مولینیو : ماکروسافت فکر میکرد ماینکرفت آشغال بود

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
minecraft_sheep_awwww.jpg

در مصاحبه سایت GamesRadar با آقای پیتر مولینیو رئیس استدیو 22Cans که چند هفته قبل از اعلام خرید استدیو Mojang توسط ماکروسافت انجام شد ، صحبت های جالبی صورت گرفت. ایشان بیان کردند از همان روز های اول طرفدار بازی بودند ، در حالی که ماکروسافت زیاد تحت تأثیر بازی قرار نگرفته بود و فکر میکرد ماینکرفت آشغال است.

« می دانید که ماینکرفت کرکتری نداشت ، داستانی در کار نبود ، آموزشی وجود نداشت و گرافیک آن هم شبیه بازی های دهه هشتاد نشان میداد. آنها کاملأ در فهم بازی اشتباه میکردند و تمام اینها برای مشتریان مهم نبود. زیباترین صحنه هایی که من در یک بازی دیدم در ماینکرفت بود ، زیرا واقعأ شما احساس میکنید در بازی دنیای بی پایانی وجود دارد.»

جالب است بدانید بعد از انجام این خرید دو و نیم میلیارد دلاری توسط ماکروسافت ، آقای فیل اسپنسر رئیس Xbox بیان کردند ، سه سال پیش وقتی با Mojang کار را روی نسخه Xbox360 ماینکرفت شروع کردند ، نمی دانستند که کمپانی آنها به چه سمت و سویی خواهد رفت. اما سال بعد وقتی بازی را عرضه کردند تبدیل به پرفروش ترین بازی آنلاین تمام دوران روی Xbox360 شد و در تمام این سال ها هم در صدر استفاده بوده است.

Microsoft thought Minecraft 'was rubbish', Molyneux says - CVG

Last edited by a moderator:
دوستان قبلا هم اشاره کردن. اصلا خرید این بازی ربطی به دعواهای Xbox و PS نداره. لااقل نه فعلا. ماینکرفت یه پلتفرمه، یه پدیدست. خوب یا بد کلی طرفدار داره تو دنیا! یعنی به نظرتون منطقی میاد اون جماعتی که حتی میخواستن برند XBOX رو بردارن بفروشن حاضر بشن دو میلیارد دلار زبون بسته رو خرج یه استودیو بکنن آنچارتد بسازه براشون؟ این جماعت انقدر محافظه کارن که حد نداره. مطمئن باشین یه سودی داره که رفتن خریدنش
کلا بهتره تصمیم این خرید رو خارج از حیطه ی مدیریتی اسپنسر و بخش Xbox بدونین.

زیر سوال بردن ماینکرفت= اهمیت ندادن به سبک بازی سازی قدیم به همراه خلاقیت های امروزه= اشتباه بزرگ
هدف مایکروسافت از این قضیه= مطمئنا به خودش ربط داره و طرفداراشم راضی هستند پس کسی نمیتونه زیر سوال ببره ولی نظر میشه داد
بحث تاپیک= یکی مثل من که دنبال بازی های جدید میگرده طبیعتا دنبال مایکروسافت نمیره. به همین راحتی. البته از حق نگدریم بازی های جدید عالی هم شاید کم ولی تا حدودی داره. منظورم بیشتر فرست پارتیه... در نظر بگیرین 343 و بلک تاسک. عاشق بازی های÷ جفتشونم ولی ترجیح میدادم استودیو های تاپ مایکرو یه بند رو عناوین تکراری کار نکنند و بازی های جدید هم خلق کنند تیم دوم یک استودیو برای همین افریده شده, استودیو های سونی هم رو عناوین دنباله دار کار میکنند هم پروژه های جدید و خلاقانه. امیدوارم این نظر هام نشه فتوا تکبیر فلان بیسار:d شدم مهم نیست میفهمیم با کی طرفیم

-اگر دوست نداری quote شی پس سعی کن تو بحث شرکت نکن، اینجا فرومه واسه همین کارا ساخته شده.
-نه به این همه روشنفکرانه حرف زدنت نه به اون لوول گفتنت.
-من برعکس شما دنبال چیز خاصی نیستم، تو بحث ها شرکت می کنم و نظرم رو می دم.
-واقعا من نمی گیرم این سخنرانی شما معنیش چی بود. یه سری پشت سر هم حرف زدی هیچ هدفی توش دیده نمیشه. غر میزنی میگی گرافیک در خدمت گیم پلی بعد از بازی های بد تاسف می خوری بعد یهو میپری سراغ journey. آخه شما و اون کسانی که فقط بلدن بگن این بازی خوب نیست، فکر کردین سازندش باد نبود گرافیک بالاتر بسازه؟!
-هیچ چیزی مطلق نیست، مخصوصا تو دنیای هنر...چیزی که یکی خوشش میاد اون یکی ممکنه بدش بیاد و برعکس. به جای اینکه بشینی نظر بدی که کسی که از Journey بدش بیاد دل سنگ داره به نظر بقیه احترام بذار. بنده به شخصه خفم کنن حاضر نیستم minecraft بازی کنم ولی هیچ وقت نمیام به کسانی که دارن بازی می کنن خرده بگیرم. هر کس تا جایی که نظرش واسه خودش باشه و مثل شما و دوستان باحال دیگه نیاد بگه اوه اوه آشغاله فلان بیسار مشکلی نداره.
-مشکل شما اینه که به طرز بسیار تاسف باری همه چیز رو با تجربه خودت میسنجی، فکر می کنی نظر شما مدرکه و هر کس برعکسش باشه یه چیزیش میشه.
خیلی جالبه، شما اومدی پست بنده رو کوت کردی، بعد اونوقت من باید جوابگو باشم ؟!
-من برعکس شما دنبال چیز خاصی نیستم، تو بحث ها شرکت می کنم و نظرم رو می دم.
دقت کردم، هر کامنتی که شما میدی، دقیقا با صحبت های قبلی ـتون ضد و نقیضه ! الان سوال اینجاست که مگر بنده کاری غیر از این کردم ؟! :-/ من گفتم علاقه ای به این بازی و ایده ـهاش ندارم ! الان باید برای کاربران اینجا در این رابطه احضار بشم و پای میز محاکمه قرار بگیرم ؟! روزی هزار نفر توی تاپیک های مختلف بازی و نقد بررسی بازی ها، رسما و علنا مینویسن من از این بازی خوشم نمیاد، مزخرفه، علاقه ای بهش ندارم، و و وو و و(دقت کردید چی گفتم ؟!؟؟؟؟؟) هیچی به هیچی نمیشه، اونوقت ما اومدیم گفتیم که ماینکرفت اینطوری هستش، اونم با دلایل، کاربرانی ما رو نقل قول کردن که اصلا نمیدونم کجاها قبلا حضور داشتن و کی پُست میدادن ! :d کلا اگر یکم حرفه ای تر نسبت به این قضیه برخورد کنیم خیلی بهتره ! گقتم بازم میگم، الان فردا مثلا یکی از خود شماها، توی یه تاپیکی رسما مینویسید که از این بازیه خوشتون نمیاد و بدردنمیخوره ! من حتما نباید بیام صرفا برای اینکه یه پُستی داده باشم، شما رو جوابگو بکنم و ادامه داستان، اصلا چنین چیزی نمیشه ! دیگه هم بحث رو ادامه ندید، حرف هایی که باید گفته میشد، زده شد..
آقا شما همون اول که انگری بردز رو با ماینکرافت مقایسه کردی، نشون دادی چقد نگات ژرفــه؛ من بهت ایمان آوردم.
ماینکرفت عنوانیه که اصلا از لحاظ ساختار و درون مایه نمیشه با هیچی مقایسه ـش کرد، اون یه مثال بود اونم از لحاظ آمار و بیس کُلی پلیرهایی که اون رو بازی میکنن، فقط همین !

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من واقعا درک نمیکنم این بحث رو چرا همینجور ادامه میدید دیگه چند بار باید بیان برای شما توضیح بدن به پیر به پیغمبر پشت این کار مایکروسافت یه هدفی هست شما عزیزان فکر میکنید مثلا satya nadella یه روز از خواب بلند شده گفته چرا شرکت انقدر سرمایه داره باید این سرمایه رو یه جایی حروم کنم !!! عزیزان یکم منطقی فکر کنید اون همه مهندس و مشاورای مالی و .... که تو شرکت مگس نمیپرونن مطمئنن پشت این کار ساعت ها برنامه ریزی بوده وگرنه مایکروسافت مرض که نداره بیاد الکی پولش رو حروم کنه ولی اینجور که شما ایراد میگیرین آدم میمونه شما رو چجوری استخدام نکردن تو شرکت تا از حروم شدن سرمایشون جلوگیری کنین !!!
حداقل برین صحبت چهارتا کارشناس رو درباره ی این خرید بخونین ببنین نظر اونام همینی هست که شما میگین ؟؟
نکته‌ی بعدی بعضی از دوستان میگن چرا به جای اینکار نرفت استدیوی دیگه بخره باید بگم این خرید یه خریده کلیه فقط یه خرید برای بخش XBOX نیست که بگیم باید یه استدیوی دیگه میخریدن همین الان صحبت برای منتشر شدنش روی windows phone هست همین نشون میده مایکرو این استدیو و بازی رو فقط برای ساخت بازی برای XBOX نخریده و هدف های خیلی بیشتری داره و پتانسیل این بازی هم به شدت بالاست که میشه تا سالیان سال براش برنامه ریزی کرد تازه کی گفته با خرید این استدیو دیگه نمیشه استدیوی دیگه خرید ؟؟ یه نگاه به سرمایه‌ی مایکروسافت و قیمت سهامش کاملا معلوم میکنه که دست و پاش برای خرید استدیوهای دیگه به هیچوجه بسته نیست !!
تازه بعد از این که قبول میکنین این بازی برای مایکروسافت سود داره میگید مایکرو فقط برای سود خودش کار میکنه و به فکر گیمرها نیست !!! الان اگه دوستان اینو نگن همه ی ما به گمراهی دچار میشیم و فکر میکنیم مایکرو فقط به سود ما فکر میکنه و همه ی سرمایش رو در راهه گیمرها میخواد فدا کنه !!! ( البته همه میدونیم که سونی همیشه فقط به فکره گیمرهاست و اصلا حاضره در ازای بسته شدن کمپانی فقط به گیمرها سود برسونه !! :-" )

خیلی جالبه که این رو محدودیت و ایراد میدونین !!!! فقط یکم کافیه به این شعار فکر کنین : ALL IN ONE
در آخرم دوستان خواهشا این بحثای الکی رو تموم کنین مسلما اثر این خرید تا 1 - 2 ساله بعد معلوم نمیشه هروقت اثرش معلوم شد و مخرب بود اونموقع هرچی میخواین به مایکروسافت بگین !!!

با صحبت های شما من به مایکروسافت ایمان آوردم:d
الان میپرم یدونه X1 میخرم:d

دوستان این چه عکس العملیه نشون میدید یه نفر اومده نظر شخصیشو نسبت به بازی گفته .... توجه کنید نظر شخصی

روزی صد تا پست و نظر در مورد علاقه نداشتن یه کاربر به بازیها می بینیم دلیل نمیشه میز محاکمه راه بندازیم.
اونم در مورد یکی از کاربرای خوب سایت....

آخرین ویرایش:
Wąnda
آقا شما همون اول که انگری بردز رو با ماینکرافت مقایسه کردی، نشون دادی چقد نگات ژرفــه؛ من بهت ایمان آوردم.

بحث نگاه ژرف باشه که شما استاد عالمین:d همچین میگی ایمان اوردی انگار لول دیزاینر یک استوددیو aaa سازی...

دوستان این چه عکس العملیه نشون میدید یه نفر اومده نظر شخصیشو نسبت به بازی گفته .... توجه کنید نظر شخصی

روزی صد تا پست و نظر در مورد علاقه نداشتن یه کاربر به بازیها می بینیم دلیل نمیشه میز محاکمه راه بندازیم.
اونم در مورد یکی از کاربرای خوب سایت....

يكي مياد ميگه من به فلان بازي علاقه ندارم، يكي مياد ميگه فلان بازي آشغاله واقعا چي داره...يكي مياد ميگه فلان بازي خوبه يكي مياد ميگه خوب كه هست هيچ چي هر كس خوشش نياد يه چيزيش ميشه. اين قضيه نظر شخصي دليل نميشه واسه اين حرفا. بعد هم شما از يه بازي خوشت نمياد دليل نميشه هر جا حرفش شد بپري وسط بگي مزخرفه.

يكي مياد ميگه من به فلان بازي علاقه ندارم، يكي مياد ميگه فلان بازي آشغاله واقعا چي داره...يكي مياد ميگه فلان بازي خوبه يكي مياد ميگه خوب كه هست هيچ چي هر كس خوشش نياد يه چيزيش ميشه. اين قضيه نظر شخصي دليل نميشه واسه اين حرفا. بعد هم شما از يه بازي خوشت نمياد دليل نميشه هر جا حرفش شد بپري وسط بگي مزخرفه.
این تاپیکا برای منو شماست هرکسی نظرشو میتونه بیان کنه و هیچ ایرادی هم نمیشه بکارش گرفت.

