نسخه‌ رایگان فورتزا 6 در راه ویندوز 10

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
هفته گذشته شرکت «مایکروسافت» همایشی را شهر سن‌فرانسیسکو برای معرفی برنامه‌هایش در خصوص Xbox و ویندوز 10 برگذار کرد. همایشی که همراه بود با محدودیت چند روزه برای رسانه‌های خبری در خصوص نشر اخبار آن. البته این محدودیت تا ساعاتی دیگر به پایان می‌رسد. اما به نظر می‌رسد سایت «The Seattle Times» به اشتباه قبل از به پایان رسیدن این محدودیت‌ها اقدام به انتشار خبری در خصوص این همایش کرده‌است. در ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

awkwe5y6o6dqovhnd15l.jpg

سایت The Seattle Timesساعاتی قبل خبری را منتشر کرد که البته بالافاصله هم از روی این وبسایت حذف شد. اما کش باقی‌ مانده این سایت در گوگل همچنان باقی‌است. خبر منتشر شده نشان دهنده ادامه سیاستی است که شرکت مایکروسافت برای عناوین اخیرش در نظر گرفته‌است. عرضه عناوین انحصاری کنسول Xbox One بر روی ویندوز 10. قابل ذکر است که در متن خبر عنوان شده که تمام عناوین انحصاری کنسول Xbox One یک نسخه مخصوص به ویندوز را خواهند داشت. در بین این عناوین هم عنوان «Forza Motorsport 6: Apex» در همایش سن‌فرانسیسکو برای ویندوز 10 معرفی شد. نسخه کوچک و رایگان از فورتزا 6 که بهار امسال برای ویندوز 10 منتشر خواهد شد.
Apex قصد دارد پتانسیل موجود بر روی سخت‌افزار های جدید را در زمینه‌های بصری نشان دهد. همان کاری که نسخه کنسولی فورتزا 6 برای نشان دادن قدرت کنسول Xbox One انجام داد.

برای خواندن اخبار بیشتر در خصوص همایش سن‌فرانسیسکو با بازی‌سنتر همراه باشید.

منبع

آخرین ویرایش:
من ناراحت نیستم یه عده دیگه بازی کنن موضوع یه جا دیگس که شما و مایکروسافت نمی فهمین!! بله من و امثالهم از مایکروسافت بیشتر میفهمیم! مایکرو باید یه سری بازی انحصاری مخصوص ویندوزش بسازه یه سری واسه کنسولش .نباید بازی های انحصاری کنسولش رو برای ویندوز هم بده.نمیدونم چرا متوجه نمیشید خیلی درکش راحته ها والا!

این پست رو بخون باید طلا گرفت
http://forum.bazicenter.com/thread99438/page2/#post3971957
به نظر من که اتفاق خاصی نیافتاده انقدر ناراحتی، Quantum Break که از همون اول معلوم بود برای PC میاد و این فورزایی که برای PC دارن میدن از نظر محتوا اصلا در حد و اندازه نسخه وان نیست و من تجربه فورزا 6 به طور کامل فقط یر روی وان ممکنه، و من اصلا فکر میکنم اینو رو PC دادن که کسایی که رو PC بازی کردن و خوششون اومد برای نسخه کامل بیان وان رو بگیرن.
در هر صورت به نظر من هنوز اتفاق خاصی و عظیمی که بخواد اینجوری ناراحتت کنه هنوز نیافتاده.:d

آخرین ویرایش:
من ناراحت نیستم یه عده دیگه بازی کنن موضوع یه جا دیگس که شما و مایکروسافت نمی فهمین!! بله من و امثالهم از مایکروسافت بیشتر میفهمیم! مایکرو باید یه سری بازی انحصاری مخصوص ویندوزش بسازه یه سری واسه کنسولش .نباید بازی های انحصاری کنسولش رو برای ویندوز هم بده.نمیدونم چرا متوجه نمیشید خیلی درکش راحته ها والا!

این پست رو بخون باید طلا گرفت
http://forum.bazicenter.com/thread99438/page2/#post3971957

فرشاد جان الان زوده در مورد این قضیه صحبت کنیم یا حتی پیش بینی کنیم لاقل یک سال صبر کنیم تا چند تا بازی دست PC بازها برسه !! تا الان که همش حرفش بوده

اگه 63 تا ماشین جلوی 450 تا همونه - و تمامی بخش های رو داره همونه ! بله همونه ! اما این بیشتر به نظرم شبیه به Forza MS 6 lite plus f2p edition هست !شما از این بیشتر به عنوان یک بنچمارک میتونید استفاده کنید به نظرم .
من تصور می کنم که بعد از مدتی, بوسیله ی یه DLC, تمام اون ماشین ها و جاده ها برای نسخه ی PC هم اضافه بشه. باید منتظر موندو دید.

من تصور می کنم که بعد از مدتی, بوسیله ی یه DLC, تمام اون ماشین ها و جاده ها برای نسخه ی PC هم اضافه بشه. باید منتظر موندو دید.

اگرم بشه - البته بعیدم نیست که بشه ؟ (باتوجه به صحبت های اخیر رئیس Microsoft ) به نظرم پولی هستند اون DLC ها
20 میلیون تا الان فروش کرده. در ادامه نسل هم باز فروش میکنه و فروشش بیشتر هم میشه. مگه قرار دیگه فروش نکنه؟ الان XB1 چه در فروش و چه در تولید سرمایه و سود خیلی جلوتر از 360 هست. دیگه این رو که نمیشه کتمان کرد. در ادامه نسل هم باز فروش خودش رو داره و این صحبتها برای خیلی هایی که کنسول میخرن اهمیتی ندارن. قدرت XB1 رو با عنوان لانچ تایتلش هم میشه سنجید (RYSE) یا عنوانی مثل TR 2015 یا خود QB هم کیفیتش به مراتب بهتر از رونمایش شده یا Fable: Legends که اگر دیده باشید گرافیک بازی رو اصلاً فکر نمیکنید با یک سخت افزار ضعیف روبرو هستید. GeoW 4 هم هست و ... . همون ریسینگ هم باز قدرت کنسول رو نشون میده، چرا فکر میکنید ریسینگ نمیتونه یک سبک خوب باشه برای سنجش گرافیک و توان پردازشی؟ منم قدرت کنسول رو با این بازیها میسنجم، چون بازیهای واقعاً زیبایی هستن.

این جمله من در مورد اولین حرکت مایکروسافت به سمت کنسول بود (سال 2001)، بحث ما از سال 2006 شروع میشه و اون ویدئویی که از معرفی Live Everywhere گذاشتم و فکر میکنم هر کس این ویدئو رو ببینه به خوبی درک میکنه خاستگاه این تغییرات کجا بوده.

[video=aparat;lMWqz]http://www.aparat.com/v/lMWqz[/video]​

در مورد شکست هم باز میگم اصلآً با شما یا سایر دوستانی که چنین تفکری دارن موافق نیستم. تعریف شما از شکست فقط خلاصه شده در "کنسول سونی بیشتر از کنسول مایکروسافت فروخته" و تعریف من از موفقیت افزایش درآمد کلی و محسوس Xbox، سرعت و کیفیت سرویس دهیشون، بیشتر شدن عناوین 1st Partyـشون، اضافه شدن امکانات جدید به کنسول و ... هستن که نشون میدن یک تجارت سالم رو دارن اداره میکنن که روی پای خودش ایستاده و نه تنها ضرر نمیکنن بلکه سهم قابل توجهی از بازار رو هم (بیشتر از چیزی که نسل قبل در این برهه زمانی در اختیار داشتن) در اختیار دارن. من به این نمیگم شکست. اینها هم طبق همون بندهای 2 و 3 شما هستن منتهی نمیدونم چطوری نتیجشون میشه خیلی ضعیف.

ماست مالی و ... هم دیگه فکر نمیکنم جایی برای بحث داشته باشه. شما داری فروش بهتر XB1 نسبت به 360 و PS3 در مدت زمان مشابه رو کلاً منکر میشی و از افزایش درآمد به مراتب بیشترش هم صرف نظر میکنی. حالا شما میخوای اسم این سیاست مایکروسافت رو بذارید عقب نشینی و عدم مقابله رو در رو و ... هم مهم نیست چون اصلاً عقب نشینی‌ای در کار نیست. مایکروسافت داره از بازار کنسولها به سمت PC عقب نشینی میکنه؟ که با Steam و سلطه بی چون و چراش رو برو بشه؟ یا داره از PC به سمت پلتفرمهای موبایل اندروید و iOS عقب نشینی میکنه تا با اونها روبرو بشه؟ عقب نشینی یعنی رفتن از جایی که تهدید هست به جایی که تهدید کمتری متوجه شما باشه و مطمعن ترین جا برای Xbox در حال حاضر خود کنسولش هست، نه PC نه Windows store و نه هیچ پلتفرم دیگه‌ای.

در واقع برام جالبه که شما Uphill Battle مایکروسافت برای بردن Xbox روی پلتفرم ویندوز و Windows Store در مقابل Steam و Origin و کلی استور تحت ویندوز رو به عقب نشینی و عدم مقابله رو در رو با رقیبش در حوزه کنسولها تعبیر و تفسیر میکنی که 180 درجه با واقعیت تعارض داره، و بعد به من میگید دوست ندارم حقیقت رو ماست مالی کنم و ... . واقعاً خنده داره.

سال 2006 راجع به این نوع سرویس دهی صحبت می کرده. سال 2016 اجرا کرده؟ halo 3 reach gears 2 3 و بی شمار بازی دیگه به برنامه نویسی ماورای سیاره احتیاج داشتند که از 2006 تا 2016(بلکه بیشتر) هنوز برای pc عرضه نشدند؟ عرضه این محتوا به دایرکت ایکس 12 اکوسیستم وین 10 احتیاج داشته؟

به نظر من مایکروسافت یک کمپانی که ایده های زیادی داره. شکی نیست همه ایده دارند بالاتر از مایکروسافت هم هست. ولی نحوه پیاده شدن این ایده ها عملکرد کمپانی را نشان میدهند نه صرفا وجود ایده.
مایکروسافت جدا از مسائل مالی که خب همیشه موفق بوده اما تمرکزش از xbox بعد از 15 سال معطوف به windows شده. درسته xbox جایگاش حفظ می شه. ولی مرکز توجه مایکروسافت نیست این یک واقعیته من نمی دونم چطور انکار میکنید. اگر ایده ال گرایانه به موضوع فکر کنید عقب نشینی به چشم میاد(مورد اعتماد نبودن بازار کنسول مایکروسافت به تنهایی). واقع گرایانه هم گشترش سلطه شمام این قسمت را درست می گویید.

سال 2006 راجع به این نوع سرویس دهی صحبت می کرده. سال 2016 اجرا کرده؟ halo 3 reach gears 2 3 و بی شمار بازی دیگه به برنامه نویسی ماورای سیاره احتیاج داشتند که از 2006 تا 2016(بلکه بیشتر) هنوز برای pc عرضه نشدند؟ عرضه این محتوا به دایرکت ایکس 12 اکوسیستم وین 10 احتیاج داشته؟

به نظر من مایکروسافت یک کمپانی که ایده های زیادی داره. شکی نیست همه ایده دارند بالاتر از مایکروسافت هم هست. ولی نحوه پیاده شدن این ایده ها عملکرد کمپانی را نشان میدهند نه صرفا وجود ایده.
مایکروسافت جدا از مسائل مالی که خب همیشه موفق بوده اما تمرکزش از xbox بعد از 15 سال معطوف به windows شده. درسته xbox جایگاش حفظ می شه. ولی مرکز توجه مایکروسافت نیست این یک واقعیته من نمی دونم چطور انکار میکنید. اگر ایده ال گرایانه به موضوع فکر کنید عقب نشینی به چشم میاد(مورد اعتماد نبودن بازار کنسول مایکروسافت به تنهایی). واقع گرایانه هم گشترش سلطه شمام این قسمت را درست می گویید.
بی زحمت این "مرکز توجه" رو تعریف کن.

این ایده که بتونید از تمام اپلیکیشنها و ... روی یک سیستم عامل و یک سرویس استفاده کنید خیلی سادست. ولی اجراش بسیار سنگین و طاقت فرسا هست. مایکروسافت هم این ایده رو نتونست با اون سرعتی که فکرش رو میکرد اجرا کنه. اولاً که سخت افزار ۳۶۰ مثل سایر کنسولها با نرم افزارش گره خورده بود و مایکروسافت عملاً دیگه نمیتونست تغییرات دلخواهش رو در اون اعمال کنه (مشکلی که با XB1 بهش خاتمه دادن) و از طرف دیگه سایر پلتفرمهاش هم سیستم عامل جداگانه ای داشتن. اولین قدمشون در این مسیر پایان دادن به حمایت از WP7 بود و با WP8 و ویندوز 8 هم سعی کردن به این هدف برسن که در نهایت منجر شد به ویندوز 8.1 (که این قابلیت رو بین گوشیها و PC ایجاد کرد) که اون هم باز چون سیستم عامل 360 از قبل طراحی شده بود و امکان تغییر هم نداشت عملاً برای انجام کار مشابه روی کنسول جوابگو نبود.

XB1 رو اما اول با ویندوز ۸ عرضه کردن(سال ۲۰۱۳) اما در ادامه با تکمیلتر شدن W10 همه ی سیستم عاملها رو به صورت مشترک تولید و عرضه کردن و خود XB1 هم الان کرنل W10 داره. یعنی از الان به بعد هسته اصلی W10 برای تمام دیوایسهای ویندوزی همزمان ارتقا پیدا میکنه و مایکروسافت هم ایده اش رو عملی کرده یا بهتره بگیم داره عملی میکنه. این ایده اجراش خیلی سنگینه و حتی اپل و گوگل هم هنوز به این سمت نرفتن.

فرای تمام این صحبتها هم من فکر میکنم که نوع اجرایی کردن این سیاست و بکارگیری این امکانات هم خیلی مهمه. اگر با همین روش فعلی بخوان پیش برن و از کاربرها و مصرف کننده ها بازخورد بگیرن و درست انتخاب کنن قطعاً موفق میشن و اگر کاری غیر از این بکنن دیگه نمیشه با اطمینان نظر داد. اما در مورد کنسول و اهمیتش هم باز فکر میکنم که میتونن مدلی رو ارائه بدن که مورد پسند خیلی ها قرار بگیره و نه تنها کنسول گیمینک رو تضعیف نکنن بلکه گسترشش هم بدن که دور از ذهن هم نیست. یه ایده هایی توی ذهنم هست که فکر میکنم طبق همونها هم برن جلو (از شواهد و قرائن) ولی مناسب فضای فعلی این تاپیک و سایت نیستن.

یه مطلب کلی هم بگم. اونم اینه که من از سال ۲۰۱۳ و معرفی سیستم عامل XB1 داشتم به همچین روزهایی هم فکر میکردم (برای کنسول و قابلیت بکوارد و فوروارد کامپتیبیلیتی) و توی خیلی از پستهام هم در باره اینجور مسائل حرف زدم (یه جاهایش هم برداشتم غلط بوده از یسری تعاریف و تکنولوژی ها و ... که یسری دوستان راهنمایی کردن) ولی الان و بطور کلی خیلی از چیزهایی که بهشون فکر میکردم و راجبشون بحث میکردم رنگ و بوی واقعی تری به خودشون گرفتن. البته فقط من نبودم و مبحث جالبی بود که مثلاً تو سایت Beyond3D هم راجبش بحث میشد. این یعنی وقتی من مصرف کننده با سطح اطلاعات نه چندان بالا تونستم یک همچین افقی رو در تغییر و تحولات دنیای گیمینگ و محصولات مایکروسافت ببینم پس قاعدتاً میشه انتظار داشت که خود اونها خیلی زودتر از این چنین افقی رو برای خودشون متصور شده باشن. پس میشه امیدوار بود که درست عمل کنن (چه در خصوص حمایت از کنسولهای Xbox و چه در زمینه مدیریت منابعشون و ...).

آخرین ویرایش:
این ایده که بتونید از تمام اپلیکیشنها و ... روی یک سیستم عامل و یک سرویس استفاده کنید خیلی سادست. ولی اجراش بسیار سنگین و طاقت فرسا هست. مایکروسافت هم این ایده رو نتونست با اون سرعتی که فکرش رو میکرد اجرا کنه. اولاً که سخت افزار ۳۶۰ مثل سایر کنسولها با نرم افزارش گره خورده بود و مایکروسافت عملاً دیگه نمیتونست تغییرات دلخواهش رو در اون اعمال کنه (مشکلی که با XB1 بهش خاتمه دادن) و از طرف دیگه سایر پلتفرمهاش هم سیستم عامل جداگانه ای داشتن. اولین قدمشون در این مسیر پایان دادن به حمایت از WP7 بود و با WP8 و ویندوز 8 هم سعی کردن به این هدف برسن که در نهایت منجر شد به ویندوز 8.1 (که این قابلیت رو بین گوشیها و PC ایجاد کرد) که اون هم باز چون سیستم عامل 360 از قبل طراحی شده بود و امکان تغییر هم نداشت عملاً برای انجام کار مشابه روی کنسول جوابگو نبود.

XB1 رو اما اول با ویندوز ۸ عرضه کردن(سال ۲۰۱۳) اما در ادامه با تکمیلتر شدن W10 همه ی سیستم عاملها رو به صورت مشترک تولید و عرضه کردن و خود XB1 هم الان کرنل W10 داره. یعنی از الان به بعد هسته اصلی W10 برای تمام دیوایسهای ویندوزی همزمان ارتقا پیدا میکنه و مایکروسافت هم ایده اش رو عملی کرده یا بهتره بگیم داره عملی میکنه. این ایده اجراش خیلی سنگینه و حتی اپل و گوگل هم هنوز به این سمت نرفتن.

فرای تمام این صحبتها هم من فکر میکنم که نوع اجرایی کردن این سیاست و بکارگیری این امکانات هم خیلی مهمه. اگر با همین روش فعلی بخوان پیش برن و از کاربرها و مصرف کننده ها بازخورد بگیرن و درست انتخاب کنن قطعاً موفق میشن و اگر کاری غیر از این بکنن دیگه نمیشه با اطمینان نظر داد. اما در مورد کنسول و اهمیتش هم باز فکر میکنم که میتونن مدلی رو ارائه بدن که مورد پسند خیلی ها قرار بگیره و نه تنها کنسول گیمینک رو تضعیف نکنن بلکه گسترشش هم بدن که دور از ذهن هم نیست. یه ایده هایی توی ذهنم هست که فکر میکنم طبق همونها هم برن جلو (از شواهد و قرائن) ولی مناسب فضای فعلی این تاپیک و سایت نیستن.

یه مطلب کلی هم بگم. اونم اینه که من از سال ۲۰۱۳ و معرفی سیستم عامل XB1 داشتم به همچین روزهایی هم فکر میکردم (برای کنسول و قابلیت بکوارد و فوروارد کامپتیبیلیتی) و توی خیلی از پستهام هم در باره اینجور مسائل حرف زدم (یه جاهایش هم برداشتم غلط بوده از یسری تعاریف و تکنولوژی ها و ... که یسری دوستان راهنمایی کردن) ولی الان و بطور کلی خیلی از چیزهایی که بهشون فکر میکردم و راجبشون بحث میکردم رنگ و بوی واقعی تری به خودشون گرفتن. البته فقط من نبودم و مبحث جالبی بود که مثلاً تو سایت Beyond3D هم راجبش بحث میشد. این یعنی وقتی من مصرف کننده با سطح اطلاعات نه چندان بالا تونستم یک همچین افقی رو در تغییر و تحولات دنیای گیمینگ و محصولات مایکروسافت ببینم پس قاعدتاً میشه انتظار داشت که خود اونها خیلی زودتر از این چنین افقی رو برای خودشون متصور شده باشن. پس میشه امیدوار بود که درست عمل کنن (چه در خصوص حمایت از کنسولهای Xbox و چه در زمینه مدیریت منابعشون و ...).
نتیجه گیری من از صحبت هاتون که ظاهرا بر اساس صحبت های مایکروسافت هست اینه که مایکروسافت بسیار رو این قضیه حساس بوده و صرفا خواسته حرف خودش ایده خودش اجرا شه. در حالی که می تونست خیلی زود تر از این ها بازی های 360 را بر روی pc منتشر کنه. هر وقت هم استور یکپارچه مثل چیزی که از این به بعد قرار ببینیم به وجود اومد تمام محتوا هارو به سیستم جدید منتقل کنه.
نیازی نبود مایکروسافت صبر کنه تا وین 10 تمام این تغییرات را به عهده بگیره. وین 10 از نظر ارتقا کاربری (اکوسیستم و باقی مسائل) کار خودشو کرده تو این شکی نیست. در واقع مایکروسافت یکپارچه شدن محتوا هاش خصوصا گیم را جز مزیت های خاص وین 10 معرفی می کنه. در عمل همینطوره. ولی وین 7 هم قدرت ارائه این محتوا به کاربران را داشته که استفاده نشده.
این سیاست مایکروسافت بوده. در واقع اس پیک را نگه داشته بود(گیم های مولتی پلتفرم مایکروسافت)
تمام این مسائل به کنار. یوزر. راجع به کمپانی مثل مایکروسافت اصولا ایده ال گرایانه فکر می کنه البته این نشان دهنده بزرگی مایکروسافت و رقیب هاش. همین یوزر هم مولتی شدن بازی های مایکروسافت را نتیجه سیاست هاش می بینه نه حمایت از pc gaming.
برای من فرقی نمی کنه:d من اگر بخوام بازی مایکروسافت را تجربه کنم کنسول را انتخاب خواهم کرد چون کلا انتخابم برای بازی کنسوله فقط امیدوارم قضیه تغییر سخت افزاری کنسول اتفاق نیفته. من ترجیح میدم یک کنسول بخرم برای یک نسل تا هر سال کنسول جدید. پس کار pc برای من گیمر چیه که کنسول جاشو بگیره؟ کنسول باید کنسول بمونه. این اتفاق تیر خلاص به سمت xbox console به نظر من.

بی زحمت این "
مرکز توجه" رو تعریف کن.
یعنی برای من علاقه مند به هیلو و باقی بازی های مایکروسافت انتخاب دومی به اسم ویندوز به وجود اورده(باید انتخاب اول می بود).

نتیجه گیری من از صحبت هاتون که ظاهرا بر اساس صحبت های مایکروسافت هست اینه که مایکروسافت بسیار رو این قضیه حساس بوده و صرفا خواسته حرف خودش ایده خودش اجرا شه. در حالی که می تونست خیلی زود تر از این ها بازی های 360 را بر روی pc منتشر کنه. هر وقت هم استور یکپارچه مثل چیزی که از این به بعد قرار ببینیم به وجود اومد تمام محتوا هارو به سیستم جدید منتقل کنه.
نیازی نبود مایکروسافت صبر کنه تا وین 10 تمام این تغییرات را به عهده بگیره. وین 10 از نظر ارتقا کاربری (اکوسیستم و باقی مسائل) کار خودشو کرده تو این شکی نیست. در واقع مایکروسافت یکپارچه شدن محتوا هاش خصوصا گیم را جز مزیت های خاص وین 10 معرفی می کنه. در عمل همینطوره. ولی وین 7 هم قدرت ارائه این محتوا به کاربران را داشته که استفاده نشده.
این سیاست مایکروسافت بوده. در واقع اس پیک را نگه داشته بود(گیم های مولتی پلتفرم مایکروسافت)
تمام این مسائل به کنار. یوزر. راجع به کمپانی مثل مایکروسافت اصولا ایده ال گرایانه فکر می کنه البته این نشان دهنده بزرگی مایکروسافت و رقیب هاش. همین یوزر هم مولتی شدن بازی های مایکروسافت را نتیجه سیاست هاش می بینه نه حمایت از pc gaming.
برای من فرقی نمی کنه:d من اگر بخوام بازی مایکروسافت را تجربه کنم کنسول را انتخاب خواهم کرد چون کلا انتخابم برای بازی کنسوله فقط امیدوارم قضیه تغییر سخت افزاری کنسول اتفاق نیفته. من ترجیح میدم یک کنسول بخرم برای یک نسل تا هر سال کنسول جدید. پس کار pc برای من گیمر چیه که کنسول جاشو بگیره؟ کنسول باید کنسول بمونه. این اتفاق تیر خلاص به سمت xbox console به نظر من.

یعنی برای من علاقه مند به هیلو و باقی بازی های مایکروسافت انتخاب دومی به اسم ویندوز به وجود اورده(باید انتخاب اول می بود).

خب این کاری که شما میگی رو انجام دادن ولی با GFWL که در واقع یک تیم جدا از Xbox بود و با استفاده از Xbox Live هم یسری از این قابلیتها رو عملی کردن ولی باز هم لایو ویندوز با لایو کنسول فرق داشت که البته به موفقیت هم نرسید. در کل این تغییرات و تحولات ادامه دار بودن. صرفاً تکنولوژی ها نبودن که تغییر کردن، خود جو سازمانی و روابط درون سازمانی مایکروسافت هم دچار تغییرات و تحولات اساسی شدن. قبلاً خود بخشهای داخلی مایکروسافت هم با هم رقابت میکردن و مثل الان نبود که همشون با هم و روی یک چیز مشترک کار کنن.

یعنی اون ایده بوده ولی خود همون ایده هم در طول این سالها دچار تغییر و تحول شده و یسری قسمتها احتمالاً بهش اضافه شدن یا اهمیت بیشتری پیدا کردن. مثلاً این بحث استور مشترک و ... یه چیز جدید بود که بهش اضافه شد. یا اینکه الان مایکروسافت حتی IoT رو هم تحت پوشش W10 آورده و ... همه چیزهای جدیدی هستن که به این استراتژی اضافه شدن.

من صحبتم این بود که مایکروسافت از چندین سال پیش چنین ایده ای رو در سر داشته و حتی با بازی شدوران سعی کردن بازی مشترک بین کنسول و PC رو جا بندازن ولی خب بخاطر یسری مسائل از جمله برتری موس و کیبرد و ... شکست خوردن. ولی الان همون ایده رو دارن پیاده میکنن (کردن) و مثلاً آخر همین ماه کسی بخواد یه بازی مثل KI رو روی ویندوز 10 تهیه کنه خیلی راحت میتونه با اونهایی که رو کنسول بازی میکنن چت صوتی داشته باشه، توی یه پارتی باشه، ببینه دارن چه کارهایی میکنن یا اچیومنت بگیره و از قابلیت کراس بایو کراس پلی استفاده کنه و ... و زیبایی کار هم اینه که همه اینها یونیورسال هستن. یعنی همه بازیهایی که روی وین ۱۰عرضه میشن میتونن با کیفیت یکسان و بدون کار زیادی از همچین قابلیتهایی استفاده کنن. شما این رو مقایسه کن با سرویس بخصوصی که کپکام برای SF درست کرده. یعنی خیلی از اون چیزهایی که توی اون ویدئوی شال ۲۰۰۶ وعدش رو داده بودن.

مایکروسافت داره یه مسیری رو برای خودش درست میکنه و زمانی میرسه که سونی متوجه میشه چقدر عقب افتاده!

نمونش درمورد Surface Pro , Surface Bood بود که مایکروسافت مسیری رو رفت که الان سیستم های هیبریدی داره جای تبلت هارو میگیره و ویندوز هم روی این دستگاه ها حکم رانی میکنه!

گسترش و موفقیت آینده مایکروسافت غیر قابل انکار هست و هر روز داره موفقیت های بیشتری کسب میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or