موبايل!

همدی عزیز امضا تو دیدم!الان نوش 105 تومانه!قیمت منصفانه بده!

من دو روز پیش توی علاالدین 130 تومن قیمت گرفتم . این گوشی من هم بعنوان گوشی سوم من بوده و اگه ببینیش هیچ تفاوتی با نوش نداره . در واقع اصلا ازش استفاده نکردم .

یه گوشی واسه بابام میخوام سبک و نسبتا ساده باشه.ترجیحا نوکیا
لطفا چند مدل پیشنهاد کنید...

سلام

اینطور که شما میفرمایید حدود 300 تا گوشی باید نام برد :دی!!

اگه پدرت مدیر هست سری E نوکیا براشون عالی هست

بله اتفاقا دنبال E51 بودم. مثل اینکه 2 مدل داره یه نوعش camera free هست که دقیقا چیزیه که بابام میخواد یعنی میخواد دوربین نداشته باشه. ولی انگار مدل بدون دوربینش تو ایران پیدا نمیشه! تو GSM نوشته بود...
لینک
حالا زیر 200 تومن چی پیشنهاد میکنید؟!

htc viva هم برای کسایی که بیشتر استفاده ی اداری دارن خوبه، قیمتش هم مناسبه.( البته به نظرم انتخاب اولت یکی از گوشی های سری E نوکیا باشه بهتره، اما این رو هم گفتم شاید بخوای یه برند غیر نوکیا بگیری.)

اگه سری E بخوام بگیرم E51 خوبه قیمتش هم مناسبه چون E50 دیگه خیلی قدیمی شده.
این HTC Touch Viva هم به نظر جالب میاد قیمتش هم خیلی خوبه. فقط کیفیت تصویرش چطوره؟

بین 650 تا 670 .
اما انصافا گوشیه بی ریختیه . مثل پاره اجر میمونه . بنظر من علاوه بر قیافه نداشتن از جنس بدنه بدی هم برخورداره .

سلام مهدی جون !:biggrin1:
مهدی من میخواستم بین OMNIA HD یا Iphone 3G یک مدل رو بگیرم. بنظرت از جمیع جهات کدوم بهتر هست ؟ اگه میشه کامل توضیح بده
مرسی

سلام مهدی جون !:biggrin1:
مهدی من میخواستم بین OMNIA HD یا Iphone 3G یک مدل رو بگیرم. بنظرت از جمیع جهات کدوم بهتر هست ؟ اگه میشه کامل توضیح بده
مرسی

سلام اقا سعید گل
والا سعید جان نمیدونم طرفدار چی هستی ولی اگه ایفون دو برتری داره اونم رابط کاربری و تاچ فوق العاده و بازیهای سرگرم کننده و بی نظیر و بسیار فراوان . اما اومنیا اچ دی فقط توی قسمت دوربینش فوق العادس البته تاچش هم خوبه . از نظر کلاس هم ایفون یه چیزه دیگست . من اگه بودم ایفون رو انتخاب میکردم چون اچ دی هم قیافه نه چندان ظریف و زیبایی داره و نه کیفیت خیلی خوبی . باز هم تصمیم با خودته ولی اگه بتونی یه ایفون 3gs بخری که دیگه حرف نداره . فیلمبرداریش هم چیزی از اچ دی کم نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or