موبايل!

xbox360

کاربر سایت
Jun 16, 2006
412
نام
پوریا
iPhone به نظرم نخری بهتره. درجه خزیتش داره میره بالا و توی دانشگاهمون یه دفعه زیاد شد ! چیز خاصی هم نداره به جز خوشگلی و حافظه بالا. دوربینش که انگار فیلم نمیگیره. میگن زنگ موبایل هم نمیتونی خودت بزاری و باید حتمآ زنگهای خود گوشی باشه.
من دو ساعت همه اینا رو توضیح دادم خواهش میکنم بخونید از شما که مدیرید بعیده:biggrin1:

Dark Light

کاربر سایت
Oct 10, 2005
177
نام
�* THE LAST WITH PAGAN BLOOD �*
بحث مهمیه واقعآ :biggrin1:! فقط هم برای موبایل نه چیزای دیگه ! کلآ روی خرید موبایل باید خیلی فکر کرد و دید که برای چه کاری میخوای بخریش !:biggrin1: من الآن خودم 2 هفته ست دارم توی همه سایتها چرخ میزنم ببینم K850 بگیرم یا N82 یا N81 یا ... مثلآ N95 به کل اینها سروری میکنه ولی چون فوق العاده خز شده نمیرم بگیرم ! خواستم 8 گیگشو بگیرم که پول خون بابای NOKIA بود !!!

توایران هر چی خوب و کلان محبوب بشه میگن خز

iphone رینگتوناش رو میشه عوض کرد کافی 1 فایلو edit کنید تو youtube فیلمش هست

Decalist

کاربر سایت
Nov 1, 2006
947
نام
محمد سلیمی
از من میشنوی شما هم Prada بگیر..:biggrin1:. (شوخی) از من میشنوی اصلا نوکیا و سونی اریکسون نگیر چون شما هر گوشی که از این 2 شرکت بگیری بعد 2-3 هفته به احتمال 90% گوشیت خز شده ! گوشیه که خز بشه دیگه فایده نداره . ولی سامسونگ و ال جی خیلی خیلی گوشی هاشون کمتر خز میشه از من میشنوی ی U700 بگیر : قیمت خوب . خوشگل . کیفیت دوربین خوب و.... من خودم از تابستون تا الان U600 دارم و هنوز که هنوز خز نشده !

Imate هم گوشی های خوبی دارم من 3 سال پیش ی دونه Jam داشتم اون هم خوبه و اصلا خز نمیشه ... فقط هزینش بالاست Imate .من براش ی قاب عوض کردم شد 45 تومن (مشکی بود ) البته الان نه این موضوع برای 3-2 سال پیشه !

امین جان آخر سر قیمتش چقدره !؟ Prada

آخرین ویرایش:

R.I.P

Father
کاربر سایت
Jun 5, 2006
3,217
بحث مهمیه واقعآ :biggrin1:! فقط هم برای موبایل نه چیزای دیگه ! کلآ روی خرید موبایل باید خیلی فکر کرد و دید که برای چه کاری میخوای بخریش !:biggrin1: من الآن خودم 2 هفته ست دارم توی همه سایتها چرخ میزنم ببینم K850 بگیرم یا N82 یا N81 یا ... مثلآ N95 به کل اینها سروری میکنه ولی چون فوق العاده خز شده نمیرم بگیرم ! خواستم 8 گیگشو بگیرم که پول خون بابای NOKIA بود !!!

اریا باز خوبه تو علیرضا رو داری:D اخرش یه کمکی هم فکری چیزی میکنه:D
همون N95 رو بگیر گور بابای خز و اینا:D

xbox360

کاربر سایت
Jun 16, 2006
412
نام
پوریا
انقدر از این ایفون ما بد گفتید تا بالاخره پکید:((
از دستم افتاد LCDش شکست دقیقا از وسط خرد شد
خیلی وقت بود میخواستم بدونم جنس ال سی دیش چیه الان فهمیدم یه جور شیشه است:biggrin1:
اگه دوربین بیاد دستم چند تا عکس از اون مرحوم یا مرحومه (انقدر بد شکسته هویتش معلوم نیست :biggrin1:) میزارم

Trunks

کاربر سایت
Jan 2, 2008
7,173
نام
Shahab
از من میشنوی ی U700 بگیر : قیمت خوب . خوشگل . کیفیت دوربین خوب و.... من خودم از تابستون تا الان U600 دارم و هنوز که هنوز خز نشده !

