موضوعات عمومی در خصوص نینتندو -Nintendo General Discussion

mr-game&watch

کاربر سایت
Nintendo Discussion (2).png
سلام
در خصوص نینتندو بعضاً اخبار و مطالبی هست که تاپیک مشخصی براشون وجود نداره و از طرفی قابلیت داشتن تاپیک مستقل رو هم ندارن. مثل اخباری که در مورد فیلم ماریو منتشر میشه و ...
این موارد تا الان در تاپیک های دیگه ارسال میشد که علاوه بر منحرف کردن مسیر تاپیک دنبال کردن اونها رو هم سخت می کرد. برای همین تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا علاوه بر ارسال این اخبار در کنارش محلی برای بحث عمومی در مورد نینتندو ایجاد بشه، امیدوارم در کنار هم لحظات خوبی رو با این تاپیک داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
اقا پیرم در آمد تا اکانت ساختم ریجستر کردم رو کنسول یک کد زپرتی رو ثبت کردم. خسته نباشه نینتندو با این سیستم آنلاینش LMAO. مفتم دادن نگیرید ارزشش رو نداره :دی.

جدی؟
الان نمیدونم
اون موقع که من سوییچ خریدم اکانت ساختن واقعا کاری نداشت
تهش هم یه کد از اورگون زدیم مالیات رو خریدامون هم صفر شد :دی

جدی؟
الان نمیدونم
اون موقع که من سوییچ خریدم اکانت ساختن واقعا کاری نداشت
تهش هم یه کد از اورگون زدیم مالیات رو خریدامون هم صفر شد :دی
ناظم جان بنظر حرفه ای میرسی :دی. میشه کلاً کنسول رو خاموش کرد؟ بدون نگهداشتن دکمه روی کنسول اونم مخصوصا وقتی رو داک هست.

• Like
Reactions: tboy2022
ناظم جان بنظر حرفه ای میرسی :دی. میشه کلاً کنسول رو خاموش کرد؟ بدون نگهداشتن دکمه روی کنسول اونم مخصوصا وقتی رو داک هست.

خیر :دی
نوابغ نینتندو جوری کنسول رو طراحی کردن که تنها راه کامل خاموش کردنش نگه داشتن دکمه پاور به مدت سه ثانیه است تا منوی خاموش/ریستارت کنسول بالا بیاد
اگه کنسول فریز کرد، دکمه پاور رو 12 ثانیه نگه دارید کنسول فورس شات داون (Force Shutdown) میشه

دارم توایلایت پرنسس رو دوباره بازی میکنم و الله اکبر
هنوز که هنوزه برای من بهترین بازی تاریخه
چقدر این بازی حماسیه چقدر احساس توی جای جای بازی هست از توتوریال نسبتا طولانیش که باعث میشه به تمام شخصیتای بازی اهمیت بدی تا داستان تراژدیک ملکه روتلا و درخواستش، از ایلیا و پدرش تا کل سر سبد همه چیز میدنا همه چیز توی پیک خودشه
کاش نینتندو یه اسپین آف با فرمول کلاسیک بسازه و چقدر بد که این استایل گرافیکی کاملا از صنعت گیم حذف شده. قشنگ نقطه بین متریال های واقع کرایانه با طراحی انیمه ای بود که توایلایت پرنسس و فاینال ۱۲ و زنوبلید اکس بع اوجش رسیده بودن

جدا این فرانچایز بی نقصه و هیچ نقطه سیاهی نداره
با OOT کل بازی سازی سه بعدی رو تعریف میکنه
با TMM میاد یه تجربه ریز غنی و متفاوت و اصیل میده
با TWW به نهایت کیوت و روح دار بودن میرسه
با TTP تجربه تمام عیار یه سیستم چندین ساله رو ارائه میده
با TSS احساس رو از طریق تجسم و حرکت به ارمغان میاره

سلام
درمورد ریجن گیم ها که فروشنده های نابکار دارن ازش سو استفاده میکنن. گیم های جنوب شرقی آسیا، روی کاور رده بندی سنی ندارن و دزدهای نابکار اون رو با قیمت بالاتری به اسم ریجن یا سفارش امریکا میفروشن.

Attachments

• WhatsApp Image 2025-08-14 at 17.09.02_66eb0afa.jpg
    WhatsApp Image 2025-08-14 at 17.09.02_66eb0afa.jpg
    123.7 KB · مشاهده: 21
  • WhatsApp Image 2025-08-14 at 17.09.03_3589edd0.jpg
    WhatsApp Image 2025-08-14 at 17.09.03_3589edd0.jpg
    67.8 KB · مشاهده: 21
دوستان یه سوال. فرض میکنیم ریجن اکانت نینتندومون آمریکاس، ولی با یه تغییر ریجن ایشاپ به اروپا یه بازی رو از ایشاپ اروپا میخریم و بعد برمیگردیم آمریکا. الان بخوایم واسه اون بازی DLC بخریم باید دوباره برگردیم اروپا یا از آمریکا هم میشه خرید و استفاده کرد؟

میدونم که راجع به بازیای فیزیکی، چون اکثرشون ریجن فری هستن مشکلی پیش نمیاد. برای بازیای دیجیتال و ایشاپ برام سوال شده.

• Like
دوستان یه سوال. فرض میکنیم ریجن اکانت نینتندومون آمریکاس، ولی با یه تغییر ریجن ایشاپ به اروپا یه بازی رو از ایشاپ اروپا میخریم و بعد برمیگردیم آمریکا. الان بخوایم واسه اون بازی DLC بخریم باید دوباره برگردیم اروپا یا از آمریکا هم میشه خرید و استفاده کرد؟

میدونم که راجع به بازیای فیزیکی، چون اکثرشون ریجن فری هستن مشکلی پیش نمیاد. برای بازیای دیجیتال و ایشاپ برام سوال شده.
بله برای dlc هم باید همین کارو تکرار کنی مثلا اگه بازی رو از eShop اروپا خریده باشی، DLC نسخهٔ آمریکا روی اون کار نمی‌کنه. باید DLC رو هم از اروپا بگیری.

سلام
درمورد خرید از eShop، ریجن کنسول اروپا ست ولی مارکت رو گذاشتم امریکا. حالا من از امریکا میتونم خرید کنم؟ گیفت کارت باید امریکا باشه یا گلوبال هم میشه زد؟ اصلا گلوبال داره؟ :دی.

• Like
سلام
درمورد خرید از eShop، ریجن کنسول اروپا ست ولی مارکت رو گذاشتم امریکا. حالا من از امریکا میتونم خرید کنم؟ گیفت کارت باید امریکا باشه یا گلوبال هم میشه زد؟ اصلا گلوبال داره؟ :دی.
کنسول کلا ریجن فری هست (غیر از اون نسخه‌های ارزون مخصوص ژاپن). ریجن اکانت نینتندو و ایشاپ مهمه که اگه گذاشتی آمریکا میتونی خرید کنی.
گیفت کارت باید آمریکا باشه و تا جایی که من دیدم اصلا ریجن گلوبال نداره.

• Like
Reactions: Fratos and tboy2022
سوییچ ۲ پرفروش‌ترین کنسول با نزدیک شدن فروش به ۲.۵ میلیون واحد – برآورد فروش سخت‌افزار در قاره آمریکا برای ژوئیه ۲۰۲۵

طبق برآوردهای VGChartz، کنسول Nintendo Switch 2 در ژوئیه ۲۰۲۵ پرفروش‌ترین کنسول در قاره آمریکا (ایالات متحده، کانادا و آمریکای لاتین) بوده و ۵۴۴,۷۳۷ دستگاه فروش داشته است. سوییچ ۲ در مجموع طی دو ماه به ۲.۴۹ میلیون دستگاه فروش رسیده است

XyAaqBEtYtb8YffjKZ68Gb-970-80.jpg (1).png

سلام
فکر میکردم دلیل خالی شدن سریع باتری جوی کان راست استفاده زیاد تر از دکمه هاست. چند روز پیش یکی پست گذاشته بود در ردیت که دقیقاً همین رو مطرح کرده بود.
جالب اینکه هرچقدر اینها رو میزارم توی شارژ، جوی کان راست نهایت به 60 درصد میرسه و بالاتر نمیره.

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or