نسخه‌ رایگان فورتزا 6 در راه ویندوز 10

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
هفته گذشته شرکت «مایکروسافت» همایشی را شهر سن‌فرانسیسکو برای معرفی برنامه‌هایش در خصوص Xbox و ویندوز 10 برگذار کرد. همایشی که همراه بود با محدودیت چند روزه برای رسانه‌های خبری در خصوص نشر اخبار آن. البته این محدودیت تا ساعاتی دیگر به پایان می‌رسد. اما به نظر می‌رسد سایت «The Seattle Times» به اشتباه قبل از به پایان رسیدن این محدودیت‌ها اقدام به انتشار خبری در خصوص این همایش کرده‌است. در ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

awkwe5y6o6dqovhnd15l.jpg

سایت The Seattle Timesساعاتی قبل خبری را منتشر کرد که البته بالافاصله هم از روی این وبسایت حذف شد. اما کش باقی‌ مانده این سایت در گوگل همچنان باقی‌است. خبر منتشر شده نشان دهنده ادامه سیاستی است که شرکت مایکروسافت برای عناوین اخیرش در نظر گرفته‌است. عرضه عناوین انحصاری کنسول Xbox One بر روی ویندوز 10. قابل ذکر است که در متن خبر عنوان شده که تمام عناوین انحصاری کنسول Xbox One یک نسخه مخصوص به ویندوز را خواهند داشت. در بین این عناوین هم عنوان «Forza Motorsport 6: Apex» در همایش سن‌فرانسیسکو برای ویندوز 10 معرفی شد. نسخه کوچک و رایگان از فورتزا 6 که بهار امسال برای ویندوز 10 منتشر خواهد شد.
Apex قصد دارد پتانسیل موجود بر روی سخت‌افزار های جدید را در زمینه‌های بصری نشان دهد. همان کاری که نسخه کنسولی فورتزا 6 برای نشان دادن قدرت کنسول Xbox One انجام داد.

برای خواندن اخبار بیشتر در خصوص همایش سن‌فرانسیسکو با بازی‌سنتر همراه باشید.

منبع

آخرین ویرایش:
LiviNG D3AD

اتفاقا دقیقا مثل فوتبال هست. یک شرکتی که میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری میکنه واسه ساخت یک کنسول و با اندیشه موفقیت 360 هیچ وقت نمیاد با فروش 20 میلیون راضی بشه. در ضمن من نگفتم بشینن آخر نسل تصمیم بگیرن! من اصلا در مورد تصمیم مدیرتی حرفی نزدم. خواستم بگم شمایی که 40 درصد رو به 20 درصد کاهش دادی باید منتظر بشی تا این آمار و ارقام رو تو آخر نسل جمع بزنی! اصلا صحبت من مدریریت کلان نبود. یه مثالی که علنا با چشام میبینم رو میزنم شاید تو نگرش شما تاثیری ایجاد کنه.
من خودم بازاری هستم و تو محیط کارم زیاد با سرمایه‌دار جماعت طرفم. کسایی که با هر بار خرید 10-15 میلیارد جنس وارد میکنن. با این جماعت هم زیاد صحبت کردم هم از نظر اقتصادی و هم از نظر خیلی مسائل دیگه. این جماعت چند تا هدف دارن ...
1-وابسته کردن بازار به خودشون: یعنی کنترل قشر مصرف کننده و شاید کنترل سلایق اون‌ها
2- سلطه بر بازار
3- سود بالاتر

مایکروسافت تو این نسل در موارد 2 و 3 خیلی ضعیف عمل کرده. یادمون نره که مایکروسافت با اندیشه فروش بالای 80 میلیونی 360 و موفقیت‌های اون پا در عرصه رقابت گذاشته بود

مسئله بعدی اینه که شما قدرت یک کنسول رو با یه بازی ریسینگ می‌خوای به رخ بکشی؟!! جالبه در نوع خودش! تازه نمایش‌های اولیه Quantom Break و کیفیت نهایی رو هم فراموش نکردیم. من قدرت کنسول رو میگم Uncharted 4، میگم The Order 1886

باقی پست شما رو به این صحبتی که خودتون کردین ختم میکنم.
در مورد سیاست مایکروسافت هم بهتره به شعارشون در زمان عرضه Xbox Original توجه کنید که بازی کردن عناوین PC روی کنسول بود.
حرکت مایکروسافت با اینی که شما میگی 180 درجه فرق داره. الان اینا دارن کاری میکنن که عناوین کنسول رو PC قابل بازی باشه

