موبايل!

شرکت iRiver هم به تولید کنندگان موبایل پیوست
این شرکت قبلا فقط PMP وMp3 player تولید میکرد که از این به بعد موبایل هم تولید میکنه
اولین گوشی تولید شده توسط این شرکت هنوز اسم خاصی نداره و تو نمایشگاه CES معرفی شده
این گوشی keyboard نداره و تماما یه صفحه touch screen و فقط شامل یه دکمه فیزیکی میشه درست مثل ایفون
خیلی ها اونو رقیب ایفون خوندن
این گوشی اواخر 2008 به بازار وارد میشه
امکانات: صفحه نمایش 3 اینچ تاچ اسکرین
دوربین 2 مگا پیکسلی
هارد داخلی 4 گیگ
built in GPS
mobile TV
هنوز اعلام نشده این گوشی 3G هست با نه و اینکه وای فای داره یا نداره
این گوشی مجهز به فلش پلیره که به گفته مسئولین برای دیدن Youtube به کار میره
کسایی که این گوشی رو دیدن همه از شباهت زیاد تم و پلیر این گوشی به ایفون تعجب کرده بودن
gsmarena_002.jpg

اصلا خز نشده اتفاقا ته گوشیه;)
فقط خواستی بگیری قرمزشو بگیر که هم قرمزته :biggrin1:هم 1 درصد هم امکان خز شدنش نیست;)

خیلی وقته گرفتم رنگ قهوه ای هست
آره خیلی گوشی خوبیه سرعتش از N95 هم بالاتره !!
RM گوشیه E65 = 208 !!!
RM گوشیه N95 = 195 اگه اشتباه نکرده باشم !!
RM گوشیه N72 = 180
RM گوشیه N73 = 133
کیفیت LCD هر دو گوشی ( E65 , N95 ) هم در یه حد و هر دو 16 میلیون رنگ رو نشون میده !!!
از امکانات ارتباطیشم دیگه نمی دونم چی بگم همه نوعشو داره از فناوری PTT بگیرید تا Conference Tell و ...
فقط حیف که Video Call نداره که اونم به درد ما نمی خوره
Bluetooth و Infrared هم داره و همینطور Hold یه طرفه که تا حالا رو هیچ گوشی ندیدم
مموری هم Micro SD می خوره و تا 2 گیگ ساپورت می کنه و دوربینشم 2MP هست و صداشم خوبه
مدیریت سیستم عاملشم Symbian 9.1 هست مثل N73 و ...
و همینطور فایل های ZIP رو هم اجرا می کنه !!!!!!!
پ.ن : به قول داییم Eseries خیلی بهتر از NSeries هست ;)

آخرین ویرایش:
کلا موبایل الان خز شده:) کسی که موبایل نداشته باشه کلاسش ببیشتره:biggrin1:

اینو خوب اومدی...

گوشی خز میشه که : امکانات خیلی بالا و قیمت مناسب داشته باشه... پس شما وقتی میخوای گوشی بخری که خز نشه باید گوشی بخری که امکاناتش پایین باشه..البته در مورد Iphone قرار نبود که همه برن بگیره ..(iphone هم میره به سوی خز شدن) البته کسانی که Iphone دارن ناراحت نشن ... من هم خودم از اول که قرار بود Iphone بیاد طرفدارش شدم ولی الان میگم نخرم بهتره چون به قول یکی از دوستان مثل گوشیه P990 میشه(منظروم اینه که همه میرن میخرن ) اونوقت 500-600 تومن پول رو ریختیم دور
الان گوشی فقط Prada :biggrin1:

اینو خوب اومدی...

گوشی خز میشه که : امکانات خیلی بالا و قیمت مناسب داشته باشه... پس شما وقتی میخوای گوشی بخری که خز نشه باید گوشی بخری که امکاناتش پایین باشه..البته در مورد Iphone قرار نبود که همه برن بگیره ..(iphone هم میره به سوی خز شدن) البته کسانی که Iphone دارن ناراحت نشن ... من هم خودم از اول که قرار بود Iphone بیاد طرفدارش شدم ولی الان میگم نخرم بهتره چون به قول یکی از دوستان مثل گوشیه P990 میشه(منظروم اینه که همه میرن میخرن ) اونوقت 500-600 تومن پول رو ریختیم دور
الان گوشی فقط Prada :biggrin1:
ما نباید ناراحت بشیم مدیران اپل باید ناراحت بشن که گوشیشون داره خز میشه چرا ما ناراحت شیم؟:biggrin1:
این امین ویروس پرادا رو پخش کرد تو تاپیک در رفت:biggrin1:
خیلی وقته گرفتم رنگ قهوه ای هست
آره خیلی گوشی خوبیه سرعتش از N95 هم بالاتره !!
RM گوشیه E65 = 208 !!!
RM گوشیه N95 = 195 اگه اشتباه نکرده باشم !!
RM گوشیه N72 = 180
RM گوشیه N73 = 133
کیفیت LCD هر دو گوشی ( E65 , N95 ) هم در یه حد و هر دو 16 میلیون رنگ رو نشون میده !!!
از امکانات ارتباطیشم دیگه نمی دونم چی بگم همه نوعشو داره از فناوری PTT بگیرید تا Conference Tell و ...
فقط حیف که Video Call نداره که اونم به درد ما نمی خوره
Bluetooth و Infrared هم داره و همینطور Hold یه طرفه که تا حالا رو هیچ گوشی ندیدم
مموری هم Micro SD می خوره و تا 2 گیگ ساپورت می کنه و دوربینشم 2MP هست و صداشم خوبه
مدیریت سیستم عاملشم Symbian 9.1 هست مثل N73 و ...
و همینطور فایل های ZIP رو هم اجرا می کنه !!!!!!!
پ.ن : به قول داییم Eseries خیلی بهتر از NSeries هست ;)
موافقم باهات
کلا گوشی های سری E نوکیا مخصوص بیزنس هستش و توش سعی شده امکاناتی مثل وای فای و افیس داشته باشه;)

