موبايل!

5800 انقد کیفیت عکساش بده!؟یعنی در حد n73 هم نیست؟!
تو فروم ها میخوندم از صفحه نمایشش ناراضی بودن که زود خط میفتاد و محافظ هم تو جعبه خریداری شدس نیست!
برای خرید گزینه خوبی نیست با وجون تاچ هایی مثل x1 و omina ؟
فکر نکنم قسمت باشه من به این زودیا تصمیم بگیرم چه گوشی بخرم!تا میخوام بگم یکیشون عالیه همه میگن خیلی بده : د ی

دایموند cpu یکسانی با مدلای دیگه داره فقط رمش 195 هستش که حدود 65 مگ از اومنیا بیشتره و خیالت از بابت سرعتش راحت باشه .
تمام گوشیهای ویندوز موبایل همین مقدار رنگ رو دارند در واقع ویندوز موبایل همین مقدار رنگ رو ساپورت میکنه و نه بیشتر . البته اچ دی و ... صفحشون 256000 رنگه و فقط 65000 رنگ رو ویندوز میتونه ساپورت کنه (در تمام گوشیای ویندوز موبایل). با این حال اگه کیفیت صفحه رو ببینی کفت میبره :eek:.
قیمتش هم بستگی به جیبت داره شما اگه بخوای مقایسه کنی بله میرزه . شما 600 میدی یه ان 96 با اون اشکالات و بدون گارانتی . حلا نمیرزه 860 بدی یه گوشی با امکانات نرم افزاری و سخت افزاری فوق العاده اونم به یک سال گارانتی معتبر ؟
بازم میگم اگه میخوای یه کاربری ساده روی گوشی موبایل داشته باشی و بقولی فقط واست زنگ بخوره و باهاش عکس و فیلم بگیری سراغ ppc نرو چون نوکیا واسه این کارها بهتره .
ولی اگه میخوای از امکانات اینترنت و نرم افزاری و مولتی مدیا و همچنین کلاس بالای یه گوشی بهره ببری برو سراغ ppc .
من الان یک N95-8gb دارم یک گوشی فوقالعاده و بینظیر که 16 میلیون رنگ داره!
امنیا که 256 هزار رنگ داره ولی با توجه به حرف شما بیشتر 65000 تا ساپورت نمیکنه؟
ماشالله فکر کنم N97 که بیاد قیمتش بالای 1/5 باشه چون یک گوشی تاچ با 16 میلیون رنگ و قدرت سخت افزاری خیلی بالا!
N96 رو که بیخیال هیچ تغییری غیر از قیافه نکرده!
مشکل الان همون کلاس بالای یک گوشیه که گفتی برای همین دارم دنبال یک گوشی با قیمت مناسب و با کلاس میگردم!:biggrin1:
اندازه صفحه HD چقدره؟اندازه Iphone هست؟
یعنی امنیا همش هنگ میکنه؟و ایکنها رو دیر باز میکنه؟

ماشالله فکر کنم N97 که بیاد قیمتش بالای 1/5 باشه چون یک گوشی تاچ با 16 میلیون رنگ و قدرت سخت افزاری خیلی بالا!
مشکل الان همون کلاس بالای یک گوشیه که گفتی برای همین دارم دنبال یک گوشی با قیمت مناسب و با کلاس میگردم!:biggrin1:

صفحه Touch HD دقیقا 3.8 اینچه و IPhone دقیقا 3.5 اینچ.یعنی 2 دهم بزرگتر.
ببین Touch HD خیلی شاخه...من فکر نمی کنم گوشی های هم سطحش بهش برسن از نظر محتوایی... :smile:

هر چقدرم قدرت بالایی داشته باشه بازم سیمبینه:sick:

خوب مگه سیستم عامل این قدر مهمه؟!!!
گوشی که تاچ هست معمولا اگه سیستم عاملش ویندوز باشه بیشتر مورد توجه هست!
ولی گوشی های معمولی سیمبین برای سیستم عامل توشون پر طرفداره.

ان 97 هم بیاد چون سیمبیانه زیاد کارایی بالای نخواهد داشت و واقعیتش اینه که درسته تعداد کاربرای سیمبیان زیاده ولی ویندوز موبایل و حتی جدیدا سیستم آندریود دارن بشدت طرفدار پیدا میکنن چون نرم افزارهای بیشتر و کاملتر و حرفه ای تری دارن .
الان کلاس توی htc هستش و بهت بر نخوره ولی نوکیا بدجوری خز شده و دست هر کسی میتونی ببینی ولی htc اینطور نیست .
اومنیا چون رمش پایینه در صورت نصب برنامه های زیاد بمرور رمش پر میشه و باعث میشه که هنگ کنه و یا خیلی کند بشه . اصلا ارزش نداره بخریش مگر اینکه اهل برنامه ریختن و نرم افزار نباشی . در ضمن قیافه منوهاش خیلی بیروح و خسته کنندس ولی htc با منوی تاچ فلو غوغا کرده .

