موبايل!

اره مهدی جون از اچ دی خیلی خوشم اومده.راستش بزرگترین دلیلم برای خرید اچ دی صفحه بزرگش هست و گرنه اصلا حاضر نیستم 800 تومن بابت موبایل بدم!
حالا کو تا بخرم اون موقع شده 400 تومن!:biggrin1:

اره مهدی جون از اچ دی خیلی خوشم اومده.راستش بزرگترین دلیلم برای خرید اچ دی صفحه بزرگش هست و گرنه اصلا حاضر نیستم 800 تومن بابت موبایل بدم!
حالا کو تا بخرم اون موقع شده 400 تومن!:biggrin1:

اتفاقا در عین اینکه صفحه بزرگش مزیته همین بزرگی باعث پهنای زیاد گوشی و ایجاد مزاحمت در حمل و نقل و خوشدستیشه . عمرا این گوشی تا 2 سال دیگه هم بشه 400 تومن :biggrin1:
راستی صفحه بزرگ دوست داری برو شیفت بخر حالشو ببر . تقزیبا یه لپ تابه :cheesygri

تازه جدیدا یاد گرفتن میان قیمت 50 تومن ارزونتر از بقیه جاها میدن بعد موقع خرید میگن 100 تومن باید پول بدید برای نرم افزار های ویروس کش و ...
خجالتم نمیکشن...

بله مدل های IPHONE فقط از نظر حافظه با هم فرق دارند. البته 3G با معمولی هم فرق فوکوله.(فرقش در GPS و Wifi)
اون مدل های چینی هم که قیمتشون بین 90 تا 120 هست اصلا ربطی به کارخونه ی Apple نداره و یک شرکت چینی ـه که موبایل های تقلبی با ظاهر اصلی گوشی میسازه و اصلا بدرد نمیخوره.(همون شرکتی که واسه GLX و GFive و Dorado گوشی میزنه) و در ضمن هیچ یک از کارایی Iphone رو نداره.(فقط و فقط ظاهر)
در مورد فروشگاه خرید هم پیشنهاد میکنم در حد توان از علاالدین نخری به دو دلیل:
- 20 یا 30 هزار تومن بیشتر از قیمت اصلی گوشی قیمت میدن.
- لوازم جانبی مانند هندزفری، باطری و ... گوشی رو عوض میکنند.( به فرض مثال یک گوشی 1200 نوکیا که باطری اصلیش 12 تومن قیمت داره رو برداشته و یک باطری 2 تومنی میگذارن و به ملت میفروشند)
در مورد Lock و Unlock هم اکثر مغازه های موبایل فروشی در ایران به صورت Unlock شده میفروشند.

يعني مدل هاي ديگه غير از 16 GPS و Wifi نداره؟
الان اصلا به نطر شما با گذشت اين همه مدت از اومدن i-phone با اين قيمت بالا ايا به صرفه هستش كه گوشي مثل hd يا هر چيز ديگه اي ول كني اينو بخري؟(تازي امكانت hd بالاتر نيست؟)
اصلا الان به نظره شما گوشي خوب تو اين رنج قيمت چيه؟

يعني مدل هاي ديگه غير از 16 GPS و Wifi نداره؟
الان اصلا به نطر شما با گذشت اين همه مدت از اومدن i-phone با اين قيمت بالا ايا به صرفه هستش كه گوشي مثل hd يا هر چيز ديگه اي ول كني اينو بخري؟(تازي امكانت hd بالاتر نيست؟)
اصلا الان به نظره شما گوشي خوب تو اين رنج قيمت چيه؟

ایفون غیر از صفحه مولتی تاچ بی نظیر خودش دارای سخت افزار قوی و همچنین سیستم عامل پر سرعت و قدرتی هم هست که بهیچ وجه از اچ دی و ... کم نمیاره . تنها نقطه ضعف ایفون دوربین و یه سری کمبود های کوچیک مثل نداشتن دلیوری و مشکل در تعویض باطریه .
بنظر من هیچ گوشی ارزش 500 تومن به بالا رو نداره .

