موبايل!

دوستان سلام !

N95 8GB سالم 1 سال کار کرده خریدار هست کسی اینجا ؟ قیمت دست دومش تو بازار چنده الان ؟

تو بازارچه باید تاپیک بزنی البته چون پرمیوم نیستی نمیتونی ولی میتونی توی امضات بذاری .
الان بیشتر از 300 نمیخرنش .

تو بازارچه باید تاپیک بزنی البته چون پرمیوم نیستی نمیتونی ولی میتونی توی امضات بذاری .
الان بیشتر از 300 نمیخرنش .

بله میدونم !

مرسی از راهنماییت اما تو فروم ir-tci.org پرسیدم یه نفر گفت :
N95 8Gb : کارکرده : تمیز و سالم : 380-370
N95 8Gb : کارکرده : اگه هم زیاد تمیز نباشه 350

بله میدونم !

الان نوش توی بازار 400 تا 420 تومنه . گوشیای موبایل رو حدودا 100 تومن زیر قیمت نوش میخرن . اگه اون قیمتا ازت خریدن تردید نکن ردش کن بره ولی بعید میدونم انقدر بخرنش .

بله میدونم !

من یک 95 8گیگ تمیز که 6 ماه کار کرده بود را همه جا قیمت کردم کسی بیشتر از 300 تا 320 نمی خرید.آخر هم 310 فروختم.دارم می رم 5800 بخرم.

میگم این Omnia HD چطوره می ارزه بگیریش
29 april میاد فکر کنم
آخه یکی از دوستان داره میره خارج گفتم ببینم چجوریاست
تا بش بگم برام بیاره
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید این سوالو اینجامیکنم گفتم دیگه تایپیک نزنم میخوام i pod بگیرم به نظرتون shuffle یا nano بگیرم ؟در ضمن مدل shullfe جدیدشم اومده

سلام
این گوشیهای تیوی موبایل 2 سیم کارته که تو بازار هستن کیفیتشون چطوره.پشت یکیشون رو دیدم زده بود ساخت کره.فکر کنم اسمش k900 بود.
در کل خوفترین مدل این مدل از گوشیها چیه.اخه 2سیم کارته بودن و پخش تلوزیونیش واسم مهمه.

سلام
این گوشیهای تیوی موبایل 2 سیم کارته که تو بازار هستن کیفیتشون چطوره.پشت یکیشون رو دیدم زده بود ساخت کره.فکر کنم اسمش k900 بود.
در کل خوفترین مدل این مدل از گوشیها چیه.اخه 2سیم کارته بودن و پخش تلوزیونیش واسم مهمه.

هیچ کدوم ساخت کره نیستند و اگر هم نوشته شده باشه مطمئن باش لیبل تقلبی خورده . همون مدلی که گفتید یعنی k900 بنظر من که نسبت به قیمتش فوق العادس . صدای عالی . صفحه با کیفیت . تیونر تلویزیون بسیار قوی . شتابسنج واسه چرخش صفحهو همچنین تعویض تراک موسیقی و کانال تلویزیون ، رادیو و کلیپ تصویری . ساپورت دو سیم کارت همزمان . ساپورت دو مموری کارت .طراحی بسیار زیبا (کاملا شبیه g900 سونی اریکسون) . سبک و خوشدست .دارای باطری اضافه . کیف اورجینال و تبدیل شارژر . ضبط مکالمه . تغییر صدا و انتن دهی عالی . امکان سویچ هر سیم کارت روی سیم کارت دیگه . کاملا فارسی .

دوستان Xperia و 5800 رو بینش گیر کردم... کدومش بهتره؟
شک نکن اکسپریا . دوربینش که عالیتره (حتی از ان 73 کیفیت بهتری داره ) 5800 دوربینش افتضاحه . سیستم عامل که قابل قیاس نیست ، ویندوز موبایل کجا و سیمبین کجا (برنامه های ویندوز موبایل خیلی کاربردی تره ). کیفیت ال سی دی اکسپریا زبانزد خاص و عامه ، حتی در مقایسه با ان 95 ، ایفون ، اچ دی ، بهترین کیفیت رو داشته . حساسیت تاچ فوق العاده . از همه مهمتر کیبورد بسیار کامل و کاربردی که خوراک اس ام اس بازاست و کار باهاش لذت بخشه .

شک نکن اکسپریا . دوربینش که عالیتره (حتی از ان 73 کیفیت بهتری داره ) 5800 دوربینش افتضاحه . سیستم عامل که قابل قیاس نیست ، ویندوز موبایل کجا و سیمبین کجا (برنامه های ویندوز موبایل خیلی کاربردی تره ). کیفیت ال سی دی اکسپریا زبانزد خاص و عامه ، حتی در مقایسه با ان 95 ، ایفون ، اچ دی ، بهترین کیفیت رو داشته . حساسیت تاچ فوق العاده . از همه مهمتر کیبورد بسیار کامل و کاربردی که خوراک اس ام اس بازاست و کار باهاش لذت بخشه .

در مورد کیفیت ال سی دی با هات موافق نیستم.همه سایت ها هم نوشته اند 5800 16 میلیون رنگی و اکس پریا 65 هزار رنگی است.

در مورد کیفیت ال سی دی با هات موافق نیستم.همه سایت ها هم نوشته اند 5800 16 میلیون رنگی و اکس پریا 65 هزار رنگی است.

دوست عزی مگه کیفیت ال سی دی به رنگه ؟ وقتی رزولیشن پایینتر باشه رنگ دیگه چه ارزشی داره ؟ الان ایفون هم 16 میلیون رنگه ولی جلوی اکسپریا که 65000 رنگه لنگ میندازه ;)
شما اگه شک دارید یه سرچ بکنید تا متوجه منظور من بشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or