مولینیو : ماکروسافت فکر میکرد ماینکرفت آشغال بود

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
minecraft_sheep_awwww.jpg

در مصاحبه سایت GamesRadar با آقای پیتر مولینیو رئیس استدیو 22Cans که چند هفته قبل از اعلام خرید استدیو Mojang توسط ماکروسافت انجام شد ، صحبت های جالبی صورت گرفت. ایشان بیان کردند از همان روز های اول طرفدار بازی بودند ، در حالی که ماکروسافت زیاد تحت تأثیر بازی قرار نگرفته بود و فکر میکرد ماینکرفت آشغال است.

« می دانید که ماینکرفت کرکتری نداشت ، داستانی در کار نبود ، آموزشی وجود نداشت و گرافیک آن هم شبیه بازی های دهه هشتاد نشان میداد. آنها کاملأ در فهم بازی اشتباه میکردند و تمام اینها برای مشتریان مهم نبود. زیباترین صحنه هایی که من در یک بازی دیدم در ماینکرفت بود ، زیرا واقعأ شما احساس میکنید در بازی دنیای بی پایانی وجود دارد.»

جالب است بدانید بعد از انجام این خرید دو و نیم میلیارد دلاری توسط ماکروسافت ، آقای فیل اسپنسر رئیس Xbox بیان کردند ، سه سال پیش وقتی با Mojang کار را روی نسخه Xbox360 ماینکرفت شروع کردند ، نمی دانستند که کمپانی آنها به چه سمت و سویی خواهد رفت. اما سال بعد وقتی بازی را عرضه کردند تبدیل به پرفروش ترین بازی آنلاین تمام دوران روی Xbox360 شد و در تمام این سال ها هم در صدر استفاده بوده است.

Microsoft thought Minecraft 'was rubbish', Molyneux says - CVG

Last edited by a moderator:
چیز عجیبی هم فکر نکرده ! خیلی از کنسول گیمرها قبل اینکه برای کنسولها بیاد اونو آشغال میدونستن، خیلی از PCگیمرها هم همین فکر رو میکردن (البته در همه جبهه ها هنوز هم این افراد هستن)

اصلا رابطه یه رابطه مستقیمه. بازی کم فروش = خاص پسند.

البته همیشه همچین چیزی نیست ! خیلی از بازیای کم فروش علت آشغال بودنشونه نه خاص پسند بودنشون ...

منظور مولینیو این هست که ماکروسافت در ابتدا به بازی های خلاقانه توجه ای نداشته و بعدا به ارزششون پی برده و اقدام به خرید این استدیو کرده خود مولینیو هم چون برای ارائه ایده هاش تو ماکروسافت با چالش روبرو بود مجبور شد بره و مستقل بشه
در کل ماکرو دو سه سالی هست خیلی به ایده ها ارزش میده

منظور مولینیو این هست که ماکروسافت در ابتدا به بازی های خلاقانه توجه ای نداشته و بعدا به ارزششون پی برده و اقدام به خرید این استدیو کرده خود مولینیو هم چون برای ارائه ایده هاش تو ماکروسافت با چالش روبرو بود مجبور شد بره و مستقل بشه
در کل ماکرو دو سه سالی هست خیلی به ایده ها ارزش میده
جدا با خوندن پست اول چنین چیزی رو برداشت کردی ؟ ....

پ.ن:

:|

ماینکرفت انقدر پر پتانسیل هست که میتونه به عنوان یک رابط کاربری جدید برای آموزش و یادگیری استفاده بشه (که شده، منتهی توی بخشهای خیلی متفاوت و جدا از هم) و با این خرید مایکروسافت میتونه کارهای خیلی بهتر و بزرگتری با این عنوان انجام بده:

Tutorials/Redstone computers - Minecraft Wiki
A Working 16-bit Computer | The 15 Best Minecraft Creations (and Wildest Destinations) | TIME.com
Learn to code while playing Minecraft
Learn JAVA with Minecraft - Youth Digital
MinecraftEdu - About
ComputerCraft Wiki

همینطور که میبینید ماینکرفت از ساخت یک رم ساده و سایر قطعات کامپیوتر گرفته تا برنامه نویسی به زبانهای مختلف (و سایر آموزشها) میتونه کاربرد داشته باشه و ایده‌های زیادی رو میشه باهاش انجام داد. از طرف دیگه مایکروسافت هم این چند وقته علاقه زیادی برای بودن در بخش آموزش از خودش نشون داده (با MicrosoftEDU). یکی از دلایل خریده شدن این IP و استدیو سازنده‌اش هم همین بحث آموزش عنوان شده:

[LTR]
There's one other reason for Microsoft to buy Minecraft that not many people are talking about. It is growing in popularity in the education space. Teachers are using it with their students and there is a dedicated group to focusing on education.