تنها نقطه ضعف ایفون دوربین و یه سری کمبود های کوچیک مثل نداشتن دلیوری و مشکل در تعویض باطریه
:wallbash:
1- دوربین های آیفون به زودی به 3.2 تغییر پیدا میکنه
در ضمن همین دوربین فعلی خیلی خیلی کیفیتش بیشتر از دوربین های 2 مگاپیکسلی که روی گوشی های دیگه ست
کافیه یه بار تست کنید بعد ببینید که دوربین آیفون چه کیفیتی داره !
2- کی گفته دلیوری نداره ؟ دلیوری برای اپراتور های ایران کار نمیکنه چون شما داری اونو آنلاک میکنی وقتی شما داری یه کار غیر قانونی اینجام میدی انتظارم داری دلیوری رو اپراتور هایی که داری ازش استفاده میکنی هم کار کنه ! دیگه نمیدونم چی بگم
3- Woooooow دیگه این یکی که نتونی باتری رو مثل گوشی های دیگه تعویض کنی خیلی خیلی مشکل بزرگیه واقعا نمیدونستم ! بنده 1 سال چند ماه هست که این گوشی رو دارم هر روز هم شارژ میکنم تا حالا هم باتریش خراب نشده که نیازی به تعویض باشه !
پ.ن : مهدی جان شما از موقعی شروع به پست دادن تو این تاپیک کردی همش داری ایراد هایی مسخره از این گوشی میگیری !

آخرین ویرایش:
دوستان N95 8GB رو چند بفروشم خوبه؟گوشی خیلی سالمه و هنوز گارانتی هم داره و گارانتیش هم خدمات طلایی نیا.
بگین تا وقتی میخوام بفروشم کلاه سرم نره.:biggrin1:

:wallbash:
1- دوربین های آیفون به زودی به 3.2 تغییر پیدا میکنه
در ضمن همین دوربین فعلی خیلی خیلی کیفیتش بیشتر از دوربین های 2 مگاپیکسلی که روی گوشی های دیگه ست
کافیه یه بار تست کنید بعد ببینید که دوربین آیفون چه کیفیتی داره !
2- کی گفته دلیوری نداره ؟ دلیوری برای اپراتور های ایران کار نمیکنه چون شما داری اونو آنلاک میکنی وقتی شما داری یه کار غیر قانونی اینجام میدی انتظارم داری دلیوری رو اپراتور هایی که داری ازش استفاده میکنی هم کار کنه ! دیگه نمیدونم چی بگم
3- Woooooow دیگه این یکی که نتونی باتری رو مثل گوشی های دیگه تعویض کنی خیلی خیلی مشکل بزرگیه واقعا نمیدونستم ! بنده 1 سال چند ماه هست که این گوشی رو دارم هر روز هم شارژ میکنم تا حالا هم باتریش خراب نشده که نیازی به تعویض باشه !
پ.ن : مهدی جان شما از موقعی شروع به پست دادن تو این تاپیک کردی همش داری ایراد هایی مسخره از این گوشی میگیری !

ببین عزیزم شما بگو بهترین دو مگا پیکسلی دنیا ولی بهر حال دو مگاپیسله بیشتر که نیست ، هست؟ الان دیگه دو مگا پیکسل رو روی گوشیای 100 تومنی میتونی داشته باشی .
2- وقتی تو ایران کار نمیکنه یعنی نداره و در واقع داشتنش هیچ فرقی با نداشتنش توی ایران نداره پس نتیجه میگیریم دلیوری نداره .
3- بهر حال این یه مشکله و البته باز هم توی ایران که نمایندگیش نیست . منم نگفتم که باطریش زود خراب میشه و یا بدرد نمیخوره بلکه منظورم این بود که اگه زبونم لال ، خدایی ناکرده باطریش خراب بشه دردسر داره مخصوصا واسه شهرستانی ها .
اتفتقا من خودم از طرفدارای این گوشیم و به احتمال فراوان تا چند وقت دیگه یدونه میخرم . این اشکالات رو میگم واسه دوستانی که ازش اطلاع ندارن تا در موردش همه چیز و بدونن و فکر نکنم این ایرادات مسخره باشن چون واسه خیلیا این ایرادات مهمه و خیلیا رو دیدم که بخاطر همین ایرادات این گوشی رو نخریدن . هر چند که بازم میگم تموم گوشیا ایرادهایی دارن که بسته به نوع استفاده باید در نظر گرفته بشن . .
بهتره شما هم بجای تعصب و جانبداری یکطرفه از این گوشی از مزایا و معایبش بگی تا دوستان استفاده کنن .

دوستان N95 8GB رو چند بفروشم خوبه؟گوشی خیلی سالمه و هنوز گارانتی هم داره و گارانتیش هم خدمات طلایی نیا.
بگین تا وقتی میخوام بفروشم کلاه سرم نره.:biggrin1:

رامین جون الان با گارانتیش بین 480 تا 500 تومنه و بدون گارانتی 400 تومن و با توجه به مدت باقیمانده بعیده بالای 350 بخرن که اگه بخرن خیلی خوبه من فکر کنم 300 بیشتر برش ندارن .بازم برو بازار ببین اوضاع چطوره . راستی شرکت نیا اعلام کرد که دیگه گوشی وارد نمیکنه و کنار کشیده .
اگه خواستی بفروشی یه ندا بده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or