نحوه خرید از Xbox live ( مخصوص Xbox one )

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد....
کلا یه کد 20 $هم خریده بود از خود کنسول reedem نمیشد ارور میداد با *** از سایت ریدیم کردم شد ولی نمیزاره خرید کنه مشکل از چیه ؟چون ادرسی که برا خودم وارد کرده بودم برا دوستم هم زدم ولی پروفایلمو رو کنسول ایشون دانلود کردم و یک دی ال سی خریدم ممکنه مشکل از پروفایل این دوستم باشه؟ بعد
خودمم این هفته وان میگیرم
;) :d
به نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون

دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد....
کلا یه کد 20 $هم خریده بود از خود کنسول reedem نمیشد ارور میداد با *** از سایت ریدیم کردم شد ولی نمیزاره خرید کنه مشکل از چیه ؟چون ادرسی که برا خودم وارد کرده بودم برا دوستم هم زدم ولی پروفایلمو رو کنسول ایشون دانلود کردم و یک دی ال سی خریدم ممکنه مشکل از پروفایل این دوستم باشه؟ بعد
به نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون

اول اینکه حتما Titanfall بخر و در خریدش شک نکن.بسیار بازی ارزشمندی هست.
برای خرید از لایو در پست اول آموزش گام به گام نوشته شده و در صورتی که V-pn شما با IP کشور اکانت لایو یکی باشد بدون هیچ مشکلی می توانید خرید کنید.در صورتی که Vp-n شما با کشور اکانت شما همسان است و باز هم نمی توانید طبق آموزش خرید کنید با چه پیغامی مواجه می شوید؟اعلام کنید تا راهنمایی شود.حدس من این است که Vp-n شما با اکانت لایو همسان نیست.

داداش اگه نت خوبی داره بخرش اگه نه ولش کنی بهتره اما در کل از تمامی بازی هایی که برای نسل هشتم اومده به نظر بنده ارزش بیشتری داره

ممنون بابت آموزش فرشاد جان،

یه نکته رو هم من بگم که موقع ساخت اکانت آدرستون رو Seattle ایالت واشنگتون بدید و یا یه آدرس تو ایالت Alaska بدید دیگه اون مالیات هم بهتون تعلق نمیگیره !
ایول دمت گرم اینو نمیدونستم.

سلام دوستان
چند جای مطمئن برای خرید گیفت کارت جهت خرید در لایو معرفی کنید.
ممنون
--------
یک سوال : آیا برای اکانت UK میشه از گیفت کارتهای اروپا هم استفاده کرد ؟؟؟

آخرین ویرایش:
به نطرتون من الان وان بگيرم يا نه سال دوم دبيرستانو تموم كردم همه هم ميگن از سال سوم بايد عين چى بخونى با اين حساب اگه بگيرم فقط واسه ٣ ماه اين تابستون به دردم ميخوره حالا به نظرتون بگيرم يا نه؟؟ لطفا راهنمايى كنيد بدجور دو دلم

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
به نطرتون من الان وان بگيرم يا نه سال دوم دبيرستانو تموم كردم همه هم ميگن از سال سوم بايد عين چى بخونى با اين حساب اگه بگيرم فقط واسه ٣ ماه اين تابستون به دردم ميخوره حالا به نظرتون بگيرم يا نه؟؟ لطفا راهنمايى كنيد بدجور دو دلم

Sent from my iPhone using Tapatalk

درصد زیادیش به خودت بستگی داره که چقدر درس برات مهم باشه یکی مثل من که الان سوم رو دارم تموم میکنم از دوم راهنمایی 360داشتم ولی دوم دبیرستان که شد اول مهر فروختمش الانم 1سال دیگه میخونم بعد از کنکور با خیال راحت میخرم و بازی میکنم.به نظر من تو هم همینکارو بکن تا یکی دو سال دیگه خیلی تغییرات مثبت هم ممکنه اتفاق بیوفته

فرشاد گل وقتي ٣٦٠ داشتم و قبل از خريد وان ميخواستم خريد كنم ميگفت change your pay bill و خلاصه منو به يه سايت ديگه ارجاع ميداد.اين جطور؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

هنوز هم مشکل تحریم هست :)) اخه گیمرها چه گناهی کردن خرج کنن پول بیشتر میره جیب مایکروسافت :))من درایوم مشکل داره کلا دیسک رو نیمخونه...پسش هم بدم کلی ضرر دادم... فکر کن میخوام Ghosts رو دانلود کنم با 42 gig...شدنی هستش؟:-b
من همین الان دارم halo رو دانلود میکنم که Gold مجانیه

برای من سواله..تعیین نوع اکانت یعنی us یا uk همونجایی بود که 6 کشور وجود داشت؟ ونزوئلا-استرالیا-ایرلند-انگلیس و امریکا

2a69afb99d451ecd1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or