Read more: Here's Why Microsoft Is Paying $2.5 Billion For Minecraft - Business Insider
[/LTR]

[LTR]
At Microsoft we believe that providing quality education to the 1.4 billion students around the world is essential to the future of our society. Technology can expand the power of education and unlock the potential of students, educators and schools. To make this technology available worldwide we partner with education communities, delivering solutions, services and programs that help people learn.
[/LTR]
Microsoft Education Newsroom

[LTR]
Lastly, the source pointed out that Microsoft already has a presence in the education space through MicrosoftEDU. Minecraft is a popular game among younger players, and is actually often used in educational situations. The game could be leveraged to get people interested in Microsoft in a new way, the source said.
[/LTR]
Here's Why Microsoft Is Paying $2.5 Billion For Minecraft - Business Insider

یا این مقاله که کلاً در این رابطه نوشته شده: How Microsoft can use Minecraft to build its education strategy - GeekWire

حالا با توجه به اینکه این عنوان تحسین شده، پر فروش، پر مخاطب و پر طرفدار در بین پرارزش‌ترین قشر سنی (بچه های 7-14 سال) و منعطف هست (برای مقاصد مختلف) معلوم نیست که یکسری از کاربرها چه فکری پیش خودشون میکنن که این عنوان رو با عناوینی مقایسه میکنن که بیشتر این خصوصیات رو ندارن و در آخر نتیجه میگیرن که مایکروسافت برای پول درآوردن صرف این کار رو کرده یا به فکر گیمرها نیست و ... این طرز تفکر واقعاً برام قابل درک نیست. اگر فردا روزی مایکروسافت پلتفرم آموزشی خودش بر مبنای ماینکرفت رو برای 1.4 میلیارد کاربر بالقوه (دانش آموزها) در سرتاسر جهان عرضه کرد من تعجب نمیکنم. این خرید مایکروسافت مصداق بارز ضرب المثل "یک تیر و دو نشان" هست با این تفاوت که اگر درست کار کنن میتونن به چندین هدف مختلف برسن، نه فقط 2 تا. حتی میتونن بازیهای جدیدی رو هم بر طبق همین ماینکرفت بسازن و در بخش بازیها هم پیشرفتهای خوبی باهاش داشته باشن.

متأسفانه برخی کاربرها همه چیز رو فقط از زاویه Microsoft VS Sony (اونم در بخش گیمینگ) میبینن و بس.

ماینکرفت انقدر پر پتانسیل هست که میتونه به عنوان یک رابط کاربری جدید برای آموزش و یادگیری استفاده بشه (که شده، منتهی توی بخشهای خیلی متفاوت و جدا از هم) و با این خرید مایکروسافت میتونه کارهای خیلی بهتر و بزرگتری با این عنوان انجام بده:

Tutorials/Redstone computers - Minecraft Wiki
A Working 16-bit Computer | The 15 Best Minecraft Creations (and Wildest Destinations) | TIME.com
Learn to code while playing Minecraft
Learn JAVA with Minecraft - Youth Digital
MinecraftEdu - About
ComputerCraft Wiki

همینطور که میبینید ماینکرفت از ساخت یک رم ساده و سایر قطعات کامپیوتر گرفته تا برنامه نویسی به زبانهای مختلف (و سایر آموزشها) میتونه کاربرد داشته باشه و ایده‌های زیادی رو میشه باهاش انجام داد. از طرف دیگه مایکروسافت هم این چند وقته علاقه زیادی برای بودن در بخش آموزش از خودش نشون داده (با MicrosoftEDU). یکی از دلایل خریده شدن این IP و استدیو سازنده‌اش هم همین بحث آموزش عنوان شده:

Microsoft Education Newsroom

[LTR]
[/LTR]
Here's Why Microsoft Is Paying $2.5 Billion For Minecraft - Business Insider

یا این مقاله که کلاً در این رابطه نوشته شده: How Microsoft can use Minecraft to build its education strategy - GeekWire

