به من هم کمک کنید.من هم شنیدم صفحه 5800 بعد از مدتی دچار مشکل میشه آیا حقیقت داره؟
سلام دوستان یکی بی زحمت جواب من رو بده. ممنون:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:سلام. من اول می خواستم به گفته چند تا از دوستان 5800 بگیرم ولی منصرف شدم. حالا به نظرتون تا خرداد صبر کنم و i8910 بگیرم و یا الان همین گوشی HTC رو بگیرم. ممنون میشم کمکم کنید چون از لحاظ قیمت هم مثل هم هستند و I8910 هم بیاد قیمت اصلیش حدود 900 تومان هست.
من k850 رو گزاشتم واسه تست تا فردا عصری گفت اگر سالم باشه 170 میخره خوبه؟
سلام دوستان یکی بی زحمت جواب من رو بده. ممنون:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:
به من هم کمک کنید.این رنگی رنگی شدن صفحه 5800 حقیقت داره؟
سلام دوستان بالاخرخ بعد از کل تحقیق و بد بختی تاچ اچ دی با گارانتی یاس خریدم.
بیشتر چیزاشم فهمیدم.ولی اونایی که دارن خواهشا به سوالاتم جواب بدن که خودمو سرویس کردم ولی نتونستم بفهمم!
چه جوری میشه چیزی برای کسی با بلوتوث فرستاد؟تونستم با یک گوشی دیگه برای خودم بفرستم ولی نمیشد از گوشی خودم برای کسی بفرستم!
چه جوری میشه کاری کرد که چیزایی میگیرم مستقیم بره رو مموری کارت و روی حافظه گوشی نره؟
اقا شرمنده هر چی گشتم اینو پیدا نکردم.میشه یک لینک مستقیم بدین؟!خیلی حیاتیه!:biggrin1:برای این که بلوتوث بفرستی نیاز به برنامه هایی مثل Resco explorer داری(برای راحت تر شدن کار)...برای اینکه یک راست بره رو مموریت هم باید تو رجیستری ویندوز موبایل دستکاری کنی...تو سایت www.handheldusers.com هست...اگه از rom هایی که در xda-developers هست، استفاده کنی اکثرا این تغییر رو دادن.
نه این مشکل عمومی نیست بلکه در چند مورد محدود دیده شده . ولی از صفحه تاچ این گوشی انتظار خیلی بالایی نداشته باش .
منظور شما ازصفحه تاچ این گوشی نمی توان اتنظار بالایی داشت در چه موردی است؟(بالا خره من بگیرم یا نه؟بد جور چشمم را گرفته.)