Prada

البته ذکر میکنم اگه این گوشی تو جیبت باشه و بد بشینی میشکنه !!!!!!!

Console

ناظم سابق انجمن
کاربر سایت
Nov 2, 2007
8,441
نام
پدرام
البته ذکر میکنم اگه این گوشی تو جیبت باشه و بد بشینی میشکنه !!!!!!!

دوست عزیز U700 اصلا جنس رنگی که توش استفاده شده خوب نیست.خیلی زود رنگش بلند میشه.بهتون بگم مال بابای من شاید کمتر از 2 هفته اینطوری شد.تو چشمش سامسونگ سیاه شد.اما دوربین خوبی داره(نه در حد و اندازه لنز های سایبرشات گوشی های سونی اریکسون)

بچه ميشه يكي قيمت W950 رو بگه البته تو تهران ديگه از W850 خسته شدم ميخوام عوضش كنم . ممنون . ;)اين W950 همه چيني هستن ديگه ؟

W950 حدودا بین 280 تا 330 تومان پیدا میشه.البته قیمت الانش 319 تومان هست.

M600 هم خوشگل هست اگر گیرت بیاد.

ldghn

کاربر سایت
Oct 20, 2005
2,576
نام
Milad
اگه فهمیدی یه ندایی هم به ما بده ! دو تا از دوستام همین مشکل ساعت SMS رو توی W950 دارن.
اقا گوشی من w950 . چجوری این ساعت smsشو درست کنم؟
با اين تنظيمات تو اين تاپيک مشکلاتتون حال نشده؟

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8389

دوستان اين نصيحت رو از من داشته باشيد زياد به خز و خيل شدن گوشی گير نديد .البته من نميگام مهم نيستا چرا مهمه همچنان که برای من مهم بوده و هست:D.ولی بيشتر نظرم اينه که يه چيزی بخواريد که دو روز ديگه از خريدنش پشيمون نشيد.آريا اين K850 Hام فعلاً خيلی گرون همچنان که W960 گرون هستش.ولی بد نيست دوستان نيم نگاهی هم به N82 داشته باشند امروز رفتم از نزديک ديدمش قيافش بدک نيستش ولی امکانات خوبی داره ها

Console

ناظم سابق انجمن
کاربر سایت
Nov 2, 2007
8,441
نام
پدرام
من هم P1 دارم هم K850.

K850 رو از دوبی خریدم 443000 تومان.گوشی خیلی خوبی هست.به کسانی که مثل خودم سونی اریکسون باز هستن پیشنهادش می کنم.

N82 کلید های افتضاحی داره.k850 هم همین طور.

ldghn

کاربر سایت
Oct 20, 2005
2,576
نام
Milad
با منی دیگه میلاد؟!
از تو که نا به کل نا اميد شدم :biggrin1:اميدی به راه راست هدايت شدنت نيست.حالا بعد اينکه خريدی يه چند وقتی گذشت نظرت رو جويا خواهيم شد:):cheesygri.

K850 گوشی خوبی هستش ولی متاسفانه دوربينش ضعيف کار ميکنه ولی خو اميدوارم با فريم ور های جديد اين مشکل هم حال شی.کاش که فيلم برداريش هم فل مانند N95 بود.
N82 دکمه هاش کمکی مشکل داره ولی خو امکانات خوبی داره .دوستان کسی قيمت بازار رو داره؟از اين سايت ها نباشه لطفا

پ.ن:از اين محمد رضا(مدير:D) ياد بگيريد.آخرش از فکر اين آيفون اومد بيرون تصميم گرفت P990 , سالار رو نگاه داره :D .واقعاً جای بسی تقدير داره

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر