نسخه جدید انجمن های سایت

دوتا مشکل داره این قالب سیاه یکی اینکه بعضی ها که با یک رنگ خاص مینویسند اصلا تو قالب سیاه معلوم نیست مثل پست جناب hadi sh تو همین تاپیک..
نکته دوم خیلی سخته تشخیص بدیم که تاپیک های بروز شده Bold شدن.. مثلا اگر میشد رنگشون سفیدتر یا زرد میشد خیلی بهتر بود

در کل تشکر میکنیم..

473424.jpg

خوب من یه مقداری استفاده کردم. هنوز هم نظرم کاملا مثبته و نکات مثبتش (امکانات ادیتور جدید و Save کردن نوشته ها و زیبایی انجمن) به نکات منفی اش می چربه برای من.

یه سری نکات منفی اش رو که به چشم خودم اومده می نویسم:

1. از همه مهم تر برای من مشکلات مرورگر اپرا (من آخرین نسخه: 11.5 رو دارم) هستش. چندین مساله داره:

- وقتی یه متن رو که جای دیگه نوشتی میخوای بین سطرهای دیگه پیست کنی، نمی دونم چرا نشانگر تایپ روی یه جای خاصیه، ولی وقتی Paset می کنی کلمه میره برای خودش یه جای دیگه (معمولا اول پست)!

- امکانات ادیتور متن (از قبیل لینک، تصویر و ...) توی اپرا اصلا نمیان! توی فایرفاکس نسخه پنجم، بار اول یه کم دیر میان، ولی بالاخره میان، و دفعات بعدی هم فوری میان! توی اپرا مدتها فقط صفحه روشن تر میشه، ولی آخرش هیچی نمیاد.

- یه امکانی هست که توی ادیتور متن رو اگر کلمه اولش رو دبل کلیک کنید، و بعد ماوس رو بکشید میشه کل یه متنی رو این جوری خیلی سریع انتخاب کرد. این الان توی FF عمل می کنه، ولی توی اپرا نه!

- بعد از ظهر توی اپرا عکس که پشت نوشته می زدی (مثلا یه عکس کوچک یا اسمایلی قرار داده شده با کد img) توی جای مناسب نمی اومد و اول جمله می اومد (البته الان برای من در اپرا هم درست شده).

خلاصه برای FF فروم هیچ مشکل مهمی نداره و عالیه، ولی اگر این مشکلات اپرا هم حل بشه ما اپرایی ها (دارای بالاترین IQ) هم ممنون می شیم ازتون. :mrgreen:

2. همونطور که بچه ها گفتند، سیستم اعتبار زیاد واضح نیست، و معلوم نیست که هر کاربر چند ستاره داره، و دکمه ستاره اعتبار هم خیلی کوچیکه و زیاد توی چشم نمی زنه (البته از اول هم اون مدال این مشکل رو داشت که خیلی جلب توجه نمی کرد، و اگر مثل تشکر یه دکمه بود، بهتر بود).

3. سیستم سرچ اگه زودتر درست بشه ممنون میشم. من شخصا بد جوری وابسته ام بهش!
xvmhb5tf7jfndfhgbd1a.gif

با تشکر. :)

• Like
Reactions: Medusa
توی پروفایل بقیه میتونیم لیست آخرین بازدید کننده ها رو ببینیم ولی توی پروفایل خودمون نمیشه !!! فقط مینویسه چند تا بازدید کننده داشتیم ! تنظیمات خاصی داره ؟

قبل از هر چیزی، استایل جدید رو تبریک میگم. واقعا در حین سادگی زیباست، و البته کارآمد.
فقط و فقط یه مشکل داره : سرعتش پایینه، دیگه من رو بیچاره کرده، سرعت خیلی پایینه.
مرسی بابت زحمات همه ی مدیران و دست اندرکاران :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or