موضوعات عمومی در خصوص نینتندو -Nintendo General Discussion

mr-game&watch

کاربر سایت
Nintendo Discussion (2).png
سلام
در خصوص نینتندو بعضاً اخبار و مطالبی هست که تاپیک مشخصی براشون وجود نداره و از طرفی قابلیت داشتن تاپیک مستقل رو هم ندارن. مثل اخباری که در مورد فیلم ماریو منتشر میشه و ...
این موارد تا الان در تاپیک های دیگه ارسال میشد که علاوه بر منحرف کردن مسیر تاپیک دنبال کردن اونها رو هم سخت می کرد. برای همین تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا علاوه بر ارسال این اخبار در کنارش محلی برای بحث عمومی در مورد نینتندو ایجاد بشه، امیدوارم در کنار هم لحظات خوبی رو با این تاپیک داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
برنامه ریزی کردم ماه آینده سویچ 2 بگیرم.هرروز دارم روز شماری میکنم براش.صبر براش خیلی سخته.:(
قرض میکردی، میخریدیش، الان گرون تر شده ماه بعد هم خدا داند.
من که بخاطره باتری ضعیفش و احتمالا نسخه اولد یا لایت، نخریدم. رفتم سوییچ لایت خریدم تا عطشم فروکش کنه 😂

• Smile
Reactions: Rohshen
قرض میکردی، میخریدیش، الان گرون تر شده ماه بعد هم خدا داند.
من که بخاطره باتری ضعیفش و احتمالا نسخه اولد یا لایت، نخریدم. رفتم سوییچ لایت خریدم تا عطشم فروکش کنه 😂
آخه منتظرم سر ماه حقوق بگیرم.هیچ کی هم نیست قرض بده :D من الان عطشم با سویچ ۲ فقط رفع میشه که قشنگ کلی پول بازی اورجینال هم بدم کامل خالی شم عطشی نمونه:))

Annotation 2025-09-26 100517.jpg

داگ بوزر بازنشسته شده و جانشین ایشون خانم * است که به نظر تغییر مهمی نمیاد و احتمالاً نیست اما خبر جالب تر اینه که ساتورا شیباتا که سابقه مدیریت بخش اروپا و استرالیای نینتندو رو داشته عنوان مدیر اجرایی نینتندوی امریکا رو گرفته.
انتخاب یه مدیر ژاپنی به نظرم میتونه پالس مثبتی باشه (راستی شیباتا یکم از اون طنازی های ایواتای خدا بیامرز رو هم داره شاید توی دایرکتهای بعدی یه سس فان اضافه کنه به ماجرا)

