SleepyTurtel
کاربر سایت
آقا من از ساعت یک خورده ای شروع کردم تا همین پنج دقیقه پیش این فیلم دیدن.دیگه چشام نميبينن.عجب فیلمی بود آقا عجب فیلمی بود با این که پیچیده بود همش بالای دیپلم بود ولی انصافا حال کردم.دم داداشا گرم با این نویسندگی
من یه چیزیو نفهمیدم کوپر چطوری تونست از اینده گذشته خودشه تغییر بده یعنی این بخاطر بعد پنجم بود ؟
اگه اون تو اینده همچین کاری نمیکرد اصلا نمیتونست ناسا رو پیدا کنه ! اگه فرض کنیم اون ناهنجاری گرانشی که کار خودش بود اتفاق نمیفتاد که در اصل هم نباید اتفاق بیفته هیچ وقت ناسا رو پیدا نمیکرد که بره و از اینده گذشتشو تغییر بده ! در حالت عادی زمان همچین چیزی امکانپذیر نیست !!!
اقا یه سوال، این ادمای 5 بعدی کیند و از کجا اومدن و چرا میخوان به ما (ادمای 3 بعدی) کمک کنند؟!
اقا یه سوال، این ادمای 5 بعدی کیند و از کجا اومدن و چرا میخوان به ما (ادمای 3 بعدی) کمک کنند؟!
بی شوخی میگم بشین یه دور دیگه فیلم رو ببین سوالات اساسی میپرسی!
منتظر بودم اخر سوالات بگی فیلم رو ببینم یا نه![]()
پوریا خیلیا هنوز فیلم رو ندیدنیکیش خودم مثلا
![]()
فکر میکنی «Interstellar» رو همه قبلاً دیدن؟ :d اکثراً تو همین یه هفته رفتن فیلم رو دیدن. از وقتی اون بحث تو تاپیک «Movie Center» شروع شد رفتن فیلم رو دیدن. از تاپیک امتیازها کاملاً معلومه. فکر کنم برای این فیلم هم باید یه بحث جنجالی راه بندازیم تا همه برن ببینن. :d ولی خب موافقم با حرفت. «Amour» هم فکر کنم خوب باشهها، فکر کنم سر این فیلم سه سری کشته بده این تاپیک. :d
حالا Amour باز بهتر ولی نمیدونم سر چی باید بحث کنیمحالا باز خودم Amour رو دیدم ولی خیلی ها مطمئنم ندیدن یا یادشون رفته.
احتمالا گزینه های نظر سنجی برای فیلم بعدی اینا هستند:
Birdman
Big Hero 6
Gone Girl