فرشاد گل وقتي ٣٦٠ داشتم و قبل از خريد وان ميخواستم خريد كنم ميگفت change your pay bill و خلاصه منو به يه سايت ديگه ارجاع ميداد.اين جطور؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
يعني الان بهترين راه خريد استفاده از سايته ايكس باكسه؟
بله فرقی ندارهاین روش برای xbox 360 هم جواب میده؟؟
اگه نت نامحدود داشته باشید به نظرم خیلی بهتر از اینه که آدم بره بازی ها رو بخره تازه یه سری از بازی ها رو خیلی از فروشگاه ها نمیارن که راحت میشه از لایو دانلود کرددوستان كسي جواب منو نداد دانلود كردن كه نمي صرفه چرا عده اي بازي هارو دانلود مي كنند
نه بازیهای رایگان کردیت کارت نمیخوانسلام.
واسه دانلود بازی های رایگان هم نیاز به کردیت کارت هست؟؟؟
امروز خواستم بازی جدید که واسه کاربران گلد هست رو دان کنم که پیغام داد نیاز به کارت هست!!!!
عجیبه!!!!نه بازیهای رایگان کردیت کارت نمیخوان
عجیبه!!!!
شما خودت امتحان کردی؟؟؟دانلود بازی جدید منظورمه؟؟؟(Guacamelee! Super Turbo Championship Edition)
من که تا حالا به چنین مشکلی برنخوردمعجیبه!!!!
شما خودت امتحان کردی؟؟؟دانلود بازی جدید منظورمه؟؟؟(Guacamelee! Super Turbo Championship Edition)
طبق آموزشی که درج شد انجام بدید اینجا با مشکلی مواجه نخواهید شد.
- - -ویرایش - - -
بله بهترین و راحت ترینه.دقیقا 2 دقیقه هم طول نمیکشه.من دو روز پیش بازم خرید کردم این بار بازی outlast
داش احتیاجی نیست که حتما آی پی آمریکا باشه.یه چیزی باشه که آی پی همه جا رو نشون بده بغیر از ایرانسلام ببخشید قندشکن مخصوص آمریکا رو از کجا بگیرم؟
مهندس من!من وقتي با ٣٦٠ از سايت خريد مي كردم ميگفت payment رو عوض كن كه..چطوري مي فرماييد راحته خريد از سايت؟