.:Pouria:.
کاربر سایت
آقا یه سوال ! من قبلا قدرت اعتبارم 11 بود ! یعنی به هر که اعتبار می دادم 11 تا بهش اضافه می شد ولی الان شده 6
چرا ؟
چرا ؟
چرا ؟firefox 3.6 مشکلی نداره. شما فقط توی صفحه پیام خصوصی این مشکل رو داری؟ اگر فقط اونجاس باید بررسی شه. بیبنم تیو لیست پیام ها قفل می شه یا وقتی متن پیام رو باز می کنی.مرور گر من فایرفکس 3.6 هستش ، با این مرورگر هم مشکل داره و باید آیدیتش کنم ؟؟؟
بالاتر مشکلم رو گفتم ....
در مورد ستاره ها یه فکری می کنیم. یا بزرگتر می کنیم که بهتر معلوم باشه یا کلاً از یه تصویر دیگه استفاده می کنیم. شایدم تغییر نکنه در آخر:d چون انتقادی مثل نمی شه تو نگاه اول 9 یا 10 رو شمرد واقعاً یه بهونه الکی هست.در مورد ستاره ها هم نمیشه در نگاه اول فرق مثلا 9 ستاره و 10 ستاره رو تشخیص داد و اگر میشد یک راه حل برای تفکیکش پیدا میکردین عالی میشد..
مورد بعدی کادر ستاره ها در قالب مشکی هست که به شکل نارنجی قرار دادین و اصلا باز زرد متفاوت نیست..همچنین کوچکی ستاره ها
![]()
من الان با Google Chrome این پست رو ارسال کردم به خاطر نوشته شما. اگر chorme شما از ورژن های قدیمی Beta هست اونو آپگرید کن. اگرم جدیده cacheتو پاک کن 100% درست می شه.سلام
متاسفانه با استفاده از مرورگر گوگل کروم، فیلدی که توش پست رو تایپ می کنی لود نمیشه!! من تو کروم خواستم از قالب جدید تشکر کنم اما دیدم این مشکل رو داره و مجبور شدم از IE وارد بشم.
لطفا بررسی کنید.
البته می تونیم اینطوری هم بگیم که خیلی ساده بود قالب قبلی. چون به هم ریختگی نمی شه گفت. فرقش اینکه رنگ آمیزی تصویر بیشتر شده یه مقدار.دلم نمیخواست اینو بگم ولی خیلی بهم ریخته بنظرمیاد! نمیدونم امکان استفاده ازهمون قالب قدیم هست یا نه؟ ولی اگر امکان داره اون قالب رو قابل استفاده بکنید...
نه فعلاً فعال نیست. به زودی یه قالب مخصوص mobile نصب می شه روی سایت.سلام
ميگم اين قابليت tapatalk فعال نيست ؟ چون تو فروم قبلي ميشد استفاده كرد ولي الان كه ميرم ارور ميده !
در پست اول توضیح دادم که اعتبار کلیه کاربران تغییر یافته.آقا یه سوال ! من قبلا قدرت اعتبارم 11 بود ! یعنی به هر که اعتبار می دادم 11 تا بهش اضافه می شد ولی الان شده 6چرا ؟
مهم ها جدا هستن الان. هم رنگشون آبیه و هم با یه خط سفید کلفت جدا شدن از بقیه.خیلی باحال شده ولی نمی شه تو انجمن ها مهم هارو از بقیه جدا کنید؟
دوستانی که آدرس http://forum.bazicenter.com یا سایر آدرس های سایت براشون باز نمی شه لطفاً cache مرورگرشون رو که در تنظیمات مرورگر قرار داره رو پاک کنن تا مشکل رفع بشه.