موضوعات عمومی در خصوص نینتندو -Nintendo General Discussion

mr-game&watch

کاربر سایت
Nintendo Discussion (2).png
سلام
در خصوص نینتندو بعضاً اخبار و مطالبی هست که تاپیک مشخصی براشون وجود نداره و از طرفی قابلیت داشتن تاپیک مستقل رو هم ندارن. مثل اخباری که در مورد فیلم ماریو منتشر میشه و ...
این موارد تا الان در تاپیک های دیگه ارسال میشد که علاوه بر منحرف کردن مسیر تاپیک دنبال کردن اونها رو هم سخت می کرد. برای همین تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا علاوه بر ارسال این اخبار در کنارش محلی برای بحث عمومی در مورد نینتندو ایجاد بشه، امیدوارم در کنار هم لحظات خوبی رو با این تاپیک داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال از کسایی که سوییچ لایت داشتن دارم:
تو دست راحت هست کنترلش اینا؟ چون من اصلا با حالت دستی سوییچ معمولی راحت نبودم نمیتونستم درست بازی کنم. یعنی یه بازی مثل BotW که سخت هست واقعا گیر میکردم تو حالت دستی نمیدونم چرا. این لایت دیدم یه کم کوچیکتره ولی نمیدونم چطوریه در کل تو دست. از لحاظ کیفیت دکمه ها و آنالوگهاشم شک دارم خوب باشه. بازیهای نینتندو هم میدونید باید با کنترلر کشتی گرفت. سر همین هر بار دسته جدا خریدم جویکانهام خراب نشن.
بعد سوییچ۲ بیاد از لحاظ قیمت تو سرش نمیخوره؟ اینا که جوری هک شدن هم اریج خور باشن هم هکی جریانشون چیه؟
ببین لایت خب کوچیکتر و سبک تره راحت تر تو دست جا میشه و ازین نظر راحتتر از سوییچ های عادی هست. اما اون مشکل دکمه های زیاد و کشتی گرفتن که میگی مخصوصا برای بازیایی مث زلدا همچنان رو لایت هم وجود داره و حتی شاید شدیدتر به چشم بیاد. به هر حال کنترل این بازیا واقعا پیچیده س و رو لایت هم که فضا کمتره شاید سخت ترم باشه. منکه لایت گرفته بودم بعد یکی دو هفته پرو کنترلر هم گرفتم چون واقعا سخت بود برام بعضی بازیا.

• Sad
Reactions: Cait Sith
ببین لایت خب کوچیکتر و سبک تره راحت تر تو دست جا میشه و ازین نظر راحتتر از سوییچ های عادی هست. اما اون مشکل دکمه های زیاد و کشتی گرفتن که میگی مخصوصا برای بازیایی مث زلدا همچنان رو لایت هم وجود داره و حتی شاید شدیدتر به چشم بیاد. به هر حال کنترل این بازیا واقعا پیچیده س و رو لایت هم که فضا کمتره شاید سخت ترم باشه. منکه لایت گرفته بودم بعد یکی دو هفته پرو کنترلر هم گرفتم چون واقعا سخت بود برام بعضی بازیا.
ممنون رفیق
برای بازیای JRPG نوبتی چطوره؟
بعد جریان این مودچیپش چیه یهویی آخر عمر کنسول همه مدلا رو هک کردن؟ میشه امیدی داشت سوییچ۲ هم سریع هک کنن؟ سر جریان برخوردی که نینتندو با امولاتورها کرد اینطوری کردن هکرها؟

• Like
Reactions: SMM9
ممنون رفیق
برای بازیای JRPG نوبتی چطوره؟
بعد جریان این مودچیپش چیه یهویی آخر عمر کنسول همه مدلا رو هک کردن؟ میشه امیدی داشت سوییچ۲ هم سریع هک کنن؟ سر جریان برخوردی که نینتندو با امولاتورها کرد اینطوری کردن هکرها؟
والا اطلاعاتی درباره هک و ... ندارم

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or