نسخه‌ رایگان فورتزا 6 در راه ویندوز 10

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
هفته گذشته شرکت «مایکروسافت» همایشی را شهر سن‌فرانسیسکو برای معرفی برنامه‌هایش در خصوص Xbox و ویندوز 10 برگذار کرد. همایشی که همراه بود با محدودیت چند روزه برای رسانه‌های خبری در خصوص نشر اخبار آن. البته این محدودیت تا ساعاتی دیگر به پایان می‌رسد. اما به نظر می‌رسد سایت «The Seattle Times» به اشتباه قبل از به پایان رسیدن این محدودیت‌ها اقدام به انتشار خبری در خصوص این همایش کرده‌است. در ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

awkwe5y6o6dqovhnd15l.jpg

سایت The Seattle Timesساعاتی قبل خبری را منتشر کرد که البته بالافاصله هم از روی این وبسایت حذف شد. اما کش باقی‌ مانده این سایت در گوگل همچنان باقی‌است. خبر منتشر شده نشان دهنده ادامه سیاستی است که شرکت مایکروسافت برای عناوین اخیرش در نظر گرفته‌است. عرضه عناوین انحصاری کنسول Xbox One بر روی ویندوز 10. قابل ذکر است که در متن خبر عنوان شده که تمام عناوین انحصاری کنسول Xbox One یک نسخه مخصوص به ویندوز را خواهند داشت. در بین این عناوین هم عنوان «Forza Motorsport 6: Apex» در همایش سن‌فرانسیسکو برای ویندوز 10 معرفی شد. نسخه کوچک و رایگان از فورتزا 6 که بهار امسال برای ویندوز 10 منتشر خواهد شد.
Apex قصد دارد پتانسیل موجود بر روی سخت‌افزار های جدید را در زمینه‌های بصری نشان دهد. همان کاری که نسخه کنسولی فورتزا 6 برای نشان دادن قدرت کنسول Xbox One انجام داد.

برای خواندن اخبار بیشتر در خصوص همایش سن‌فرانسیسکو با بازی‌سنتر همراه باشید.

منبع

آخرین ویرایش:
. بهترین روش برای بقای در نسل هم همین پرداختن به PC هست. نظرم شخصیم اینه که هر چقدر انتقاد در نسل 8 به مایکروسافت وارد باشه این سیاستش نباید مورد نکوهش قرار بگیره.

به نظر شخصی بنده این سیاست مایکروسافت کاملا قابل درکه
همونطور که بااین سیاست میتونه به بقای خودش کمک کنه ودرعین حال گسترش کاربران خودش وایجاداکوسیستم هم ازنکات مثبت این سیاست هستش
دسترسی بیشتر مردم به عناوین انحصاری مایکروسافت هم ازنکات جالب توجه این حرکت مایکروسافت هستش

ماکروسافت:دمت گرم خیلی سیاست خوب وبه جایی بود
بااومدن هیلو وفورزا واجب شد یه ویندوز10اوریج ....

شاید برای کسانی که به بهانه همین بازی‌ها کنسول X1 رو خریدن این خبرها آنچنان خوشایند نباشه ولی من معتقدم صحیح‌ترین و منطقی‌ترین سیاستی هست که مایکروسافت در پیش گرفته. شاید این حرفم به مزاج بعضی‌ها خوش نیاد ولی مایکروسافت شکست رو قبول کرده و نمیخواد رو این شکستش پافشاری کنه و وقتش رو با جبران اشتباهاتش تلف کنه. بهترین روش برای بقای در نسل هم همین پرداختن به PC هست. نظرم شخصیم اینه که هر چقدر انتقاد در نسل 8 به مایکروسافت وارد باشه این سیاستش نباید مورد نکوهش قرار بگیره. البته باید توجه کنیم که این حرکت مایکروسافت اسمش "حمایت از PC" نیست اسمش "بقا در کورس رقابت" هست!