راستش رو بخواین مایکروسافت خودش هم به اندازه شما به قضیه مثبت نگاه نمیکنه! در مورد اینکه میگین خودت داری نتیجه گیری میکنی" باید بگم درسته ... بله من خودم نتیجه میگیرم. من دوست دارم حقیقت رو با ماست‌مالی کردن برام عوض نکنن. با پیگیری صحبت‌های اسپنسر در کنار اینکه نظراتش رو تایید میکنم این حرکت مایکروسافت رو نوعی عقب‌نشینی میدونم. اینها هم ربطی به پیگری اخبار نداره و با برداشت از مطالب مرتبطه! همچنین اخباری شاید برای شمایی که مایکروسافت رو دوست داری و تحت هر شرایطی دست از حمایت ازش برنمیداری و شکست مایکروسافت رو پیروزی تلقی میکنی میتونه به منزله آینده‌نگری باشه ولی برای من معنی کنار کشیدن از مقابله رودررو هست. من اجازه نمیدم تبلیغاتی که میشه از این شکست و عقب نشنی، برام از مایکروسافت قهرمان ملی بسازه.
حرف آخر: من دوباره میگم که از حرکت مایکرسافت خیلی راضیم و امیدوارم موفق بشن. من به قضیه تعصبی نگاه نمیکنم و فکر میکنم اگر اکوسیستم موفق بشه خیلی از مشکلات دنیای گیم حل میشه. اما موفقیت مایکروسافت در آینده باز شکستش رو توجیه نمیکنه و اگر 10 سال بعد از من بپرسن باز میگم شکست خوده.
پون: این آخرین پست من تو تاپیک بود.

این خبر خیلی جالبه هیچ کسم توجه نکرده:دی
یعنی میخواد همین E3 بعدی کنسول جدید بده بیرون؟:دی

قرار نیست ماهیت و هسته اصلی کنسول عوض بشه و اگر غیر ازین بود باید تعجب میکردید .
ولی ظاهرا یه سری نقشه ها در سر داره که کنسول قابل ارتقا بشه مثل pc

آخرین ویرایش:
واقعا بعد از عرضه کوانتوم بریک برای PC که یک شکست واقعی برای مایکروسافت و ایکس باکس بود اگه این موضوع فورتزا 6 هم قطعی بشه برای ویندوز 10 ، کلا باید فاتحه ایکس باکس وان رو برای یکی دو سال آینده خوند.سیاست جدید مایکروسافت در مورد عرضه بازیهای انحصاری وان روی PC یک حرکت کاملا اشتباس که ایکس باکس وان رو عملا از دور رقابت با سونی و PS4 خارج میکنه.یعنی خدایی معنی انحصاری رو فقط باید با سونی لمس کرد و بس!

Mr.Death

20 میلیون تا الان فروش کرده. در ادامه نسل هم باز فروش میکنه و فروشش بیشتر هم میشه. مگه قرار دیگه فروش نکنه؟ الان XB1 چه در فروش و چه در تولید سرمایه و سود خیلی جلوتر از 360 هست. دیگه این رو که نمیشه کتمان کرد. در ادامه نسل هم باز فروش خودش رو داره و این صحبتها برای خیلی هایی که کنسول میخرن اهمیتی ندارن. قدرت XB1 رو با عنوان لانچ تایتلش هم میشه سنجید (RYSE) یا عنوانی مثل TR 2015 یا خود QB هم کیفیتش به مراتب بهتر از رونمایش شده یا Fable: Legends که اگر دیده باشید گرافیک بازی رو اصلاً فکر نمیکنید با یک سخت افزار ضعیف روبرو هستید. GeoW 4 هم هست و ... . همون ریسینگ هم باز قدرت کنسول رو نشون میده، چرا فکر میکنید ریسینگ نمیتونه یک سبک خوب باشه برای سنجش گرافیک و توان پردازشی؟ منم قدرت کنسول رو با این بازیها میسنجم، چون بازیهای واقعاً زیبایی هستن.

در مورد سیاست مایکروسافت هم بهتره به شعارشون در زمان عرضه Xbox Original توجه کنید که بازی کردن عناوین PC روی کنسول بود.

این جمله من در مورد اولین حرکت مایکروسافت به سمت کنسول بود (سال 2001)، بحث ما از سال 2006 شروع میشه و اون ویدئویی که از معرفی Live Everywhere گذاشتم و فکر میکنم هر کس این ویدئو رو ببینه به خوبی درک میکنه خاستگاه این تغییرات کجا بوده.

[video=aparat;lMWqz]http://www.aparat.com/v/lMWqz[/video]​

در مورد شکست هم باز میگم اصلآً با شما یا سایر دوستانی که چنین تفکری دارن موافق نیستم. تعریف شما از شکست فقط خلاصه شده در "کنسول سونی بیشتر از کنسول مایکروسافت فروخته" و تعریف من از موفقیت افزایش درآمد کلی و محسوس Xbox، سرعت و کیفیت سرویس دهیشون، بیشتر شدن عناوین 1st Partyـشون، اضافه شدن امکانات جدید به کنسول و ... هستن که نشون میدن یک تجارت سالم رو دارن اداره میکنن که روی پای خودش ایستاده و نه تنها ضرر نمیکنن بلکه سهم قابل توجهی از بازار رو هم (بیشتر از چیزی که نسل قبل در این برهه زمانی در اختیار داشتن) در اختیار دارن. من به این نمیگم شکست. اینها هم طبق همون بندهای 2 و 3 شما هستن منتهی نمیدونم چطوری نتیجشون میشه خیلی ضعیف.

ماست مالی و ... هم دیگه فکر نمیکنم جایی برای بحث داشته باشه. شما داری فروش بهتر XB1 نسبت به 360 و PS3 در مدت زمان مشابه رو کلاً منکر میشی و از افزایش درآمد به مراتب بیشترش هم صرف نظر میکنی. حالا شما میخوای اسم این سیاست مایکروسافت رو بذارید عقب نشینی و عدم مقابله رو در رو و ... هم مهم نیست چون اصلاً عقب نشینی‌ای در کار نیست. مایکروسافت داره از بازار کنسولها به سمت PC عقب نشینی میکنه؟ که با Steam و سلطه بی چون و چراش رو برو بشه؟ یا داره از PC به سمت پلتفرمهای موبایل اندروید و iOS عقب نشینی میکنه تا با اونها روبرو بشه؟ عقب نشینی یعنی رفتن از جایی که تهدید هست به جایی که تهدید کمتری متوجه شما باشه و مطمعن ترین جا برای Xbox در حال حاضر خود کنسولش هست، نه PC نه Windows store و نه هیچ پلتفرم دیگه‌ای.

در واقع برام جالبه که شما Uphill Battle مایکروسافت برای بردن Xbox روی پلتفرم ویندوز و Windows Store در مقابل Steam و Origin و کلی استور تحت ویندوز رو به عقب نشینی و عدم مقابله رو در رو با رقیبش در حوزه کنسولها تعبیر و تفسیر میکنی که 180 درجه با واقعیت تعارض داره، و بعد به من میگید دوست ندارم حقیقت رو ماست مالی کنم و ... . واقعاً خنده داره.

واقعا بعد از عرضه کوانتوم بریک برای PC که یک شکست واقعی برای مایکروسافت و ایکس باکس بود اگه این موضوع فورتزا 6 هم قطعی بشه برای ویندوز 10 ، کلا باید فاتحه ایکس باکس وان رو برای یکی دو سال آینده خوند.!

جالبه که یه عده از دوستان همش فکر میکنن مایکروسافت یک شکست سنگینی ازسونی خورده ودرنهایت بدبختی وبیچارگی دست به دامان pcشده که اونم نابودی x1رودرپی داره!!

واقعابرای چنین طرزتفکری متاسفم

1000بار تواین تاپیک و تاپیک های مشابه دوستان زیادی حتی بعضی ازسونی فن هاهم اعتراف کرده اند که این حرکت مایکروسافت بسیارخوب ومثبت هستش برای همه جوامع گیمری
واینکار مایکروسافت ایجاد اکوسیستم مایکروسافت وگسترش پلتفرم های تحت سلطه مایکروسافت رودرپی داره
ولی بازهم یه عده یی هنوزم فکرمیکنند که مایکروسافت یک کمپانی بدبخت وبیچاره ست که باشکست سنگینی که ازطرف سونی خورده مجبورشده بره سمت pcوداره قبرx1روبادستهای خودش میکنه

بازهم متاسفم برای چنین طرزتفکری

جالبه که یه عده از دوستان همش فکر میکنن مایکروسافت یک شکست سنگینی ازسونی خورده ودرنهایت بدبختی وبیچارگی دست به دامان pcشده که اونم نابودی x1رودرپی داره!!

