موبايل!

دوست عزیز من و 2 کاربر دیگه در بازی سنتر 3gs داریم و هر 3 تامئن هم این مشکل گرمایی رد کردیم و اتفاقا 3gs نسبت به 3g خیلی برتری داره

1.دوربین 3 مگاپیکسل با اتو فوکوس و انتخاب مکان فوکوس و auto whitbalance و automacro
2.فیلمبرداری با کیفیت عالی اصلا یه چیز دیگست فیلبرداریش
3.قطب نما
4.voice control یعنی مثلا بگی call home زنگ می زنه خونت تو کانتکتت
5.افزایش 2 برابر سرعت در ضمن به مرور زمان باید منتظر بازی های بهتری برای 3gs باشیم
6.افزیش قدرت باتری

حالا برتری نداره نسبت به 3g به نظر شما؟

کلا در نظر من هیچ کدوم از ایفون ها ا رزش خرید ندارن برای ایرانیا
مثلا میتونی ا ز 3 جی استفاده کنی یا وای فای ؟
البته توی ایران خیلی خیلی کم وای فای پیدا میشه
مشکل داغ کردن به قوت خودش هست
من موقعی که 2 جی داشتم تقریبا روزی 3 ساعت با وای فای کار میکردک که گوشی فوق العاده داغ میکرد که این مشکل هنوزم هست
در مورد دوربین هم 3 مگا هست
قرار نیست که معجزه کنه یا قرار نیس با کیفبیت اچ دی فیلم بگیره
voice command هم اصلا چیز جدیدی نیس
برنامش زیاده
قطب نما هم نمیدونم کاراییش چطوره
در ضمن ایفون به نسبت سیستم عامل و اپلیکیشن هاش سخت افزار ضعیفی داره
تازه ببین با همین سخت افزار ضعیف کلی تلفات داده

من موقعی که 2 جی داشتم تقریبا روزی 3 ساعت با وای فای کار میکردک که گوشی فوق العاده داغ میکرد که این مشکل هنوزم هست
برنامش زیاده

ببینم می شه اسم یا لینک برنامه voice controll رو بدید:scare: اصلا همچین چیزی وجود نداره بعد دیگه همه می دونن که ایفون از نظر سیستم عامل حرف اول میزنه با بازی ها و برنامه ها میشه لطفا بدون اطلاعات پست ندید

آخرین ویرایش:
برنامش زیاده

در مورد دوربین باید عرض کنم که همین 3 مگا پیکسل رو شخصا به بعضی از 5 مگاپیکسلها ترجیح میدم که اگه شما هم مقایسه کنید حتما به این نتیجه میرسید . در مورد فیلمبرداری هم مسلما در بین vga ها حرف اول رو میزنه کافیه یه نمونه رو ببینید تا متوجه کیفیتش بشید .
در مورد سخت افزار هم خب حرف شما تا قبل از اومدن 3gs درست بود ولی بهتون پیشنهاد میکنم با این مدل کمی کار کنید تا پی به سرعت بالا و خارق العاده اون ببرید .
ببین من 3gs خودمو بعد از 3 روز از خریدنش فروختم (بدلیل اینکه 50 بیشتر از خرید خودم خواستنش) و الان ایفون ندارم که ازش دفاع میکنم ولی واقعیتش اینه که 3gs خیلی از ضعفهای ایفون رو پوشوند هر چند که بازهم ضعفهایی داره که نمیشه ازش گذشت که بنظر من نمونه بارزش باطری اونه که با توجه به ارتقا در مدل جدید باز هم واسه همچین وسیله ای ضعیفه ویا طراحی بدنه که میتونست خیلی بهتر از این باشه .
ببینم می شه اسم یا لینک برنامه voice controll رو بدید:scare: اصلا همشین چیزی وجود نداره بعد دیگه همه می دونن که ایفون از نظر سیستم عامل حرف اول میزنه با بازی ها و برنامه ها میشه لطفا بدون اطلاعات پست ندید
بنظرم این بحث رو ادامه ندید بهتره واگه راجع به ایفون صحبتی هست در تاپیک خودش بحث بشه .

