فرشاد اگه خودت اکانتت اروپاست یا بچه ها دوستان کسی خواست بگو این اکانتو ارزونتر بدیم بهش...
مال منم اکانتم ایالات متحده و بی نظیر آمریکاست:d
فرشاد اگه خودت اکانتت اروپاست یا بچه ها دوستان کسی خواست بگو این اکانتو ارزونتر بدیم بهش...
سلام
اگر تمام موارد ذکر شده رو رعایت کنیم. امکانش هست تا برای xbox360 هم از این روش استفاده کنیم؟ . من با استفاده از روش اول برای ویندوزفون ۸ بدون هیچ مشکلی اپلیکیشن خریداری کردم.
با تشکر
سلام
اگر تمام موارد ذکر شده رو رعایت کنیم. امکانش هست تا برای xbox360 هم از این روش استفاده کنیم؟ . من با استفاده از روش اول برای ویندوزفون ۸ بدون هیچ مشکلی اپلیکیشن خریداری کردم.
با تشکر
خرید بازی با خرید dlc فرق داره iqمن ghosts 42gig. بدون هیچv-p-n* با pc خرید و دانلود کردم در کنسولعماد *** شیر کردن به کنسول کار نهایت 5 دقیقست . ویندوزفون 8 میتونی از خود استور ویندوزفون بخری من به تازگی Reyman رو با خود گوشی خریدم
یعنی با پی سی بدون اینکه قند شکن روشن کنی خرید کردی از سایت ایکس باکس؟خرید بازی با خرید dlc فرق داره iqمن ghosts 42gig. بدون هیچv-p-n* با pc خرید و دانلود کردم در کنسول
یعنی با پی سی بدون اینکه قند شکن روشن کنی خرید کردی از سایت ایکس باکس؟
اینطور که تو پست اول خوندم برا خرید از سایت روی پی سی هم باید قند شکن مطابق با اکانت فعال باشهبازی رو از خود سایت Xbox.com میشه خرید و دانلودش کرد
بله بدون هیچ مشکلیاینطور که تو پست اول خوندم برا خرید از سایت روی پی سی هم باید قند شکن مطابق با اکانت فعال باشه
تو با آی پی ایران خریدتو انجام دادی یعنی؟
سلامبا سلام خدمت دوستان..یه سوال داشتم لطفا هر کس مطمعن هست جواب بده ممنون میشم...من الان پروفایلم روی 360 آمریکا هست و میخوام xbox one ریجن 1 بخرم..حالا من اگر بازی ریجن 2 بخرم واسه دانلود DLC ها به مشکل بر نمیخورم از اونجایی که پروفایلم آمریکاست ولی بازیم ریجن 2 اروپا!!؟؟ خودم با توجه به تجربه ای که دارم فکر کنم مشکلی نداشته باشه ولی 100 درصد مطمعن نیستم..ممنون میشم پاسخ بدین!
سلام
نه مشکلی نخواهی داشت
از این بابت وان مثله 4 نیست