Nintendo Of America President Doug Bowser Announces Retirement

دوستان یه سوالی/طرحی داشتم و به موضوعات در تالار نینتندو که نگاه کردم به نظرم اینجا بهترین جا هستش برای پرسیدنش
رفقا زدن یک کانال یوتوب + پیج اینتاگرام برای محتویات یوتوب ارزشی داره بنظرتون تو ایران؟ کسانd (ولو مجدود) هستند که چنین محتوایی رو در کامیونیتی فارسی دنبال کنند؟ منظورم محتویات و گیم ها و داستان های بازی های نینتندو هست
من خودم مدت هاست داستان بازی ها رو دنبال میکنم.نمونش کانال komputer ka هست که از همون سال 95 یا 96 (دقیق یادم نیست) تا الان نگاهش میکنم.داستان بازی ih رو خیلی دوست دارم ولی جای خالی داستان هایی مثل zelda و bayonett و metroid رو شدیدا خالی میبینم در کامیونیتی ایران. دوست دارم مثلا برای zelda کاری کنم که راجب assassins ceed و call of duty و بازی های دیگه سال هاست که داره محتوا تولید میشه(به ویژه داستان بازی).فقط شک دارم که ارزش داشته باشه در ایران.میارزه بنظرتون؟ چون به نظرم تاحالا کسی جدی راجب این عناوین کاری نکرده.نهایت چندتا گیمپلی از zelda هست و تهش نقد tears of a kingdom از همین بازی سنتر خودمون در یوتوب.دوست دارم نظراتتون رو بدونم
الان شدید میخوام بزنم تو کار یادگیری فوتوشاپ و پریمیوم و از نظر ادیت مشکلی ندارم.یک میکروفون و کپچر کارت هم میخوام بگیرم برای ضبط گیمپلی و گفتن داستان بازی ها. چند ماه پیش برای اولین بار zelda رو روی تبلتم با شبیه ساز dolphin بازی کردم و لذت بردم ازش(wind waker و کمی هم twilight princess رو).گفتم چرا یکی تاحالا داستان این سری از بازی ها رو نگفته.برای همین تو فکرشم که یک کانال بزنم و داستان این بازی ها رو جدا گونه از اولین نسخه در 1986 بگیر تا آخرین نسخه هاش که echoes of wisdom هستند رو بگم(hyrule جدید هم که فقط برای سوئیچ 2 میاد و اونو باید وقتی که تونستم کنسول بعدی رو بخرم بسازم و برای سوئیچ 1 نیست).فقط مطمئن نیستم که کسی این محتواها رو نگاه کنه
خوش حال میشم که دوستان اگه نظری دارن برای تاسیس کانال باهم درمیون بذارن.هنوز حتی نامی هم نذاشتم برای کانال.ممنون میشم از نام کانال تا محتواهایی که فکر میکنید ارزش ساختن داره رو بگید
خودم برای محتوا این ها رو در نظر دارم:
1-داستان بازی (مثل zelda و fire emblem و metroid و ....)
2-محتوا هایی مثل 20 نکته از زلدا یا 25 نکته از ماریو
3-داستان راجب تاریخچه سری(نه داستان) که مثلا اصلا اولین بار بازی چجور ساخته شده و برای چه پلتفورم هایی منتشر شد و چقدر فروخت کلا و از این جور چیزها
4-ساخت ویدئو شورت در یوتوب و اینستا راجب ماریو و زادا و بقیشون
شما چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ یا کلا ایده ای برای نام کانال دارید؟

دوستان یه سوالی/طرحی داشتم و به موضوعات در تالار نینتندو که نگاه کردم به نظرم اینجا بهترین جا هستش برای پرسیدنش
رفقا زدن یک کانال یوتوب + پیج اینتاگرام برای محتویات یوتوب ارزشی داره بنظرتون تو ایران؟ کسانd (ولو مجدود) هستند که چنین محتوایی رو در کامیونیتی فارسی دنبال کنند؟ منظورم محتویات و گیم ها و داستان های بازی های نینتندو هست
من خودم مدت هاست داستان بازی ها رو دنبال میکنم.نمونش کانال komputer ka هست که از همون سال 95 یا 96 (دقیق یادم نیست) تا الان نگاهش میکنم.داستان بازی ih رو خیلی دوست دارم ولی جای خالی داستان هایی مثل zelda و bayonett و metroid رو شدیدا خالی میبینم در کامیونیتی ایران. دوست دارم مثلا برای zelda کاری کنم که راجب assassins ceed و call of duty و بازی های دیگه سال هاست که داره محتوا تولید میشه(به ویژه داستان بازی).فقط شک دارم که ارزش داشته باشه در ایران.میارزه بنظرتون؟ چون به نظرم تاحالا کسی جدی راجب این عناوین کاری نکرده.نهایت چندتا گیمپلی از zelda هست و تهش نقد tears of a kingdom از همین بازی سنتر خودمون در یوتوب.دوست دارم نظراتتون رو بدونم
الان شدید میخوام بزنم تو کار یادگیری فوتوشاپ و پریمیوم و از نظر ادیت مشکلی ندارم.یک میکروفون و کپچر کارت هم میخوام بگیرم برای ضبط گیمپلی و گفتن داستان بازی ها. چند ماه پیش برای اولین بار zelda رو روی تبلتم با شبیه ساز dolphin بازی کردم و لذت بردم ازش(wind waker و کمی هم twilight princess رو).گفتم چرا یکی تاحالا داستان این سری از بازی ها رو نگفته.برای همین تو فکرشم که یک کانال بزنم و داستان این بازی ها رو جدا گونه از اولین نسخه در 1986 بگیر تا آخرین نسخه هاش که echoes of wisdom هستند رو بگم(hyrule جدید هم که فقط برای سوئیچ 2 میاد و اونو باید وقتی که تونستم کنسول بعدی رو بخرم بسازم و برای سوئیچ 1 نیست).فقط مطمئن نیستم که کسی این محتواها رو نگاه کنه
خوش حال میشم که دوستان اگه نظری دارن برای تاسیس کانال باهم درمیون بذارن.هنوز حتی نامی هم نذاشتم برای کانال.ممنون میشم از نام کانال تا محتواهایی که فکر میکنید ارزش ساختن داره رو بگید
خودم برای محتوا این ها رو در نظر دارم:
1-داستان بازی (مثل zelda و fire emblem و metroid و ....)
2-محتوا هایی مثل 20 نکته از زلدا یا 25 نکته از ماریو
3-داستان راجب تاریخچه سری(نه داستان) که مثلا اصلا اولین بار بازی چجور ساخته شده و برای چه پلتفورم هایی منتشر شد و چقدر فروخت کلا و از این جور چیزها
4-ساخت ویدئو شورت در یوتوب و اینستا راجب ماریو و زادا و بقیشون
شما چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ یا کلا ایده ای برای نام کانال دارید؟

سلام الان یه سرچ فارسی زدم نینتندو صد تا ویدیو اومد
حتی خودم پارسال یه ویدیو راجع بش درست کردم البته کانالم بیننده نداره کلا :D (تو امضا هست)

ولی کانالی که فقط راجع به نینتندو باشه فقط یه دونه دیدم اسمشون مایتندو هست. (مث اینکه یه فروشگاهم هستن)
Mytendo | مایتندو

اینکه جای نینتندو خالی هست بخاطر واردات محدود در زمان قدیمه بنظرم. بیشتر ps2 وارد میشد و گیم کیوب اصن نبود.

البته یه فرضیه دیگه هم دارم اینه که ایرانی ها اکثرا بازی های دوست دارن که بتونن جدی بگیرن و ظاهر جدی و دارک داشته باشه.
مثلا با اینکه کلا ایرانی ها سینگل پلیر باز نیستن زیاد (تا جایی که دیدم بیشتر بازی های آنلاین Valve + فیفا تو ایران طرفدار داره) ولی مثلا مکس پین و رزیدنت ایول رو خیلی از ایرانی ها میشناسن
یا بین فایتینگ ها مورتال کامبت رو همه میشناسن در حالی که صحنه رقابت sf و ... همیشه بیشتر بوده

• Like
Reactions: pouria.sh
حتی خودم پارسال یه ویدیو راجع بش درست کردم البته کانالم بیننده نداره کلا :D (تو امضا هست)

ولی کانالی که فقط راجع به نینتندو باشه فقط یه دونه دیدم اسمشون مایتندو هست. (مث اینکه یه فروشگاهم هستن)
Mytendo | مایتندو

اینکه جای نینتندو خالی هست بخاطر واردات محدود در زمان قدیمه بنظرم. بیشتر ps2 وارد میشد و گیم کیوب اصن نبود.

البته یه فرضیه دیگه هم دارم اینه که ایرانی ها اکثرا بازی های دوست دارن که بتونن جدی بگیرن و ظاهر جدی و دارک داشته باشه.
مثلا با اینکه کلا ایرانی ها سینگل پلیر باز نیستن زیاد (تا جایی که دیدم بیشتر بازی های آنلاین Valve + فیفا تو ایران طرفدار داره) ولی مثلا مکس پین و رزیدنت ایول رو خیلی از ایرانی ها میشناسن
یا بین فایتینگ ها مورتال کامبت رو همه میشناسن در حالی که صحنه رقابت sf و ... همیشه بیشتر بوده
درود
اینم یکی دیگه‌ش
لینک کانال یوتوب
من علی نه‌بابا هستم و اینجا راجع به نینتندو و هرچی که میسازه صحبت میکنیم بازی های #nintendoswitch2 #nintendoswitch بررسی و معرفی میکنم چون اینارو دارم 😊
چندتا کانال قدیمی هم تو تلگرام هست که مربوط به نینتندو هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pouria.sh