شکستی در کار نیست. الان بخش گیمینگ مایکروسافت در بهترین وضعیت خودش در تمام دوران موجودیتش هست. خود XB1 که الان +20 میلیون فروش داشته، هیلو 5 توی گزارش مالی مایکروسافت انقدر اثر گذار بوده که از اون به عنوان یکی از دلایل رشد سود کمپانی اسم آوردن توی گزارش مالی و خود بخش Xbox هم تبدیل شده به یک تجارت 10 میلیارد دلاری برای مایکروسافت. الان از بالا تا پایین مایکروسافت همه به این بخش اهمیت میدن و Xbox هم مسئولیت به مراتب سنگین تر و گسترده تری رو برای ساپورت گیمینگ روی تمام سخت افزارها و پلتفرمهای تحت W10 به عهده خواهد داشت و حتی توی کنفرانس Build امسال هم نقش به مراتب پر رنگتری به عهده دارن (به گفته اسپنسر). مسأله هم صرفاً پرداختن به PC نیست. پرداختن به Windows 10 و تمام قابلیتهاش و استفاده از مزایای اون هست. کسی اگر اتفاقات مربوط به W10 و گفته‌های مسئولین Xbox رو دنبال کرده باشه خیلی راحت میتونه دید کاملی از این اتفاقات بدست بیاره. در کل اصلاً بحث، بحث بقا نیست، بحث گسترده تر کردن سلطه هست.

“We’l continue our story. We’ll be at GDC. I think this year’s Build conference, which is Microsoft’s development conference, will see more focus on gaming that we’ll ever had, and it’s hard to believe, but we’ve already had quite a few E3 planning meetings. We’re deep into what E3 is gonna look like this year. And yet again, I think it will be a great time for both the industry and for Xbox gamers.”

این مقاله رو بخونید اسپنسر حرفهای خیلی جالبی توش زده. در کل میتونه دید بهتری رو برای علاقمندان فراهم کنه بخصوص برای اونهایی که فکر میکنن ساخت کنسول و ... قراره متوقف بشه و دیگه کنسولی با اسم Xbox تولید نمیشه و ... :

Phil Spencer Explains Why Windows 10 Focus is Good for Xbox Gamers; Promises Hardware Innovation | DualShockers

شکستی در کار نیست. الان بخش گیمینگ مایکروسافت در بهترین وضعیت خودش در تمام دوران موجودیتش هست. خود XB1 که الان +20 میلیون فروش داشته، هیلو 5 توی گزارش مالی مایکروسافت انقدر اثر گذار بوده که از اون به عنوان یکی از دلایل رشد سود کمپانی اسم آوردن توی گزارش مالی و خود بخش Xbox هم تبدیل شده به یک تجارت 10 میلیارد دلاری برای مایکروسافت. الان از بالا تا پایین مایکروسافت همه به این بخش اهمیت میدن و Xbox هم مسئولیت به مراتب سنگین تر و گسترده تری رو برای ساپورت گیمینگ روی تمام سخت افزارها و پلتفرمهای تحت W10 به عهده خواهد داشت و حتی توی کنفرانس Build امسال هم نقش به مراتب پر رنگتری به عهده دارن (به گفته اسپنسر). مسأله هم صرفاً پرداختن به PC نیست. پرداختن به Windows 10 و تمام قابلیتهاش و استفاده از مزایای اون هست. کسی اگر اتفاقات مربوط به W10 و گفته‌های مسئولین Xbox رو دنبال کرده باشه خیلی راحت میتونه دید کاملی از این اتفاقات بدست بیاره. در کل اصلاً بحث، بحث بقا نیست، بحث گسترده تر کردن سلطه هست.

این مقاله رو بخونید اسپنسر حرفهای خیلی جالبی توش زده. در کل میتونه دید بهتری رو برای علاقمندان فراهم کنه بخصوص برای اونهایی که فکر میکنن ساخت کنسول و ... قراره متوقف بشه و دیگه کنسولی با اسم Xbox تولید نمیشه و ... :

Phil Spencer Explains Why Windows 10 Focus is Good for Xbox Gamers; Promises Hardware Innovation | DualShockers

اول اینکه فروش X1 به هیچ وجه موفقیت‌‌آمیز نبوده 20 میلیون کجا و تخمین‌های مایکروسافت کجا! هیلو هم خب کسی که X1 داره چیکار کنه؟ هیلو مثل امضای اکس‌باکس‌وان میمونه و خیلی‌ها تحت هر شرایطی تهیش میکنن. تازه خود طرفدارها هم بسان شماره‌های قبلی از این عنوان راضی نبودند.
ببینید ما یه تغییر جزئی داریم یه کلی. سیاستی که مایکروسافت قبلا داشته با سیاستی که الان داره خیلی فرق داره. من اون موقع حرف شما رو قبول میکنم که از زمان انتشار اخبار اولیه X1 بحث ادغامش با PC مطرح بوده باشه. از زمانی که مایکرو حس کرد از نظر سخت‌افزاری ضعیف ظاهر شده اومد اون بحث دایکرت ایکس 12 و معجزاتی که قرار هست روی X1 بوجود بیاره وارد فاز جدیدی از ویندوز 10 شد. الانم داره اندوخته‌هایی رو که با اعتبار کنسولش جمع‌کرده به PC مشایعت میکنه. من شخصا نمیتونم قبول کنم که تصمیمات اخیر مایکروسافت تحت تاثیر وضعیت X1 نبوده و این شرکت همینطوری و بر اساس دینی که به PC داره اومده همچین کاری کرده.

من همچنان معتقدم کسی که کنسول باز باشه سمت pcنمیره! تمام انحصاری های وان هم برای pc بیاد هیچ تاثیری روی تصمیم من نخواهد گذاشت. من کنسول را خریداری کردم و ازش لذت خواهم برد.

اگه بهزاد جون اجازه بدی و صد البته اون دوست عزیز اسم بنفش :d بنده قصد دارم این عناوین رو روی pc بازی کنم.
البته بعد از نصب دسته ps4 و اتصال به tv :d

بازم میگم مرسی مایکرو و اسپنسر :bighug: و اکوسیستم و .... :-*
الان درک میکنم رفقا چرا اینقدر این بشر رو دوست داشتن ;)

جالب بود نکات خوبی گفت و عملا گفت کنسولهای این نسل با استفاده از ویندوز 10 قابلیت هم backward و هم forward پیدا میکنن
بعد اسپنسر به اشتباه مایکروسافت در زمینه pc gaming رسما اشاره میکنه به flight simulator هم اشاره میکنه و مثالش میزنه برای یک دهه فعالیت در زمینه pc gaming
امیدوارم نسخه جدیدشو بده
و قول بازگشت داده و گفت این بازگشت مقطعی و فانتزی نیست و دائمیه
قول یه اکوسیستم و گفته بیش از 40 درصد از دارندگان ویندوز 10 گیم بازی میکنند

وجدانا با 750TI و I3 نمیشه بازی QB رو LOW هم بازی کرد چه برسه به کیفیت X1

.

چرا میشه، کافیه یه سر به دیجیتال فوندری بزنید خیلی از بازیا رو همین 750 تی آی بهتر از کنسولا اجرا کرده ، برای کوانتوم هم حداقل سیستم پیشنهادی این بوده که همون معادل وان هست ...البته باید منتظر موند و دید ...بعید نیس مایکروسافت شیطنت کنه :d

ببینیدمن تو اون یکی تاپیک هم گفتم مایکروسافت سیاست خیلی خوبی رو درپیش گرفته و درنهایت سود خیلی بیشتر نصیبش میشه.

در رابطه با پی سی هم، کلا آگاهی خیلی کمی نسبت بهش هست، الان همین سیستمی که به شما گفتم خیلیا اصلا خبر ندارن ...خیلیا تا صحبت پی سی میشه میگن "گرونه" ، و حقیقت هم اینه بخش اعظمی از بازار مخصوصا اونایی که مثل ما زیاد تو اخبار صنعت و اینا نیستن میرن سراغ کنسول چون خب دردسر اولیه کمی هم داره نیازی به دانش آنچنانی هم نداره و هنوز هم اون کلیشه های قدیمی راجب پی سی پیش ملت هست ، و دلایل خرید کنسول هم صرفا تو انحصاریا خلاصه نمیشه ، مطمئنم همین کسایی که پلی 4 دارن و تاحالا تجربه گیمینگ پی سی رو نداشتن اگه بخوان انحصاریای وان رو تجربه کنن بازم میرن سراغ کنسول ....چون به کنسول عادت دارن ...خلاصه از نظر من این یکپارچگی مایکروسافت سود بیشتری براش به همراه داره و اهمیتی به این فن بی بازیایی که این وسط شکل میگیره نمیده...یه مورد دیگه، این ایده کراس بای و کراس پلی فوق العادست ....کراس بای مثلا رو وان میگیری میتونی برا پی سی رو بفروشی ...خب خیلی خوبه.

