نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
احتمالا دو ورژن ای کینکت عرضه بشه که نسخه دوم کامتر و دارای یه موتور برای گردش هست. به قیمت 189$.
به نظرم مزخرفترين كاري كه ميتونه بكنه همينه!
همينطوري من شك دارم با اين اسم و معرفي و نمايش بازيهاش(واي چه لگي)!موفق بشه!حالا ديگه اگه 2 تا بشه كه هيچي!

چهار ساعته از دو صفحه قبل بچه ها دارن معنیشو میگن باز میپرسین معنی خاصی نداره؟ زحمت میشه اگه چند صفحه قبل رو بخونی؟
ببخشید فردین جان غلط کردم.:smile: حسش نبود خب...:biggrin1:
باو نگو اینطوری زشته بخدا.
خُ یه بار صفحات قبل رو نخوندم همش، زدی ترکوندیمون!:دی

آخرین ویرایش:
به نظرم مزخرفترين كاري كه ميتونه بكنه همينه!
همينطوري من شك دارم با اين اسم و معرفي و نمايش بازيهاش(واي چه لگي)!موفق بشه!حالا ديگه اگه 2 تا بشه كه هيچي!
مطمئنی ویدئوی آخری رو دیدی که با قاطعیت میگی؟ قبلا هم گفتم لگش فوق العاده کم شده تا جایی که اصلا به چشم نمیاد. در حد 1 یا 2 صدم ثانیه.

ببخشید فردین جان غلط کردم.:smile: حسش نبود خب...:biggrin1:
باو نگو اینطوری زشته بخدا.

دقیقآ کدومش غیر ممکن بود رامین ؟!
یادتون نیست قبل از این ویدیو ها همه میگفتن امکان نداره که بدون تاخیر این چیزا کار کنه یا بشه این حرکات رو انجام داد؟گیر قبلی تاخیر بود که تاخیر هم دیکه اون قدر کم شده اصلا نمیشه متوجهش شد.نوبت بامبول جدیده.

كنفرانس رو خودم نديدم آخرين ويدئو براي 1 ماه پيش بوده اما همينطوري توي GS و سايتهاي ديگه ميگردمموج انتقادات بيشتر بود!تا قبل از كنفرانس!
آخه دقت كن يك دستگاهخ با حداقل قيمت 120 دلار كه اين بازيهاي ساده رو(از لحاظ گرافيكي)اينطور لگ بده چطور ميشه باهخاش يك بازي جدي ساخت(اگرم قرار نباشه يك بازي جدي بسازند و همون ك‍ژال ها مورد هدف باشند باز بيان 2 ورژن از دستگاه توئليد كنند به نظرم خيلي دود دستگي ميفته چون تفاوت ميكنه اون موقع نحوه بازيهاي روي هر كدوم!الان قيمتش بالاست و تنها 6 تا بازي (احتمالا در هنگام لانچ)براش رونمايي شده كه همگي تقليد بازي هاي ساده Wii هستند (به نظرم به اونها هم اصلا نميرسند)پس به نظرم 2 ور‍ن كار عقلاني نيست!

مطمئنی ویدئوی آخری رو دیدی که با قاطعیت میگی؟ قبلا هم گفتم لگش فوق العاده کم شده تا جایی که اصلا به چشم نمیاد. در حد 1 یا 2 صدم ثانیه.

تو ویدیوی تبلیغاتی که خود مایکروسافت درست اصولاً نباید هم لگ ببینی، وقتی میشه قضاوت کرد که سایت های معتبر دستگاه رو تست کنن و نتیجش رو بگن.

اون ویدیو تبلیغ هم آخر خنده بود :دی

فردین این برای خود مایکروسافته یا دست سازه ؟!!! ترکیدیم بابا !

03379IMMnatalasdkasd.JPG

قیافه ـرو !!!

مال خود مایکرو ـه :دی کل خونه واده رو جمع کرده بودم نگاه کنن همه با هم وسط اتاق ولو شدن از خنده :laughing:

تو ویدیوی تبلیغاتی که خود مایکروسافت درست اصولاً نباید هم لگ ببینی، وقتی میشه قضاوت کرد که سایت های معتبر دستگاه رو تست کنن و نتیجش رو بگن.
کیوان ویدئو های زیادی روی نت اومده که هموشن ریل تایمن :دی یعنی تبلیغاتی نیستن. اونا رو ببین. لگش در حد 1-2 صدم ثانیه است. آدم های معمولی دارن تست میکنن.

یادتون نیست قبل از این ویدیو ها همه میگفتن امکان نداره که بدون تاخیر این چیزا کار کنه یا بشه این حرکات رو انجام داد؟گیر قبلی تاخیر بود که تاخیر هم دیکه اون قدر کم شده اصلا نمیشه متوجهش شد.نوبت بامبول جدیده.
بدون تآخیر که هنوز هم نیست و احتمالآ هیچ وقت هم نمیشه ! البته من هنوز اون ویدئو رو ندیدم و فقط ویدئوی خنده دار تبلیغی رو دیدم :دی

ولی بازی مثل Star wars رو فکر نمیکنم مخاطبش کژوال ها باشند
اتفاقآ اون هم برای کژوال هاست ! سبک طراحیش همون سبک انیمیشن هاش (Clone Wars) هست و گیم پلیش هم اگه اشتباه نکنم ریلی هست ! یعنی کاراکتر خودش جلو میره و ما باید دستمون رو تکون بدیم که شمشیر بزنه :دی

کلآ چیز خاصی نشون ندادن که برای غیر کژوال ها باشه. بازیهای نمایش داده شده یا بچگونه بوده (مثل بازی Disney و Star Wars و...) یا برای سالمندان ! (مثل یوگا :دی) ولی احتمالآ امشب توی کنفرانس بقیه بازیهای حداقل کمی حرفه ای تر رو نشون بدن.

الان یه سوال ذهن منو درگیر کرده :دی یعنی امشب تو کنفرانس ماکروسافت هیچ خبری از Kinect و بازی هاش نخواهد بود ؟
به نظر من که امشب بیشتر روی بازیهای معروفی که Kinect زده شدن تآکید میکنه ! مثل همون Fable III یا بازی جدید Rare !

آخرین ویرایش:
یه ویدئو در یوتوپ اومده که تمام همون بازی ها رو نشون میده- جا نگاه کنید،خیلی باحاله:دی:love:
http://www.youtube.com/watch?v=JOKCjFyDTq8&feature=player_embedded

- فایل رو اگه تو نستم اپلود میکنم

اپلودش کردم تو پرشین گیگ FLV هست و 6.5 مگ
http://reza98.persiangig.com/YouTube - Microsoft Kinect - Lifestyle Video - Xbox360.rar

احتمالا نوب بوده:دی
Delay خصوصا تو پرشهای دو با مانع خیلی تابلو بود که! حرکات کاراکتر بازی تو قسمت رقص هم هیچ ربطی به حرکات دختر کوچیکه نداره با دقت ببینید !:(
به هر حال تا چند ساعت آینده همه چی مشخص میشه، ایشالا که اینطوری نباشه.

در باره ی X360 Slim
من حاضرم بزارنش تو یه جعبه و دورش نوار چسب بپیچن , ولی کنسول صدا نده و 3 چراغ نشه...:دی واقعا اگه صدای فن کم شده باشه و 3 چراغ هم صفر شده باشه ( Jasper درصد رو آورد پایین ) کسی دیگه به قیافش نگاه نمیکنه...:دی هر چند این عکس به نظرم قشنگ نبود.

درباره ی Kinect
خب خدا رو شکر...!شد...!!
من یه سر برم از اون تاپیکی که بحث استودیو های فیلم سازی اومده بود وسط نقل قول بیارم اینجا...:) لگ خیلی خیلی کمه!این ویدئو رو دیدم واقعا بهش امیدوار شدم.از لحاظ ظاهری هم قشنگ تر از اونی که پارسال نمایش داده شد.تو این چند تا بازی که از دیشب ویدئو هاش دراومده مشکل گره خوردن آواتار ها به چشم نمیخوره.
بی صبرانه منتظر مولینیو هستم تا ببینم وعده های دیگشون درباره ی Kinect درست در میاد یا نه.مایلو و کیت ببینیم امشب چیکار میکنه...:دی باز خورد ها هم خوب بوده.غیر اون عده از هاردکور گیمر ها که همیشه از اینجور دستگاه ها ناراضین خبرنگار ها و بازدید کننده ها راضی هستن.

واقعا حرفی برای گفتن نزاشتی!!!!

اون دو ورژن رو هم مثل xBOX arcde و Elite هست!اون موتور پایه گردون داره و احتمال زیاد رنگش مشکیه (شاید یه بازی هم روش بدن)ولی اون یکی حتما طرحش سفید رنگش و پایه ثابت هست-

البته هنوز تایید نشده که دوتا ورژن هست!کی برای شما تایید کرده؟
كسي تاييد نكرده من دارم روي شايعه ميگم كه چنين كاري اگه واقعيت داشته باشه به نظرم عاقلانه نيست!
واي شما مثلا Joy Ride با Mario kart مقايسه ميكني!من ميگم نديدم كنفرانسو فقط عكساشو ديدم چون اصلا فيلمبرداري ممنوع بوده:d
اما شما سرچ كن الان توي نت ريخته ديگه !بازيهاش مثلا Kinectimals!!!يك تقليد از Eyepet سوني هستش با 20 تا حيوون دست آموزش از شير و گربه و ببرو....
Kinect Adventures كه ديگه هيچي اصلا!:d
Dance Central هست كه MTV داره ميسازه كه اگه بازيه خوبي باشه باز به نظرم به Just dance نميرسه!
linkمن نظرمو ميگم بر اساس چيزايي كه دارم ميخونم!قيمت اين وسيله بالاست!بازيهاش چيزه جديدي (يعني ايده)ندارند تا مخاطباي بقيه رو جذب كنن!هنوز كنفرانس سوني شروع نشده و نظرم درباره Move هم همينه!
تا الانم هر چي نشون دادن(عكس ديدم باز:d)در حد همون آواتار هاي لايو هست كه فكر نكنمن گرافيكشون از Wii بالاتر باشه!
حالا باز يك نمايشي از Fable 3 بشه توي كنفرانس و گيم پلي رو اونجا انجام بدن راحت تر ميشه نظر داد!

به نظرم اسمش چندان جالب نیست.اون ویدئو هم جالب بود.:biggrin1:ولی تیکه ی رقصش تک نفره به نظر میرسید.دختر کوچیکه کلا حالت خوشحالی :biggrin1: داشت.البته همه ی خانواده خوشحال بودن ماشاا....:biggrin1:
360 Slim هم به نظرم زیباست.من از این طرح ها خوشم میاد.آدم رو یاد هوابیماهای نظامی میندازه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or