Industries 343
کاربر سایت
دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد.... کلا یه کد 20 $هم خریده بود از خود کنسول reedem نمیشد ارور میداد با *** از سایت ریدیم کردم شد ولی نمیزاره خرید کنه مشکل از چیه ؟چون ادرسی که برا خودم وارد کرده بودم برا دوستم هم زدم ولی پروفایلمو رو کنسول ایشون دانلود کردم و یک دی ال سی خریدم ممکنه مشکل از پروفایل این دوستم باشه؟ بعدخودمم این هفته وان میگیرم :dبه نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون
دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد.... کلا یه کد 20 $هم خریده بود از خود کنسول reedem نمیشد ارور میداد با *** از سایت ریدیم کردم شد ولی نمیزاره خرید کنه مشکل از چیه ؟چون ادرسی که برا خودم وارد کرده بودم برا دوستم هم زدم ولی پروفایلمو رو کنسول ایشون دانلود کردم و یک دی ال سی خریدم ممکنه مشکل از پروفایل این دوستم باشه؟ بعدخودمم این هفته وان میگیرم :dبه نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون
تو سایت واسه خرید DLC و Season Pass جایی نداره ؟؟؟ واسه Killer Instincs یا Season Pass تایتان هر چی گشتم چیزی نداشت..
مرسی ولی این واسه 360...... ظاهرا هنوز قسمتی تو سایت برای خرید DLC . Season Pas
وان مثل 360 برا خرید ار سایت Credit Card نمیخواد ؟
چون الان برا 360 میخواد و نمیشه از سایت خرید کرد
ایول دمت گرم اینو نمیدونستم.ممنون بابت آموزش فرشاد جان،
یه نکته رو هم من بگم که موقع ساخت اکانت آدرستون رو Seattle ایالت واشنگتون بدید و یا یه آدرس تو ایالت Alaska بدید دیگه اون مالیات هم بهتون تعلق نمیگیره !
به نطرتون من الان وان بگيرم يا نه سال دوم دبيرستانو تموم كردم همه هم ميگن از سال سوم بايد عين چى بخونى با اين حساب اگه بگيرم فقط واسه ٣ ماه اين تابستون به دردم ميخوره حالا به نظرتون بگيرم يا نه؟؟ لطفا راهنمايى كنيد بدجور دو دلم
Sent from my iPhone using Tapatalk