البته عملکرد نه چندان خوب وان جرقه این حرکت رو زد ، الان رسما از رقیب دیرینه عقبن ...خیلی! و این نگاه که نه مایکروسافت سود کرده شکست نخورده مضحکه ... برای همچین شرکت با عظمتی فقط اول بودن مهمه ...اینا دنبال سلطه روی بازار هستن و به اون سودی هم که کردن اصلا اکتفا نمیکنن (نگا میکنن به سونی میگن اونا دو برابر از ما جلوترن پس باید نزدیک شیم ...کسب و کار یعنی رقابت) ...خلاصه با این حرکت به نظرم آینده بهتری برای مایکروسافت شکل میگیره.

آخرین ویرایش:
از زمانی که مایکرو حس کرد X1 از نظر سخت‌افزاری ضعیف ظاهر شده اومد اون بحث دایکرت ایکس 12 و معجزاتی که قرار هست روی X1 بوجود بیاره وارد فاز جدیدی از ویندوز 10 شد. الانم داره اندوخته‌هایی رو که با اعتبار کنسولش جمع‌کرده به PC مشایعت میکنه. من شخصا نمیتونم قبول کنم که تصمیمات اخیر مایکروسافت تحت تاثیر وضعیت X1 نبوده و این شرکت همینطوری و بر اساس دینی که به PC داره اومده همچین کاری کرده.

کاملا موافقم
ضعف ایکس باکس وان ازلحاظ سخت افزاری نسبت به حریف این تفکرایجاد اکوسیستم رو به مایکرو القا کرد
درواقع PCضعف سخت افزاری X1 رو جبران میکنه ودرعوض X1هم باقیمتی پایین همچنان دردسترس همگان خواهدبود
بااین شرایط طیف وسیعی ازگیمر ها به سوی اکوسیستم مایکروسافت خواهدامد

اول اینکه فروش X1 به هیچ وجه موفقیت‌‌آمیز نبوده 20 میلیون کجا و تخمین‌های مایکروسافت کجا! هیلو هم خب کسی که X1 داره چیکار کنه؟ هیلو مثل امضای اکس‌باکس‌وان میمونه و خیلی‌ها تحت هر شرایطی تهیش میکنن. تازه خود طرفدارها هم بسان شماره‌های قبلی از این عنوان راضی نبودند.
ببینید ما یه تغییر جزئی داریم یه کلی. سیاستی که مایکروسافت قبلا داشته با سیاستی که الان داره خیلی فرق داره. من اون موقع حرف شما رو قبول میکنم که از زمان انتشار اخبار اولیه X1 بحث ادغامش با PC مطرح بوده باشه. از زمانی که مایکرو حس کرد از نظر سخت‌افزاری ضعیف ظاهر شده اومد اون بحث دایکرت ایکس 12 و معجزاتی که قرار هست روی X1 بوجود بیاره وارد فاز جدیدی از ویندوز 10 شد. الانم داره اندوخته‌هایی رو که با اعتبار کنسولش جمع‌کرده به PC مشایعت میکنه. من شخصا نمیتونم قبول کنم که تصمیمات اخیر مایکروسافت تحت تاثیر وضعیت X1 نبوده و این شرکت همینطوری و بر اساس دینی که به PC داره اومده همچین کاری کرده.

تخمین‌های مایکروسافت؟ تخمینهای مایکروسافت چی بوده برای XB1؟ فروش XB1 از 360 در مدت زمان مشابه خیلی بهتر بوده اونم در حضور پلتفرمی که داره به خوبی PS2 میفروشه. بعد از کی تا حالا فروش 20 میلیونی در طول 2 سال موفقیت آمیز به حساب نمیاد؟ هر دو کنسول PS3 و 360 در طول دو سال همین مقدار یا کمتر تونستن بفروشن. در مورد هیلو هم باز دارید اشتباه میکنید. هیلو هم مثل هر بازی دیگه‌ای باید خوب باشه و موفق باشه تا خریداری بشه. و هیلو 5 هم کاملاً انتظارات طرفدارها رو برآورده کرده (بجز اون تعدادی که با داستانش مشکل داشتن) و روز به روز هم داره بهتر میشه. در زمینه فروش هم که باز گفتم توی گزارش مالی هم حتی بهش اشاره کردن.