ميبينم كه دو روز نبوديم تب آيفون (محمدرضا پخشش كرد خودشم منصرف شد:دي) و پرادا زده بالا.
از من ميشنوين وقتي داري 500 مايه ميديد يه چيزي بگيريد از نظر سخت افزاري و نرم افزاري هلو باشه.
اين آيفون همون 299$‌ ازرزش داره نه بيشتر.تازه از سيستم اينترنتشنم كه نوشه استفاده كرد.يه N95 8 GIG بگيريد حالش رو كنيد(البته اينم قيمتش بالاستا وليكن بهتر از اسباب بازي aPPLe , LG هستش.)

W950 هم شانس ما درجه خزيش زده بالا . :(

ميبينم كه دو روز نبوديم تب آيفون (محمدرضا پخشش كرد خودشم منصرف شد:دي) و پرادا زده بالا.
از من ميشنوين وقتي داري 500 مايه ميديد يه چيزي بگيريد از نظر سخت افزاري و نرم افزاري هلو باشه.
اين آيفون همون 299$‌ ازرزش داره نه بيشتر.تازه از سيستم اينترنتشنم كه نوشه استفاده كرد.يه N95 8 GIG بگيريد حالش رو كنيد(البته اينم قيمتش بالاستا وليكن بهتر از اسباب بازي aPPLe , LG هستش.)

W950 هم شانس ما درجه خزيش زده بالا . :(
این دو روز کجا بودی؟:cheesygri
اگه از میلاد میشنوید N95 8Gb بگیرید ولی اگه از من میشنوید نگیرید البته این گوشی هیچ مشکلی نداره جز یه مشکل اونم اینه که تو مغازه رفتم قیمت بگیرم فروشنده داشت 2 تا همزمان به دو نفر میفروخت و چون اشنا بود گفت از من میشنوی نگیر تو همین هفته 8 تا از اینا فروختیم:biggrin1:
اگه میتونید با مشکل خز بودنش کنار بیاید یکی از کاملترین گوشی هاست;)

نوکیا N95 که از همه اینا خز تره !! :blushing::biggrin1: . ببنین امین با 2 تا عکس چجوری مارو به سمت Prada کشوند ... دیگه الان شب و روز فکرم شده Prada

آخرین ویرایش:
بچه ها من فردا میرم گوشی بگیرم.
فردا مدرسه ها هم تعطیل هستن ، موقعیت خوبیه.
گوشیم رو هم که گم کرده بودم دیروز طرف آوردش دم در خونمون تحویلش داد... دستش درد نکنه...
و اما گوشی انتخابیم : Sony Ericsson P1i
نسبت به iPhone یه مزیت هایی داره ، iPhone هم نسبت به P1 ...
البته اگر iPhone گیرم میومد حتما iPhone میگرفتم ، ولی خوب خداییش نمی تونم 700 تومن برای گوشی هزینه کنم...
به محض اینکه گوشی رو خریدم حتما یه Review اساسی براتون میذارم...;)

iPhone به نظرم نخری بهتره. درجه خزیتش داره میره بالا و توی دانشگاهمون یه دفعه زیاد شد ! چیز خاصی هم نداره به جز خوشگلی و حافظه بالا. دوربینش که انگار فیلم نمیگیره. میگن زنگ موبایل هم نمیتونی خودت بزاری و باید حتمآ زنگهای خود گوشی باشه.

بابا این بحث خز رو ول کنین:biggrin1: اگه اینجوری کفر کنیم کامپیوتر خزه:biggrin1: لباس خزه:biggrin1: ماشین خزه:biggrin1:
بحث مهمیه واقعآ :biggrin1:! فقط هم برای موبایل نه چیزای دیگه ! کلآ روی خرید موبایل باید خیلی فکر کرد و دید که برای چه کاری میخوای بخریش !:biggrin1: من الآن خودم 2 هفته ست دارم توی همه سایتها چرخ میزنم ببینم K850 بگیرم یا N82 یا N81 یا ... مثلآ N95 به کل اینها سروری میکنه ولی چون فوق العاده خز شده نمیرم بگیرم ! خواستم 8 گیگشو بگیرم که پول خون بابای NOKIA بود !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or