حالا با توجه به اینکه این عنوان تحسین شده، پر فروش، پر مخاطب و پر طرفدار در بین پرارزش‌ترین قشر سنی (بچه های 7-14 سال) و منعطف هست (برای مقاصد مختلف) معلوم نیست که یکسری از کاربرها چه فکری پیش خودشون میکنن که این عنوان رو با عناوینی مقایسه میکنن که بیشتر این خصوصیات رو ندارن و در آخر نتیجه میگیرن که مایکروسافت برای پول درآوردن صرف این کار رو کرده یا به فکر گیمرها نیست و ... این طرز تفکر واقعاً برام قابل درک نیست. اگر فردا روزی مایکروسافت پلتفرم آموزشی خودش بر مبنای ماینکرفت رو برای 1.4 میلیارد کاربر بالقوه (دانش آموزها) در سرتاسر جهان عرضه کرد من تعجب نمیکنم. این خرید مایکروسافت مصداق بارز ضرب المثل "یک تیر و دو نشان" هست با این تفاوت که اگر درست کار کنن میتونن به چندین هدف مختلف برسن، نه فقط 2 تا. حتی میتونن بازیهای جدیدی رو هم بر طبق همین ماینکرفت بسازن و در بخش بازیها هم پیشرفتهای خوبی باهاش داشته باشن.

متأسفانه برخی کاربرها همه چیز رو فقط از زاویه Microsoft VS Sony (اونم در بخش گیمینگ) میبینن و بس.

از فردا : باندل PS4 و XBox One بازی Minercraft به همراه بسته های آموزشی گاج و مدرسان شریف رو تهیه کنید تا رتبه شما در کنکور یک رقمی شود!!:d
تیتر خبری فردا : Minercraft باعث شد کودکی در سن 12 سالگی رتبه یک کشوری را کسب کند و در دانشگاه صنعتی شریف قبول شود!!:d
استاد به دانشجویان : از فردا هرکی یه کنسول به همراه بازی Minercraft همراه خودش نیاره سر کلاس من نیاد!!:d

داداش گلم ما کنسول میخریم که بازی کنیم و سرگرم بشیم.اگه قرار به آموزش باشه راه های خیلی بهتری برای آموزش هست!!

من همین الانش هم میگم اشتباه کرد! یه نیکاه به انکری برد بنداز... الان کجاست؟
الان یه نیگاه یه ماین کرفت بنداز، ببین دو سال دیگه کجاست

مایکرو سافت اگه سوپر سل رو میخرید براش بهتر بود -_-

مایکروسافت خودش داره age of empire. جدید شبیه به clash of clans. میسازه

از فردا : باندل PS4 و XBox One بازی Minercraft به همراه بسته های آموزشی گاج و مدرسان شریف رو تهیه کنید تا رتبه شما در کنکور یک رقمی شود!!:d
تیتر خبری فردا : Minercraft باعث شد کودکی در سن 12 سالگی رتبه یک کشوری را کسب کند و در دانشگاه صنعتی شریف قبول شود!!:d
استاد به دانشجویان : از فردا هرکی یه کنسول به همراه بازی Minercraft همراه خودش نیاره سر کلاس من نیاد!!:d
متاسفانه شما منظور ایشون رو نفهمیدید این دوستمون در جواب افرادی که میگن مایکروسافت فقط برای سود بیشتر این بازی رو خریده میگه ماینکرافت فقط یک بازی نیست و میتونه میزان اموزش و سواد را برای افراد بخصوص بچه ها در سطح جهان افزایش بده.
داداش گلم ما کنسول میخریم که بازی کنیم و سرگرم بشیم.اگه قرار به آموزش باشه راه های خیلی بهتری برای آموزش هست!!
دوست عزیز شما حالا اگه هم سرگرم بشی هم یک چیزی یاد بگیری بهتون برمیخوره؟
خوشبختانه همه مردم دنیا مثل شما فکر نمیکنند که فقط بازی کردن ادم رو سرگرم میکنه خیلی ها سرگرمی رو تو کتاب خواندن و یادگیری و کار کردن و .... هم میبینند.

واقعا فرهنگ گیمری و صحبت کردن رو میشه از پست های اول تاپیک فهمید در یک کلام تاسف بار :|
در رابطه با حرف استاد مولینکس باید بگم که ایشون درست میگن ماکروسافت یک کمپانی آمریکایی هست و با سیستم سرمایه داری اداره میشه و این یعنی کمترین ریسک برای سرمایه گزاری البته ماکروسافت کلا جدیدا گند زیاد بالا میاره امیدوارم فیل اسپنسر که به نظر من تنها آدمی هست که در حال حاظر واقعا میفهمه صنعت گیم چی میخواد یک فکری به حال ایکس باکس بکنه البته با خرید MOJANG نشون داد که نگاه روبه آینده دارند و همش به فکر تبلیغ و هایپ کردن نیستن .در ضمن اینهایی که میگن SUPERCELL رو بخره مثل اینکه هنوز درکی از صنعت گیم و اقتصاد ندارن .استودیو بازی سازی اون در این سطح جهانی چیپس چیتوز فلفلی نیست که هر وقت شکمت کشید بری سر کوچه بخریش

متاسفانه شما منظور ایشون رو نفهمیدید این دوستمون در جواب افرادی که میگن مایکروسافت فقط برای سود بیشتر این بازی رو خریده میگه ماینکرافت فقط یک بازی نیست و میتونه میزان اموزش و سواد را برای افراد بخصوص بچه ها در سطح جهان افزایش بده.

دوست عزیز شما حالا اگه هم سرگرم بشی هم یک چیزی یاد بگیری بهتون برمیخوره؟
خوشبختانه همه مردم دنیا مثل شما فکر نمیکنند که فقط بازی کردن ادم رو سرگرم میکنه خیلی ها سرگرمی رو تو کتاب خواندن و یادگیری و کار کردن و .... هم میبینند.

هیچ شرکتی (بله دقیقا هیچ شرکتی) اگه بدونه 1% هم سودش کمتر میشه حاضر نیست کاری کنه که منجر به کاهض سودش بشه !پس حقوق کارمندای این شرکت از کجا میاد؟
حرکت انسان دوستانه و به فکر مردم بودن و محض رضای خدا کار کردن هم فقط شعاره!مطمئن باشید مایکروسافت کاری نمیکنه که به ضرر خودش باشه و به سود مردم!
اگرم الان این بازی رو خریده مطمئن باشید به سودش خواهد بود

این مایکرو واقعا دو زار عقل تو سرش نیست . عوض اینکه برن با این پول یه استودیو خوب بنا کنن تا یه بازی در حد آنچارتد بسازن ،رفتن دو میلیارد پول زبون بسته رو دادن و پیکسل دهه های 80 آتاری خریدن.
Rovio رو میخریدن بهتر بود
this is gold :))

هیچ شرکتی (بله دقیقا هیچ شرکتی) اگه بدونه 1% هم سودش کمتر میشه حاضر نیست کاری کنه که منجر به کاهض سودش بشه !پس حقوق کارمندای این شرکت از کجا میاد؟
حرکت انسان دوستانه و به فکر مردم بودن و محض رضای خدا کار کردن هم فقط شعاره!مطمئن باشید مایکروسافت کاری نمیکنه که به ضرر خودش باشه و به سود مردم!
برادر من من کجا گفتم مایکروسافت داره ضرر میکنه برای این فعالیت هاش؟ممنون میشم یادآوری کنید کجا چنین حرفی زدم.
دوست عزیز الان مایکروسافت چون هم داره به سود مردم کار میکنه هم به سود خودش کار خلاف شرع انجام میده؟؟لحنتون که چنین چیزی رو میگه.
درباره ی قسمت اولتون هم مخالفم که میگید هیچ شرکتی حاضر نیست سود خودش رو از دست بده.برخی شرکت ها هدفشون کمک به مردم که اکثر سودشون رو صرف کمک به مردم میکنند.بعضی از شرکت های بزرگ هم مقداری از سود خود رو صرف کمک های نیکوکارانه میکنند شاید در نگاه اول نسبت به سود کلی شرکت مقدار کمی به نظر برسه ولی جون خیلی از مردم را نجات میدهد.

