مولینیو : ماکروسافت فکر میکرد ماینکرفت آشغال بود

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
minecraft_sheep_awwww.jpg

در مصاحبه سایت GamesRadar با آقای پیتر مولینیو رئیس استدیو 22Cans که چند هفته قبل از اعلام خرید استدیو Mojang توسط ماکروسافت انجام شد ، صحبت های جالبی صورت گرفت. ایشان بیان کردند از همان روز های اول طرفدار بازی بودند ، در حالی که ماکروسافت زیاد تحت تأثیر بازی قرار نگرفته بود و فکر میکرد ماینکرفت آشغال است.

« می دانید که ماینکرفت کرکتری نداشت ، داستانی در کار نبود ، آموزشی وجود نداشت و گرافیک آن هم شبیه بازی های دهه هشتاد نشان میداد. آنها کاملأ در فهم بازی اشتباه میکردند و تمام اینها برای مشتریان مهم نبود. زیباترین صحنه هایی که من در یک بازی دیدم در ماینکرفت بود ، زیرا واقعأ شما احساس میکنید در بازی دنیای بی پایانی وجود دارد.»

جالب است بدانید بعد از انجام این خرید دو و نیم میلیارد دلاری توسط ماکروسافت ، آقای فیل اسپنسر رئیس Xbox بیان کردند ، سه سال پیش وقتی با Mojang کار را روی نسخه Xbox360 ماینکرفت شروع کردند ، نمی دانستند که کمپانی آنها به چه سمت و سویی خواهد رفت. اما سال بعد وقتی بازی را عرضه کردند تبدیل به پرفروش ترین بازی آنلاین تمام دوران روی Xbox360 شد و در تمام این سال ها هم در صدر استفاده بوده است.

Microsoft thought Minecraft 'was rubbish', Molyneux says - CVG

Last edited by a moderator:
مایکروسافت سر بازی Rime هم سازنده هاشو تحویل نگرفت ولی الان با دیدن گیم پلی بازی مطمینن پشیمونن!
نمیدونم چرا مایکروسافت سر بازیهای اینجوری بازی درمیاره اولش خوبه دوسه بارم نتیجشو دیده ها!!!

هر گیمری دوران گیمری حرفه ای ـش طبیعتا از زمان ظهور تکنولوژی های نو و گرافیک های 3D بوده، چیزی که ایده ها و ساختار ماینکرفت با این قضیه مغایرت داره ! حالا اگر من گیمر از این عنوان خوشم نمیاد، دلیل نمیشه که زود چند تا از فن بوی های عزیز که عاشق ماینکرفت هستن و کارشون فقط دفاع از آرمان ها و تصمیمات مایکرو هستش، در اینجا ری اکشن نشون بدن و از تصمیم گیری های مایکرو دفاع کنن !
!
اخر زمون شده...شما داري مي گي فن بوي minecraft؟ كسي كه فقط چون سازنده هاي rime گفتن از ico الهام گرفتن ميگي پس 100% بازي شاهكاري خواهد شد؟بعد holly shit هنوز تو فاز گرافيك هستي فقط؟ همين ديروز گيمر شدي؟

این مایکرو واقعا دو زار عقل تو سرش نیست . عوض اینکه برن با این پول یه استودیو خوب بنا کنن تا یه بازی در حد آنچارتد بسازن ،رفتن دو میلیارد پول زبون بسته رو دادن و پیکسل دهه های 80 آتاری خریدن.
Rovio رو میخریدن بهتر بود

در مورد خود خبر اینکه: مولینو که خیلیم دوسش دارم به حدی از کمال رسیده که تک تک عناوین خوب صنعت بازی رو از قبل پیش بینی کرده...این LEVEL UP هم از زمان عنوان ضعیف fable 3 بدست آورده. واقعا صد حیف :d

در مورد نظرات کاملا شخصی و محترم دوستان:

الان دقیقا مشکل کجاست؟ خود بازی اگه آشغاله که شما باید خوشحال باشید ماکروسافت چنین پول کلفتی خرج یه آشغال کرده و به حمدالله چنان ضرری میده که ضرردهی امسال سونی رو جبران کنه.
(به سبک دوستان نظر شخصیه و هرکی واکنش نشون بده دیکتاتوره و قدر منو نمیدونه) :d

میدونید قضیه چیه؟!!!خوب خیلی سادست
اکثرا فکر میکنند بیشتر افرار گیمر اونایی هستند که پای کنسول های گیم میشینند بازی های گرافیکی بالا میکنند مانند کالاف دیوتی , اساسین , و .... که حاوی خشونت زیادی هستند حتی خیلی از بچه های بازی سنتر همچین چیزی رو فکر میکنند اما خوب یه عده گیمر دیگه هم هستند که بازی های ساده و کارتونی مانند رو ترجیح میدن تا بازی هایی با گرافیک بالا, دوست دارند با استمارفونشون اینجور بازی هارو انجام بدن , خانم ها که احساست لطفی دارند اکثرا اینطوری هستند. انگری بیردز الان محبوب ترین گیم جهانه, قطعا نمیشه اون رو با بازی هایی همچون کالاف دیوتی مقایسه کرد یک فرد گیمر حرفه ایی هم که سالهاست بازی های سنگین رو انجام داده مطمئنن از چنین سبکی خوشش نمیاد , مطمئنن نمیشه گفت انگری بیردز که بیشترین امار رو داره پس بازیش بهتر از اون بازی های گرافیک بالایی که برای کنسول ها میاد!!!
خلاصه کلام اینه که انتظار نداشته باشید بابا مامان ها بشینن کالاف دیوتی بزنند اسلحه بگیرن بدست و خونریزی راه بندازنند کالاف دیوتی برای یه اقلیت خاصه بازی هایی همچون انگری بیردز و ماینکرفت هم واسه یه اقلیت خاص هر دو در سبک خودشون در اقلیت خودشون خاص هستند

آخرین ویرایش:
اولین پستی که توسط اولین کاربر در همین تاپیک داده شده، دقیقا منظورش مشخصه کیه ! اینیم که گفته هرکسی خوشش نمیاد، حقیقته ! :biggrin1: نمیدونم برای چی فکر میکنید چون این بازی تونسته به چنین رقم های نجومی دست پیدا کنه، اینطور که شما میگید هست، اصلا نمی تونم قبول کنم ! دیگه نمیدونم چطوری (!) توضیح بدم، چیزی که باید میگفتم رو گفتم !
اتفاقا خیلی از همین ماینکرفت بازها، خیلی خیلی هاردکورتر و گیمرتر از ماها هستند که تو بازی فقط راه میریم چهار نفر رو با اسلحه میکشیم یه کات سین میبینیم. طرف وقت و فکرش رو میگذاره یه چیزایی تو ماینکرفت خلق میکنه که اگه ببینید فکتون به زمین اصابت میکنه. یه چرخی تو کامیونیتی های ماینکرفت بزنید و آثارشون رو ببینید متوجه میشید چی میگم. هرچند اگه کسی واقعا وقت گذاشته باشه با چند نفر دیگه بشینه بازی کنه انقدر راحت درباره اش نظر نمیده.

اتفاقا خیلی از همین ماینکرفت بازها، خیلی خیلی هاردکورتر و گیمرتر از ماها هستند که تو بازی فقط راه میریم چهار نفر رو با اسلحه میکشیم یه کات سین میبینیم. طرف وقت و فکرش رو میگذاره یه چیزایی تو ماینکرفت خلق میکنه که اگه ببینید فکتون به زمین اصابت میکنه. یه چرخی تو کامیونیتی های ماینکرفت بزنید و آثارشون رو ببینید متوجه میشید چی میگم. هرچند اگه کسی واقعا وقت گذاشته باشه با چند نفر دیگه بشینه بازی کنه انقدر راحت درباره اش نظر نمیده.
كلا سيستم همينه، ايشون نگاه مي كنه به مذاقش خوش نمياد ميكه چرته. مثل برادر من كه مي گفت journey چقدر اشغاله واسه چي بازي مي كني!

اخر زمون شده...شما داري مي گي فن بوي minecraft؟ كسي كه فقط چون سازنده هاي rime گفتن از ico الهام گرفتن ميگي پس 100% بازي شاهكاري خواهد شد؟بعد holly shit هنوز تو فاز گرافيك هستي فقط؟ همين ديروز گيمر شدي؟
باحال ترین کاربری که تو بازیسنتر دیدم، شمایی ! :d دقیقا مشخص نیست دنبال چی هستی، این خیلی برام جالبه ! توی هر تاپیک یه پُستایی میدی، اصلا آدم نمیدونم چی بگه..لووووووووول !
خدمت شما و کاربر ab عرض کنم که اشتباه گرفتید ! :) واقعا زشته کاربرای که اینقدر ادعا دارند، یک لحظه هم تفکر نمی کنند ! من اگر مثل شما فقط به خاطر مسخره بازی و بی هدفی و گفتن تکبیر و و ووو و انقدر پُست میدادم، اصلا دیگه به بازیسنتر سر نمیزدم ! لطفا دیگه نقل قول نکنید، چون انتظار جواب از من رو نداشته باشید..
طوری میگین "گرافیک" آدم فکر میکنه من پایه یک هر بحث در مورد بازیهای کرایتک که مثلا خدای گرافیکن هستم، یعنی خودم که اینطوری فکر میکنم ! اینکه گفتم تکنولوژی های نو و گرافیک های پیشرفته، اگر یکم (فقط یه خورده حرفه ای تر به قضیه نگاه کنید..) میبینید که همه چیز در گرافیک خلاصه نمیشه !
یه مثال: به نظر من کلا زمانی "گرافیک" ارزش واقعی خودش رو نشون میده که بقیه مکانیک ها هم درکنارش همگام و همقدم پیشرفت کنن ! متاسفانه الان تو نسل هشتم هستیم، تنها چیزی که در بعضی بازی ها و عناوین (اونم نه همه..) نسل بعدی شده، گرافیک ـش هست ! خودم به شدّت با این قضیه مخالفم، از فعالیتم توی این فروم و بازی هایی که صحبت میکنم مشخصه ! من (خیلی های دیگه هم چنین افکاری و عقایدی رو دارن، فقط من نیستم...) معتقدم که بازی زمانی ارزش پیدا میکنه که تکنولوژی در خدمت و زیر دست و در کنترل "هُنر" باشه، اون زمان واقعا میشه به یه عنوانی که در این نسل عرضه میشه گفت نسل بعدی، متاسفانه بیشتر وقت ها برعکس میشه، یعنی افسار و کنترل این هُنر و خلاقیت میفته دست تکنولوژی و یه جور سوءاستفاده رخ میده به نظرم ! هر وقت این اتفاق میفته، متاسفانه بازی هایی عرضه میشن که اصلا آدم خجالت میکشه که گیمره و داره عناوینی رو بازی (بهتره بگیم وقت کشی..) میکنه که اصلا نمیدونه دقیقا دُنبال چی میگرده، چیکار میکنه ! (البته این قسمت هایلایت کردم هم میشه یه استثناهایی رو قائل شد که الان دیگه نمیشه توضیح داد،خواستم بگم بدونید چیز قطعی نیستش !) ولی دقت کنید، هر وقت تکنولوژی در خدمت و کنترل هُنر، خلاقیت، شور و اشتیاق واقعی سازنده قرار گرفت، عناوینی نظیرJourney (چون این بازی رو مثال زدید گفتم..) و و و وو عرضه خواهند شد که نمیشه کسی از این عنوان بدش بیاد، یعنی کسی که از Journey بدش بیاد، به نظر من دل سنگ داره، یا دقت نکرده بهش و یه نگاه گذرا داشته، غیر این مورد چیز دیگه ای نیست !
پ.ن: در آخر هم بگم که یکم با دید وسیع تری به قضیه نگاه کنید، اینکه کسی به یه بازی علاقه مند نیست، چیز نورمال و طبیعیه ! اوکی ؟! اینطور نیست که شماها فکر میکنید، فقط هم در مورد ماینکرفت نیست، الان همین شماهایی که اینجا انقدر پُست دادید، حاضرم شرط ببندم از بازی که خوشتون نیامده، توی تاپیک ـش این نظرتون رو در موردش گفتید، الان یعنی من باید برم اون پُست شما رو نقل قول کنم و بگم از این بازی برای چی بدتون میاد ؟! نمیشه که..
پ ن: همین کسایی که الان میگن ماینکرفت آشغاله کافی بود سونی استدیورو خریده بود الان ماینکرفت میشد بهترین و خلاقانه ترین بازی آنلاین و این حرکت سونی بهترین خرید تاریخ
همین کسانی که اینجوری میگن..همین کسانی که اونطوری میگفتن...
همین کسانی که..
کلیشه ای ترین و چیپ ترین جوابی بود که شنیدم، همین برای من بسه..

آخرین ویرایش:
اصلا دیگه به بازیسنتر سر نمیزدم ! لطفا دیگه نقل قول نکنید، چون انتظار جواب از من رو نداشته باشید..
ینی میشه8->
در مورد باقی پستتم خدایی هرچی خوندم نفهمیدم میخوای بحثو به کجا برسونی خودت اول میای اینو میگی
هر گیمری دوران گیمری حرفه ای ـش طبیعتا از زمان ظهور تکنولوژی های نو و گرافیک های 3D بوده، چیزی که ایده ها و ساختار ماینکرفت با این قضیه مغایرت داره
بعد میای میگی معیار سنجش یه بازی گرافیک نیست و هنره در حالی که فقط و فقط به همین دلیل و معیار داری ماینکرفتو میکوبی کلا تو و خیلیای دیگتون که لفظ آشغال آشغال راه انداختید در مورد ماینکرفت یاد بگیرید یه چیزیو تا تجربه نکرده نظر ندید در موردش از رو ظاهر نمیشه به ارزش و کیفیت یه بازی پی برد
پ ن: همین کسایی که الان میگن ماینکرفت آشغاله کافی بود سونی استدیورو میخرید الان ماینکرفت میشد بهترین و خلاقانه ترین بازی آنلاین و این حرکت سونی بهترین خرید تاریخ

هر وقت تکنولوژی در خدمت و کنترل هُنر، خلاقیت، شور و اشتیاق واقعی سازنده قرار گرفت، عناوینی نظیرJourney (چون این بازی رو مثال زدید گفتم..) و و و وو عرضه خواهند شد که نمیشه کسی از این عنوان بدش بیاد، یعنی کسی که از Journey بدش بیاد، به نظر من دل سنگ داره، یا دقت نکرده بهش و یه نگاه گذرا داشته، غیر این مورد چیز دیگه ای نیست !
sb0ph2pl6ntezxofw850.png

Minecraft Journey - a Map based on the PS3 Journey - Need ideas - Maps Discussion - Maps - Mapping and Modding - Minecraft Forum - Minecraft Forum

دوستان تا حالا فکر کردید چرا بازی رو با این گرافیک پیکسل پیکسلی عرضه کردن ؟ سبک بازی هم چیزی نیست که تو بازار مثلش پیدا بشه ؟

آخرین ویرایش:
این مولینیو از وقتی که از ماکروسافت جدا شده بولشت زیاد میگه ها :d

البته من ایشون خیلی قبول دارم ولی خب به نظرم اینطوری میاد :-/:d

فنی که بیاد ادای روشن فکری و بی طرفی در بیاره خیلی خنده داره

bla bla bla bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla bla

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or