واقعابرای چنین طرزتفکری متاسفم

1000بار تواین تاپیک و تاپیک های مشابه دوستان زیادی حتی بعضی ازسونی فن هاهم اعتراف کرده اند که این حرکت مایکروسافت بسیارخوب ومثبت هستش برای همه جوامع گیمری
واینکار مایکروسافت ایجاد اکوسیستم مایکروسافت وگسترش پلتفرم های تحت سلطه مایکروسافت رودرپی داره
ولی بازهم یه عده یی هنوزم فکرمیکنند که مایکروسافت یک کمپانی بدبخت وبیچاره ست که باشکست سنگینی که ازطرف سونی خورده مجبورشده بره سمت pcوداره قبرx1روبادستهای خودش میکنه

بازهم متاسفم برای چنین طرزتفکری

نیاز نیست شمای pc فن متاسف باشی برای چنین تفکری!! من و 80 درصد فن های ایکس باکس متنفریم از این سیاست جدید مایکروسافت و اتفاقا اکثر سونی فن ها هم با ماها موافق هستن که کاری که مایکروسافت کرده اشتباه محضه!

نیاز نیست شمای pc فن متاسف باشی برای چنین تفکری!! من و 80 درصد فن های ایکس باکس متنفریم از این سیاست جدید مایکروسافت و اتفاقا اکثر سونی فن ها هم با ماها موافق هستن که کاری که مایکروسافت کرده اشتباه محضه!

شماحق دارید به عنوان فن ایکس باکس ازموقعیت ایجادشده ناراحت باشید
ولی دراینده نزدیک این کارپیشرفت بزرگی روبرای پلتفرم شما وما(pc)داره
ما وشماتوی یک جبهه هستیم وجبهه مادرحال گسترشه واین مهمه

شماحق دارید به عنوان فن ایکس باکس ازموقعیت ایجادشده ناراحت باشید
ولی دراینده نزدیک این کارپیشرفت بزرگی روبرای پلتفرم شما وما(pc)داره
ما وشماتوی یک جبهه هستیم وجبهه مادرحال گسترشه واین مهمه
من کلا همیشه موفقیت مایکروسافت برام مهم بوده اما به نظرم معنای انحصاری از بین میره با این کار.مایکروسافت باید یه سری از بازیها رو برای ویندوزش انحصاری مطلق بده یه سری هم برای کنسولش انحصاری مطلق

من کلا همیشه موفقیت مایکروسافت برام مهم بوده اما به نظرم معنای انحصاری از بین میره با این کار.مایکروسافت باید یه سری از بازیها رو برای ویندوزش انحصاری مطلق بده یه سری هم برای کنسولش انحصاری مطلق

مطمئنا همینطور خواهدبود ویکسری ازعناوین کاملا درانحصارx1خواهند ماند وزمان مشخص میکنه خیلی چیزارو
ولی این پیشرفت من روامیدوارکرد به پلتفرم ویندوز10 وقطعا دراینده نزدیک اگه بخوام کنسول بگیرم x1خواهم گرفت به دلیل انحصاری های جذاب وقوی
کنسول x1درکنار یک pcقوی مزایای فراوانی داره وهرکدوم مزایای خاص خودشو داره

:|
چرا یک سری باید از بازی کردن یک سری دیگه ناراحت باشن؟؟؟؟؟
اصلا انحصاری چه ربطی به آینده اکس باکس داره هنوز درکش برام سخته؟
فکر نمیکنم چیزی جز حس پز دادن که حالا یکی سری از دوستان مثل شما دیگه نمیتونن به رخ این و اون بکشن باعث ناراحتی شماها شده ..
نسل قبل که استدلال شماها این بود که پایرت رو pc زیاد هست و ضربه میزنه به کمپانیهای بازیسازی حالا که بازیهای انحصاری win 10 هم کرک نمیشن و باید اوریج گرفت مشکل چیه در حالیکه خودتون 2 تومن میدادید بازی های xbox360 براتون رایت میکردن
انحصاری لزوما معنیش این نیست که pc gamer ها نتونن عناوین مایکروسافت رو بازی کنن
همین که کاربرهای سونی نمیتونن باز کنن شما فکر کن انحصاریه شاید اینجوری آرومت کنه

