در مصاحبه سایت GamesRadar با آقای پیتر مولینیو رئیس استدیو 22Cans که چند هفته قبل از اعلام خرید استدیو Mojang توسط ماکروسافت انجام شد ، صحبت های جالبی صورت گرفت. ایشان بیان کردند از همان روز های اول طرفدار بازی بودند ، در حالی که ماکروسافت زیاد تحت تأثیر بازی قرار نگرفته بود و فکر میکرد ماینکرفت آشغال است.
« می دانید که ماینکرفت کرکتری نداشت ، داستانی در کار نبود ، آموزشی وجود نداشت و گرافیک آن هم شبیه بازی های دهه هشتاد نشان میداد. آنها کاملأ در فهم بازی اشتباه میکردند و تمام اینها برای مشتریان مهم نبود. زیباترین صحنه هایی که من در یک بازی دیدم در ماینکرفت بود ، زیرا واقعأ شما احساس میکنید در بازی دنیای بی پایانی وجود دارد.»
جالب است بدانید بعد از انجام این خرید دو و نیم میلیارد دلاری توسط ماکروسافت ، آقای فیل اسپنسر رئیس Xbox بیان کردند ، سه سال پیش وقتی با Mojang کار را روی نسخه Xbox360 ماینکرفت شروع کردند ، نمی دانستند که کمپانی آنها به چه سمت و سویی خواهد رفت. اما سال بعد وقتی بازی را عرضه کردند تبدیل به پرفروش ترین بازی آنلاین تمام دوران روی Xbox360 شد و در تمام این سال ها هم در صدر استفاده بوده است.
Microsoft thought Minecraft 'was rubbish', Molyneux says - CVG
Last edited by a moderator:

من گفتم علاقه ای به این بازی و ایده ـهاش ندارم ! الان باید برای کاربران اینجا در این رابطه احضار بشم و پای میز محاکمه قرار بگیرم ؟! روزی هزار نفر توی تاپیک های مختلف بازی و نقد بررسی بازی ها، رسما و علنا مینویسن من از این بازی خوشم نمیاد، مزخرفه، علاقه ای بهش ندارم، و و وو و و(دقت کردید چی گفتم ؟!؟؟؟؟؟) هیچی به هیچی نمیشه، اونوقت ما اومدیم گفتیم که ماینکرفت اینطوری هستش، اونم با دلایل، کاربرانی ما رو نقل قول کردن که اصلا نمیدونم کجاها قبلا حضور داشتن و کی پُست میدادن ! :d کلا اگر یکم حرفه ای تر نسبت به این قضیه برخورد کنیم خیلی بهتره ! گقتم بازم میگم، الان فردا مثلا یکی از خود شماها، توی یه تاپیکی رسما مینویسید که از این بازیه خوشتون نمیاد و بدردنمیخوره ! من حتما نباید بیام صرفا برای اینکه یه پُستی داده باشم، شما رو جوابگو بکنم و ادامه داستان، اصلا چنین چیزی نمیشه ! دیگه هم بحث رو ادامه ندید، حرف هایی که باید گفته میشد، زده شد..
)
طبق معمول امروز هم حتما برو به تاپیک های دیگه هم یه نگاهی بنداز، فکر اونم بعضی از کاربرا دارن اشتباه میکنن از نظر شما، الان ـه که دیر بشه..