خب دوستان

1 - اینکه آقا مهدی لنزدوربین آیفون چی هست ؟
2 - شما که کیگید با 650 تومن میشه یه هندی کم گرفت اون که فقط فیلم میگیره نه آهنکگ پخش میکنه نه GPS داره
تازه آیفون خیلی بیشتر از اینها پولش هست ....
3 - در مورد سیستم عامل ها ..
آیفون که مک داره بیشتر برنامه هاش که پولی هست و خیلی تو ایران کاربرد نداره ....
و البته تمام برنامه هاش نسخه سیمبیان موجود که اگه نباشه به سرعت ساخته و به صورت رایگان به دست مردم میرسه ...
تازه اگه ویندوز موبایل وسیع تر بود سامسونگ نسخه HD رو با همون wm میداد بیرون
4 - مسلماً شرکتی که بیشتر از 200 تا گوشی داده بیرون از شرکتی که تاحالا 3 تا گوشی عرضه کرده خیلی بیشتر تجربه داره
پس اینجا نام و نشان شرکت بی معنی هست ...
5 - تعداد افرادی که الان آیفون دارند شاید بیشتر از افرادی هست که HD دارند .....
6 - 8800 یه گوشی لوکس هست و اصلا کاربردی نیست که بخوایم بحث کنیم ..
شما هنوز دارید سر سیمبین ورژن 8 بحث میکنید
پس قطعاً منو HD رو ندیدید ..... که خیلی ظریف هست ...
7 - دوربین رو هم درسته .... هیچ به پای دوربین عکاسی یا هندی کم نمیرسه ...
پس اصلا نباید مورد مقایسه هم قرار بگیره ;)

یا حق

توی اندازه هایی در سایز 3 یا 4 اینج شما تفاوت کیفیت اچ دی یا فول اچ دی و یا حتی vga رو نمیتونید تشخیص بدید پس این رزولیشن ها در این ابعاد ال سی دی ها تقریبا بی معنیند و حرف اول رو در اینها تعداد رنگ و مهمتر از همه نوع ال سی دی میزنه که ایفون هم با توجه به کیفیت صفحش خیلی عقبتر از اچ دی نیست .
فدات بشم منم که همینو گفتم!! گفتم کسی حرف از پخش HD نزنه چون نمیتونن نهایت کیفیتش رو نشون بدن
در ضمن بنظر من ربطی به سایز صفحه نداره ، شما یک صفحه HD سه اینچی رو با یه صفحه QVGA سه اینچی مقایسه کنی فرقی احساس نمی کنی؟ تو HD انگار داری واقعیتو می بینی!
واسه همین میگم وقتی حرف از HD Playback بزنید که صفحه HD باشه ، در غیر اینصورت هیچ فرقی نمی کنه که 720 ، 1080 یا پایین تر باشه!
در مورد اینکه فرمودید که بی شک اچ دی بهتر از ایفونه هم عرض کنم که درسته که سیمبیان درصد بسیار زیادی از سیستمهای عامل موبایلها رو در برگرفته ولی دنیای مکینتاش و ویندوز موبایل چیزی فراتر از سیستم ساده و محدود سیمبیانه و برنامه سازی روی این سیستم عاملها بسیار وسیع تر و جدی تر از سیمبیانه
درسته.
در مورد برند هم که فرمودید اگه اچ دی رو اپل میزد طرفدار اون میشدید هم عرض کنم که شرکت اپل از نظر طراحی سیستمهای الکترونیکی و کامپیوتری رو اصلا با شرکت سامسونگ که فقط یه تولید کننده صرف است مقایسه نکنید . مسلما تولیدات اینچنینی از شرکت اپل از نظر طراحی و کیفیت و همچنین بازدهی قابل قیاس با شرکت سامسونگ نیست .
درسته ، ولی اگر برندها برعکس می شد ، دقیقا با همین شرایط حاضر ، همه می گفتن برو Omnia بگیر!
و اما در مورد خز شدن خدمتتون عارض شم که دیگه اینو هر کسی میدونه که استفاده از گوشی ایفون کار هر کسی نیست و شاید یک صدم مصرف کنندگان گوشی های همراه هم از سیستم ایفون سر درنیارن پس بحث خز شدن این گوشی فقط یه حرف مغرضانه و بی معنیه .
منظورم از خز اینه که تو خیابون از هر دونفر یک نفر آیفون داره (90 درصد چینی و کپی!) و وقتی هم بگیری یه مقدار حس ناخوشایندی داره یهو یه جوات خز و خیل بیاد بهت بگه eee از اینا داری؟ چند خریدی؟ 700 تومن؟؟ ما تو دهاتومن 7 تا 700 تومن خریدیم دوتاش تو جیبمه :دی
در مورد منوها هم من نمیدونم واقعا کسی هست که منوهای سیمبیان براش جدید باشه که شما استفاده از اچ دی رو یه تجربه جدید میدونید؟! همون منوهای ساده تکراری که سالهاست نوکیا روی گوشیاش داره .
منو های HD با بقیه سیمبین ها خیلی متفاوته ، به کل ترتیبش رو عوض کردن و کلا همه چیز جابجا شده و اسمش عوض شده همینطور آیکون ها عوض شدن و از همه مهمتر کل سیستم TouchWiz مخصوص سامسونگ های تاچ بدون سیستم عامل هم باهاش ادغام شده! واسه همین یه تجربه کاملا جدیده ولی شما منوهای آیفون رو هزاران بار تو اینترنت و چندین بار تو آیفون های اصل و تقلبی دست مردم می بینی.
من نمیگم منوهای ایفون خیلی جذابه ولی بشدت کاربر پسند و کاربردیه
من خودم آیفون ندارم ولی یه آشنا دارم که داره ، باهاش خیلی کار می کنم ، اوایل که اومده بود ، حتی یه مدت بعدش ، با هیچ گوشی اندازه آیفون راحت نبودم واقعا عالی بود و وقتی بقیه گوشی ها رو میدیدم که چقدر خشک هستن حالم بهم میخورد ، ولی حالا LG و Samsung به قصد تقلید یا هر چیزی ، محیط های خیلی شبیه به اون رو درست کردن Flash UI و Touch Wiz، من خودم Samsung Star دارم که ورژن TouchWiz ش یا همون HD یا یه ورژن پایین تره. واقعا عالیه یعنی اصلا مثل قبل خشک نیست ، درسته 100 درصد مثل آیفون نیست ، ولی واقعا راحت و کاربرپسنده. دیگه محیط زیبا و گوگولی در انحصار آیفون نیست.
در مورد نمونه های چینی هم فرمودید که عرض کنم به این ترتیب کسانی که نوکیا 8800 گلد و دیگر مدلهای لوکس نوکیا رو دارن و بیش از 1500 تا 3 میلیون پول گوشی دادن باید برن گوشیشونو بندازن دور چون نمونه های 100 تومنیش پر شده !!!!
نه نه ، اگر به ازای هر 8800 ، 5 تا تقلبیش تو بازاره ، این نسبت به آیفون 100 برابره ، همه آیفون دارن ، تو مترو بودم تو یه واگن یکی در میون آیفون داشتن :دی 8800 کی انقدر زیاد تقلبیش تو دست مردم بوده که الان آیفون هست؟

خب دوستان

1 - اینکه آقا مهدی لنزدوربین آیفون چی هست ؟
2 - شما که کیگید با 650 تومن میشه یه هندی کم گرفت اون که فقط فیلم میگیره نه آهنکگ پخش میکنه نه GPS داره
تازه آیفون خیلی بیشتر از اینها پولش هست ....
3 - در مورد سیستم عامل ها ..
آیفون که مک داره بیشتر برنامه هاش که پولی هست و خیلی تو ایران کاربرد نداره ....
و البته تمام برنامه هاش نسخه سیمبیان موجود که اگه نباشه به سرعت ساخته و به صورت رایگان به دست مردم میرسه ...
تازه اگه ویندوز موبایل وسیع تر بود سامسونگ نسخه HD رو با همون wm میداد بیرون
4 - مسلماً شرکتی که بیشتر از 200 تا گوشی داده بیرون از شرکتی که تاحالا 3 تا گوشی عرضه کرده خیلی بیشتر تجربه داره
پس اینجا نام و نشان شرکت بی معنی هست ...
5 - تعداد افرادی که الان آیفون دارند شاید بیشتر از افرادی هست که HD دارند .....
6 - 8800 یه گوشی لوکس هست و اصلا کاربردی نیست که بخوایم بحث کنیم ..
شما هنوز دارید سر سیمبین ورژن 8 بحث میکنید
پس قطعاً منو HD رو ندیدید ..... که خیلی ظریف هست ...
7 - دوربین رو هم درسته .... هیچ به پای دوربین عکاسی یا هندی کم نمیرسه ...
پس اصلا نباید مورد مقایسه هم قرار بگیره ;)

یا حق
1- لنزش چیز خاصی نیست یه لنز معمولیه .
2- مثل اینکه پست منو درست نخوندید منظور من این بود که کسی که بخواد واسه فیلمبرداری و عکس گوشی بگیره بهتره بره یه دوربین فول اچ دی بخره که کیفیتش چند برابر اچ دیه و یه دوربین ساده 3 مگا پیکسلی و فیلمبرداری در حد نرمال پاسخگوی نیاز شما در طول روز هست و گرنه بهتره برید یه دوربین حرفه ای بخرید .در ضمن جدیدا دوربینهای دیجیتال هم جی پی اس دارن و هم اهنگ و فیلم پخش میکنن . دوربینهای جدید سامسونگ رو یه نگاه بندازید .
3- فکر کنم شما هیچ اطلاعی راجع به ایفون ندارید چون همه میدونن که برنامه ها و بازیهای ایفون ظرف چند ساعت کرک میشن و بصورت مجانی میتونید دانلود کنید .
در مورد ویندوز موبایل هم اصلا اونو با سیمبیان مقایسه نکنید بهتره چون سیمبیان یه سیستم عامل بسیار ساده و پیش پاافتاده نسبت به ویندوز موبایل محسوب میشه . دلیل سامسونگ واسه این کارش چیزه دیگه ای بوده که در ورژن بعدی اومنیا خواهید دید .
4- بحث گوشی نیست بحث طراحی یه دستگاه مولتی مدیا و هوشمنده که همه به بزرگی شرکت اپل در اینگونه وسایل واقفن . شرکتی مثل سامسونگ رو اصلا با اپل مقایسه نکنید . این رو هم بدونید که امسال هم اپل با گوشی 3gs لقب بهترین گوشی هوشمند رو به خودش اختصاص داد و البته اومنیا اچ دی هم جزو بهترین گوشیهای امسال شناخته شد ولی به لقب هوشمند دقت کنید.
بقیه موارد رو هم جوابی براتون ندارم چون اصلا نتونستید پست منو درست بخونید .
من اگه نظری میدم از روی گفته کسی و یا شنیده ها نیست بلکه شخصا با این گوشیا کار کردم و از روی تجربه کار باهاشون صحبت میکنم . البته سوء تفاهم نشه ولی مثل اینکه شما نه با ایفون کار کردید و نه اچ دی چون واقعیت چیزی جدای از امار و ارقام هستش و بهتره یکم اطلاعاتتون رو نسبت به چیزی که میخواهید دربارش نظر بدید و تجزیه تحلیل کنید بالا ببرید .

دعوا رو بزارین کنار بچه ها من یک بلک بری پیدا کردم اک 1
600 تومان!عینا مثل e71 به نظرتون بگیرم؟؟؟؟؟؟

احتمالا مدل 9500 رو میگید . البته e71 صفحه کلید داره ولی بلک بری 9500 نداره و تقریبا مثا htc hd میمونه . مشخصاتشو بررسی کن و تصمیمت رو بگیر . بنظر من گرونه .

ببینم می شه اسم یا لینک برنامه voice controll رو بدید:scare: اصلا همشین چیزی وجود نداره بعد دیگه همه می دونن که ایفون از نظر سیستم عامل حرف اول میزنه با بازی ها و برنامه ها میشه لطفا بدون اطلاعات پست ندید
اگر لینک یک برنامه رو دادم که voice ommand داشت حاضری که دیگه توی فروم پست ندی ؟
اصل پست من خوندی ؟
برو یه بار دیگه بخون تا بفهمی چه حرف بی ربطی زدی
اصلا مگه من گفتم سیستم عاملش ضعیفه که تو اینجوری میگی؟
در ضمن در مورد 1080 پی هم مجاله همچین چیزی
اخه اونم با cpu 600 هرتز ؟
الان هر کامپیوتری نمیتو 1080 رو اجرا کنه
عجب چیز هایی که ادم نمیشنوه
مهدی جان با قسمتی از حرفهات موافقم اما هنوز یکی از مشکلات بزرگ ایفون مولتی تسک نبودنش هست

مرسی مهدی عزیز پس نگیرم؟

ببین بنظر من سلیقه ایه من اگه باشم 600 تومن پول یه اومنیا اچ دی میدم تا یه بلک بری و البته اگه بتونی بیشتر پول بدی یه ایفون 3gs فعلا در صدر گوشیهای بازاره . این مدل از بلک بری 600 تومن نمیرزه .

اگر لینک یک برنامه رو دادم که voice ommand داشت حاضری که دیگه توی فروم پست ندی ؟
اصل پست من خوندی ؟
برو یه بار دیگه بخون تا بفهمی چه حرف بی ربطی زدی
اصلا مگه من گفتم سیستم عاملش ضعیفه که تو اینجوری میگی؟
در ضمن در مورد 1080 پی هم مجاله همچین چیزی
اخه اونم با cpu 600 هرتز ؟
الان هر کامپیوتری نمیتو 1080 رو اجرا کنه
عجب چیز هایی که ادم نمیشنوه
مهدی جان با قسمتی از حرفهات موافقم اما هنوز یکی از مشکلات بزرگ ایفون مولتی تسک نبودنش هست

اره حاضرم یک برنامه بیشتر نیست که اون هم اونقدر مزخرفه که حد نداره تو بده دیگه چون ادع می کنی مثل اصلشه

اره حاضرم یک برنامه بیشتر نیست که اون هم اونقدر مزخرفه که حد نداره تو بده دیگه چون ادع می کنی مثل اصلشه
برنامه هست
نمونه ی برنامه ی voice command هم google aps که میتونستی با گفتن چیزی اونو توی موتور جستجوی گوگل سرچ کنی
که البته من تستش کردم ظاهرا با لجچه ی ما ایرانیا سازگار نبود چون اصلا درست کار نمیکرد
حالا من این قابلیت جدید 3 جی اس هارو نمیدونم چجوریه

1- لنزش چیز خاصی نیست یه لنز معمولیه .
2- مثل اینکه پست منو درست نخوندید منظور من این بود که کسی که بخواد واسه فیلمبرداری و عکس گوشی بگیره بهتره بره یه دوربین فول اچ دی بخره که کیفیتش چند برابر اچ دیه و یه دوربین ساده 3 مگا پیکسلی و فیلمبرداری در حد نرمال پاسخگوی نیاز شما در طول روز هست و گرنه بهتره برید یه دوربین حرفه ای بخرید .در ضمن جدیدا دوربینهای دیجیتال هم جی پی اس دارن و هم اهنگ و فیلم پخش میکنن . دوربینهای جدید سامسونگ رو یه نگاه بندازید .
3- فکر کنم شما هیچ اطلاعی راجع به ایفون ندارید چون همه میدونن که برنامه ها و بازیهای ایفون ظرف چند ساعت کرک میشن و بصورت مجانی میتونید دانلود کنید .
در مورد ویندوز موبایل هم اصلا اونو با سیمبیان مقایسه نکنید بهتره چون سیمبیان یه سیستم عامل بسیار ساده و پیش پاافتاده نسبت به ویندوز موبایل محسوب میشه . دلیل سامسونگ واسه این کارش چیزه دیگه ای بوده که در ورژن بعدی اومنیا خواهید دید .
4- بحث گوشی نیست بحث طراحی یه دستگاه مولتی مدیا و هوشمنده که همه به بزرگی شرکت اپل در اینگونه وسایل واقفن . شرکتی مثل سامسونگ رو اصلا با اپل مقایسه نکنید . این رو هم بدونید که امسال هم اپل با گوشی 3gs لقب بهترین گوشی هوشمند رو به خودش اختصاص داد و البته اومنیا اچ دی هم جزو بهترین گوشیهای امسال شناخته شد ولی به لقب هوشمند دقت کنید.
بقیه موارد رو هم جوابی براتون ندارم چون اصلا نتونستید پست منو درست بخونید .
من اگه نظری میدم از روی گفته کسی و یا شنیده ها نیست بلکه شخصا با این گوشیا کار کردم و از روی تجربه کار باهاشون صحبت میکنم . البته سوء تفاهم نشه ولی مثل اینکه شما نه با ایفون کار کردید و نه اچ دی چون واقعیت چیزی جدای از امار و ارقام هستش و بهتره یکم اطلاعاتتون رو نسبت به چیزی که میخواهید دربارش نظر بدید و تجزیه تحلیل کنید بالا ببرید .

قطعاً شما هم پست منو نخوندید و همه این جواب هایی که دادید سر بالا بود ....

در کل میگم که این گوشی مشکل گرمایی داره و یکیش هم ترکیده تاحالا ولی خب صداش رو در نیاوردند

27-01.JPG

اصلا من دیگه اینجا بحث نمیکنم :دی
بی فایدست ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or