اوه اوه!دوستان میشه یه گوشی خوب تو رنج 250-270 معرفی کنید؟
W850 خوبه؟
خواهشا ابرومند باشه:biggrin1:
از تو که نا به کل نا اميد شدم :biggrin1:اميدی به راه راست هدايت شدنت نيست.حالا بعد اينکه خريدی يه چند وقتی گذشت نظرت رو جويا خواهيم شد:cheesygri.
K850 گوشی خوبی هستش ولی متاسفانه دوربينش ضعيف کار ميکنه ولی خو اميدوارم با فريم ور های جديد اين مشکل هم حال شی.کاش که فيلم برداريش هم فل مانند N95 بود.
N82 دکمه هاش کمکی مشکل داره ولی خو امکانات خوبی داره .دوستان کسی قيمت بازار رو داره؟از اين سايت ها نباشه لطفا
پ.ن:از اين محمد رضا(مدير) ياد بگيريد.آخرش از فکر اين آيفون اومد بيرون تصميم گرفت P990 , سالار رو نگاه داره
.واقعاً جای بسی تقدير داره
اوه اوه!
میبینم که بعده یه عمر ایفون داری به فلاکت افتادی:cheesygri نبینم اون روزو....
دوستان میشه یه گوشی خوب تو رنج 250-270 معرفی کنید؟
W850 خوبه؟
خواهشا ابرومند باشه:biggrin1:
ldghn جان(اسمتو یادم رفت(فکر کنم توش رضا داشت!)) مشکلم حل نشد مال خودت درسته؟ w960 چنده؟
این سریال lost تا همین چند وقت پیش از dubai one پخش میشد الان چرا نمیده دیگه؟
من تا season 2 دیدم. ولی کیفیت وان یه چیزه دیگست.
این season 3 ش hd میفروشن جایی؟
تو اين رنج ديگه گوشی به وفور يافت ميشه.شاخشون P990 , 5700 ، K800 هستش بقيه ديگه اکثراً چيزی مثل همون W850 هستند.سونی اريکسون گوشی خوشگل تر از اون W850 Hام زده ها.برو تو نخ بازار بعد انتخاب کندوستان میشه یه گوشی خوب تو رنج 250-270 معرفی کنید؟
W850 خوبه؟
ميلاد هستمldghn جان(اسمتو یادم رفت(فکر کنم توش رضا داشت!)) مشکلم حل نشد مال خودت درسته؟ w960 چنده؟
این سریال lost تا همین چند وقت پیش از dubai one پخش میشد الان چرا نمیده دیگه؟
من تا season 2 دیدم. ولی کیفیت وان یه چیزه دیگست.
این season 3 ش hd میفروشن جایی؟
اتفاقاً من تا چيزی رو مطمئن نباشم نميگام اگه هم بگم ميگم مطمئن نيستم.پیشنهاد می کنم وقتی چیزی رو مطمئن نیستی به زبون نیاری.
والا من که اصلاً حس عکاسی با هيچ نوع دوربين و مبايلی رو ندارمبهت میگم گوشی های سونی اریکسون رو چیکار کنی که خوراک عکاسی بشه.
با برنامه تايپ ميکنممیلاد جون جای I رو با الف رو کیبردت اشتباه میزنی اینجا H تایپ میکنه
K810 و W880 خوشم نمیاد
S500 هم تو فامیل ما خز شده
ترجیحا سری واکمن باشه
مگه W880 270 تومنه؟
حالا تونستی دستکاری کنی؟؟؟بزار 2 فريم ور بياد يه کهند تا درايو براش بياد.ا!!لان چجوری ميخوای تقويتش کنی؟
تقویت کردنش با یه سری درایور و اکوستیک هست.البته فعلا تقویت دوربینش خیلی سخته چون اولین 5 مگاپیکسلی سونی اریکسون هست.باید ببینم می تونم درایور های نوکیا رو تبدیل کنم یا نه...!!!
اما صداش رو در حد W900 می تونم ببرم بالا.هر چند صدای خودش حرف نداره.
چون به بقیه تاپیکا سر نمیزنم توی توقیعت دیدم همینجا مطرح کردم.اين چه ربطی به اين تاپيک داره؟
:confused: