موبايل!

سونی اریکسون اگر کیفیت دوربین یا صدای گوشی رو همون اول قوی نمی گذاره چون اگر هر کدوم از این امکانات روی سخت افزار گوشی فشار بیاره باعث خرابی گوشی میشه.
الان بزرگترین مشکل W880 چیه ؟ چرا دوربینش توی 2 مگاپیکسلی ها زیاد عملکرد جالبی نداره ؟

بزرگترین مشکل W880 داغ کردنش هست.لازمه 1 ساعت باهاش صحبت کنی تا بفهمی چی میگم.دوربینش ضعیفه چون کنار اسپیکر گوشی هست و هر چقدر قدرتش بیشتر باشه زود تر نابود میشه.چون صدای تیز و بلندی داره.
به این ها نمیگن مشکل جناب مهندس.مشکل به ریستارت شدن،هنگ کردن و چیزی مثل این ها میگن.اگر فردا یه فریمور میدن که صدای K800 میشه اندازه N73 نمیگن نگاه کنید مشکل صداش حل شد.میگن نگاه کنید این فریمور این امکان رو بهش اضافه کرده که صداش بالاتر از حد اصلی خودش باشه.

;)

منظورت اینه که چون صدای بلندی داره یا اگه صدای بلندی داشت اسپیکرش ، اینطور میشد؟

منظور من این بود که چون صدای بلندی و تیزی داره این گوشی باعث میشه به لنز دوربینش صدم وارد بشه.به همین دلیل کیفیت دوربینش بالا نیست.صدای بلندش امکان داشتن یه دوربین خوب رو ازش گرفته.حتی دوربینش در حد K750 هم کارایی نداره.زمانی که توی بخش دوربین میرید تصویر لرزش داره و پیکسل پیکسلی هست.
اگر جای دوربین یه مقدار وسط گوشی بود یا جای اسپیکر قسمت پایینی گوشی بود الان وضعیتش خیلی بهتر از این بود.البته نباید از یه گوشی 10 میلی متری انتظار بیشتر از این داشت.

سونی اریکسون اگر کیفیت دوربین یا صدای گوشی رو همون اول قوی نمی گذاره چون اگر هر کدوم از این امکانات روی سخت افزار گوشی فشار بیاره باعث خرابی گوشی میشه.

به این ها نمیگن مشکل جناب مهندس.مشکل به ریستارت شدن،هنگ کردن و چیزی مثل این ها میگن.
همين چيزايی که شما گفتيد هم گاهی با فريم ور بهبود پيدا ميکنه همانطور که در مورد P990 اين اتفاق افتاد

البته ما مثل شما تو کار سخت افزار و طراحی گوشی نيستيم مسلما;)

راجع به اون پليفونيک و MIDI که تو پست قبلی يه خورده با شک حرف زدم الان ديگه مطمئنم :دی.Midi با توجه به دستگاهی که پخش ميشه رندر ميشه برای همينم 72 يا 40 يا ... کانال بودن براش مهمه
علی آی حال بيخی زياد مهم نيست

من نمی گم همیشه مشکل حل نمیشه.
P1 و P990 تا قبل از اومدن فریمور فوق العاده باگ داشتن.مخصوصا P990

زمانی که میگه 72 کاناله یعنی 72 تا از کانال های نت میدی رو تشخیص میده واسه همین شفافیت صداش بالاتر هست.اما وقتی میگه 40 کاناله یعنی فقط 40 تاش رو شناسایی می کنه.شما صحیح میگی که Midi اما کلا به تنهایی Midi نیست.چون Midi رو از توی فایل های Mp3,AAC و در بعضی از گوشی ها WMA تشخیص میده.

کار پسنديده اي ميکنی.فقط مواظب باش يه هو فکره iPhon و دار و دستش (امين ) به کلت نزنه:دی
میلاد جون ببخشید وسط بحثتون می پرم اما این یکی رو زدی جاده خاکی:cheesygri
امین هیچ رقمه زیر بار ایفون نمیره :biggrin1:
پس جملتو من ویرایش میکنم(البته با اجازه):biggrin1:

فقط مواظب باش يه هو فکره PRADA و دارو دستش(امین) به کلت نزنه:biggrin1:

نه ديگه نگرفتی منظوره من.Prada هم يک چيزی شبيه به آيفون هستش ديگه منظورم از امين همين Prada بود :دی که دارو دسته اين آيفون ميباشد

دوستان کسی راجع به W910 اطلاعاتی داره؟(منظورم قیمت و کیفیت صداش و... است)
سرش به تنش می ارزه
قيمت 400 و خورده اي:دی ازش تعريفات زياده ولی خو صداش هنوز زياد بلند نيست:دی

درک حرفت نیاز به IQ بالا داره که ماله ما پایینه!!
اتفاقا من شنیدم صداش خیلی بلنده و کلا تو سونی اریکسون ها (سری جدید) از همه بلندتره چه بلندی چه کیفیت
تو سایت GSMarena یه تست صدا واسه گوشی ها گذاشته که 910 توش عالی گرفته

آخرین ویرایش:
منظور من این بود که چون صدای بلندی و تیزی داره این گوشی باعث میشه به لنز دوربینش صدم وارد بشه

تا اونجایی که من میدونم و همه مشکل دارن باهاش ، صدای کم اسپیکرش هست...

راستی N82 رو سفارش دادم ، 2روز دیگه میرسه دستم ..520 تومن... یه رویو کوچیک بعدا ازش میزارم.

اگه کسی میخواد بدونه بهترین CameraPhone 2007 چیه پیشنهاد می کنم به این لینک سر بزنه..که در اخر:
1. N82: With very good performance during the day, the best in night scenes, and excellent flash performance, the N82 is the winner in our competition for 5-megapixel cameraphones. Additionally it also has a very good macro mode!

2. G600: Although it has smaller model number than the G800, the G600 is the best phone for shooting during the day and has a good overall image quality.

3. K850: While we are not really fans of the Sony Ericsson phone, its overall quality is good, compared to the competition.

4. N95 8GB: The N95 is good during the day, but it’s ridiculous that it turns the focus off in night mode, and the LED flash performs poorly.

5. G800: The G800 is very good during the day as well, also with optical zoom, but its overall performance doesn’t place it in the winners’ circle.

6. Viewty: Although the LG Viewty has lots of options and features, its camera quality is mediocre next to the competition.​
البته تستهای مربوط به G800 یخورده مشکوک هست!

آخرین ویرایش:
دوستان کسی راجع به W910 اطلاعاتی داره؟(منظورم قیمت و کیفیت صداش و... است):cheesygri
سرش به تنش می ارزه؟:biggrin1:

به نظر گوشی خوبی میاد

این گوشی رو من قیمت کردم 430 تومان

اینم اطلاعاتی درباره اش :

گوشی سونی اریکسون W910 از سری گوشی های واکمن HSDPA سونی اریکسون است که طراحی بسیار زیبایی دارد و قابلیت های جالب و کارآمدی را نیز ارائه می کند. با این گوشی به راحتی می توانید سرگرم شوید، موسیقی گوش کنید، از بازی‌های سه بعدی لذت ببرید، فیلم تماشا کنید یا آن‌که با سرعت بسیار خوب و بالایی به اینترنت دسترسی داشته باشید. به طور کلی می‌توان گفت این گوشی ترکیب هنرمندانه‌ای بین یک UMTS و یک مدیاپلیر بسیار عالی است؛ گوشی واکمن فوق‌العاده‌ای که به شما امکان می‌دهد حداکثر تا 8.000 آهنگ را همه جا همراه خود داشته باشید. این گوشی در رنگ‌های قرمز آتشین و مشکی عرضه شده است و پیش بینی می شود که از سه ماهه چهارم سال 2007 به بازار عرضه شود.
این گوشی ابعادی در اندازه 12.5×50×99 میلی متر دارد و وزن آن نیز 86 گرم می‌باشد. زنگ‌های به کار رفته در آن نیز از نوع پلی فونیک 72 کاناله است و با زنگ‌های MP3, AAC سازگاری دارد. حافظه داخلی آن نیز یک حافظه 40 مگابایتی است اما به راحتی و با استفاده از کارت‌های M2 می‌تواند ارتقا یابد. رادیو FM به همراه RDS، دیکشنری T9، هندزفری داخلی و قابلیت‌های دیگری مانند قابلیت یادداشت صوتی از دیگر امکاناتی هستند که در این گوشی در نظر گرفته شده است. باتری به کار رفته در آن نیز یک باتری 930 mAh است که به شما امکان می‌دهد برای مدتی برابر با 9 ساعت مکالمه مفید داشته باشید. مدت زمان استندبای آن نیز 400 ساعت می‌باشد.
صفحه نمایش به کار رفته در این گوشی یک صفحه نمایش 2.4 اینچی 256.000 رنگی است که به عنوان یک منظره یاب نیز عملکرد خوب و بی نظیری را از خود نشان داده است. این صفحه نمایش از نوع TFT است و روزلووشنی برابر با 240×320 پیکسل دارد. این گوشی به یک دوربین 2 مگاپیکسلی مجهز است و فیلم ها و عکس‌های خوبی را به جا می‌گذارد. به طور کلی، می‌توان گفت گوشی‌های مدل واکمن این قابلیت را دارند تا فایل‌های موسیقی را به شکل بهتر و در عین حال، سریع‌تری دانلود نمایند. حتا جستجوی آهنگ با این گوشی‌ها کار بسیار ساده‌ای است که کمتر تجربه کرده‌اید. این خصیصه،‌ تنها به موسیقی مربوط نمی‌شود. سونی اریکسون W910 در مورد بازی، فیلم و صفحات اینترنتی نیز بسیار عالی ظاهر شده است.
یکی دیگر از قابلیت‌های این گوشی خاصیت لرزشی آن است. به این صورت که با حرکت گوشی به جلو یا عقب،‌ می‌توانید موسیقی خود را یک آهنگ به جلو یا یک آهنگ به عقب ببرید. حتا اگر از به کاربردن دکمه‌های مخصوص بازی خسته شده‌اید، باز هم مشکلی نیست. با حرکت گوشی به سمت چپ یا راست می‌توانید به جهت‌های مختلف حرکت کنید و از بازی خود لذت ببرید. این گوشی به آخرین نسخه PlayNowمجهز می‌باشد. به این ترتیب،‌ به لیست گسترده و متنوعی از انواع بازی‌ها،‌ آهنگ‌ها و تون‌های موسیقی برتر و ... دسترسی داشته باشید و تنها با چند کلیک، آن‌ها را مستقیما بر روی گوشی خود دانلود نمایید.
از دیگر برنامه‌های جالبی که در این گوشی در نظر گرفته شده است می‌توان به SensMe اشاره کرد که امکان مرور و جستجوی آسان فایل‌های موسیقی را برای شما فراهم می‌کند. به این ترتیب، تمام فایل‌های مدیایی شما در یک جای واحد قرار می گیرد و به راحتی می‌توانید به فایل‌های موسیقی و ویدیویی خود دسترسی داشته باشید.
سونی اریکسون W910به عنوان یک گوشی واکمن، به قابلیت بسیار کارآمد دیگری نیز مجهز است که Media Manager PC نام دارد. این برنامه به شما امکان می‌دهد فایل‌های موسیقی و عکس‌های خود را پیش از آن‌که بر روی گوشی‌تان باشد مرتب کنید. به این صورت که این فایل‌ها بر روی کامپیوتر ساماندهی می‌شوند و سپس، به راحتی با استفاده از USB به گوشی منتقل می شوند. به این ترتیب، حتا می توانید فایل‌های مورد علاقه خود را بر روی کامپیوتر جستجو کنید و پس از تبدیل آن‌ها به فرمت‌های سازگار با گوشی، به پوشه مورد نظر موجود بر روی گوشی انتقال دهید.

