اقا مهدیه گل این از اون حرفا بودا کیفیت lcd دیگه از 5800 بیشتر نیست راستی اگه گوشیه خوبیه چرا گذاشتی برای فروش من میخوام بگیرم خوبه راستی مولتی تاچه
شما که میگی کیفیت ال سی دی از 5800 بالاتر نیست میشه بگید رزولیشنش چنده ؟ گفتم که شما اول یه تحقیق بکن بعدش نتیجه بگیر .
این گوشی مال من نیست بلکه واسه یکی از دوستامه که میخواد بفروشش . الان پول خریدشو ندارم وگرنه توی خریدش شک نمیکردم . این گوشی فعلا دست منه تا فروش بره ، انصافا خیلی گوشی خوشدست و پر سرعتیه مخصوصا توی گرافیک . من سرعت این گوشی رو بیشتر از اچ دی میبینم . دلیلش هم داشتن چیپ گرافیکی قویتر و رم گرافیکی بیشتره .
تنها گوشی مولتی تاچ فعلا ایفونه .
معایب x1
• اندازه نسبتا بزرگ گوشی
• با استفاده از انگشت بخوبی نمی توان در منو مرور کرد
• کارایی متوسط دوربین
• شتاب سنج داخلی ندارد
• خوانایی ضعیف صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید
• فیلمبرداری در کیفیت پایین VGA در 30fps و در فرمت 3Gp انجام می شود
• پورت خروجی تلویزیون ندارد
• مرورگر از فلش کامل پشتیبانی نمی کند
پس تاچش خیلیم حساس نیست
1- بزرگ تر از چه گوشی ؟ از تاچ اچ دی ؟ از اومنیا ؟ حداقل از این دو گوشی که همرده خودشه کوچکتره . شاید ضخامتش بیشتر باشه ولی کاملا طبیعیه چون کیبورد داره .
2- بجایش یه کلید چهار جهته داره که استفاده ازش بسیار راحت و کاربردیه درواقع کار dpad رو واست انجام میده .
3- مطمئن باش از اکثر 3 مگاپیکسلی های موجود بهتره . بخصوص در مخیط کم نور مثل داخل خانه خیلی بهتر عمل میکنه حتی بهتر از بعضی 5 مگا پیکسلی ها . یادتون باشه این یه ppc هستش نه cameraphon
4- با باز کردن کیبورد صفحه landscap میشه حتی در بعضی از صفحاتی که در گوشیهای دارای شتابسنج landscap نمیشه . کلا نبودن شتابسینج در این گوشی اصلا احساس نمیشه چون نیازی بهش پیدا نمیکنید .
5- جز ایفون و یکی دو مدل از نوکیا که نمایش بسیار خوبی در زیر نور آفتاب دارند صفحه این گوشی مانند دیگر گوشیهاست و حتی در مواردی بهتر از اونا .
6- با ضعیف بودن فیلمبرداری موافقم اونم بخاطر ضبط با فرمت 3gp . شاید بزودی برنامه ای برای تغییر فرمتش بیاد .
7- نداشتن پورت تلویزیون از ضروریات یک گوشی نیست در نتیجه نبودنش ضعف محسوب نمیشه .
8- با نصب فلش پلیرهای متنوع این مشکل براحتی حل شده .
9- توی حساسیت تاچش شک نکن من هم با دایموند کار کردم و هم اچ دی و s200 از این گوشیا که تولید بهترین تولید کننده ppc هستند بهتر عمل کرده . یادتون باشه اکسپریا رو در واقع اچ تی سی ساخته نه سونی اریکسون و توی سایت xda-developers که معروفترین سایت در زمینه گوشیهای موبایله اکسپریا با اختلاف زیادی از گوشیهای مثل اچ دی و ... جلوتره .