در مورد سیاست مایکروسافت هم بهتره به شعارشون در زمان عرضه Xbox Original توجه کنید که بازی کردن عناوین PC روی کنسول بود. به اسم Xbox که مخفف DirectXBox هست. یا به این رونمایی از Live Everywhere که شباهتهای زیادی با قابلیتهای امروزی Xbox app داره (هدفی که مایکروسافت نتونست نسل پیش بهش برسه):

[video=aparat;lMWqz]http://www.aparat.com/v/lMWqz[/video]
http://www.aparat.com/v/lMWqz

این هم که نقشه راه مایکروسافت از سال 2010 و اوج دوران 360 هست که برای عملی کردن این کار در سال 2015 برنامه ریزی کرده بودن. ستون آخر رو بخونید نوشته بازیهای Xbox رو روی کنسول یا بدون آپگرید و روی وسیله‌ای که الان در اختیار دارید (منظور PC) بازی کنید:

Xbox720%20Roadmap.PNG
Microsoft's (old) Xbox 720 roadmap through 2015 leaked online [Updated] | Windows Central

از همون سال 2013 هم که GFWL رو تعطیل کردن اسپنسر (که فقط مسئول بخش بازیها بود) گفت ما به PC Gaming تعهد داریم و اواخر 2013 مدیر بخش بازاریابی Steam رو استخدام کردن و ... کاملاً مشخصه مایکروسافت توی چه مسیری حرکت میکرده.

آخرین ویرایش:

مایکروسافت در بحث کنسول در مقابل سونی شکست خورده. اختلاف فروش +40% یعنی شکست یعنی کامیونیتی به مراتب کوچکتر از رقیب(بحث تعداد یوزر live psn نیست بحث تعداد مصرف کنندگان صنعت گیم که رو چه پلتفرمی پخش شدند..) اصلا مهم نیست تجارت xbox چند میلیارد دلاری اصلا مهم نیست همه بهش اهمیت میدن یا نه اصلا اینا به بحث شکست ربط ندارند که شما تو هر پستت مطرح میکنی و بحث را منحرف.
xbox در مقابل playstation در میانه نسل هشتم بازی ها شکست خورده. این اختلاف روز به روز زیاد میشه. مایکروسافت هوشمنده که این موضوع را هدف قرار داده.
در این شرایط چه کاری بهتر از توجه به قدیمی ترین و ضمانت شده ترین بازوی مالی؟ بازار pc. بازار اصلی مایکروسافت.جایگزین بهتر هم داریم؟ همون بازی ها را با بهترین کیفیت بصری به مشتریاش میفروشه. بله xbox وجود خواهد داشت احتمالا. ولی دیگر مرکز توجه بازار گیمینگ مایکروسافت نخواهد بود. کاری به بیشمار انحصاری win10xbox ندارم منظور انحصاری خاص کنسول که خریدار کنسول اصولا خیلی بهش توجه می کنه.
در واقع مشتری گیمینگ مایکروسافت. pc را به xbox ترجیح میده(اکثریت). کسانی هم که صرفا کنسول می خواهند به هر دلیلی طبیعیه که اکثرا به سمت playstation کشیده شند.

به شخصه این حرکت مایکروسافت را خیلی می پسندم. تازه به نظرم خیلی دیر به این فکر افتادند.. اگر سال 2000 به جای طمع برای ورود به بازار کنسول بازار حاضر و اماده pc خودش را می کشید بالا و روش مانور می داد احتمالا الان steam وجود نداشت و اکوسیستمی که مطرح می کنید در اوج بود نه شروع کار
در نهایت به نظر من بخش گیمینگ مایکروسافت بزرگتر هم میشه به لطف pc ولی xbox console حداقل از نظر اینستال بیس دیگر هیچ وقت نزدیک پلی استیشن هم نمیشه. کلا بازار کنسول به طرز شدیدی همه جوره به نفع پلی استیشن حرکت میکنه..