ان 97 هم بیاد چون سیمبیانه زیاد کارایی بالای نخواهد داشت و واقعیتش اینه که درسته تعداد کاربرای سیمبیان زیاده ولی ویندوز موبایل و حتی جدیدا سیستم آندریود دارن بشدت طرفدار پیدا میکنن چون نرم افزارهای بیشتر و کاملتر و حرفه ای تری دارن .
الان کلاس توی htc هستش و بهت بر نخوره ولی نوکیا بدجوری خز شده و دست هر کسی میتونی ببینی ولی htc اینطور نیست .
اومنیا چون رمش پایینه در صورت نصب برنامه های زیاد بمرور رمش پر میشه و باعث میشه که هنگ کنه و یا خیلی کند بشه . اصلا ارزش نداره بخریش مگر اینکه اهل برنامه ریختن و نرم افزار نباشی . در ضمن قیافه منوهاش خیلی بیروح و خسته کنندس ولی htc با منوی تاچ فلو غوغا کرده .

مهدی نظرت درباره XPeria X1 چیه؟
من آدمی نیستم که برنامه زیاد نصب کنم.

XPERIA X1 دستگاه خیلی خوبیه.انتخاب خوبیه.برنامه هم می تونی زیاد بریزی روش.

ممنون محمدرضا.
با توجه به اولین گوشی WinMob بودنش تو سونی اریکسون،کلا انتخاب خوبیه ؟
دوربینش برام مهم نیست.کلا ازش خوشم اومده،می خوام ببینم ارزش خرید داره؟
البته من میذارم ارزونتر بشه. :smile:

ممنون محمدرضا.
با توجه به اولین گوشی WinMob بودنش تو سونی اریکسون،کلا انتخاب خوبیه ؟
دوربینش برام مهم نیست.کلا ازش خوشم اومده،می خوام ببینم ارزش خرید داره؟
البته من میذارم ارزونتر بشه. :smile:
انتخاب خوبیه.با توجه به اینکه اولین PPC سونی اریکسون هست اما به هر حال HTC اون رو ساخته.
البته به دلیل مشکلاتی که بین سونی اریکسون و HTC بوجود آمده Xperia بعدی رو HTC نخواهد ساخت.قیمتشم که الان شده 750 تومن.استعداد خز شدن رو داره ها :دی

انتخاب خوبیه.با توجه به اینکه اولین PPC سونی اریکسون هست اما به هر حال HTC اون رو ساخته.
البته به دلیل مشکلاتی که بین سونی اریکسون و HTC بوجود آمده Xperia بعدی رو HTC نخواهد ساخت.قیمتشم که الان شده 750 تومن.استعداد خز شدن رو داره ها :دی

بذار تو همون حالت خزیش میخرمش... :biggrin1:
فردا کارگر افغانی می خواد گوشی WinMob دست بگیره.باید بریم بمیریم... :biggrin1:
می خرمش...حالا کی خدا می فهمه...

دقیقا هم به خاطر خز شدنش میخوام یکی دیگه بخرم اون موقعی که من بابت این گوشی 750 تومن پول دادم همه کف کرده بودن ولی الان خواهر من هم یکی خرید!!:biggrin1:
پس رفتم تو کار HD .
دستت درد نکنه مهدی جان.
استعداد خز شدن رو داره ها
مثل P990

مهدی نظرت درباره XPeria X1 چیه؟
من آدمی نیستم که برنامه زیاد نصب کنم.

اکسپریا گوشیه خوبیه و تنها اشکالش اینه که بعد از مدتی فنرهای کیبوردش دچار اشکال میشن .
مطمئن باش اگه ppc بخری ناخوداگاه میری تو کار برنامه . اصلا ماهیت ppc نصب برنامه های جانبیه .

دقیقا هم به خاطر خز شدنش میخوام یکی دیگه بخرم اون موقعی که من بابت این گوشی 750 تومن پول دادم همه کف کرده بودن ولی الان خواهر من هم یکی خرید!!:biggrin1:
پس رفتم تو کار HD .
دستت درد نکنه مهدی جان.
مثل P990

حتما تحقیق کن بعد بخر من که بهت hd و دایموند رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or