مشکل تنی چند از آرزوهای جوانان همينه

خوب آريا برو رو همون K850 يا N95 معمولی يا وايسا W960 افت قيمت کنه.
در مورد W960 الان پایین برات توضیح میدم.
دکی جون .کجای حرف ایشون در مورد باریکی بوده ! !!؟؟ والا من Imate رو به اون پهناش شیکستیم ولی این رو به این باریکی نتونستیم بشکونیم
پروفسور جون شما یه خورده اون سکه تو جیبت کجه.نباید به وضوح گفته بشه به دلیل باریکی که.
فکر کنم برای همون W960 وایسم ! واکمن که هست. 8 گیگ که داره. دوربین 3.2 . Symbian . احتمالآ صبر کنیم ارزون میشه !:biggrin1:
خوب آریا جان.نمی خوام W960 رو توی چشمت سیاه کنم.اما چون دوست ندارم فردا پشیمون بشی این رو میگم.متاسفانه قلم این گوشی پلاستیکی هست و بر خلاف قلمی که برای P1 زده و همش فلزی هست این اصلا مقاوم نیست و سریع میشکنه.صدای این گوشی با شفافیت یا بقولا وضوح 40 کاناله هست و صداش هم مقداری از P1 کمتر هست.P1 وضوح صداش 72 کاناله هست و اسپیکر بسیار بزرگی پشت گوشی بالای دوربینش داره.در ضمن هدفونش اصلا صدای جالبی نداره.
اما نقاط قوتش ایناست : مموری 8 گیگابایتی،WLan،کنترلر هدفون،کلید های مناسب تر نسبت به P1 برای SMS و ... همچنین از نرم افزار Opera 8 استفاده شده برای Browser اینترنتش.
اگر گوشی قوی می خوای توی UIQ 3 برو P1 بخر.چون هم اولین گوشی UIQ3 هست که فارسی رو چه برای زبان گوشی چه برای زبان نوشت پشتیبانی می کنه.
خداییش من خودم از زمانی که W960 معرفی شد پولام رو جمع کردم که تا بیاد بخرمش.اما وقتی مشکلاتش رو توی انجمن های سونی خوندم تو چشمم سیاه شد.
اگر UIQ3 می خوای P1 بهترین انتخاب هست.یه مموری 512 باهاش هست.می تونی یدونه 1 یا 2 گیگ هم براش بخری.1 گیگابایتیش 25 تومان هست.
اگر نوکیا می خوای N95 حالا یا معمولی یا 8 گیگابایتی بگیر.
به نظر منم بهترین انتخاب
960 کاملترین گوشی سونی اریکسون هست Wireless LAN هم داره دیگه چی میخای؟
بهتره صبر کنی
WLan رو P1,P990 هم دارن.