سلام دوستان 2 تا سوال دارم
اول اين كه من داشتم به موبايلم ور ميرفتم ميخواستم واسش قفل بزارم كه قفل شدش حالا هم نميدونم چي كار كنم
موبايل من سوني اريكسون دبليو 570 هست حالا هر موقع مي رم سرش مينويسه پين مسدود شده واسه رفع انسداد كد PUK ميخواد حالا من بايد چي كار كنم؟ چند بارش همين طوري كد زدم ببينم باز ميشه كه نشد 4 پنج بار ديگه بزنم كلا سيم كارت سوت ميشه كمكم كنيدraying:
ارزون ترين موبايل هاي 5 مگا پيكسلي رو هم ميخوام قيمتش رو بدونم ولي حتما واسه سوال اوليه كمكم كنيد.
PUK کد روی کارتی که سیم کارت بهش وصل بود نوشته شده...اگر نداریش بری دفتر خدمات ارتباطی بهت میدن.سلام دوستان 2 تا سوال دارم
اول اين كه من داشتم به موبايلم ور ميرفتم ميخواستم واسش قفل بزارم كه قفل شدش حالا هم نميدونم چي كار كنم
موبايل من سوني اريكسون دبليو 570 هست حالا هر موقع مي رم سرش مينويسه پين مسدود شده واسه رفع انسداد كد PUK ميخواد حالا من بايد چي كار كنم؟ چند بارش همين طوري كد زدم ببينم باز ميشه كه نشد 4 پنج بار ديگه بزنم كلا سيم كارت سوت ميشه كمكم كنيدraying:
ارزون ترين موبايل هاي 5 مگا پيكسلي رو هم ميخوام قيمتش رو بدونم ولي حتما واسه سوال اوليه كمكم كنيد.
A-GPS مخفف Assistant GPS هست که همونطور که از اسمش معلومه برای کمک کردن به GPS برای موقعیت یابی هر چه بهتر با استفاده از اینترنت است.A-GPS یعنی چی؟
الان شما اطلاعات 5800 رو میخوای یا اینکه چه گزینه های دیگه ای برای خرید داری؟میخوام یه گوشی بگیرم با GPS فعلا از 5800 خوشم اومده، کسی آمار میده؟
N82 به نظرم گزینه بهتریه.بچه ها من می خوام گوشی بگیریم بین دو مدل N82 و N95 موندم به نظر شما کدوم بگیرم؟؟؟؟
نه اتفاقا دوربینش مهم نیست!کیفیت عکساش خوب نیست،اگه دوربین موبایل براتون مهمه گزینه خوبی نیست : د ی
نه اتفاقا دوربینش مهم نیست!
فقط GPS و کمی هم اسکرینش.
حالا این GPS ـش کار میکنه دیگه؟ باید هزینه بدی براش؟ نقشه داره؟ اگه نداره که جمع کنم برم یه GPS از گارمین بگیرم:biggrin1: