موبايل!

سلام دوستان. ببخشید تو چه سایتی میشه رفت و این برنامه هایی که برای N97 زده باید بخری، به صورت هک شده دانلود کرد؟ مثل PDF یا Office Edit و Dictionary و ...... ممنون

آخه اون گوشی نمی تونه با سیم کارته دیگه ای روشن کنه . پسورد تعویض سیم کارتشو فعال کرده بودم . یه معتاد فکر نکنم فلش کردن بلد باشه .
من الان برم دادگستری اینقد بیکار هستد بچرخن دونبال یه گوشی ؟
حالا امتحانش ضرر نداره من فردا می رم ببینم چه میشه . شانس آوردم ایفنم نیافتاد , وگرنه الان حس تایپ کردن نبود .:biggrin1:
ار راهنمایی همه ممنون
کاش که گوشیت از این برنامه هایی که با گذاشتن یه سیم کارت تعریف نشده روش برای چند شماره موبایلی که واسش تعریف میکردی اس ام اس میفرستاد ، داشت . من یه گوشی شاین ال جی دارم که این برنامه روشه و همین که سیم کارت رو میزاری روش و گوشی رو روشن میکنی سریعا اس ام اسی رو میفرسته به شماره ای که واسش مشخص کردم و بطبع شماره سیم کارتی که روش انداختن مشخص میشه . و فکر کنم این برنامه میتونه روی گوشیهای هوشمند مثل نوکیا و یا ویندوز موبایل نصب میشه . حتی یه برنامه هست که روی ویندوز موبایل نصب میشه که مکان گوشی رو با جی پی اس نشون میده .
شما هم نا امید نباش داداش من گوشیشو برده بودن ولی ظرف یه هفته دزد رو ردیابی کردن .

دوستان گوشیه LG KP500 COOKIE چطوره ؟ لمسیش خوبه ؟ چطوره ؟
تو 200 تومن گوشی بهتری نیست ؟
شک نکن که گوشی خوبیه و یکی از پرفروش ترین گوشیهای اروپا بوده .البته با این حدود قیمت میتونی ke990 بخری ولی مدل کوکی باریکتر و شکیل تره ولی ke990 مشخصات بهتری داره .

من زیاد از نزدیک ندیدمش
تو تبلیغاتش چیزه قشنگی بود :دی
هنوز زیاد تو دست نیست که اشکالاتش معلوم بشه ;)

خان داداش دیگه دنبال گوشی نگرد
چون پیدا نمیشه ....

شانس بیار یارو قفل مموری کارتت رو نشکنه که بدبختی ....
شرمنده

یا حق

شما انقدر دوستومونو نا امید نکن اگه ime گوشی تغییر داده نشده باشه که البته از وقتی که بحث ریجستر کردن مخابرات کنسل شده دیگه تغییرش نمیدن ، اگه گوشی رو اوراق نکنن براحتی پیدا میشه .

آخرین ویرایش:
دوستان تولد یکی از دوستامه خیلی مهمه: یه گوشی خوشگل میخوام..... تا 500×600 هم بود اشکالی نداره... ترجیحا مارک نوکیا باشه!

گوشیای نوکیا زیاد شکیل نیستن بجز سری لوکسشون که قیمتشون هم خیلی زیاده اگه خیلی اصرار داری روی نوکیا باید بری سراغ ان 86 . یه گوشی htc واسش بخر مثل دایموند 2 و یا سونی اریکسون مثل w995 .سامسونگ هم پیکسون رو داره که بدک نیست و البته سری s که بعضیاش قشنگه .

Nokia 5800 چیز باحالی است
نسبت به N97 ....بله :دی

شما انقدر دوستومونو نا امید نکن اگه ime گوشی تغییر داده نشده باشه که البته از وقتی که بحث ریجستر کردن مخابرات کنسل شده دیگه تغییرش نمیدن ، اگه گوشی رو اوراق نکنن براحتی پیدا میشه .
والا از من هم گم شد
منتظر موندم که جوابی نگرفتم ...

من قصد ناراحتی نداشتم .

n95 8g daram divx player nasb kardam khob neshon nemide mikham ye goooshi bashe khob neshon bede ke divx ali neshon bede bedone laresh seda ba tasvir hamahang gheimatesham mohem ni

---
فارسی بنویسید.
در صورت تکرار برخورد می شود!

Console

Last edited by a moderator:
کسی نمیدونه این محافظ صفحه HD چنده؟
رفته بودن علائدین یارو میگفت 17 هزار تومن! دهنم چسبیده بود زمین که یه تیکه تلق 17 تومنه!!!!
رامین مطمئنی اینو از تو پاساژ پرسیدی ؟ طبقات پایین یا طبقه 5 - 6 ؟
خب تو اگه بری لوازم عکاسی یه طلق شرکت Canon رو بگیری میشه 4 تومن .
یارو تو باغ نبوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or