مایکروسافت در بحث کنسول در مقابل سونی شکست خورده. اختلاف فروش +40% یعنی شکست یعنی کامیونیتی به مراتب کوچکتر از رقیب(بحث تعداد یوزر live psn نیست بحث تعداد مصرف کنندگان صنعت گیم که رو چه پلتفرمی پخش شدند..) اصلا مهم نیست تجارت xbox چند میلیارد دلاری اصلا مهم نیست همه بهش اهمیت میدن یا نه اصلا اینا به بحث شکست ربط ندارند که شما تو هر پستت مطرح میکنی و بحث را منحرف.
xbox در مقابل playstation در میانه نسل هشتم بازی ها شکست خورده. این اختلاف روز به روز زیاد میشه. مایکروسافت هوشمنده که این موضوع را هدف قرار داده.
در این شرایط چه کاری بهتر از توجه به قدیمی ترین و ضمانت شده ترین بازوی مالی؟ بازار pc. بازار اصلی مایکروسافت.جایگزین بهتر هم داریم؟ همون بازی ها را با بهترین کیفیت بصری به مشتریاش میفروشه. بله xbox وجود خواهد داشت احتمالا. ولی دیگر مرکز توجه بازار گیمینگ مایکروسافت نخواهد بود. کاری به بیشمار انحصاری win10xbox ندارم منظور انحصاری خاص کنسول که خریدار کنسول اصولا خیلی بهش توجه می کنه.
در واقع مشتری گیمینگ مایکروسافت. pc را به xbox ترجیح میده(اکثریت). کسانی هم که صرفا کنسول می خواهند به هر دلیلی طبیعیه که اکثرا به سمت playstation کشیده شند.

به شخصه این حرکت مایکروسافت را خیلی می پسندم. تازه به نظرم خیلی دیر به این فکر افتادند.. اگر سال 2000 به جای طمع برای ورود به بازار کنسول بازار حاضر و اماده pc خودش را می کشید بالا و روش مانور می داد احتمالا الان steam وجود نداشت و اکوسیستمی که مطرح می کنید در اوج بود نه شروع کار
در نهایت به نظر من بخش گیمینگ مایکروسافت بزرگتر هم میشه به لطف pc ولی xbox console حداقل از نظر اینستال بیس دیگر هیچ وقت نزدیک پلی استیشن هم نمیشه. کلا بازار کنسول به طرز شدیدی همه جوره به نفع پلی استیشن حرکت میکنه..

شکست یعنی Xbox Original، یعنی Wii U یعنی Dreamcast که حتی بین اینها هم Wii U و Xbox Original در عین کمتر فروختن بازیهای خیلی خوبی داشتن و ساپورت خوبی هم ازشون شد به نسبت اتفاقی که برای DC افتاد. نسل پیش نه 360 شکست خورد نه PS3 ولی Wii بیشترین فروش رو داشت. این نسل هم چه بخواید چه نخواید XB1 شکست نخورده. نه در حال ضرر دهی هست و نه بازیهاش دارن کمتر میشن و ... شما منظورت از شکست کمتر بودن فروشش در مقابل PS4 هست ولی توی هیچ صنعتی به کمتر بودن فروش یا یوزر بیس نمیگن شکست.

در مورد سایر موضوعات هم علاقه‌ای به بحث کردن ندارم.

تخمین‌های مایکروسافت؟ تخمینهای مایکروسافت چی بوده برای XB1؟ فروش XB1 از 360 در مدت زمان مشابه خیلی بهتر بوده اونم در حضور پلتفرمی که داره به خوبی PS2 میفروشه. بعد از کی تا حالا فروش 20 میلیونی در طول 2 سال موفقیت آمیز به حساب نمیاد؟ هر دو کنسول PS3 و 360 در طول دو سال همین مقدار یا کمتر تونستن بفروشن. در مورد هیلو هم باز دارید اشتباه میکنید. هیلو هم مثل هر بازی دیگه‌ای باید خوب باشه و موفق باشه تا خریداری بشه. و هیلو 5 هم کاملاً انتظارات طرفدارها رو برآورده کرده (بجز اون تعدادی که با داستانش مشکل داشتن) و روز به روز هم داره بهتر میشه. در زمینه فروش هم که باز گفتم توی گزارش مالی هم حتی بهش اشاره کردن.

در مورد سیاست مایکروسافت هم بهتره به شعارشون در زمان عرضه Xbox Original توجه کنید که بازی کردن عناوین PC روی کنسول بود. به اسم Xbox که مخفف DirectXBox هست. یا به این رونمایی از Live Everywhere که شباهتهای زیادی با قابلیتهای امروزی Xbox app داره (هدفی که مایکروسافت نتونست نسل پیش بهش برسه):

https://www.youtube.com/watch?v=Myol5k7qb_c

این هم که نقشه راه مایکروسافت از سال 2010 و اوج دوران 360 هست که برای عملی کردن این کار در سال 2015 برنامه ریزی کرده بودن. ستون آخر رو بخونید نوشته بازیهای Xbox رو روی کنسول یا بدون آپگرید و روی وسیله‌ای که الان در اختیار دارید (منظور PC) بازی کنید:

Xbox720%20Roadmap.PNG
Microsoft's (old) Xbox 720 roadmap through 2015 leaked online [Updated] | Windows Central

از همون سال 2013 هم که GFWL رو تعطیل کردن اسپنسر (که فقط مسئول بخش بازیها بود) گفت ما به PC Gaming تعهد داریم و اواخر 2013 مدیر بخش بازاریابی Steam رو استخدام کردن و ... کاملاً مشخصه مایکروسافت توی چه مسیری حرکت میکرده.

شما داری X1 رو با خودش مقایسه میکنی؟ موفقیت تعریفش مقطعی هست. 20 میلیون زمانی تحت تعریف موفقیت قرار میگیره که PS4 هم همون میزان میفروخت. احتمالا میخواین بگین X1 موفق بوده و PS4 موفق تر؟!!
در ضمن مثل اینکه فراموش کردین هدف از وارد شدن به بازار کنسول سلطه و نفوذ تو اون بخش هست. این که با 20 میلیون بکشی کنار و بعدش به PC متوسل بشی رو تحت هیچ تفکری به اسم موفقیت شناخته نمیشه. الان این 20 میلیونی هم که فروخته یک بخشش به خاطر فن‌های وفادارش باشه بخش دیگش به خاطر همین عناوینی هست که هرروز واسه PC لیست میکنه!
به PC تعهد دارن؟ چطور تو نسل قبلی که در اوج بودن به PC متعهد نبودن؟ دوست عزیز یک شرکتی تا این حد سیاست‌هاش رو تغیر نمیده مگر اینکه تحت شرایط خاصی قرار بگیره. با این سخت‌افزار مایکروسافت میخواسته PC رو به کنسول بکشه؟ باز اگه سونی همچین چیزی میگفت قابل قبول بود!

شکست یعنی Xbox Original، یعنی Wii U یعنی Dreamcast که حتی بین اینها هم Wii U و Xbox Original در عین کمتر فروختن بازیهای خیلی خوبی داشتن و ساپورت خوبی هم ازشون شد به نسبت اتفاقی که برای DC افتاد. نسل پیش نه 360 شکست خورد نه PS3 ولی Wii بیشترین فروش رو داشت. این نسل هم چه بخواید چه نخواید XB1 شکست نخورده. نه در حال ضرر دهی هست و نه بازیهاش دارن کمتر میشن و ... شما منظورت از شکست کمتر بودن فروشش در مقابل PS4 هست ولی توی هیچ صنعتی به کمتر بودن فروش یا یوزر بیس نمیگن شکست.

در مورد سایر موضوعات هم علاقه‌ای به بحث کردن ندارم.
شما شکست را توقف تولید xbox one میدونید. من شکست را 40% فروش کمتر از پلی استیشن فروش کمتر نرم افزار مولتی پلتفرم. داریم راجع به مایکروسافت و سونی حرف میزنیم نه صاایران. کسی که با اختلاف سهم بازار دستشه پیروزه و باقی شکست خوردند. البته این نظر منه. باقی موضوعات هم مشخصه. بازار کنسول روز به روز بیشتر به سمت playstation حرکت میکنه. چه بخواید چه نخواید:d

شما داری X1 رو با خودش مقایسه میکنی؟ موفقیت تعریفش مقطعی هست. 20 میلیون زمانی تحت تعریف موفقیت قرار میگیره که PS4 هم همون میزان میفروخت. احتمالا میخواین بگین X1 موفق بوده و PS4 موفق تر؟!!
در ضمن مثل اینکه فراموش کردین هدف از وارد شدن به بازار کنسول سلطه و نفوذ تو اون بخش هست. این که با 20 میلیون بکشی کنار و بعدش به PC متوسل بشی رو تحت هیچ تفکری به اسم موفقیت شناخته نمیشه. الان این 20 میلیونی هم که فروخته یک بخشش به خاطر فن‌های وفادارش باشه بخش دیگش به خاطر همین عناوینی هست که هرروز واسه PC لیست میکنه!
به PC تعهد دارن؟ چطور تو نسل قبلی که در اوج بودن به PC متعهد نبودن؟ دوست عزیز یک شرکتی تا این حد سیاست‌هاش رو تغیر نمیده مگر اینکه تحت شرایط خاصی قرار بگیره. با این سخت‌افزار مایکروسافت میخواسته PC رو به کنسول بکشه؟ باز اگه سونی همچین چیزی میگفت قابل قبول بود!

موفقیت Xbox با فروش XB1 رابطه مستقیم نداره. XB1 یا هر کنسول دیگه ای یک واسط برای فروش بازی یا نرم فزار و سرویس هستن که در این زمینه Xbox موفقیتهای زیادی داشته و داره و اختلاف درآمد کلیش هم 15-20% هست با Playstation. این به هیچ وجه اسمش شکست نیست. هدف از ورود به این بازار هم کسب حداکثر مشتری و نگه داشتنشون هست که مایکروسافت بهتر از نسل قبل خودش عمل کرده و الان هم کنار نکشیدن.

شما دبیر تحریریه هستی ولی متأسفانه حتی سعی نمیکنی لینکها و مطالبی رو که براتون میذارم رو بخونید و معلوم نیست روی چه معیاری دارید نظر میدید. یعنی اصلاً نخوندی چی نوشتم. از سال 2006 (کمتر از یکسال بعد از عرضه 360) این برنامه رو داشتن، ولی زمینش مهیا نشده. یا مقاله‎ای که لینک دادم درباره صحبتهای اسپنسر رو اصلاً نخوندید.

- - -ویرایش - - -

شما شکست را توقف تولید xbox one میدونید. من شکست را 40% فروش کمتر از پلی استیشن فروش کمتر نرم افزار مولتی پلتفرم. داریم راجع به مایکروسافت و سونی حرف میزنیم نه صاایران. کسی که با اختلاف سهم بازار دستشه پیروزه و باقی شکست خوردند. البته این نظر منه. باقی موضوعات هم مشخصه. بازار کنسول روز به روز بیشتر به سمت playstation حرکت میکنه. چه بخواید چه نخواید:d

شمایی که شکست رو 40% فروش کمتر عناوین مولتی پلتفرم میدنی این رو هم میدونی که درآمد بخش Xbox فقط 15-20% کمتر از درآمد بخش PlayStation هست؟ این رو هم میدونی که بخش زیادی از درآمد کسب شده از محل فروش سخت افزار عملاً سود چندانی نداره؟ این رو میدونی که فروش نرم افزارهای 1st Party که بیشترین سود رو دارن روی Xbox به مراتب بیشتر هست (به لطف حضور Halo، GeoW، Forza و Minecraft)؟

نه من نه خیلیهای دیگه تعریف شما از شکست رو قبول نداریم. بازار کنسول‌ها هم اگر صحبتهای اسپنسر به واقعیت تبدیل بشن (توی مصاحبه‌ها و سخنرانی‌هایی که داشته) تا 1-2 سال دیگه دیدنی میشه. چه بخواید و چه نخواید. ;)

نه من نه خیلیهای دیگه تعریف شما از شکست رو قبول نداریم. بازار کنسول‌ها هم اگر صحبتهای اسپنسر به واقعیت تبدیل بشن (توی مصاحبه‌ها و سخنرانی‌هایی که داشته) تا 1-2 سال دیگه دیدنی میشه. چه بخواید و چه نخواید. ;)
باور می کنی امیدوارم همین بشه که میگی؟ با اینکه سونی ثابت کرده بدون رقیب هم می ترکونه ولی خب وجود رقیب همیشه مفیده. سود اصلی هم در نهایت ما گیمر ها می کنیم. البته تا 1 2 سال دیگه فکر میکنم اختلاف اینقدر زیاد شده که اختلاف سود از 20% خیلی بیشتر شده. و اینکه انحصاری های ps4 هم تو راهند.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or