یعنی شما میگی اگه چند نفر دارن بحث میکنن بقیه حق ندارن نظرشونو نسبت به بازی اعلام کنن !!

این تاپیکا برای منو شماست هرکسی نظرشو میتونه بیان کنه و هیچ ایرادی هم نمیشه بکارش گرفت.
بله، ولي فن بحث رو بايد بلد بود. در راستاي اينكه نميشه ايراد گرفت پس هر كس اومد گفت فلان بازي آشغاله نبايد از بازخورد خشن شاكي بشه. قضيه يه طرفه نيست كه، من ميگم شما نگيد؟ جالبه اين آزادي بيان فقط براي ايشون و امثال ايشون صادقه؟!
من در مورد tlou بحث داشتم و گفتم از نظر من فلان جاش مشكل داره چند نفر اومدن بحث در دفاع از بازي، هيچ وقت نيومدم شاكي شم كه نظر شخصيم بود چكارم داريد!

آخرین ویرایش:
بله، ولي فن بحث رو بايد بلد بود. در راستاي اينكه نميشه ايراد گرفت پس هر كس اومد گفت فلان بازي آشغاله نبايد از بازخورد خشن شاكي بشه. قضيه يه طرفه نيست كه، من ميگم شما نگيد؟ جالبه اين آزادي بيان فقط براي ايشون و امثال ايشون صادقه؟!
خب منظور منم اینه که چرا باید بازخورد و عکس العمل بد نشون داده بشه.
اگه ماها بازی سنترو اول میدونیم پس باید محیطشو خودمون نگه داریم .
مسلما با بازخورد بد شما نه نظر شخصی کاربر تغییر میکنه نه چیز دیگه ای ....

خب منظور منم اینه که چرا باید بازخورد و عکس العمل بد نشون داده بشه.
اگه ماها بازی سنترو اول میدونیم پس باید محیطشو خودمون نگه داریم .
مسلما با بازخورد بد شما نه نظر شخصی کاربر تغییر میکنه نه چیز دیگه ای ....

اون يه مقدار بر ميگرده به فن بوي بازي كه من حمايت نميكنم يه مقدارش هم به اينكه شخص مياد يه نظر رو خيلي يه طرفه ميگه دليل و منطق خاصي هم واسش نمياره. اين به نظر من فقط به خاطر اينه كه بحث راه بندازه وگرنه من نمي تونم بفهمم كسي كه مياد ميگه يه بازي آشغاله بدون دليل و پس زمينه به جز دنبال دعوا رفتن چيز ديگه اي منظورش باشه! تمام اين بحث ها هم از اين شروع شد كه ايشون اومد چت كرد تو گرافيك minecraft، ديگه از اين نخ نما تر هم بحثي داريم اينجا؟ تو اين دو رو زمونه ديگه يكي بياد به گرافيك گير بده واقعا نوبره!

تمام اين بحث ها هم از اين شروع شد كه ايشون اومد چت كرد تو گرافيك minecraft، ديگه از اين نخ نما تر هم بحثي داريم اينجا؟ تو اين دو رو زمونه ديگه يكي بياد به گرافيك گير بده واقعا نوبره!
اون يه مقدار بر ميگرده به فن بوي بازي كه من حمايت نميكنم يه مقدارش هم به اينكه شخص مياد يه نظر رو خيلي يه طرفه ميگه دليل و منطق خاصي هم واسش نمياره.
معلوم شد اصلا به اون نکته و هدف اصلی من که تو پُست اول نوشتم، اصلا نگاهم نکردی !
فقط میتوانم بگم خوش باشی ! :-h طبق معمول امروز هم حتما برو به تاپیک های دیگه هم یه نگاهی بنداز، فکر اونم بعضی از کاربرا دارن اشتباه میکنن از نظر شما، الان ـه که دیر بشه..

معلوم شد اصلا به اون نکته و هدف اصلی من که تو پُست اول نوشتم، اصلا نگاهم نکردی !
فقط میتوانم بگم خوش باشی ! :-h طبق معمول امروز هم حتما برو به تاپیک های دیگه هم یه نگاهی بنداز، فکر اونم بعضی از کاربرا دارن اشتباه میکنن از نظر شما، الان ـه که دیر بشه..

خودت هم فقط متوجه میشی چی میخوای بگی، از بس هم سعی می کنی ادبی بنویسی اصلا معلوم نمیشه منظورت چیه...هم طولانی می نویسی هم از یه شاخه به اون شاخه می پری واقعا گیج کننده میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or