ناتی داگ: سخت افزار PS4 محدود نیست، دیسک ها آن را محدود کرده اند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
TheLastofUs-670x447.jpg

ورژن PlayStation 4 بازی The Last of Us که توسط ناتی داگ مراحل Port را پشت سر میگذارد، می تواند از تمامی قابلیت های سخت افزاری PS4 استفاده کند. ولی چیزی که مانع پیاده سازی این قابلیت ها بر روی این بازی می شود، دیسک های بلوری بازی ها است.
همانطور که مطلع هستید نسخه PS4 این بازی دارای سایه پردازی بهتر، نورپردازی بهبود یافته، رزولیشن 1080، نرخ فریم 60 فریم است و شاید اگر این محدودیت ها نبود، ما شاهد ارتقاء بیشتری از جزئیات در این نسخه از بازی می بودیم.
چالشی که حال ناتی داگ خود را با آن درگیر کرده است مدیریت استفاده به اندازه از فضای مورد نیاز در رابطه با دیسک های بازی است، در حالی که سیستم PS4 قدرت ـش فراتر از این عملیات خواهد بود.
Creative Director بازی Neil Druckmann می گوید:
"بازی و صحنه های سینمایی حال با رزولیشن 1080 و نرخ فریم 60 اجرا خواهد شد." که شامل مراحل رندرنیگ در تمامی قسمت های بازی خواهد بود. او ادامه داد و گفت: جالب است که حال به جای محدودیت های سخت افزاری مشکل دیگری پیدا کرده ایم، آیا با این مشکل می توانیم تمامی خروجی را بر روی دیسک پیاده سازی نماییم؟
به تازگی Neil Druckmann اعلام کرد که جلوه های بصری نسخه PS4 بازی دقیقا همانند کات سین های نسخه PlayStation 3 بازی خواهد بود، بخصوص مدل کارکترها و نورپردازی ها که به شکل قابل توجهی ارتقاء یافته اند. همچنین کات سین های بازی نیز با رزولیشن 1080 و نرخ فریم 60 اجرا و رندر خواهند شد.
[source]

پس من طبق گفتهـ های اساتید یه نتیجه گیری کنمــ و تمامــ .
ND توانایی فشرده سازی کات سین های بازی TLOU رو نداره و به همین خاطر از ظرفیت پایین دیسک بلوری ناله می کنه.

خسته نباشید. l-)
نگفته نمیتونیم میخواد بگه سخته شما با مخ میخوای بری تو کوچه علی چپ
ND تو هیچی مهارت نداشته باشه تو له کردن مایکر رو دست نداره حالا خوب فبل اسپنسر هم از بازی تعریف کرده یعنی خدایی میشه یکی این عنوان ر بازی نکنه به خاطر فن بازی :|

- - -ویرایش - - -

=))
سونی غوله آخر ماریو هم نیست غول تکنولوژی دنیا
فعلا که تو زمینه ی گیمینگ این اتفاق افتاده

اقا یه سوال مگه ND نمیگه کیفیت بازی رو PS4 شبیه کات سکانسا قرار بشه پس کات سکانسا دیگه چه نیازی به از قبل رندر شدن دارن ؟ :-/

بازیهای ND تو نسل گذشته لود بین مراحل نداشتن و احتمالا موقع پخش کات سین ها لودینگ انجام میشده. حالا اگه بخوان هم کات سین ها رو ریل تایم رندر کنن اونم با کیفیت زیاد احتمالا بین مراحل دوباره باید منتظر لودینگ بمونیم و همین شما میای میگی ناتی داگ نتونسته همون کاری رو بکنه که نسل قبل میکرد و دوباره نظریه معروف " ناتی داگ نمیتونه این نسل شاهکار بسازه چون کار با کنسول ها راحت شده " :))

