی 3 سال (از 2007 تا 2010 ) 3 تا شاهکار رو ازش دیدیم :-" :دی

من واقعا نمیفهمم دلیل شما از به کار بردن واژه نوب جلوی هر فن CoD چیه...!

حالا COD به کنار، شما هر وقت ‌COD یا BF گیم‌پلیشون عوض شد و برای aim کردن وادار بشی که ثابت بایستی، بعضی کواقع crouch کنی و red dot sight هم نداشته باشی، اسلحه‌ات واقعاً‌ لگد داشته باشه و هر دفعه مجبور بشی تاکتیک بچینی و با هم تیمیت به معنای واقعی کلمه حرف بزنی (نه برای fun و این حرفا)؛ اون وقت بیا از FPS حرفه‌ای حرف بزن.

پ.ن: اشاره به Counter-Strike. بله عزیزان، همون BF که هر 2 سال یه بار باید از یه نسخه به اون نسخه کوچ کنید در مقابل شوتر حرفه‌ای مثل CSGO کم میاره. BF اگر برای نوب‌ها ساخته نشده باشه، کاملاً حرفه‌ای هم نیست.

حالا COD به کنار، شما هر وقت ‌COD یا BF گیم‌پلیشون عوض شد و برای aim کردن وادار بشی که ثابت بایستی، بعضی کواقع crouch کنی و red dot sight هم نداشته باشی، اسلحه‌ات واقعاً‌ لگد داشته باشه و هر دفعه مجبور بشی تاکتیک بچینی و با هم تیمیت به معنای واقعی کلمه حرف بزنی (نه برای fun و این حرفا)؛ اون وقت بیا از FPS حرفه‌ای حرف بزن.

پ.ن: اشاره به Counter-Strike. بله عزیزان، همون BF که هر 2 سال یه بار باید از یه نسخه به اون نسخه کوچ کنید در مقابل شوتر حرفه‌ای مثل CSGO کم میاره. BF اگر برای نوب‌ها ساخته نشده باشه، کاملاً حرفه‌ای هم نیست.

CS که بحثش جداس.. ! لطا اونو وارد بخث نکنین.. :d

البته همین CoD یه زمونی تو فاصله ی زمانی 3 سال (از 2007 تا 2010 ) 3 تا شاهکار رو ازش دیدیم :-" :biggrin1:​

2 تا البته ! :d

الآن دوستان باز میان کانتر رو از بحث گیمر و FPS حرفه ای جدا میکنن بعد نتیجه میگیرن BF تنها FPSحرفه ای میباشد :-/ :دی
2 تا البته ! :d
همون 3 تا ;;) :دی من BO رو هم شاهکار میدونم :-" MW&MW2 هم که اَبَر شاهکارن :دی

تازه برو خدا رو شکر کن MW3 رو حساب نکردم :p :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or