باحال ترین کاربری که تو بازیسنتر دیدم، شمایی ! :d دقیقا مشخص نیست دنبال چی هستی، این خیلی برام جالبه ! توی هر تاپیک یه پُستایی میدی، اصلا آدم نمیدونم چی بگه..لووووووووول !
خدمت شما و کاربر ab عرض کنم که اشتباه گرفتید ! :) واقعا زشته کاربرای که اینقدر ادعا دارند، یک لحظه هم تفکر نمی کنند ! من اگر مثل شما فقط به خاطر مسخره بازی و بی هدفی و گفتن تکبیر و و ووو و انقدر پُست میدادم، اصلا دیگه به بازیسنتر سر نمیزدم ! لطفا دیگه نقل قول نکنید، چون انتظار جواب از من رو نداشته باشید..
طوری میگین "گرافیک" آدم فکر میکنه من پایه یک هر بحث در مورد بازیهای کرایتک که مثلا خدای گرافیکن هستم، یعنی خودم که اینطوری فکر میکنم ! اینکه گفتم تکنولوژی های نو و گرافیک های پیشرفته، اگر یکم (فقط یه خورده حرفه ای تر به قضیه نگاه کنید..) میبینید که همه چیز در گرافیک خلاصه نمیشه !
یه مثال: به نظر من کلا زمانی "گرافیک" ارزش واقعی خودش رو نشون میده که بقیه مکانیک ها هم درکنارش همگام و همقدم پیشرفت کنن ! متاسفانه الان تو نسل هشتم هستیم، تنها چیزی که در بعضی بازی ها و عناوین (اونم نه همه..) نسل بعدی شده، گرافیک ـش هست ! خودم به شدّت با این قضیه مخالفم، از فعالیتم توی این فروم و بازی هایی که صحبت میکنم مشخصه ! من (خیلی های دیگه هم چنین افکاری و عقایدی رو دارن، فقط من نیستم...) معتقدم که بازی زمانی ارزش پیدا میکنه که تکنولوژی در خدمت و زیر دست و در کنترل "هُنر" باشه، اون زمان واقعا میشه به یه عنوانی که در این نسل عرضه میشه گفت نسل بعدی، متاسفانه بیشتر وقت ها برعکس میشه، یعنی افسار و کنترل این هُنر و خلاقیت میفته دست تکنولوژی و یه جور سوءاستفاده رخ میده به نظرم ! هر وقت این اتفاق میفته، متاسفانه بازی هایی عرضه میشن که اصلا آدم خجالت میکشه که گیمره و داره عناوینی رو بازی (بهتره بگیم وقت کشی..) میکنه که اصلا نمیدونه دقیقا دُنبال چی میگرده، چیکار میکنه ! (البته این قسمت هایلایت کردم هم میشه یه استثناهایی رو قائل شد که الان دیگه نمیشه توضیح داد،خواستم بگم بدونید چیز قطعی نیستش !) ولی دقت کنید، هر وقت تکنولوژی در خدمت و کنترل هُنر، خلاقیت، شور و اشتیاق واقعی سازنده قرار گرفت، عناوینی نظیرJourney (چون این بازی رو مثال زدید گفتم..) و و و وو عرضه خواهند شد که نمیشه کسی از این عنوان بدش بیاد، یعنی کسی که از Journey بدش بیاد، به نظر من دل سنگ داره، یا دقت نکرده بهش و یه نگاه گذرا داشته، غیر این مورد چیز دیگه ای نیست !
پ.ن: در آخر هم بگم که یکم با دید وسیع تری به قضیه نگاه کنید، اینکه کسی به یه بازی علاقه مند نیست، چیز نورمال و طبیعیه ! اوکی ؟! اینطور نیست که شماها فکر میکنید، فقط هم در مورد ماینکرفت نیست، الان همین شماهایی که اینجا انقدر پُست دادید، حاضرم شرط ببندم از بازی که خوشتون نیامده، توی تاپیک ـش این نظرتون رو در موردش گفتید، الان یعنی من باید برم اون پُست شما رو نقل قول کنم و بگم از این بازی برای چی بدتون میاد ؟! نمیشه که..
.

-اگر دوست نداری quote شی پس سعی کن تو بحث شرکت نکن، اینجا فرومه واسه همین کارا ساخته شده.
-نه به این همه روشنفکرانه حرف زدنت نه به اون لوول گفتنت.
-من برعکس شما دنبال چیز خاصی نیستم، تو بحث ها شرکت می کنم و نظرم رو می دم.
-واقعا من نمی گیرم این سخنرانی شما معنیش چی بود. یه سری پشت سر هم حرف زدی هیچ هدفی توش دیده نمیشه. غر میزنی میگی گرافیک در خدمت گیم پلی بعد از بازی های بد تاسف می خوری بعد یهو میپری سراغ journey. آخه شما و اون کسانی که فقط بلدن بگن این بازی خوب نیست، فکر کردین سازندش باد نبود گرافیک بالاتر بسازه؟!
-هیچ چیزی مطلق نیست، مخصوصا تو دنیای هنر...چیزی که یکی خوشش میاد اون یکی ممکنه بدش بیاد و برعکس. به جای اینکه بشینی نظر بدی که کسی که از Journey بدش بیاد دل سنگ داره به نظر بقیه احترام بذار. بنده به شخصه خفم کنن حاضر نیستم minecraft بازی کنم ولی هیچ وقت نمیام به کسانی که دارن بازی می کنن خرده بگیرم. هر کس تا جایی که نظرش واسه خودش باشه و مثل شما و دوستان باحال دیگه نیاد بگه اوه اوه آشغاله فلان بیسار مشکلی نداره.
-مشکل شما اینه که به طرز بسیار تاسف باری همه چیز رو با تجربه خودت میسنجی، فکر می کنی نظر شما مدرکه و هر کس برعکسش باشه یه چیزیش میشه.

دوستان عزیز من واقعا درک نمیکنم این بحث رو چرا همینجور ادامه میدید دیگه چند بار باید بیان برای شما توضیح بدن به پیر به پیغمبر پشت این کار مایکروسافت یه هدفی هست شما عزیزان فکر میکنید مثلا satya nadella یه روز از خواب بلند شده گفته چرا شرکت انقدر سرمایه داره باید این سرمایه رو یه جایی حروم کنم !!! عزیزان یکم منطقی فکر کنید اون همه مهندس و مشاورای مالی و .... که تو شرکت مگس نمیپرونن مطمئنن پشت این کار ساعت ها برنامه ریزی بوده وگرنه مایکروسافت مرض که نداره بیاد الکی پولش رو حروم کنه ولی اینجور که شما ایراد میگیرین آدم میمونه شما رو چجوری استخدام نکردن تو شرکت تا از حروم شدن سرمایشون جلوگیری کنین !!!
حداقل برین صحبت چهارتا کارشناس رو درباره ی این خرید بخونین ببنین نظر اونام همینی هست که شما میگین ؟؟
نکته‌ی بعدی بعضی از دوستان میگن چرا به جای اینکار نرفت استدیوی دیگه بخره باید بگم این خرید یه خریده کلیه فقط یه خرید برای بخش XBOX نیست که بگیم باید یه استدیوی دیگه میخریدن همین الان صحبت برای منتشر شدنش روی windows phone هست همین نشون میده مایکرو این استدیو و بازی رو فقط برای ساخت بازی برای XBOX نخریده و هدف های خیلی بیشتری داره و پتانسیل این بازی هم به شدت بالاست که میشه تا سالیان سال براش برنامه ریزی کرد تازه کی گفته با خرید این استدیو دیگه نمیشه استدیوی دیگه خرید ؟؟ یه نگاه به سرمایه‌ی مایکروسافت و قیمت سهامش کاملا معلوم میکنه که دست و پاش برای خرید استدیوهای دیگه به هیچوجه بسته نیست !!
تازه بعد از این که قبول میکنین این بازی برای مایکروسافت سود داره میگید مایکرو فقط برای سود خودش کار میکنه و به فکر گیمرها نیست !!! الان اگه دوستان اینو نگن همه ی ما به گمراهی دچار میشیم و فکر میکنیم مایکرو فقط به سود ما فکر میکنه و همه ی سرمایش رو در راهه گیمرها میخواد فدا کنه !!! ( البته همه میدونیم که سونی همیشه فقط به فکره گیمرهاست و اصلا حاضره در ازای بسته شدن کمپانی فقط به گیمرها سود برسونه !! :-" )
خیلی جالبه که این رو محدودیت و ایراد میدونین !!!! فقط یکم کافیه به این شعار فکر کنین : ALL IN ONE
در آخرم دوستان خواهشا این بحثای الکی رو تموم کنین مسلما اثر این خرید تا 1 - 2 ساله بعد معلوم نمیشه هروقت اثرش معلوم شد و مخرب بود اونموقع هرچی میخواین به مایکروسافت بگین !!!

این مایکرو واقعا دو زار عقل تو سرش نیست . عوض اینکه برن با این پول یه استودیو خوب بنا کنن تا یه بازی در حد آنچارتد بسازن ،رفتن دو میلیارد پول زبون بسته رو دادن و پیکسل دهه های 80 آتاری خریدن.
Rovio رو میخریدن بهتر بود

از این آگهی های استخدام میزنه چند وقت یه بار مایکروسافت برو به عنوان کارشناس برو که اینقدر با این انتخاب های احمقانه ضرر نکنه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or