.:Soheil:.
کاربر سایت
اول باید بری فایل cer , key گوشی تو بگیری . بعد با ساین کنی .راحت ترين روش براي ساين كردن گوشي 5800 چيه ؟!
البته اگه گوشیتو هک کنی از دست این ساین کردن راحت میشی ولی بازم نیاز به cer , key داری .
اول باید بری فایل cer , key گوشی تو بگیری . بعد با ساین کنی .راحت ترين روش براي ساين كردن گوشي 5800 چيه ؟!
همدی عزیز امضا تو دیدم!الان نوش 105 تومانه!قیمت منصفانه بده!
یه گوشی واسه بابام میخوام سبک و نسبتا ساده باشه.ترجیحا نوکیا
لطفا چند مدل پیشنهاد کنید...
بین 650 تا 670 .
اما انصافا گوشیه بی ریختیه . مثل پاره اجر میمونه . بنظر من علاوه بر قیافه نداشتن از جنس بدنه بدی هم برخورداره .
سلام مهدی جون !:biggrin1:
مهدی من میخواستم بین OMNIA HD یا Iphone 3G یک مدل رو بگیرم. بنظرت از جمیع جهات کدوم بهتر هست ؟ اگه میشه کامل توضیح بده
مرسی
چرا حالا 3g خوب 3gs رو بخرسلام مهدی جون !:biggrin1:
مهدی من میخواستم بین OMNIA HD یا Iphone 3G یک مدل رو بگیرم. بنظرت از جمیع جهات کدوم بهتر هست ؟ اگه میشه کامل توضیح بده
مرسی
سلام اقا سعید گل
والا سعید جان نمیدونم طرفدار چی هستی ولی اگه ایفون دو برتری داره اونم رابط کاربری و تاچ فوق العاده و بازیهای سرگرم کننده و بی نظیر و بسیار فراوان . اما اومنیا اچ دی فقط توی قسمت دوربینش فوق العادس البته تاچش هم خوبه . از نظر کلاس هم ایفون یه چیزه دیگست . من اگه بودم ایفون رو انتخاب میکردم چون اچ دی هم قیافه نه چندان ظریف و زیبایی داره و نه کیفیت خیلی خوبی . باز هم تصمیم با خودته ولی اگه بتونی یه ایفون 3gs بخری که دیگه حرف نداره . فیلمبرداریش هم چیزی از اچ دی کم نداره .