:|
چرا یک سری باید از بازی کردن یک سری دیگه ناراحت باشن؟؟؟؟؟
اصلا انحصاری چه ربطی به آینده اکس باکس داره هنوز درکش برام سخته؟
فکر نمیکنم چیزی جز حس پز دادن که حالا یکی سری از دوستان مثل شما دیگه نمیتونن به رخ این و اون بکشن باعث ناراحتی شماها شده ..
نسل قبل که استدلال شماها این بود که پایرت رو pc زیاد هست و ضربه میزنه به کمپانیهای بازیسازی حالا که بازیهای انحصاری win 10 هم کرک نمیشن و باید اوریج گرفت مشکل چیه در حالیکه خودتون 2 تومن میدادید بازی های xbox360 براتون رایت میکردن
انحصاری لزوما معنیش این نیست که pc gamer ها نتونن عناوین مایکروسافت رو بازی کنن
همین که کاربرهای سونی نمیتونن باز کنن شما فکر کن انحصاریه شاید اینجوری آرومت کنه

ببین تو کلا فازت چیه؟دنیات اصلا خیلی انگار فرق داره با بقیه! پز دادن چیه؟ من از این ناراحتم که معنای بازی انحصاری از بین میره! انحصار یعنی مطلق ! یعنی وقتی یه بازی بهش میگن Only on Xbox one یعنی فقط باید روی ایکس باکس وان ارائه بشه نه چیز دیگه.همینطورم برعکس.وقتی بازی انحصار ویندوز هستش نباید برای وان ارائه بشه.بفهمید تو رو خدا اینو

ببین تو کلا فازت چیه؟دنیات اصلا خیلی انگار فرق داره با بقیه! پز دادن چیه؟ من از این ناراحتم که معنای بازی انحصاری از بین میره! انحصار یعنی مطلق ! یعنی وقتی یه بازی بهش میگن Only on Xbox one یعنی فقط باید روی ایکس باکس وان ارائه بشه نه چیز دیگه.همینطورم برعکس.وقتی بازی انحصار ویندوز هستش نباید برای وان ارائه بشه.بفهمید تو رو خدا اینو
من فاز خاصی ندارم
من فقط یک گیمر هستم که از گیم بازی کردم خودم و بقیه لذت میبرم وگرنه من با یه سیستم 6 میلیونی نمیرفتم یه ps4 بخرم که بتونم فقط باهاش انحصاری هاشو تجربه کنم
حالا که مایکروسافت میخواد بازیهاشو برای pc بده هم خیلی خوشحالم و بازیهاشو میخرم
اصلا این Exclusive که میگی چه معنی میده؟
چه چیزی رو در شما ارضا میکنه که انقدر ناراحتی که یه عده دیگه هم بازی کنن؟
شما از مسوولان مایکروسافت بیشتر میفهمید؟

من فاز خاصی ندارم
من فقط یک گیمر هستم که از گیم بازی کردم خودم و بقیه لذت میبرم وگرنه من با یه سیستم 6 میلیونی نمیرفتم یه ps4 بخرم که بتونم فقط باهاش انحصاری هاشو تجربه کنم
حالا که مایکروسافت میخواد بازیهاشو برای pc بده هم خیلی خوشحالم و بازیهاشو میخرم
اصلا این Exclusive که میگی چه معنی میده؟
چه چیزی رو در شما ارضا میکنه که انقدر ناراحتی که یه عده دیگه هم بازی کنن؟
شما از مسوولان مایکروسافت بیشتر میفهمید؟

من ناراحت نیستم یه عده دیگه بازی کنن موضوع یه جا دیگس که شما و مایکروسافت نمی فهمین!! بله من و امثالهم از مایکروسافت بیشتر میفهمیم! مایکرو باید یه سری بازی انحصاری مخصوص ویندوزش بسازه یه سری واسه کنسولش .نباید بازی های انحصاری کنسولش رو برای ویندوز هم بده.نمیدونم چرا متوجه نمیشید خیلی درکش راحته ها والا!

این پست رو بخون باید طلا گرفت
http://forum.bazicenter.com/thread99438/page2/#post3971957

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or