نسخه جدید انجمن های سایت

سلام
متاسفانه با استفاده از مرورگر گوگل کروم، فیلدی که توش پست رو تایپ می کنی لود نمیشه!! من تو کروم خواستم از قالب جدید تشکر کنم اما دیدم این مشکل رو داره و مجبور شدم از IE وارد بشم.
لطفا بررسی کنید.

درود بر شما ...

اول از همه یک خسته نباشید بابت زحماتی که کشیدید میگم بهتون ، حداقل کاری هست که میتونم بکنم ...
خودم هم تو این فکر بودم که دیگه وقتشه کم کم سایت به ورژن VB 4 ارتقا پیدا کنه که خب شد و خوشبختانه الان استفاده از سایت تو محیط Google Chrome خیلی راحت تر شده ...

فقط یک مسئله اون جای خالی قسمت های زیرین فروم هستش ، تو صفحه ی قبل هم
عکسش ـو گذاشتن . به نظرم اگر قرار نیست به زودی چیزی اون کنار قرار بگیره بهتره که از قسمت سخت افزار به بعد اون بخش ها به صورت کامل صفحه را بگیرن ، چون اینطوری به نظر میرسه تو سرشون زده شده :d و کلا ظاهر جالبی نداره اینطوری ، اگر بشه درستش کرد خوب میشه ...

و در ضمن من قبلا از رنگ فونت مخصوصی استفاده میکردم ، الان نیستش ... حذف کردین تعدادی از رنگ هارو آیا ؟ :d تو قسمت رنگ های بیشتر هم که میرم پیداش نمیکنم .

سپاس ...

به امضام مراجعه شود

روش پاک کردن کش رو برای ff بگید .من ور رفتن با اینارو بلد نیسم:دی
Tools --> Options --> Privacy --> clear your recent history
تو پنجره جدید Everything را انتخاب کن و Clear Now را بزن بعد مرورگر را ببند و دوباره باز کن ردیف میشه دیگه :دی

سلام.
قالب جدید سایت جالب و زیبا هست. ممنون.
اما اگر یه امکانی رو قرار میدادین که از قالب قبلی هم بشه استفاده کرد خیلی خوب میشد. چون ممکنه عده ای باشن که از قالب جدید نتونن خوب استفاده کنن و با همون قبلی راحت تر باشن.

دلم نمیخواست اینو بگم ولی خیلی بهم ریخته بنظرمیاد! نمیدونم امکان استفاده ازهمون قالب قدیم هست یا نه؟ ولی اگر امکان داره اون قالب رو قابل استفاده بکنید...

خیلی زیبا شده قالب سایت و امکاناتشم عالیه
تشکر از همه دوستانی که زحمت کشیدند
فقط یکم فروم کنده اذیت میکنه اینم درست شه عالی میشه
:x

آخرین ویرایش:
سلام.
قالب جدید سایت جالب و زیبا هست. ممنون.
اما اگر یه امکانی رو قرار میدادین که از قالب قبلی هم بشه استفاده کرد خیلی خوب میشد. چون ممکنه عده ای باشن که از قالب جدید نتونن خوب استفاده کنن و با همون قبلی راحت تر باشن.
همین که وحید گفت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or