خب اونا تو استور 360 هست باید ویزا کارت روی اکانتت داشته باشی بخوای اونجا خرید کنی
یعنی بخرمشون میتونم رو وان دان کنم؟
با اینکه تو قسمت 360 هستن؟
خب اونا تو استور 360 هست باید ویزا کارت روی اکانتت داشته باشی بخوای اونجا خرید کنی
اره دیگه اینا قابلیت اجرا روی وان رو دارن حتی شماره 3 پچ 4k هم براش امده واسه کنسول وان ایکس ولی برای خریدشون باید کریدیت کارت حقیقی روی اکانت ست شده باشهیعنی بخرمشون میتونم رو وان دان کنم؟
با اینکه تو قسمت 360 هستن؟
سلام عزیز از پشتیبانی کمک بگیر، اونا برات انجامش میدندوستان من قصد خرید بازی های بکواد رو دارم و میخوام رو وان دانلود کنم.
با چیزشکن حساب و شارژ کردم ولی میرم واسه خرید یه صفحه میاد و ازم مشخصات کردیت کارت میخواد!
راه حلش چیه؟
ممنون.
برای 360 هست؟اگه اره نمیشه حتی اگه به پشتیبان بگی فقط باید ویزا کارت یا پی پل داشته باشی روی اکانت یا با خود کنسول 360 بخریاقا من اکانتو شارژ کردم الان می خوام بازی کال اف ۶ رو بگیرم چجور باید به پشتیبان مایکروسافت بگم برام بگیرتش ؟
اها حیف شدبرای 360 هست؟اگه اره نمیشه حتی اگه به پشتیبان بگی فقط باید ویزا کارت یا پی پل داشته باشی روی اکانت یا با خود کنسول 360 بخری
البته الان ریمسترش تایید شده فردا میاد 25 دلاره فکر کنم.اونا رو میشه خودت بگیریاها حیف شد
بازیای این نسل چی میشه اونو خودم بگیرم یا باید از پشتیبان بخام برام بگیره ؟
بازی های one و بدون مشکل میشه گرفت.اها حیف شد
بازیای این نسل چی میشه اونو خودم بگیرم یا باید از پشتیبان بخام برام بگیره ؟