=))
یعنی شما میگی چرا همه چی از قبل رندر نشده؟؟:|
یه دور دیگه نوشته من رو بخون :| من میگم حالا که ND گفته قرار کیفیت بازی مثل کات سکانسا بشه پس دیگه چه مرضیه که کات سکانسا رو از قبل رندر کنن و الکی یه حجمی رو بگیرن ؟ افتاد ؟
بازیهای ND تو نسل گذشته لود بین مراحل نداشتن و احتمالا موقع پخش کات سین ها لودینگ انجام میشده. حالا اگه بخوان هم کات سین ها رو ریل تایم رندر کنن اونم با کیفیت زیاد احتمالا بین مراحل دوباره باید منتظر لودینگ بمونیم و همین شما میای میگی ناتی داگ نتونسته همون کاری رو بکنه که نسل قبل میکرد و دوباره نظریه معروف " ناتی داگ نمیتونه این نسل شاهکار بسازه چون کار با کنسول ها راحت شده "
خوب تو خیلی از بازی ها اینجوری عمل میشه و لودینگ بازی تو کات سکانسا انجام میشه ولی ND حالا اومده میگه تو زمینه حجم به مشکل بر میخوریم پس بهتر نیست بزاره ریل تایم رندر بشند حالا یه مختصر لودینگی هم باشه بینشون عوضش حجم بازی رو از 50 گیگ بکنن مثلا 20 گیگ |: رم کنسول هم که دیگه هشت گیگه مطمعنا تو سرعت لود مراحل بازی خیلی تاثیر میزاره ....

فشار TLOU انقدر زیاد بوده که این دوستان مایکر فن دارن این حرف ها ر میزنن البته GOTY و صد ها جایزه ی دیگه که به بازی تعلق داره و جزو پر افتخار ترین بازی های تاریخ گیم و DLC این عنوان هم جزو بهترین DLC بین عنوان های دیگه بوده باید انقدر فشار بیاره
مایکروفن همــ شدیمــ به سلامتی! :d جند هفتهـ پیش GameSpot یه مقاله گذاشتهـ بود با عنوانــ " ?! Is the PS4, Xbox One and WiiU Console War Dumb " نویسنده تو یه قسمتی اشاره کرده بود:
به نظر می رسد در این جنگ، اگر فردی مخالف نظر هر کدامــ از طرفین باشد، یک فن بوی احمق و بی فکر تلقی می شود!

کافیه یه نگاهی به سیر کامنت هایی کهـ بعضی از دوستانــ در این چند صفحه دادنــ بندازین! اولــ از همه جناب ناظمــ ما رو بی فکر کردنــ ، کمــ کمــ کار به جایی رسید کهـ یکی از کاربرها فرمودن قبل از نشستن پشت PC دهنمون رو آب بکشیمــ (دقت کنید که اگر کاربری در جهت اهداف یک سری افراد، حتی از جمله هایی مانند "دهنت رو آب بکش" استفاده کند، توهین محسوب نشده، اخطار پیشکش، حتی پست ایشانــ همــ پاک نخواهد شد!)، در ادامه یکی از کاربرانــ محترمــ در باب منطق بنده مکاشفه به عمل آوردهـ، جناب ماکانــ در باب این منطق، شمــ پلیسی بنده رو مورد تحسین قرار داده و این حکایت همچنان باقی ست...!

الان IBM و Intel و AMD و Nvidia و Google و ARM به این حالت هستن: :lol:
تو زمینه گیمینگ؟ مگه سونی CPU و GPU رو طراحی کرده؟
cpu و gpu هم نرم افزار شدن =))
داشتیم در مورد نرم افزار حرف میزدیم از وسط بحث یه چیز میپروی همین میشه

- - -ویرایش - - -

مایکروفن همــ شدیمــ به سلامتی! :d جند هفتهـ پیش GameSpot یه مقاله گذاشتهـ بود با عنوانــ " ?! Is the PS4, Xbox One and WiiU Console War Dumb " نویسنده تو یه قسمتی اشاره کرده بود:

کافیه یه نگاهی به سیر کامنت هایی کهـ بعضی از دوستانــ در این چند صفحه دادنــ بندازین! اولــ از همه جناب ناظمــ ما رو بی فکر کردنــ ، کمــ کمــ کار به جایی رسید کهـ یکی از کاربرها فرمودن قبل از نشستن پشت PC دهنمون رو آب بکشیمــ (دقت کنید که اگر کاربری در جهت اهداف یک سری افراد، حتی از جمله هایی مانند "دهنت رو آب بکش" استفاده کند، توهین محسوب نشده، اخطار پیشکش، حتی پست ایشانــ همــ پاک نخواهد شد!)، در ادامه یکی از کاربرانــ محترمــ در باب منطق بنده مکاشفه به عمل آوردهـ، جناب ماکانــ در باب این منطق، شمــ پلیسی بنده رو مورد تحسین قرار داده و این حکایت همچنان باقی ست...!
عزیز من چرا جو میدی :d تو چه فازی هستی :| شما هر وقت قبول داشته باشید که DRUCKMANN بیشتر از بعضی از اساتید میدونه اونوقت میتونیم وارد بحث با علمای بازی سنتر بشیم البته اگه به علاوه ی DRUCKMANN به ما هم مشاوره بدن در اوقات فراغتشون
نمیدونم چه جوری بعضی ها میگن یارو چرت گفته :| به خدا یارو جزو بهترین اعضای بهترین استدیو حال حاضر هست :|

cpu و gpu هم نرم افزار شدن =))
داشتیم در مورد نرم افزار حرف میزدیم از وسط بحث یه چیز میپروی همین میشه

Microsoft = بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیا
خیلی خنده داره وقتی شرکت هایی مثل Microsoft,Adobe,Autodesk,Oracle,VMWare,.... که واقعا تعدادشون بسیار زیاده رو گذاشت کنار ، بعد سونی که بزرگترین افتخارش Customize کردن OS اه رو توی نرم افزار مطرح کرد

سونی کلا توی نرم افزار تعطیله ، چیز بدیهی ای هست ، همین الان OS اه PS4 بر مبنای FreeBSD اه ;)

فکر کنم 800 درصد قوی تر هم رد کرده :d سرنی راست میگفت از pc و ابر رایانه ها قوی تر ما باور نمیکردیم:(

ببخشید چطور میگید که ps4 ی که نهایتا قدرت پردازش گرافیکیش حدود 1.8 ترافلاپس هست از pc که مثلا فقط یه titan z حدود 3000 دلاریش حدود 8 ترافلاپس قدرت محاسباتی گرافیکی داره قویتره ؟ (البته قیمتش به مراتب از ps4 گرونتره)

الان GPUی نوتبوک به اسم GTX 880M داریم که میتونه 8 گیگابایت GDDR5 مموری داشته باشه و قدرت محاسباتیش نزدیک 3 ترافلاپس هست

انصافا قبول دارم PS4 به نسبت قیمتش خوبه از لحاظ عملکردی اما واقعا اگه بحث هزینه بره کنار که دیگه چی از لحاظ قدرت میتونه به PC برسه ؟ (بحث ابر راینه که به کنار)

خیلی ممنون

سونی غول نرم افزاریه؟ این که بدتر شد=)) باز در زمینه سخت افزار کنسول رو اومده طوری طراحی کرده که داغ نشه قطعات، ولی نرم افزار؟ RLY؟
پ.ن: من هرچی پست این دوستمون Ranger رو نگاه میکنم اسمی از نرم افزار نیورده، حرف از Blueray صد گیگابایتی بوده که تو دهات ما سخت افزار حساب میشه.
پست من ر نگاه کنی تو چند صفحه قبل میبینی که گفتم سونی تو نرم افزار شاید باشه بعد گفتم تو زمینه ی گیم بعد شما گفتی مگه سونی GPU تولید میکنه در حالی که من داشتم از نرم افزار تو زمینه ی گیم صحبت می کردم حالا افتاد

پست من ر نگاه کنی تو چند صفحه قبل میبینی که گفتم سونی تو نرم افزار شاید باشه بعد گفتم تو زمینه ی گیم بعد شما گفتی مگه سونی GPU تولید میکنه در حالی که من داشتم از نرم افزار تو زمینه ی گیم صحبت می کردم حالا افتاد
مگه من جواب شما رو دادم؟ به Ranger من جواب دادم.
پ.ن: پست هام توی این تاپیک رو کلا پاک میکنم غیر از این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or