مشخصه های اصلی:

• پشتیبانی از شبکه‌های HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
• صفحه نمایش 2.4 اینچی 256.000 رنگی TFT
• حافظه داخلی 40 مگابایتی با قابلیت ارتقا با استفاده از کارت‌های M2
• قابلیت ارسال و دریافت پیام‌های SMS، MMS، ایمیل و سرویس پیام فوری IM برای چت
• برخورداری از دوربین 2 مگاپیکسلی به همراه دوربین دوم برای انجام مکالمه‌های تصویری
• باتری مصرفی یون لیتیوم 930 mAh
• ابعاد گوشی: 12.5×50×99 میلی متر
• وزن: 86 گرم
• مدت زمان استندبای: 400 ساعت
• مدت زمان مکالمه: 9 ساعت

تا اونجایی که من میدونم و همه مشکل دارن باهاش ، صدای کم اسپیکرش هست...

راستی N82 رو سفارش دادم ، 2روز دیگه میرسه دستم ..520 تومن... یه رویو کوچیک بعدا ازش میزارم.
تا اونجایی هم که من الان دم دست دارمش و داداشم استفاده می کنه صدای بلندی داره.نمیگم خیلی بلند اما بلنده...احتمالا اونایی که مشکل دارن باهاش مشکل از گوشیشون نیست از یه چیز دیگست.

در ضمن گوشیت مبارکت باشه پیشاپیش

تا اونجایی هم که من الان دم دست دارمش و داداشم استفاده می کنه صدای بلندی داره.نمیگم خیلی بلند اما بلنده...احتمالا اونایی که مشکل دارن باهاش مشکل از گوشیشون نیست از یه چیز دیگست.
در مقایسه با w810 کمتر بود....
در ضمن گوشیت مبارکت باشه پیشاپیش
مرسی.

اتفاقا من شنیدم صداش خیلی بلنده و کلا تو سونی اریکسون ها (سری جدید) از همه بلندتره چه بلندی چه کیفیت
تو سایت GSMarena یه تست صدا واسه گوشی ها گذاشته که 910 توش عالی گرفته

صداش که بلنده ولی هنوز به سالار W900 نرسيده:دی

صداش که بلنده ولی هنوز به سالار W900 نرسيده:دی

W900 یه شاهکاره.یه FM Transmitter خریدم دارم یه W900 هم می خرم که FM Transmitter رو بزنم بهش و حالی ببرم.یه نو پیدا کردم آکبند. :love:

اولین گوشی بود که 72 کاناله بود و 72 کاناله واقعی رو باید با W900 تجربه کرد.

W900 یه شاهکاره.یه FM Transmitter خریدم دارم یه W900 هم می خرم که FM Transmitter رو بزنم بهش و حالی ببرم.یه نو پیدا کردم آکبند. :love:

اولین گوشی بود که 72 کاناله بود و 72 کاناله واقعی رو باید با W900 تجربه کرد.
محشر بود W900 . خوبیش این بود که خز هم نشد ! زمان خودش دوربین عالی ( هنوزم توی 2 مگاپیکسلیا با اتو فوکوس و فلش محشره ) با فیلمبرداری عالی داشت. صداشم که ... ( بی نظیر ! ) خودشم 400 و خورده ای حافظه داشت که اون موقع پدیده ای بود !

راستی الآن ارزون ترین جایی که N95 8Gig بده چنده ؟! گارانتی مارانتی نمیخوام !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or