Mytendo | مایتندو

درود دوست عزیز
داداش من منظورم داستان بازی های نینتندو بود مثل زلدا وگرنه آره کانالایی مثل زومجی و ویجیاتو هم بررسی کنسول رو گذاشتن.ولی اگر بگردی میبینی به اندازه انگشت های یک دست هم داستان بازی های زلدا رو مثلا نذاشتن.نهایت دوتا ویدئو خیلی مختصر راجب داستان بازی breath of the wild و tears of the kingdom و یدونه ocarina of time اگه اشتباه نکنم.چندتا هم تاریخچه مختصر دیگه به زبان فارسی.کانال مایتندو هم محتوای داستانی نداره متاسفانه
ببین مثلا شما اساسینز کرید رو درنظر بگیر.تو یوتوب داستان همه نسخه هاش از 2007 هست تا همین shadows .
من دنبال همچین چیزی برای زلدا هستم + مترو + زنوبلید و مخصوصا بایونتا.خیلی نسخه های زلدا هستند که اصلا تو کامیونتی فارسی بهشون پرداخه نشده
ocarina of time
majoras mask
wind waker
twilight princess
skyward sword
breath of the wild
tears of the kingdom
تازه من نسخه های اولیه و ds و game boy رو فاکتور گرفت(+ hyrul warriors که کلا یه اسپین آف جداست)
خیلی تو فکرشم که مثلا داستان 4 سمت بایونتا رو بسازم. نسخه اولش رو روی 360 بازی کردم و نسخه بعدیش هم که اسیر wii u شد و سومیش + origins هم کلا برای سوئیچ منتشر شد و عملا راهی برای دسترسی بهشون نیست برای من(سیستمم برای شبیه سازیش خیلی ضعیفه.البته شماره 1 برای pc هم همراه با vanquish در یک کالکشن توسط سگا منتشر شد بعدا ولی 3 تای بعدی در چنگال نینتندو اسیرن فعلا.البته من از نینتندو ممنونم درنهایت چون اگه حمایت نمیکرد اصلا شماره های بعدی ساخته نمیشدن).تو کایونیتی فارسی از ویچر بگیر تا کالاف و الن ویک و کالاف بگیر تا gta و RDR محتوا داریم(داستانی) اما برای برخی از بازی های نینتندو هیچی!
کانالت رو هم دنبال دارم و الان هم رفتم ویدئوت رو save کردم تا بعدا ببینم
البته شرط داره که ویدئوت رو ببینم:>
زیر آخرین ویدئوت همون 4 ماه پیش پیام دادم ولی جوابی ندادی بهش.ویئو آموزش زبان منظورمه.همون ویدئو آخرت
همون کامنت اول
همشهری گرامی:D

نینتندو کلا هیچ موقع تو ایران طرفدار زیادی نداشت.توی مجلات گیم که قبلا منتشر میشد یادمه لابه لای بازی های xbox360 و ps3 گاهی هم چندتا بازی ds یا wii هم نقد میشد که اونم احتمالا خود طرف از روی علاقش دنبال میکرده وگرنه بین دوستان خودم تا 100 که هیچی، تا 1000 کیلومتری هم کسی نینتندو نداشت.البته با سوئیچ کمی ورق برگشت که اونم خیلی ناچیز بوده نسبت به کل جمعیت گیمر ایران(اکثرا دنبال ps4 بودن).سوئیچ 2 هم که حتی علاقه هم داشته باشی، قیمتش اجازه نمیده که بگیریش...
درود
اینم یکی دیگه‌ش
لینک کانال یوتوب
من علی نه‌بابا هستم و اینجا راجع به نینتندو و هرچی که میسازه صحبت میکنیم بازی های #nintendoswitch2 #nintendoswitch بررسی و معرفی میکنم چون اینارو دارم 😊
چندتا کانال قدیمی هم تو تلگرام هست که مربوط به نینتندو هست
درود دوست عزیز :Rose:
آره چنل علی نه بابا رو هم مدت هاست دنبال میکنم ولی داداش من منظورم داستان بازی ها هست نه لزوما بررسی یا نکات هک کنسول و کلا نکات جالب نینتندو و اخبارش.خیلی کانال انگلیسی هست که موضوعشون کلا نینتندو هست مثل SwitchUp و یکی که من قبلا دنبالش میکردم BeatEmUps ولی من داستان بازی بیشتر دنبالشم مثل komputer ka خودمون
لینک گروه های تلگرام یا اسمشون رو داری برام بفرستی لطفا؟

@pouria.sh
سلام ممنون

اره اگه برا داستان هست ک درست کن فک کنم نیازی هم ب دوربین نباشه چون میشه از اول تا اخر فوتیج از گیم مشاهده کرد.

راستش من نمیدونستم بازیهای نینتندو مگه اصن داستانشون مهمه؟ :D بنظرم بازیهای دیگه رو هم داستان کامل پوشش بده فقط محدود ب نینتندو نباش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or